Що таке? Отримай Оскар.

Що це таке карликовий, заморожувати в горах, виграти Оскар, вижити блискавку, зустріти полярний ведмед, змінити секс і ходити на місяць.

р.

Про нас
Зміст даного матеріалу призначений тільки для дорослих (18 років і більше).

Що це подобається ходити на місяць

Buzz Aldrin, 73, астронаут

У порівнянні з дрібно заземленим тальком може бути місячна «нафта». Верхній шар пилу дуже пухкий. На глибині одного і пів сантиметрів пил набагато щільніше - так як при захопленні цементом. По суті, частинки не склеюються разом — так само, як і Земля, між молекулами пилу немає молекул повітря.

Коли ви кладете ногу на цей пил, враження підошви прекрасно очистити і не змащувати. Взявши крок, я прокинув пил перед мною, і він нащадився в невеликій півколі. Це дуже дивний погляд – на пилі Землі це не дивно. Пил місяця не схожий на все: в безповітряному просторі вона потрапляє абсолютно синхронно, утворюючи правильний півколо.

Я намагаюся покласти свої враження на слова, як краще я можу, але проблема в тому, що все на місяць відрізняється від будь-якого бачив раніше. Коли ви перебуваєте на місяць, тут майже не звучить навколо вас, тільки шум космічних костюмів - приниження насосів перекачування рідини. Ви не можете почути - це Голлівудська фантастика.

Ми повинні рухатися на місяць особливим чином. Кращий спосіб полягає в тому, щоб зробити швидкий крок, що імітує кінний жовчогін: два швидкі кроки - стрибок, два більш швидкі кроки. Не можна керувати балансом на місяць. Ви повинні трохи псуватися в напрямку і ризик падіння. Але легко протистояти - досить відпочивати на поверхні ногами. Легко адаптуватися до місячної поверхні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це чудово. Серйозно.

Що таке продигії

Олексій Романовський, розробник програмного забезпечення в галузі телефонії, комп'ютерних програмістів. У віці від 13 років закінчив школу на зовнішньому рівні, 14 років став студентом Міжнародного університету.

Як сказав один католицький друг шахти, норма є нормою, не найбільш поширеною патологією. До того, як я був шістьм, я не відрізнявся від своїх однолітків, крім зайвої любові тваринних оповідань, але мої батьки вважали, що я був «головим» і я ще не знаю, як об'єкт до них. Що я почав читати у віці чотирьох років, мама згадувала як серйозне досягнення майже до коледжу. Коли я був шість років, я знайшов підручник з хімії для ninth класу в мансарді, і звичайно, я нічого не розумію. Концентрування на формулах неіснуючих «оксидів», що надходить на неіснуючі сполуки конзоненту – «озон-нітроген», і це було достатньо для батьків, щоб вирішити, що я хотів би хімію. Вони переконували мене, і так починав мій crusade як аматор, від одного алфавіту до іншого.

Сім'я легенд говорить про те, що в другому класі я став «боротися навчатися». Правда полягає в тому, що мама почула про зовнішність і вирішила, що її син заслужив його. Я не розумію. Я пройшов другий клас за два місяці (і пішов до другого кварталу в третій), четвертий влітку, шостий, сьомий і восьмий в два академічні роки. Я люблю ці переходи від класу до естетичного класу. У плануванні щорічного курсу російської мови три абзаци в день і управління нею протягом місяця.

Цей процес не був особливо складним для мене. Точно, якщо він уявив, то непрямо: захворювання - п'ять бронхітів на рік, складний вік, ліньість - через який він навіть гравійований два. У дев'ятому класі я був переданий в фізичну і математичну гімназію, і це стало важко це зробити. Я не можу сказати, що я не впорався з програмою, але за «завження заслуги» я був далеко від першого.

Я не помітив людей, поки я був сімнадцяти. Спочатку я не розумію, як можна було жити за межами об’єктивних формальних знань; тоді я почав розуміти, але не даю зовнішній вигляд, що було дуже вигідно носити маску і всюди, щоб насолоджуватися привілеями ексцентричного професора.

