Давайте мені йти.

На весілля моєї дочки я соромлюся, як я не кинувся, так як я був дитиною. Бітер, радісний, мовний. Штани протікають і протікають: на обличчі, на камері, з якою я знімав молодий, на руках.

«Чому ти торкнувся так багато», - запрошують гості, Дивитися на них: молодий, щасливий, красивий. Так, вони були красивими, сяючи їх нове життя зсередини, блискучі, літаючі, посміхаються у всіх. Я торкнувся.

Я дивився на мій дочка, тому крихкий, все ще дуже молодий, і розуміючи, скільки неприємностей буде падати на плечі в короткий час. Майже фізично відчував, скільки важкості, страждання і сорбу, вони все ще повинні бути голодними.

Не тому, що вони схильні до нього, немає! Тому що вона повинна бути досвідченою. І так хочу приховати, приховати, захистити мій маленький, коханий, дочка. Але вона розсмоктується, бо всі мої спроби захистити її.

Марія почала дистанцію, як і всі діти, в підлітковому віці. Він був своїм життям, його інтересами, ідолами, своїми друзями. Я радий, що все було добре, і я знаю, що незабаром вона занурилася в життя з головою, нарешті і безперечно. Але так швидко? 18 років Одружена справа А від дому? Ні, я не готовий до цього.

«Я ніколи не даю, що трапиться!» один раз сказав: дізнаючись, що моя дочка одружилася 18 років. І я уявив, як вона не дала: заблокувати будинки? Скандал і кричить? Про її другу. «Щоб закінчити школу першим!»

Я побачила ці сцени, якби вони відбувалися до очей: кричить, сльози, сердитися слів і повідомлень. І стіна, величезна бетонна стіна між ними, яка мама будує своїми руками.

Давайте будемо чесним, просто скажемо тим, хто має дітей ще дуже молодий: ця стіна все ще з'являється в певній точці, незалежно від того, скільки ви намагаєтеся бути уважним і ніжним, люблячим і цікавим. Діти виростають і заготовляють свій внутрішній світ, їх крихка настійна самостійність, щоб вони знаходилися міцністю, щоб залишити своїх батьків.

Можливо, певна нечутливість молоді дається зробити цю поломку, щоб прийняти перші кроки, не купувати в сумі в очах матері і ще залишити, щоб стати себе, а не продовженням матері.

Потім, після того, як ви не намагаєтеся пробивати через цю стіну з чолом, вона зникне. Після того, як ви відокремили і усвідомили себе, відчувши його межі, розуміння, які ви і що ви, людина з новим інтересом виглядає на світі, на тих навколо нього. Він дивиться на своїх рідних: не з внутрішньої сторони, але як і з-за кордону, але ще з цим болючим сюжетом любові, дитинства, читання книг ввечері, ходьба разом і розмова.

Почуття сейфу від претензій і вимог обов'язкової любові спини, доросла дитина починає говорити знову, викликати частіше, приїжджати до відвідування. Іноді береться роки.

І тільки тоді, коли ви пустили повністю, народжуються нові відносини – доросла дитина і дорослий батько. Чи не батько, що шути “вели мене мій іграшка, мій син, він є сенсом мого життя і моєї консолідації”, а не той, хто зміцнює підліткову стіну своїми руками: дитина закривається від вас, і ви атакуєте, бомбардувати, вимагати “кинути купу з голови”. Стіна стає вище, броня на душу дитини посилюється.

Дорослий батько, той, хто створений як батько, є той, хто дозволяє піти.

Ми навчаємо дітей, написав вчителя Симон Соловейчик, щоб стати непотрібними для них, щоб діти навчалися робити без нас. Це мета всіх педагогічних і батьківських робіт. І один з умовДатий Так що юнака встигла за помилки, для начинки конусів, в той час як є ще внутрішня сила і ентузіазм, для пошуку.

Дуже складно. Це дійсно важко. І не тому, що ви, батько, несвідомі і шкідливі, але тому що ви любите і хвилюєтеся, ви хочете захистити і підтримувати, ви хочете приховати і взяти на себе всю дитину, удари. Не працює.

р.

Так само, як і в дитинстві, слід пустити одну осінь, щоб навчатися ходити, нехай не помилиться, навчайтеся думати і читати, і робити деякі елементарні речі, тому тут. Ви просто повинні піти, відкрити руки, дати і дозволити собі бути щасливими або нещасливими або втомленими, страждаючи, переживаючи - крім вас, без вашого захисту, без вашої підтримки. Так він може навчитися жити.

Також читайте: Якщо тільки очі були приступними і щасливими. . й

Нейронауковий Джон Ліллі на неіснуту об'єктивність і Значення страху

Так, ця наука триває життя. І одна з правди, яка виходить з синя, що нічого не можна зробити, щоб допомогти вашій дитині вирощеного віку. Просто променя і занепокоєння. Посмішка, коли ви пити чай на кухні і торкнутися, коли ви приводите додому. Ох, любов. Як і раніше. Молодший. Щільність і любов завжди. Видання

Автор: Анна Халперіна

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.pravmir.ru/otpusti-menya/