Життя після помста

Коли я був молодий, я хотів вбити мій сестра.
Вона проживала цікаво і неперевершено, пішла в школу, читати красиві вірші вечори, збивати на телефоні з друзями і не дозволяти мені навіть краю ліктя на стіл.
Моя мати категорично сказав: «Дашка, не заважає вивченню Марії», і приніс мені іграшки.
Відмінність 7 років була застрахована хасм. Її життя здавалося мені блискуча гірська вершина на сонці - сніжинка і непристойна, і тому особливо приваблива.
Машка зістаралась у мене холодно від висоти віку, періодично відрізавши свої цікаві спроби crawl в її записах або книгах з категоричною «поп».
Я був страшний сода, заборони мене з магнітом. Я постійно впав: коліна на зламаному склі, потім просто від парканів. Ми не можемо бачити пансіонатами-прихильниками автомобілів - Я змащував автомобільні вікна з кішки, і одна особливо непристойна стара жінка, яка називається Mashka a ragged goat, подряпине гарне слово GANDON на свіжому полірованій машині, не знаючи, що це означає.
Школа була не настільки пишною, як вона мріяла: мені було складно слухати вчителя кілька годин поспіль, дотримуючись повної іммобілності. Крім того, сусід на робочому столі був таким же неприпустимим неспроможним хлопчиком, з яким потрібно було поділитися сферами впливу, а також терміново вирішувати питання - "послухати з хоса".
Після того, як я зламав свою руку на замкової кімнаті двері в грі полювання і прей, питання «хо» було вирішено позитивно в моєму напрямку, і Іван став моїм кращим другом і помічником в моїх хитрощах. Учитель тихо захопив нас як, так і матір'ю, яка була названа в школі двічі на місяць, зважився і обіцяв «постраждати». й
Після того, як Ванка і я в четвертому класі порушила щорічну тест (а також уроки на тиждень попереду), засипання побутової ртуті в класі – батько запрошувався до школи.
Він прийшов назад похмурий, кидаючи мені жорсткий: «Ви будете жити і навчатися в школі-інтернаті, якщо ви не хочете бути такими, що всі інші». За закритими дверима кухні мій мама сказав щось швидко і спекотно до нього, потім почула тріщину і дзвінка, так як якщо пучок з ложок були загиблими в раковину, мій мама викинула. Далі і більше.
Я подрібнився на кожному звукі, потім мій батько стрибнув з кухні, розглашуючи двері. Моя мати сати на підлозі колінами під нею, і натиснути кухонний рушник, забарвлений червоними плямами, до неї обличчя.
«Мати, пробачити мене», - сказав він спокійно.
«Нехай, зайчик ... піти на себе», вона відвернулася і розповіла на підлогу.
Я прогулявся в спальню батьків, мій батько змінює одяг, витягнувши його ремінь з його костюмних брюк.
«Я тебе тебе, - Я сказав, що ти повернувся.
Моє батько мене прокочував в обличчя від повороту, щоб мій легеневий тіло відобразив мій назад в шафу. Він ніколи не вдарив мене до і що кинув мій Всесвіт вгору.
Тексти пісень, а це означає: "Я hate, я hate..." - після чого я стрибав і побігав до мого приміщення, я був гоління і побиття з гнівом. Машка розуміла без слів, вона сіла на моєму ліжку, захопила мене і приколів мене до неї. Вона була моя душа mate, острів в океані пам'яті. Я більше не відчував відчуження і відчуження, але досить настій. Я не маю бажання позбутися від сестри. Дитинство ненависть розтоплюється в любов.

Через три роки автомобіль батька, який втратив контроль в тумані, збитий на підтримку вексельної плати, спінінг біля залізного стовпа і перетворився на кришку металевого ярусу з спотвореними залишається всередині.
На машині, крім батька, мама подорожувала, яка повинна літати до хворого бабуся, що день, але рейс був скасований через погодні умови.
Моя бабуся зберегла свою дочку протягом трьох хвилин, Машка розповіла мені. І ми були самотніми. Маша замінила маму. І колишніми думками вбивати її, періодично зобов'язуючись псувати пам'ять, зробив мене прогулянку в нервово-карлетних плям шуму.