Я відчуваю себе шкода для тих, хто втратив дитину в футболі. Я все ще не розумію, чому 22 люди ховаються один м'яч. Дорослим іграшки набагато цікавіше, ніж діти. Це свого роду дитинства я погоджуюсь з: коли ігри я придумав, грали в Владивосток, Київ і Казахстан, коли ви граєте улюблені іграшки, оплатити гроші і запросити їх на конференції.

Я бачу багато людей заздрити мене. Але це не божевільна, щоб дізнатися тебе. Потім вони розуміють, що ексцентричний не обов'язково суперлюд, він не має більше можливостей, ніж середня дитина, він просто відрізняється. Якщо автомобільні приводи не споживають газ, то споживає щось інше.

Що це таке: вижити блискавку

Max Deering, 44, звукорежисер

П'ятниця. погода була типова для Липень: сонце було блискуче, пишні білі хмари плавали ... Я пішов до Дурхема, щоб грати в гольф. Ми досягали п'ятого отвору, а потім дощ заморожують. Ми вирішили почекати під навісом. Я пам'ятаю повітря запашним солодким з озоном. Це останнє, що я можу пам'ятати перед блискавкою.

Коли розряд слизнув, я отримав всі заморожені - Я ніколи не був настільки холодним в моєму житті, але в той же час частина мого тіла отримала неймовірно спекотний. Тоді був самий фантастичний шум я коли-небудь чув. Так голосно, що вона погана всім іншим звукам, чесно. Я відчув, як я був поставлений між двома бункерами і плащем. Це так, що кожен вірус грипу я інфікований в моєму житті прийшов на мене. Руки, ноги, пальці заливають важкими – здавалося, що їх зважують близько 2000 кілограмів. Кожна клітина в організмі була болючою. Біль був тьмяним, свербіжним і одночасно гострим. Навіть мій боляче волосся і мої вії боляче.

На блискавці вражають дерево поруч з нами, вибивають деякі гілки, втікають в навіс, пробиваючи величезний отвір в ньому, а потім пропускають через Террі, один з моїх паль. Я вніс її через верх і вийшов через коліно. Террі загинув миттєво. Втекти з землі, блискавки розкинулися на мене і вийшов над головою, залишаючи вихідний отвір: вісім стібків потрібно застосувати. Тепер я можу зробити деякі досить складні розрахунки -- trigonometry там, calculus -- але не запитайте мене, щоб додати або вирахувати. Немає використання. Лікарі кажуть, що я дрібно, але я знаю, що вони приховали щось з мене.

Що це схоже на participate в груповий секс

Джерело, побажає залишатися анонімним.

Груповий секс схожий на секс з тренованим восьминогом: навколо вас є тверді кінцівки і мови, якісь руки захоплюють вас і витягти вас, ноги викладають, щось стискається в рот, ваш мозок не встигає обробляти відчуття, і лібідо, що, власне, прищеплений вами в цій історії, також програє перед такою великою кількістю.

Груповий секс дозволяє бачити, як потворна гола може бути. Припустимо, що власник або господиня будинку тільки дозволяє спеціально вивести гібриди з прекрасними тілами на вечірку, це зазвичай не те, що ви віддаєте перевагу бачити. Жінки все ще сплять і вперед - від dim освітлення і макіяжу, вони значно вигідні. Як для чоловіків... Всі ті, які протрудують шкарпетки і пивні дзвіночки, волосся на кінці в усіх місцях... Сидіння і обтирання їх незліченних стяжок, відчайдушно намагаються переоцінити їх. Фрейд думав, що ми всі маленькі геї. Ну, ви не можете боротися з Фрейдом, але так багато чоловіків вбити навіть переконаний гей людина.

І все ж, груповий секс дивний! Послухайте пуф копуючого права під боком, ви отримаєте дивно збуджений. Жінки... Один і відразу інший, пішов з третьою. Що таке відчуття в'їзду жінки в яку вже вступив інший, і ви відчуваєте, що інші через відносно тонку мембрану?

