Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми сподіваємося, щоб знайти партнера, який має безліч найважливіших якостей, які ідеально підходять для себе. Що таке людина, яка буде максимально сумісна з нами. Залишилося побачити, які якості дійсно важливі.
У багатьох дослідників, і всі вони намагалися визначити найбільш рішучі якості для цього. Всі ці люди, від вчених до професійних співрозмовників, вивчали історії незліченних пар, які суперечать і дивилися.
Загальні висновки:
Сумісність не залежить від певного набору рис. Сумісність не те, що ви маєте. Це те, що ви створюєте. Це довгий процес переговорів, повторюється і знову. Це характер, ставлення до партнера та готовність до зусиль.
Ось, звичайно, ми не можемо допомогти, але згадати найбільш непередбачуваний компонент сумісності: що ми називаємо хімію. Це дійсно важливо, але люди дуже часто і необґрунтовані на ньому, абсолідуючи себе відповідальності свідомого вибору. Вони вірять, що, як тільки ідеальний супутник з'являється на горизонті, стрілка Амура буде вбити і почати щасливе життя. Але...
Любов впливає на багато рівнів життя людини. Має комплексне переплетення біологічних і поведінкових факторів. Вони краще ручать тим, хто докладає зусиль і свідомо формує свої стосунки.
Ось чого кажуть фахівці:
«Довість сумісності перебільшена. Подібні риси особистості, які приваблюють людей один до одного, можуть змінюватися з часом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але що зліва від цього вкладення, якщо один з вас, скажеш, болить коліно? Коли ви розлучаєте, ви не скажете, «У нас немає нічого спільного», і у вас є діти, будинок і 30 років разом. Деякі основні значення, такі як ставлення до грошей або дітей, дуже важливі. Суперфіціал — спорт, подорожі, кава — справа. Вільям Дурерт, Університет Міннесота.
«Примітка занадто багато значення для питання сумісності може бути прокидним викликом. Мої дослідження показали, що не існує різниці в об'єктивному рівні сумісності між щасливими і нещастяними парами. Відмінність полягає в тому, що нещастя переконана, що сумісність життєво важлива для успішного шлюбу. Коли люди кажуть, що «Ми не сумісні», це зазвичай означає, «Ми не можемо будувати відносини». Люди перебільшать важливість особистісних рис або цінностей. Вони зазначають важливість помірної схожості для успішного шлюбу. Тед Густон, Університет Техасу.
«Для того, що люди бачать сумісність як базову вимогу, а потім очікується більше від свого партнера». Я хочу, щоб він був разом з близькими і зробити все, що я люблю робити; він повинен бути сексуальним і приймати мене до фантазії курортів. Я думаю, що зв'язок може бути дуже веселим, якщо ви навчитеся поважати одне одного думки і спробувати дізнатися більше про ваш партнер якомога більше. Я часто думаю, що експресія "Щоб ваша половинка". Ви дійсно повинні когось, хто буде сперечатися з вами і захищати точку зору, відмінну від вашого. Сайт: www.cablight.com
Джерело: www.mixstuff.ru
Веб-камера