Телефон мене з моєї мрії.
«Основні попелиці на губах, в очах дихання вітру ...» – це мелодія примушувала до Машкіна Бейліну.
Я дивився на світанку годинника, що я не зняв руки навіть вночі - чотири ранку. Поспішно, моя сестра була твердою людиною, не дайвінг мій номер на сонному ранку, маючи похмілля або хочете поговорити про целюліт.
- Так, я відповідав
Дашка, мій батько голос був дим і далеким, мені потрібно. Потім натискаємо відключення і повідомлення оператора: «Виписаний з зони обслуговування».
11 цифр, розбиття нігтів. Моя сестра не відповів. І знову. Рогоносець. Я стрибав з ліжка, відтіняє решту мого сну. Джинси, футболка, куртка, шкіряний м'який рюкзак, в який я використовував, щоб кинути необхідні речі: нижня білизна, комунікатор, вода, улюблена книга (на площині я повинен спати, і читати далі). О, yeah, я гона потрібно гроші.
Послуга квитка відповіла весело: найближчий рейс за два години. Я дрібний.
Аеропорт був наповнений людьми і джгутом. Здавалося б, надії на щасливе майбутнє в повітрі. Визначено? Важко.
Я все ще мав півгодини літати. Заявка на роботу виконано, отримано дозвіл на відсутність, звернувшись до заяви про роз’яснення щодо повернення. У мене були мої варіанти: що сталося?
Маша була одружена. Дуже задоволений, це 7 років. Мій чоловік був успішним бізнесменом, ми тільки зустрілися з ним на весіллі, який я прийшов відразу після першого сеансу.
В цей час я вже був першим студентом МАІ, і моє життя було поголені першими враженнями від величезного міста і тривіальної любові. Тепер я не пам'ятаю, що він виглядав як - чоловік Машкіна, коричнево-волосатий або брюнетка, знав тільки трохи, що може бути витягнутий з міцних телефонних розмов з її сестри.
День народження та різдвяні дзвінки, стандартні привітання та банальні фрази. Після шлюбу, наші зв'язки не закінчували, але стали тонкою ниткою, на якій поцілунки і штамповані монети слів надіслали кілька разів на рік: «Як ви, кошеня», «Я приїхав, я промав тебе». Ось рано вранці.

У рідному місті зустрілися з дріжджом і туманом, звичайною для ранньої осені.
Я не відчув ностальгію і все, що синє сито називається смарагістю в дитинстві. Залишилося тільки сестра. І Іван, який пішов безглузно і насилько після закінчення.
Оператор добрим чином, практично еротика, просить викликати пізніше, сподіваючись на моє розуміння. Мешканський стільниковий телефон був вимкнений і його домашній телефон був безшумним. Дверцята її квартири не раджу - червона очна сигналізація. Продається наша квартира батьків, коли моя сестра одружилася – потрібне житло в Москві; тепер вони мешкали в розкішному цегляному будинку з ліфтами, охоронними охоронцями тощо.
Я не хочу піти в готель, не схожий на всі ці маніпуляції з реєстрацією та презентацією документів.
Я пам'ятаю домашній телефон Івана. Він був глибоко вбудований в пам'ять, хоча я спробував його забути. І він, і це місто, і цей телефон, і його губи на моєму тілі, на що випускний ніч.
Якщо він переїхав, то хан. Готель, безкаркасний номер, незрівняний столик з опіками від сигаретних баттів і плям любові на фасонних покривах.
Сестра Значок взяв трубу. Діна миттєво визнала мій голос. Без зайвих «о, які долі» вона продиктувала мені свій мобільний і розповіла мені, щоб викликати будь-який час.
На мій неспроможний питання (це зручно) giggled presciently - unmarried.
Іван відповів негайно, різко і різко - Жеглов.
Так, це смішний, розмова про останнє ім'я моєї старшої школи. Він скинув і побачив себе як кутовий працівник. З якоїсь причини я отримав німець, хоча тільки мій бос, який називається співробітниками APC, може тишу.
«Софа,» Я нав’язав шкільний прізвище Ванкіно. Як виглядає диван, здоровий і кутовий.
- Дашка. Нема емоцій у голосі, що я захоплю.
- Я не маю ніде залишитися.
до Де ти? Чекаю, я буду.
Його дев'ять - Я відразу знав, що вона була Ванка - росла через 22 хвилин. Відкрито двері, і я впав на передню сидіння, в теплому салоні.

Я завжди був наданий в нашому районі, і Іван завжди був мій спина, мій лицар і щит. І тепер, на своєму машині я відчув той же спосіб я зробив 20 років тому, в головному офісі, який вимагав пояснення того, як напис «КАНАЛІЗАЦІЯ» з'явився на двері вчителя.
Повершиття мене з спиною, Vanka dullly заварила, що це не наша несправність, яку ми бажали стирати, але фарба була стійка, і не знайдено... Я, це був лаком для нігтів Машкін.