І все, що ви займаєте таксі додому і зробите собі омлет наступного ранку, а потім ви сиділи в офісі, все, що ви думаєте, - "Я зробив груповий секс, і я буду це знову!"

Що таке, як постраждати від нарколепсії

Мелодія Зарнк, 45

Якщо нормальна людина хоче відчути себе наркотичним, нехай йому дасть спати протягом двох днів. Ми хворіли так багато кожного дня. У віці від двадцяти років я помітив, що якщо я проїда машину на тривалий час, то я обов'язково повинен піти в сторону дороги і взяти з собою знімку. Я вирішив, що я просто не отримав достатньо сну, але це був першим симптомом narcolepsy. Здорова людина починає мріяти про годину і навпіл після засмаги. Раколептичний в'яжемо в сні. Я снився з моїми очима відкритим, коли я зроблю. До мене, мрії люблять галюцинації, вони жахливо реалістичні. Якщо мені сниться, що укусила москіт, я відчуваю нестерпну свербіж. Іноді я забув на кілька секунд. Особливо коли я повторювальні рухи. Одного разу я пройшов в кінотеатрі, переглядаючи фільм і сміхаючись. Моя голова нахилилася назад, все переїхала в очі. Я не можу рухатися, я не можу отримати голову назад в правильному положенні - okay, мій чоловік допоміг. Вчені приїхали до створення препарату, який може допомогти з хворобою. Я не плащую себе з надії, але як приємно буде йти до ліжка без страху.

Що таке карлик

Володимир Федоров, 66 років, актор (висока 130 см)

Я живу в гармонії зі світом і з собою. Коли я народився, батьки щасливі. На першому, звичайно, вони були рубані – вони не змогли зрозуміти, хто його народився (Я народилася з великою головою, стрілецькою зброєю і ногами і висотою 30 сантиметрів). У стаціонарі лікарі відразу підіймали мами, які сказали, що вони мали особливий порядок карликів і вони дуже багато запитують, щоб надати їм користь науки. Але мій мама притискав мене до грудей і сказав мені, що вона підніме мене.

Я виросла в нормальному середовищі, виросла в любові і не переживала особливих труднощів завдяки своїй неоднорідності. У мене є нормальна квартира, немає нічого, що буде адаптований до моєї висоти, стандартних туалетів висоти і так далі. Ніщо було зроблено спеціально для мене. Якщо я був половину розміру, що буде проблемою. Це відбувається, що я не можу досягнути електрики. Це океї. Десь я можу стрибати або стояти на щось. У крайніх випадках, дотримуючись книги в руках.

Якщо я не був карликовим, якщо я не мав такої текстури, ніхто не запросив мене робити фільм, а потім грати в театр. Коли я помітив в джаз-клубі і запросив грати в Черномор в Руслан і Людмила, я був дуже далеко від нього - я був прихильником науки, електроніки, музики, абстракціонізму, і я навіть не думав про акторство. Я граю на великій сцені московського художнього театру і в театрі на Нікітських Воротах - в цілому, це гріх скарзі.

Єдина проблема перед особистим життям. Я народився в 1939 році і виросла в повоєнні роки. І була війна м'язів - відповідно, і дівчата мріяли про міцну людину. Я був різним. Одного разу я назвав і зізнався свою любов до однокласника. І вона сказала мені, без зайвої делікації, "Погляд на себе в дзеркалі". Всі чотири дружини - жінки дивовижної краси і інтелекту. Тому що ніхто не мусить мене. І нехай теж. Такі жінки, як правило, комплексні і всі часи намагаються стверджувати себе за рахунок чоловіка. Я не вірна людина для цієї ролі. Якщо Бог прийшов до мене зараз і запитав мене, якщо я хотів би мати нормальну руку і довжину ноги, я б сказав: "Ні, я люблю життя я жив." Я, що я.

Що подобається бути вище

Sean Bradley, 31, 230 см високий, Dallas Mavericks центр

Як почати мій день? Я збираюся вранці і підійти до туалету, що означає, що я повинен згинатися перед першими дверима дня. Я повинен згинатися, щоб подивитися в дзеркалі, згинатися, щоб взяти душ (голова душі відпочиває на грудях). Для того, щоб потрапити в машину, я спочатку прилипаю коліна згину ногу в каюта і перед пасажирським сидінням. А потім я захоплюю машину самостійно. Ви можете зателефонувати мені змія.

