Замініть «нарцисизм» з «циститом» і ви усвідомите, що ще не потрібна невелика кількість.

Недавні (довго) часи поняття наркозії повільно, але обов'язково перенесли з комплексних підручників з психопатології, спочатку до популярних наукових текстів, потім до телевізора, і, нарешті, до кухні, неминуче скручування.

Телевізор і кухні все ще вірять, що «нарцис» є синонімом «самодемірації». Не завадить нікому. й

Замініть слово «нарцис» з «циститом», «щізофренією» або «птозом», і ви усвідомите, що навіть невелика кількість не потрібно.

Аза

1,1 км Кілька абзаців як тостер. Стародавній римський поет Ovid 2,000 років тому розповіли нам історію молодого чоловіка, який закохався у власній рефлексії в воді і загинув від голоду для непристойного «повеного». Назва хлопчика була Narcissus, звичайно.

Парадокс походження терміну «нарцис» полягає в тому, що термін належить Сігмунду Фрейду, але він, власне, належить тільки до терміну.

Ней-Овід, ні Фрейд повинен шукати інформацію про наркозизм. Набувся найбільш цінна теорія наркозії (і пов'язані підходи лікування)

У зв'язку з тим, що у зв'язку з цим вказаний список імен:

• Отто Кернберг,
  • Хайнц Когут,
  • Nancy McWilliams,
  • Грир М. Йонце,
  • Елінор Грінберг,
  • Harm Siemens,
  • Спагнос Лоббб.
2,2 км Вважають, що наркотичні риси укладаються як відповідь на конкретний сімейний контекст:

• Потрібні або конфліктні вимоги до дітей
  • досвід приниження або хронічного недолікного порівняння з іншими, більш успішними або близькими дітьми
  • досвід голодомості, гострого успіху (або успіху), який досвідчений як передумова для батьківської любові і прийняття.

Розвиток ностичного розладу також сприяє:

• наявність депресивних, депресивних або емоційно нечутливих близьких,
  • ігнорування фактичного емоційного та особистого досвіду дитини,
  • Використання дитини та його успіхів у досягненні власних цілей ванності (Діти як наркозичне розширення).
3. У У самому загальному сенсі нарцистичні страждання розуміють в цілому комплекс особистих характеристик, в тому числі:

• труднощі з формуванням самодосвідомості та самооцінки;
  • Відмінність створення адекватної мотивації та оцінки їх дій, успіхів, себе та інших;
  • боляче реагування на реальні або сприйнятливі збої (і, в результаті висока ймовірність депресивних порушень);
  • Поляризований (або навіть розщеплений на «чорну» та «білу») емоційно-особисту сферу.
  • Відмінність створення глибоких відносин, формування кріплення до іншого.

Стійкість носової страждання (як і будь-який інший) може мати різні ступені на шкалі ураження. З наркозичної травми (Приміщення іноді відроджується в дуже специфічних умовах, що нагадують дитячу травматичну) акцентувати (Людина характеризується певними рисами особистості, такими як змагання, болюче самолюбство, страх порівняння тощо) Для злоякісного наркозу, Коли ми маємо справу з перемогою рівня особистісного розладу (дифузійне тестування реальності, емоційна нестабільність, низька спроможність відносин тощо).

4. У Провідна характеристика самосвідомості є її поляризацією. Сімейний контекст, з якого надходить нарцистична людина, зазвичай відрізняється знеціненням, надмірними вимогами до успіху дитини, приниження, травматичні порівняння дитини з іншими, умовна батьківська любов і т.д. Всі ці чинники створюють людину, яка виявить її надзвичайно складно, щоб покладатися на власний боділі, емоційно-пізнавний досвід у конвекції себе і світу. Просто покласти, Якщо все ваше життя ви були маленькими близькими, багато і погано в порівнянні з будь-яким, якщо ви відчували, що мама і тато для батьківського щастя потрібно подарувати щось більше, ніж у себе - все це дуже важко сприймати світ, як там і себе в ньому.

5. Умань Така людина має труднощі з адресуванням власної «І». «Добрий» або «поганий» у нього міцно прив’язується до зовнішньої оцінки, а досвід себе безпосередньо залежить від того, як «професійний» або «неприйнятний» він відчуває себе в кожному наступному моменті.

Це те, що я викликав поляризований емоційно-особистий ріал: в залежності від мимовільної успішності / оцінки/випадкового малюнка, така людина відчуває себе як король, програвач, геній, живіт і т.д.

Часто видно, що в почуттях, думках і діях є недолік гнучкості і адекватності реальності. Скоріше, педулум просто переходить з одного стовпа до іншого, і знову назад.

З точки зору зовнішньої функціональності, такі люди можуть бути як дуже успішними, так і не дуже успішними, але їх внутрішня драма продовжує жити відповідно до законів, описаних незалежно від зовнішніх реалій.

Так, я можу сміливо дивитися себе і наполегливо в спорті, поки це допомагає мені отримати високі позначки інших. Випадковий крапок, відмова, депровокація якогось важливого персонажа може бути так ненавидимою, що в місяць я поселиться в причастинці пальників і впевнено сперечався, що це те, що я завжди був відсутнім.

Як ви можете уявити, що правда не є. Правда, я не маю ідеї, які я, і що добре для мене.

Усередині.

Нарцистичний стиль мислення (привабливий спосіб мислення) має ряд характеристик. Хочу орієнтуватися на головне. когнітивна поляризаціяй Я прийшов з терміном прямо зараз, хоча я не хотів би здивувати, якщо це не так: Я ніколи не думав нічого оригінального.

