Окремі страви. Таблиця сумісності продукту

169782

Що таке окрема дієта або які основні принципи поєднання продуктів? Я поясню, чому важливо знати і використовувати його в повсякденному житті.

Враховуючи ці принципи, коли приготування їжі ви можете значно поліпшити загальне самопочуття тіла, повернути колишньому «простоті бути» і втратити зайві кілограми (якщо ваше тіло вимагає цього). Крім того, це рецепт для виконання вирощеного бажання «Я хочу їсти все і не краще». Так, він існує.

Довгий час скомпільовано простий стіл сумісності продукту, який схематично описує, що можна їсти, що небажано, і що взагалі не можна поєднувати. Але ось принципи таблиці і чому він працює, нехай зараз дізнається.

Всі продукти харчування для людини зберігаються на трьох китах і їх ім'я - Squirrels, Жири, вуглеводи. Також здорові продукти багаті вітамінами і мінералами, але основою ще є перші три хлопці. Всі вони працюють в спеціальностях в організмі людини і є невід'ємними механізмами наших телекорпорацій. Скрипки виконують роль будівельників і одночасно будівель. Все життя на землі складається з білків різних видів. Жири виконують захисну і теплову функцію. А також енергія в довгостроковій перспективі. Подумайте про верблюда з його горбами. Вуглеводи дають організму швидкий приріст енергії. Саме тому після важких навантажень або втрати крові ви хочете солодощі. І кожен кит має своє місце роботи, де найпродуктивніше. Для білків це шлунок, для жирів, кишечника, для вуглеводів, порожнини рота. В цих частинах шлунково-кишкового тракту, які вони розбиваються і приносять в кров свої корисні продукти, а потім при кровоплині на всі органи і тканини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Достатньо для однієї їжі існує тільки один тип продуктів: вуглеводи з вуглеводами, білками з білками та ін. Але звичайно це не так прямо вперед. Нерідко вони самі містять білки і жири, або білки і вуглеводи, або вуглеводи і жири. Є ряд правил біохімії, які кожен дієтолог знає і зараз ви теж:

1,1 км Білки не йдуть з вуглеводами. Вуглеводи, як ви вже читали, починають розбити в роті і тіло займає близько 2 годин, щоб повністю перетравити їх. Швидка енергія, пам'ятайте. Білки починають розщеплювати в животі і організму потрібно близько 8 годин, щоб повністю перетравити їх. Приклад каша, хліб вуглеводи. Курка, рибка кальмара. Коли ви їсти кашу з м'ясом, ви не отримуєте таку швидку енергію, а надлишок м'яса через вуглеводи починають бродіння, викликаючи здуття. Що в підсумку призводить до закупорювання кишечника, і ви отримаєте краще або хворі, або обидва.

2,2 км Жири засвоюються в організмі близько 4 годин і діляться на 2 групи: тварина і рослина. Рослинні жири корисні для організму, так як містять ряд вітамінів і поліненасичені жирні кислоти. Це соняшник, оливкова, кукурудзяна олія, горіхи та ін. Тваринні жири: вершкове масло, сметана, до великої рогатої свинини, яловичина, кролик і качка, до меншої кількості курчат. Велика кількість жирів тварин призводить до накопичення поганого холестерину, який схильний до вашої серцево-судинної системи. Також жирна і смажена їжа погано поглинається організмом, так як вона не несе достатньо корисних речовин. Це просто відхилено в якості запасного палива. Тіло вважає, що якщо що-небудь краще я приводжу дизель протягом деякого часу в разі нестачі бензину, ніж я зупинюся відразу. Той факт, що ці жири непривабливі тільки хвилюють мозок.

3. У Всі овочі діляться на нестарих і крохмалю. За рахунок клітковини, вітамінів і мінералів, що містяться в них, овочі поєднуються практично з усіма продуктами.

• Нестарі овочі в основному всі зелені. До них відносяться петрушки, кріп, селери, редиски, буряки, салат, капуста, болгарський перець, зелений горох, цибуля, часник, огірки, баклажани. Радіце, редиш, пасіпи напівстарих овочів, але в поєднанні з різними продуктами їх властивості дорівнює нестарим. Завдяки волокнам, що містяться в них і ряд корисних елементів, ці овочі сумісні з усіма продуктами.
  • Крохмаль овочі - буряк, морква, хрін, коріння петрушки і селери, гарбуз, сквош, капуста. Поєднання цих овочів з цукром викликає сильне бродіння. В іншому випадку вони сумісні.
4. У Молоко і диня настільки специфічні, що їх слід їсти окремо. Про властивості молока і дині в окремій статті.

5. Умань Картопля – король крохмалю. В ідеалі варто відмовитися від його використання або зменшити її до мінімуму. Картопля з м'ясом - ворог вашого фігури і хорошого здоров'я в майбутньому. Картопля з м'ясом є другом майбутніх любителів диванів.

6. Жнівень Вуглеводи діляться швидко і повільно. Швидко погані супутники, як вони містять цукор, від якого ми відновлюємо і отримуємо цукровий діабет. Повідомляємо про швидкі вуглеводи окремо. Вони не містять ніяких поживних речовин (якщо вони не є плодами). Слабкий карбюратор - наші батареї. Кріплення вуглеводів слід їсти окремо і в крихітних розмірах. Їх обличчя виглядають як це: пшениця, оброблена борошно; білий хліб; картопля, чіпси, кукурудзяна крохмаль; бункери, муфіни і мускатники з кремом і ароматом.

7. Про нас Гриби рівномірно поєднуються з картоплею. Вони також містять велику кількість білка. Якщо у вас немає проблем зі шлунками, можна сміливо включити їх в раціон.

8. У Сметани, такі як апельсини або грейпфрути через менше цукру, поєднуються навіть з брунькою. В іншому випадку, якщо ви хочете схуднути, плоди варто, але не в кілограмах.

Як висновок, я підведе підсумки невеликої суми.

Пара порад:
  • Спробуйте їсти крупи і хліб з неочищених зернових / бобових / цільних зернових продуктів. Кількі зерна, нешліфований рис і житнє борошно містять більше поживних речовин, необхідних для вашої корпорації. Немає білого рису, пшеничного борошна і білого хліба.
  • М'ясо і овочі.
  • Подаруйте свій раціон рибою і морепродуктами.
  • Будьте обережні і скептичні про швидкісні бочки. Пам'ятайте, що домашні муфти і шоколад також можна отримати краще, але якщо ви не стикаються з цією проблемою, ви можете сміливо помперити себе трохи.
  • Замінити пшеничне борошно з житкою або гречкою.
  • Більше горіхів і сушених фруктів.
  • Спробуйте не їсти фрукти вночі, особливо солодкі (зерзи, груші, банани, персики, солодкі яблука). Багато цукру перед сном викликає набряки вранці.
  • Пити більше води. Багато води!
  • Не пити сніданок для поліпшення травлення.

Головна

Джерело: /users/87