Все одяг, одяг, одяг, одяг Моя ніжка - 52 розміри, тому я повинен замовити взуття. Я навіть мав спальний мішок і намет на замовлення. Я пам'ятаю в школі, ми мали матч на іноземному полі. Приїжджайте до шафи-купе. І я стояти над шафами і подивитися все, що накопичилося там: пил, порожні пластикові пляшки, одяг, що диявола знає, коли вони кинуть і забули. Наш тренер - він був 30см коротший, ніж мене - стояв на лавці, щоб бути на рівні очей і сказав: "Ви живете в брудному світі, прямо?" Я живу в пилососі і брудному світі. Коли я прийшов, щоб відвідати, то, вигинаючи перед дверима, я можу помітити пил на стелі. А холодильники зверху завжди брудні. І в натовпі, я можу бачити всі зварені вершини. Видовище так ... Я ніколи не зустрілася з чоловіком, ніж мене, але іноді я мріяв, що я зустрівся з такими людьми.

Що це таке реальний режисер

Леонід Гюне, 42, директор виставки «Дом-1», «Дом-2», «Великий Брат»

Жах є те, що немає нічого спільного. Що ви навчили все своє життя спрощено простого завдання – красиво і без втручання в будь-який час, щоб стріляти, що поставить учасників. Ви можете викликати це цинікізм. Неважливо, як ви співрозумієте з учасниками, заради справи, потрібно вибрати епізод, який цікавий для глядача, а не той, що показує героя в сприятливому світлі. Вони знають, що вони будуть записані протягом 24 годин, і вони погоджуються. Немає одного перетягувати їх тут силою. Якщо ваша дитина хоче зробити це свого роду шоу, я, ймовірно, дискурувати його, але я не буду. Єдине, що він повинен пам'ятати, що в дійсності показує, як в суді, все, що ви можете використовувати проти вас.

Що таке хостування

Наталія Медведєва, 41, фотограф

Коли події відбувалися в Буденновську, мій бос в журналі замовив мене піти, сказав, що він вже відправив два з редакції. На четвертому добу жінки з немовлятами почали залишати стаціонару. Я бачив цю картину і я думав, "Lord! Чому я сидю тут? І вилетіти до Мінводи. Коли я потрапив до лікарні (Я був розстріляний, по дорозі), вже були списки журналістів, які стануть воєдиним хостом і супроводжували Басаєв на кордон Чечня. Я був три сотні з них, зрозуміло, що шанси отримати там не достатньо. Тоді прес-секретар з'явився і попросив всіх писати квитанцію: вони кажуть, у разі смерті я не маю претензій. Хтось запитав, «Як ви розумієте смерть?» "Увімкніть," секретарі відповідей, "навіть ворота і ви зустрінете там." У натовпі тих, хто бажає стати дуже тонким. Залишилося три людей. Я кажу їм, "Щим ми, тим менш, ми будемо загиблими." В результаті набрали чотиринадцять людей. І ми пішли... Три дні... Ви завжди відчуваєте себе як мішок картоплі, об'єкт. Якщо ви почуєте шум вертолітів, сідайте, поверніть, гармата кладе зброю на плече і готує до бою. І ви розумієте, що якщо є вогонь, ви об'єкт, за яким він приховує. Ми завжди чекали атаки – натяг величезний. Я знімався. Провести фільм. Я кладу його всюди - в бюстгальтері, в нижню білизну. Я підготував, що може скинути на шматки при атакі. Якщо вони бачать частину тіла з плівкою, вони знають це мені. Я побачила жінок в лікарні, які написав свої паспортні дані, їх прізвище всюди - на руці, на нозі, на грудях, на плечі, на шлунку - скрізь однаково. Для визначення. І я не маю часу писати, я кладаю стрічки всюди. Коли ми пішли там, люди приховали увагу автобусів. Коли вони повернулися до нас, Коли він був над тим, що чоловіки вийшли на автобуси, прокинулися на гарячу залозу і кинули. Я пам'ятаю.