до Що вітер? - Його питання звучало сухим і діловим. У вовк очей, в звужених учнях, коп накидається сонечко. Я зустрівся з Міністерством внутрішніх справ постійно за типом професійної діяльності, цей погляд я дізнався з тисяч.
- Маша назвав останню ніч. Вона попросила мене приїхати. І тепер телефони не відповіли, двері на тривогу.
Нехай вони пішли на відпочинок, Іван запропонував.
Вона любить весняну Кіпр і віддає перевагу тільки одному готелю. Мишка консервативна не схожа на мене, прокатне поле.
до Ви відвідаєте всю ніч?
Не можна бути безглуздими, мої сестри напої нічого, але Боржомі і капелюхи пусті п'яні.
Зайдіть його. Знайте, дайте.
Він взяв мене на недескриптний котедж на околиці міста, з пилоподібними меблями і вікнами з щільно загортаються шторами.
до І в відділі вони платять добре ... Яка любов в'яжеться? - Я не можу протистояти шпильку.
"Я не одружений, - Іван відповів байдужим, "і будинок не шахтний, друг на бізнес-турі залишив свої ключі для нагляду." Зняти дорогу і подзвонити.
Наплічник в'язаний в важке крісло, мою футболку і джинси знизився зверху. Яка моя мама подарувала, я зняла Ванку у ванній кімнаті, він навіть не підняв брови, шукаючи через мене.
На відміну від душової кабіни від сонливості, очищається розумом. Іван зателефонував поліцейським відділенням та лікарням.
Він не був в кімнаті, але запах свіжозвареної кави витягнув з кухні, до якого я проходив неслухняно, як щур до звуку флейти.
«Це в першому місті», - сказав Іван, відсікнувши чорною рідиною, яку він відварився замість кави, і не дивлячись на видимий інтерес до рушника, щільно загорнув навколо стегна і ледь, покриваючи мій лобзик.
- Конкусія, переломи ребра, розрив селезінки. Звісно, вона впала з висоти... Складання?
Ви хочете працювати, де ви хочете працювати? – Я попросив мій однокласник в машині.
Так.

Я не можу стояти лікарні. Запах смерті і болю, стерильний або не-со-стіни, медсестри, що блукають передпокої з бізнесом. Брр.
Про це повідомляє лікар про обов’язок, який зловив нас у приміщенні резидента,
- Проводиться пацієнт. Хто ви, точно?
- Сестра, фактично. Чи варто відвідати?
П'ять хвилин, лікар закруглений.

Машка лежала в дорогий однокімнатний номер, з килимами і телевізором. Не було нічого дивитися на телебаченні. Половина обличчя об'єдналася в величезну синю пухлину, горло приховувався в пов'язку, все нижче - в гіпсовому корсеті. Світло медичних виробів на залізній стійці поруч з ліжком заспокійливий - все буде відмінно.
Машка, я сказав спокійно, Машка ... Як це сталося?
Цей фарширований номер був пригнічений, він може тільки подумати про старість і смерть, нічні човни, хвороби Альцгеймера і викиди в результаті падіння сходів.
Такі думки, як правило, еліцит похилий, але мої очі були сухими. Я захоплюю.
Я боївся. Я думав, що я вмираю, не кажучи вже про тебе.

- Фол. Машка, ти фарш, мій голос був трехерним. - І я пішов.
«Не зателефонуйте Олегу і нічого не з'ясуйте», - Пройшов Машка. - У вас є місце для проживання? Ви повинні називати Жеглов?
Моя сестра знала мене. Навіть через п'ятнадцять років, вона знав мене до кістки.
"Не хвилюватися, - Я спокійно відповіла. - У мене є місце для життя і сну. Я не розумію. Що про Олега? Що відбулося? Ви були в автомобільній аварії?
до Він божевільний.
Я почула на губах сестри, намагаючись знайти різне значення в її словах.
«Для сім’ї переплітається, я був відштовхований до виходу медсестри, похилого сухого тітка з очей акула і зубами коня.

У залі Іван подивився на мене запитання.
- Погано збити. Точно збити.
«Це дивний, – відповів Жеглов, – лікар на обов’язкових вимогах, з власних слів, що вона знизилася зі сходу». Але нібито сходження в мезонин для старих речей, захотіли викинути зайве.
- Маша боїться висоти. Не промиваючи вікна, я завжди зробив це. І тепер це, мабуть, особливий сервіс. Другим кроком сходів є Чоменем.
Я раптом відчував смак крові на зубах: трохи мій язик?
Подарунок мого батька і закритих дверей, гостинно захоплюючи мій хребт.
- Bitch, я проціджував. - Він потрапив до Машка.
Чоловік?
до Ні, людина, сусід.
Я був проведений і скручений в потоці оголеного рубцевого рогатку, який приколів шкіру на спині голови і зламав зуби.
- Калм вниз, - Жеглов замовив. - Ні тартруси. Чи не ви помилитеся?
Ноп.
- Давайте зробимо це прямо. Повернутися до котеджу. Я збираюся працювати, повернувшись на ніч. Ми знайдемо чоловіка, запитуємо всі необхідні питання.
У котеджі нічого не змінилося: однакові пилоподібні штори, пластина переросла з мохами в раковині з нержавіючої сталі, тиша в куточках.
Для того, щоб не запускати з кута до кута, як тигр, я забрав очищення. Draila, вакуумування, пральна постільна білизна. Іноді я шукав на телефоні з надії - це мовча.
Іван прибув майже дев'ять. На кухонному столі і сказав:
- Руте.
- ?
- Він на Кіпрі. Він залишив п'ять днів тому, перевіривши в аеропорту, доставляє літак. Готель заявив, що клієнт знаходиться в номері, але в даний час немає. Мобільні телефони автономні. Його секретар відповів, що вона замовляє квитки на два, але квиток на Котельнікову Марія Анатоліївна не була проголошена.
- Ні!
Факти залишаються фактами, дитина.
Він використовується для виклику мене a hell з a краля, a guillotine, a lousy, a asshole і ніколи не a baby.
"Стой," Я скасовно. Я побачила його.
Ноп.
Замок для дверей натиснувся і я залишався окремо в дитячому містечку. З спогадами.

