311
Що ми можемо показати вночі (57 фото)
Так, найпопулярніший в нашій таблиці налаштування часу UIET (універсальний електронний тестовий стіл). Ви можете побачити його на першому каналі, коли кожен овець.
На інших каналах це відбувається без КГ і є пальником; я повинен сказати, що я люблю його краще.
Одні телевізори (у СРСР за деякий час - більшість) не могли б це по-справжньому гасити і продемонстрували його в благородній сепії:
Замінний столик WIET 0249, який був просто непристойним і просто красивим:
А ось таблиця EIA:
Ось графіка монітора, але це більше не так:
3709090925
Красивий з Філіпса.
Ще один з його сортів, данська
Це різновид шизої.
Вони різні.
р.
За кордоном, де використовується формат NTSC, популярний таблиця хака SMPTE, яка почала вводити тут.
Чорний і білий:
Більш складний сорт:
Молодший:
Цікаве колірне рішення:
р.
У Європі таблиці такого роду використовуються під назвою EBU.
Але один раз на Заході, мистецтво встановлення таблиці борошняним! Наприклад, тут є вишуканий американський індійський голова, 1939. Це культурний знак часу.
Американський, досить ромашковий стіл "Зеніт" - нагадує пам'ятки.
Або тут краса. Тесткарта F, Великобританія, BBC, 1967. У 1999 році він став більш яскравим.
Він був пародований, до речі:
до
Перед тим, що Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Бі-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Бі-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-
І це:
Детальніше Британський:
р.
8378972
Ірландія:
Румунські тримають, теж.
Угорки веселі.
Р
Сведи іноді зробив їх оригінальним...
А іноді вони прийняли британським.
р.
Німці були крутими.
Чешки нудні. Як виглядає арканоїд.
Сама річ в Болгарії:
Danes - в загальному з діал:
1990Р. 2199Р.
Італійська:
Французький супутник
Більш французька:
Арабки
Спанісари мають таку милу варіацію на універсальній темі.
Бельгія:
Це психідель, що використовується в життєрадісних Нідерландах з 1988 по 1998 рік.
Щось захоплюється і стіл NBC.
Приклад комбінації c/b і кольору:
Помадки:
р.
Ось багатоплатний столик, який використовується для перевірки відповіді на частоту.
Це рис.
Але тут дуже дивний, я не можу стояти його довгий час:
Габаритний зображення
Або тут. Подивіться на всю ніч
417204
RUF-Moscau:
Габаритний зображення
У супутниковій епоху вони почали вставляти рекламу в них. Ох. Настроювання таблиці, а потім вдалося закрутити вгору. Я тільки показати його як експонати.
І перший стіл у світі, зразок 1931 р., випущений BBC-1, вражає мінімалізмом. Ось як ви пишете!
панчохи
На інших каналах це відбувається без КГ і є пальником; я повинен сказати, що я люблю його краще.
Одні телевізори (у СРСР за деякий час - більшість) не могли б це по-справжньому гасити і продемонстрували його в благородній сепії:
Замінний столик WIET 0249, який був просто непристойним і просто красивим:
А ось таблиця EIA:
Ось графіка монітора, але це більше не так:
3709090925
Красивий з Філіпса.
Ще один з його сортів, данська
Це різновид шизої.
Вони різні.
р.
За кордоном, де використовується формат NTSC, популярний таблиця хака SMPTE, яка почала вводити тут.
Чорний і білий:
Більш складний сорт:
Молодший:
Цікаве колірне рішення:
р.
У Європі таблиці такого роду використовуються під назвою EBU.
Але один раз на Заході, мистецтво встановлення таблиці борошняним! Наприклад, тут є вишуканий американський індійський голова, 1939. Це культурний знак часу.
Американський, досить ромашковий стіл "Зеніт" - нагадує пам'ятки.
Або тут краса. Тесткарта F, Великобританія, BBC, 1967. У 1999 році він став більш яскравим.
Він був пародований, до речі:
до
Перед тим, що Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Бі-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Бі-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-Ві-
І це:
Детальніше Британський:
р.
8378972
Ірландія:
Румунські тримають, теж.
Угорки веселі.
Р
Сведи іноді зробив їх оригінальним...
А іноді вони прийняли британським.
р.
Німці були крутими.
Чешки нудні. Як виглядає арканоїд.
Сама річ в Болгарії:
Danes - в загальному з діал:
1990Р. 2199Р.
Італійська:
Французький супутник
Більш французька:
Арабки
Спанісари мають таку милу варіацію на універсальній темі.
Бельгія:
Це психідель, що використовується в життєрадісних Нідерландах з 1988 по 1998 рік.
Щось захоплюється і стіл NBC.
Приклад комбінації c/b і кольору:
Помадки:
р.
Ось багатоплатний столик, який використовується для перевірки відповіді на частоту.
Це рис.
Але тут дуже дивний, я не можу стояти його довгий час:
Габаритний зображення
Або тут. Подивіться на всю ніч
417204
RUF-Moscau:
Габаритний зображення
У супутниковій епоху вони почали вставляти рекламу в них. Ох. Настроювання таблиці, а потім вдалося закрутити вгору. Я тільки показати його як експонати.
І перший стіл у світі, зразок 1931 р., випущений BBC-1, вражає мінімалізмом. Ось як ви пишете!
панчохи