Що це таке гермофродит

Джим Костич, 48, екс-лабораторія

Люди люблять мене називають intersex. Коли я народилася, лікарі не могли б розповісти мені про те, що стать я був, бо статеві органи були суперечливими. Вагіна не було ніяких яєчок. В органі я міг проїхати на великий конденсатор або невеликий пеніс. Я зателефоную йому "phalloclitus." Згодом він виріс майже на 3,81 см. З раннього віку я відчував себе хлопчиком. Після усвідомлення того, як мої батьки почали називати Джемс з чотирьох років, але це було неофіційним прізвищом. Я був фактично відданий ім'я Юдіта на народження. Що ще з'являється в моїх документах. Я ніколи не їхав за кордон, не можу отримати паспорт.

У віці сорока я виявив, що у мене була вагіна, яка виросла тільки разом. У мене також є крихітні матки і крихітні атрофовані яєчники. У мене є два X хромосоми, тому я генетично жіночий, але в утробі я отримав величезні дози чоловічих гормонів. У мене є вагінальний канал, але там немає змащення. І у мене є ерозійна Г-зона, що це таке! Я не можу стояти, і я не збираюся. Мій phalloclite ідеально підходить для сексу, але тільки з жінками. З тих пір, як я не дуже великий, мої партнери повинні сидіти на мене, але це все в минулому, так як я відкрито оголосив себе геєм. З лікувальних причин, а також заради більш інтенсивного інтимного життя, я підірвав спеціальну операцію, щоб відкрити вагінальну піхву, і тепер я намагаюся мати вагінальний інтеркурс з чоловіка якомога частіше, так як під час них найбільш потужні оргазми.

Шукаю мене з-за кордону, ви ніколи не знаєте, що ви не середня людина. Я знаю, що вона складається з принципово різних частин - деякі абсолютно жінки, інші абсолютно чоловіки. Я відчуваю себе чудово.

Яким чином перетворитися з жінки в чоловіка

Данило К., 35, студент

Я не хочу бути хлопчиком, я вже був хлопчиком. На жаль, я народився без належних частин тіла. Я пам'ятаю чоловічу кімнату в дитячому садку і намагаюся торкнутися. У старшій школі він відігравав бейсбол і баскетбол для чоловіків. Моє тіло був тости, м'язовий. Стрижка - коротка, під сторінкою.

Я завжди був сексуально приваблений жінкам. У старшій школі я мав вафель з дівчиною, яка була обрана королевою кульки середньої школи. Вона була прямо. У коледжі я також мав стосунки з гетеросексуальними жінками. Але не з лесбіянки. Три роки тому я отримав мій перший тестостерон постріл. Я буду тестостерон для решти мого життя. Підвищує лібідо і стимулює ріст волосся. Я повинен поголити. У мене було дві операції. По-перше, операція на грудях: проводиться надрізи в області німців, все ще зішкрібається і знову зшивається. Я також мав гістеректомію (видалення матки). Щодня у мене з'являться пальлопластикові операції і у мене є пеніс, але до тих пір, поки я поспішаю, я чекаю лікарів, щоб заповнити свою руку. З тестостерону клоніди росте і виглядає як справжня пеніса. Тільки "але" не виходить.

На роботі, хлопець і я завжди замовляю один з одним. Він італійці, він великий. Не знаю нічого про мене. Коли я мав гістеректомію, не знаю, чому я не ходив до роботи. Я думав, що я отримую її. «Як ти живеш, брат?» запитав. Я сказав: "Так, це окай". І Він мене зловив: "Ви не збираєтеся змінити секс на шанс, ви?" Дивитися на мене! Що було цікаво.