Так, Когнітивна поляризація – це прямий продукт розщеплення в особистих та емоційних реаліях.й Так само, як нарцистична людина рухається від переживання себе незначно переживати себе грандіозним (з повним почуттям автентичності фактичного досвіду), тому сфера інтелектуальних ідей про світ організована в таких людей на подвійному принципі. Мости часто діляться на трагіальну або героїчну, мрії майбутнього можуть бути грандіозними або катастрофічними.

• "Я ніколи не був."
  • "Хто завжди там,"
  • "Ми ніколи не - ми завжди."

Звичайно, картина я описую виглядає карикатурно, тому до цього ступеня вона рідко.

У деяких випадках когнітивна поляризація може призвести до імпульсивної або реактивної, а іноді некритичної поведінки, особливо в психологічно складних умовах. Все погано - ви повинні негайно зробити добре, і назавжди. Помилки повинні бути виправлені відразу. Фелл? Стати зараз. Яка? Зцілувати відразу. Щоденник? Відшкодування. Як останній курорт, породжує новий або знайдемо схожий. Продовжується гойдалка, пропускаємо середину.

Зовні.

Робота з наркотичним розладом в психотерапії є тривалим, складним і ніколи не закінчується. Попереднє вирок може звучати депресування, але це правда. І правда полягає в тому, що є базовим дефіцитом, який є нарцистичним.

Однією з основних стратегічних напрямків роботи терапевта з наркозичною динамікою є допомога клієнту, що відповідає дійсності життя. Особливо це стосується Гестальтотерапії, оскільки він традиційно завжди приділяв велику увагу клієнтотерапевтичному процесу в режимі реального часу, фактичному досвіду та феноменології клієнта.

Тактична робота з такими людьми може виглядати дуже різними. Однак головною метою є забезпечення цілісності фактичного досвіду людини та зміцнення здатності клієнта витримати фактичний досвід та контакт з іншою особою (терапевтом) як в реальному часі, так і в потоку даного досвіду.

В будь-який час я маю на увазі повне розуміння людського життя: усвідомлення реальних почуттів, досвіду, імпульсів і супроводжуючого процесу клієнта в контакті з терапевтом. Останнім є надзвичайно важливі, так як одна з основних особливостей наркотичної особистості є слабка здатність бути в контакті (диалог) з іншими, і довірити його поточним психічним процесом.

Я трохи бородавлю теоретичну преплею. Це може виявитися, що довгий лайнер буде непропорційним до простої думки, яка здавалася смішним мені пару днів тому, і для чого я пишу все це. Так дозвольте мені потрапити в точку.

Над.

Давайте звернемося до душі ендоскоп і змініть масштаб. Якщо ви подивитеся на наркотичну епідемію з точки зору історії та географії, ви знайдете щось схоже на це. Кондиціонерський (!) тимчасовий вершник у заплідненні нарцистичного яйця можна вважати 1931 рік за книгу Джеймса Адамса «американська мрія». Незважаючи на простоту, красу і привабливість ідеалів, заявлених в ній (домогосподарство, щастя і загальна самореалізація), виявилося, що, прийняте серйозно, американська мрія значно розбиває душу снів. Незважаючи на безмежність Америки і нескінченність всіх кращих в ній, виявилося, що соціальний ліфт не несе всіх до вершини. Це лише два Макдональди будуть винахідливими. І дев'ятидесяти населення домовилися зібрати куртку, салат і бунг на Big Mac все своє життя. Самореалізація мало для всіх.

Я вважаю найбільш отруйним в американській сні бути семантичним і мотиваційним вектором, спрямованим на майбутнє. Якщо ви відштовхуєте. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. В цілому, мені здається, що Америка повинна відчувати себе стільки провини, як це робить для спалаху епідемії наркозії як Німеччина для нац злочинів. Зрозуміло, що радянська психічна реальність не краще в цьому сенсі, але, перекинувшись далеко за війну, ми тільки зараз починаємо гадати щось, що довго був сказав в Америці: люльки назадй

Висновок

Згідно з різними думками, «ми» – 15-30 років за «тем». Захоплююча географія носової поляризації можна побачити в еволюції акрилових нігтів. Якщо ми робимо явну подорож по салонах нігтя з Єкатеринбурга в Мюнхен, ми побачимо, що довгі шарні ножі стануть блідо і скорочуються до передмістя, а в Мюнхені манікюр з покриттям зникне як щось відчуження до природи і неприродного.

Тим не менш, у своїй масі люди все ще (поки не тут) не навчилися чути себе, замість того, щоб перевернути всередині вже існуючого відчуження. Здається, що не всі розрізняються один від одного.

• "Мадести" не означає "сірий".
  • Подбайте про себе не означає їсти все, що ви хочете.
  • Шукаю натуральні не означає носіння чоловічих шортів, якщо ви жінка.
  • Для того, щоб бути толерантним не говорити мирно через галасливий паркан до торофілу сусід.
  • Не варто програти обидві ноги, щоб зробити одяг.
  • Ви не повинні бути психічно відреставровані, щоб навчатися в університеті.
  • Щоб розробити засіб, щоб знайти найкращий спосіб вперед.

Хочеш стати успішним. Приємно бути красивим.

Але, якщо Ваше місце є набагато більш красивим і приємним, ніж зайняти когось іншого.

Для того, щоб кожен з нас знайти себе, нам потрібно багато років. Травень десятки.

Автор: Поліна Гандовська

Цікаво: Три особи Нарцису. Портрети особистості дітей

Як визначити психопат в домашніх умовах або роботі і залишити на час

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: drdovskaya.ru/public/old/story1732.htm