Як я отримав дійсно безцінний кінчик

р.

Близько 5 років тому я працював офіціанткою в рок-барі. Увечері проводяться концерти, вечори, вечори, вечори, вечори, вечори, вечори, вечори. Як правило, офісні працівники, що працюють неподалік від нас протягом дня.

А один день дуже незвичайна пара для створення нашого формату прийшла до нас вдень: літня інтелектуальна діда і однаково літня нещастя бабуся. Цей дід подбає про своїх супутників в будь-який спосіб, допомагав їй знімати її пальто, перемістивши стілець, як вона сіла. Займав на свій стіл, пропонував їм обідній меню. Звісно, ціни були досить низькими, страви були просто. Коли вона вже залишила їх, вона почула її бабуся, говорячи про те, що вона була занадто дорогою для них, і її дід затишна її: «Що хочу, Марузенка?» Ресторан «Курорт» Але це був кінець свого невдоволення, і вони сказали мені дуже полоненим і спокійно зробив невелике замовлення.

Я був так радий цими старими чоловіками, зрозуміло, що в різних розважальних закладах вони дуже рідкісні, тому вони всі цікаві і нові. Я попросив шеф-кухаря, щоб прикрасити свої страви трохи більше, ніж вони зазвичай будуть на бізнес-ланчі. Він просто збив, і бармен викривив його обличчя, демонструючи всі його зовнішній вигляд, що він не розумів, чому я був так брудний з цією парою, тому що замовлення невелике, вони, ймовірно, не будуть наконечник.

Після того, як мій бабуся пішов, розкидаючись в компліментах до варіння і мене, я виглядав механічно в папку свого облікового запису. І було десять рублів в ньому за чай! Я пам'ятаю, що мій щасливий посміхатися, бармен ще сміється: «Що старі чоловіки залишили вас мільйоном?», і за рік і половину роботи як офіціантка, не єдиний кінчик, навіть найбільший, був настільки приємний і ваговий.

Веб-камера