Що це таке: отримай Оскар

Al Pacino, 65, актор

Я тільки виграв Оскар вісім разів. Я отримав сім разів до, але це все. А тепер, що я дивлюсь на номінантів і думаю, "Що ж вони були нейрохірурги?" Що ви довіряєте працювати на вашому мозку, якщо ви повинні були? Ось чому він повинен надати Оскар. Але в минулому все залежить від того, який настрій я був. Я був вражений почуттям, що я відчував, коли я виграв Оскар за Сходження жінки - це все нове почуття. Тепер я рідко бачу мій оскаржник. Але коли я отримав його, я відчув за тижні, як людина, яка виграла золотою медаллю на Олімпійських іграх, повинна бути відчувалася. Як ви прийшли до фініші лінії, і кожен знає про свою перемогу. Що відчуває себе великим. почуття виконання.

Що це таке: отримувати чужий Оскар

Олександр Потьомкін, 68, Виконавчий директор Американсько-російської культурної Асамблеї, Вашингтон

У 1980 році працював на Генеральному консульстві СРСР в Сан-Франциско. Займався культурними питаннями і знала багато людей в Академії кіномистецтва. Визначено, що на церемонію замість Меншова (фільм «Москва не вірить у сльози») піде до радника Посольства за культуру Анатолія Диюжева (в небі). У мене була честь його,

Вони вирішили піти в Лос-Анджелес на автомобілі. По дорозі ми говорили про шанси на перемогу. Здавалося б, що вони були дуже мало: в номінації «Публічний фільм» були картини Truffaut і Kurosawa. (Я ще не бачив кіно) Проживання в модному готелі. Вранці ще не відійшов з поїздки, кладемо на тукседо. Ми дуже дивилися в умовах, в яких ми живемо. Проходив в павільйоні Dorothy Chandler.

Церемонія, як правило, почалася з американських фільмів. Оскари пішли на Де Ніро і Редфорд. Це також час для іноземних фільмів...

Я не пам'ятаю, що я думаю, що деякі актори розірвали конверт. Вона сказала, "Віннер це..." і була довга, довга пауза. Ми абсолютно спокійні - думаємо Truffaut або Kurosawa. Шукайте світлини, почуйте в наші обличчя і заморожуйте. І навіть перед цим сказав: «Москва не вірить у сльози», ми знали, що переможець був. Даужев отримав, отримав через мене, отримав на сцені. Стати статуеткою. Покажіть аудиторію. Він сказав, що в мікрофон і був знятий за кадром.

За 15 хвилин можна дістатися до Duzhev. Я почав боятися холодної війни. Потім він повернувся щасливим, драгуючи цю річ в руках. Дозволяти мене додому. Зіткніть, проведіть її разом. Коли ми з'явились на дверцятах нашого хребта після церемонії, всі співробітники оглянули на своїх лобі. Ось так багато бруду, люди сумнівні ходи навколо - і раптом ми в тукседо і з Оскаром. Дужев не брав участі з ним на другий. Заблоковано себе в кімнаті, прив'язали статуетку до своєї руки - і скидання. Вранці перед сніданком поставили Оскар в холодильник. Ми пішли в місто, швидко заковтнули їжу - і повернулися назад. Бог заподіяти те, що сталося.

На шляху назад для прискорення - ми повинні доставити скарб якомога швидше - ми припинили офіцер поліції Каліфорнія. А замість моїх прав я мовчав йому статуетку. Він застібається золотим блискучим на сонці і не був дрібним. Він попросив, «Чи ти кінозірка?» і нехай йому піти.

Що таке полярний ведмедик

Matvey Shparo, 30, мандрівник

В середині ночі мій батько і я прокинувся до звуку великогабаритних стоп. До найближчого поселення 150 км. Так це полярний ведмед. Каркасні ваги 900 кг і вирощують до трьох метрів. Ми сілимо, перетворилися на ліхтарі і почали сяяти їх в напрямку входу - так, щоб ведмедик сходився в намет з боку наших ніг, не від голови. Ведмедя миттєво відреагував на наші бункери і вдарив намету щелепою. Тканина тріскається, а в отриманому отвір з'явився ведмедний ніс - чорний патч розміром десять літрів відро. На щастя, у нас з'явився насосний пістолет. Ведмедя може бути відлякута за її лапами. Стріляти обережно: поранений ведмедя дуже небезпечний ворог. Я спрямований і вогневий. Відро десять літрів зникне миттєво. Наступного ранку ми побачили крапку крові на льоді, очевидно, доторкнувшись його злегка.

