Що ми можемо показати вночі (57 фото)

Так, найпопулярніший в нашій таблиці налаштування часу UIET (універсальний електронний тестовий стіл). Ви можете побачити його на першому каналі, коли кожен овець.

На інших каналах це відбувається без КГ і є пальником; я повинен сказати, що я люблю його краще.

Одні телевізори (у СРСР за деякий час - більшість) не могли б це по-справжньому гасити і продемонстрували його в благородній сепії:

Замінний столик WIET 0249, який був просто непристойним і просто красивим:

А ось таблиця EIA:

Ось графіка монітора, але це більше не так:

3709090925

Красивий з Філіпса.

Ще один з його сортів, данська

Це різновид шизої.

Вони різні.

р.

За кордоном, де використовується формат NTSC, популярний таблиця хака SMPTE, яка почала вводити тут.

Чорний і білий:

Більш складний сорт:

Молодший:

Цікаве колірне рішення:

р.

У Європі таблиці такого роду використовуються під назвою EBU.

Але один раз на Заході, мистецтво встановлення таблиці борошняним! Наприклад, тут є вишуканий американський індійський голова, 1939. Це культурний знак часу.

Американський, досить ромашковий стіл "Зеніт" - нагадує пам'ятки.

Або тут краса. Тесткарта F, Великобританія, BBC, 1967. У 1999 році він став більш яскравим.

Він був пародований, до речі:

до

Перед тим, що Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Бі-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Бі-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-

І це:

Детальніше Британський:

р.

8378972

Ірландія:

Румунські тримають, теж.

Угорки веселі.

Р

Сведи іноді зробив їх оригінальним...

А іноді вони прийняли британським.

р.

Німці були крутими.

Чешки нудні. Як виглядає арканоїд.

Сама річ в Болгарії:

Danes - в загальному з діал:

1990Р. 2199Р.

Італійська:

Французький супутник

Більш французька:

Арабки

Спанісари мають таку милу варіацію на універсальній темі.

Бельгія:

Це психідель, що використовується в життєрадісних Нідерландах з 1988 по 1998 рік.

Щось захоплюється і стіл NBC.

Приклад комбінації c/b і кольору:

Помадки:

р.

Ось багатоплатний столик, який використовується для перевірки відповіді на частоту.

Це рис.

Але тут дуже дивний, я не можу стояти його довгий час:

Габаритний зображення

Або тут. Подивіться на всю ніч

417204

RUF-Moscau:

Габаритний зображення

У супутниковій епоху вони почали вставляти рекламу в них. Ох. Настроювання таблиці, а потім вдалося закрутити вгору. Я тільки показати його як експонати.

І перший стіл у світі, зразок 1931 р., випущений BBC-1, вражає мінімалізмом. Ось як ви пишете!

панчохи