Що це так: Бути сліпим

Володимир Глухова, 57 років, радіоаматор

Я пристрасную людину. Якщо я люблю щось, я поклав серце в неї. У мене є багато інтересів - радіо, боротьба. Я зацікавила Юдо. Це контактний спорт. Єдине, перш ніж боротися, суддя приносить вам супротивнику і своїми руками переходить на плечі і руки, щоб ви могли собі уявити з ким змагатися. Коли я почав, я не думав, що я став юдо майстер. Я дуже люблю навчання в п'ять разів на тиждень. Зал був далеко, майже не мав їздити по Москві. Син загинув: «Що на тебе – вже стара людина, і зламаним обличчям приходять.» Іноді брови, наприклад, будуть стриптизовані. Але це все про дрібних речей. Я використовував, щоб зламати ребра, хоча. Через свого віку він вирішив залишити Юдо. Я міг би боротися, я просто став дуже спокійним: люди хвилюються до бою, і я не подбаю про ліхтар. І реакція не така ж, як і молодий. І їзда далеко не дуже комфортно. Вони встановлюються розетки по метро. До тих пір, як ви йдете, ви можете легко втратити. Я взагалі навігаю місцевості - якщо я пропустив, то швидко з'ясуйте, де я пішов, і доїхати до станції. Але в самій піддозі людина стала дещо хитрим. Здається помітно, що людина йде з білим канатом, і все ж ви безпосередньо атакуєте. Для того, щоб бути різними. Він каже вам: "Не ви бачите?" Я кажу, "Я". А ти? Так, «Ох, шкода». І тепер кожен працює на швидкості зламу і нічого не згасає.

Що подобається заморожувати в горах

Кирил Лиско, 40, Генеральний директор Кінофестивалю Kinotavr

Під час сходження Леніна Піка, один з чотирьох радянських сім-тисячників. У 1987 році експедиція була організована для тестування керованого літака. (Одний джентльмен дійсно хотів заробити гроші з цією машиною, опускаючи тіла померлих.) Я мав піднятися на вершину, стрибати з парапланом.

Одну ніч, друг шахти в базовому таборі мав зубний біль. І це дуже небезпечно - на висоті 5200, будь-яка деталь такого роду може швидко розвиватися в набряк мозку. Я мав швидко знизити його до трави, де місцевий лікар витягнув зуб. В той час як друг був відступ, я швидко кинувся в вертольоті. Але мій гурт зліва. Я, молодий і stupid, вирішив зловити з ними, особливо з тих пір, поки вони залишилися лише чотири години тому. Восьмий годину ввечері я зрозумів, що я втратив. Де піти: вгору — Я не знаю — і як повернутися, я не знаю, що це дуже темне. А перспективи виживання після холоду на висоті 6000 метрів без обладнання практично немає. Мінус тридцять, вітер і відсутність кисню - умови для людини не підходять. Тексти пісень, а це означає: І нічого не з вами - немає зв'язку, немає намету, немає спального мішка, немає їжі - нічого. Потрібно звикати до ідеї вічності. З іншого боку, я хочу вижити. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ми повинні копати отвір, це єдиний спосіб вижити. З пристроїв, у мене є тільки руки і льодовий підбір з лезою шириною чотири сантиметри. Я не можу пам'ятати, скільки разів я пішов. Я дивився на те, що я зробив і викопав отвір, де я міг тільки поставити голову. Я поступово впав в коматозний стан, почав замерзнути, сказав прощати маму. Я не пам'ятаю. Припустимо, що людина приходить. «Щоб я думаю, що слід мені на страшний суд». Він приходить і каже: «Як довго ти сидів?» Я сказав: "Зробити його, не тягнути його." Тоді я бачу ще один прихід. Виявилося, досить випадково, група повертається з маршруту. Просто щасливий. Імовірність зустрічі людей в горах на цій висоті вночі майже нуль. У вас є два почуття. Одна річ говорить вам, "Всі". Ідея несвоєчасної смерті повинна бути переноситься. Ще один голос говорить: "Ми повинні вижити." І ви починаєте приймати повністю ступінчасті, безглузді дії - копати франку (щільне зернове сніг, утворене на льодовиках і сноубордах над сніговим кордоном) з льодовим підбором. До речі, це врятувало мене в кінці: Я не замерзла, тому що я завжди на ходу. Так, мої пальці були в синях протягом тривалого часу і без нігтя - матки. В результаті, я, звичайно, не зловживала з групою, і контрольований апарат не працював на всіх. Хтось був невірним з ним.

Що це таке: будучи вольфраму африканських вбивців

Михайло Фінкель, 32, письменник і власник птахофабрики

1,1 км Це сталося в Центральній Африці. Я походив там. Бджоли вилетіли з гнізда, що не було видно за камінь, і атакували мене, як загін бійців.

2,2 км Досягнувши певну критичну масу, нечіска перестає бути нечітким. Скоріше, це звук дрилі - пронизливий, скасовуючи асиль.

3. У Вони стяжки гострими і акриловими. Тексти пісень, а це означає: І мирд є, це не відчувається, що вони не скажуть вас. Навпаки, вони точно відтягують вас. Перше почуття - опік. Стінг схожий на дотик полум'я. Потім виникає біль: до нудоти, до запаморочення, пульсує по всьому тілу, навіть на кінчиках пальців.

4. У Я нічого не бачив. Він спробував розірвати комах своїми руками, але тільки небезпечивши їх ще більше. Безперервний боєць тварин залишив мій мозок мертвим. Формальний епілептичний напад - свідомість повністю відключається.

5. Умань Мій друг Ренді був кричущим. Я так божевільний, що я ніколи не думав себе.

6. Жнівень Я побігав по скелях, стрибнув термінальні зв'язки, прокинувся через кущі. Довга і половина пізніше, боки відійшлися від мене.

7. Про нас Якщо у мене була найменша алергія бджіл, то вони доводять, що вони не за що-небудь називають вбивцями. Моя голова миттєво відігрітий до розміру кавуна. З неї, як шпильки з подушки, злипаючи два десятки бджолиних стяжок. Пухлина розсіюється тільки через кілька тижнів. Тепер я чекаю спогадів про те, щоб згасити або хоча б покинути.

Що це таке: Від чоловіка до жінки

Карін Кент, 48, фахівець з маркетингу

Першого разу це сталося для мене, щоб одягатися у віці шести років. Щось раз на місяць. Я був в повній ремісії. Я зустрілася з дівчиною і одружився. У десятому році одруженого життя половила мене червоною пізнім в ніч - змінює одяг в наступному приміщенні. Я був сорок-два, і ми просто мали нашу першу дитину. Моя дружина і я розірвав, і я почав планувати трансформацію. Я відправив листа до своїх колег, в яких я попередив їх, що на таку і таку дату я б сказав, як жінка. До операції живу жінку майже рік. У період переходу я починав знайомства чоловіка, я зараз одружений. У Таїланді з'явилася ручна інверсія. Вони використовують власну тканину. Використовуються нервові закінчення і стовбури, щоб забезпечити чутливість до конденсату. Тепер у мене є клітор. Працює елегантно, ніякого гінеколога вгадувати, поки він виглядає глибоко всередині. Я можу мати секс і мати оргазм. Для росту грудей я взяв гормони на 4 роки. Вирощування подібної дівчини з почуттям самодобутності. Моя реклама не турбувала мене занадто багато, але я все ще вирішив мати невелику операцію так, щоб нічого не в моїй появі мене зрадили. Основна відмінність полягає в тому, що жінки спілкуються не на одному рівні, як чоловіки. Без слів багато. Ви прогуляєтеся в номер, де інші жінки, і ви можете відчути, як вони відчувають. Майже телепатія. Якщо ви не захочете, ви не отримаєте. На щастя, у мене є можливість.