Вранці я досягла першого міста по собі. Лікар-професіонал був різним, похилого віку, fussy bum.
до Криза над, дитина. Ваша сестра буде танцювати на весілля.
Але нехай мені в кімнаті з тим же судом: «Ком завтра. й

Я пішов в Машкін Хаус, я не знаю чому.
Поранчево, сигналізація не спалюється. Він знизив свою руку, яка вже досягла до дзвінка.
Увечері я пішов до Машка знову. Я нічого не робив в цьому місті, крім того, сидять на моєму серці ліжко і слухайте деякі смішні пристрої, що віджимають на моніторі, малюнок вигнутих ліній.
Машка рідко знеболюється, дивився на мене неперевершено і знову знизився.
Через два дні я майже побіг у чоловіка на двері. Вважно вистачить, я визнав його відразу. Від Олега, що ховається за те, що дорогий парфум, і, через Хуго Бос, переварений. Він був так, як якщо він намагався гофрувати з кологнем запах гофрування заливають в тіло в великій кількості.
Олег пішов прямо до головного лікаря, і я пішов спокійно. І пішов він до Марії.
У засобі я заморожую на скляних дверях. Потім вона вийшла і ходила, щоб не зіткнутися з нею ніс. Не що він визнає мене, але...
Навколо кута будівлі мені довелося стояти за сорок-п'ять хвилин до того, як я бачив високу фігуру Олега. Він пішов на ганку, подивився на вікна підопічних на другому поверсі, де Машка лежала, зняв автомобільні ключі з кишені. Чорне джип торкнеться, відповідаючи виклику власника. Цікаво. Де він прийшов від, люблячий чоловік? Котельніков різко кинувся з сидіння і зникнув за межі.
Іван не викликав, я йду в лікарні. Після двох днів Машке стала набагато краще, і я хотів почути деякі відповіді. Наприклад, як проживала ці сім років, так як я пішов?
Вона була мовчана і збочена її очі, але моя тиша захопила її.
Чи не вона занадто пізно для правди?
- Краще пізно, ніж після життя.

Олег розпочав роботу з бізнес-партнерами 4 роки тому. І все пішов до пекти. Починався дарувати часто, приїжджати додому вранці, підняти голос. А потім не просто голос. Коли вона була в положенні. Дитина була довгоочікувана, але не вдалося завагітніти, сестра була дуже турботою, лікувала, витрачала на лікарів і медикаментів.
Олег прийшов додому вранці без попередження, що він не спить вдома. Коли Машка запитала, де він був, Олег забрав дружину пальмою і вдарив задню голову на стіну. Вона втратила свідомість - і коли вона кине, вона зрозуміла, що вона лежала в басейні крові. Всі
Після повернення дружини з лікарні Олега звернулася до нього. Довгий час загрожують прощення на колінах, припинили пити. Але вже давно не було - через деякий рік і половину, дівчата з'явилися, викликаючи невпинно на рідному телефоні і вимагаючи Олегу, запах інших народних парфумів на подушці, помада на своїх сорочках стала нормою.
На початку року сестра почала говорити про розлучення, а потім остаточно стала дикою. Батьки стали звичним доповненням до його коротких і непристойних візитів.
Маша вже запакувала свої речі і збиралася тимчасово пересуватися до свого друга, подаючи документи для розлучення і поділу майна, але не встигла. Про квитки на Кіпр. Акуратно він пішов з іншого. Або відправив когось на своє місце.
Я ходив до місця проживання на нозі: є багато думати про. На шляху Іван назвав - не відповів. Нехай він живе в миру. Не потрібно багато часу.

================================================================================================================================================================================================================================================================
Невелика сумочка може триматися так багато. Пакет презервативів, зубна муфта, стільниковий телефон, косметика, пакет сигарет, пакет для таблеток, касові векселі поширюються на кишені.
Я думаю, що я зносу менше ганчі, ніж деталі мого гаманець.
Не дуже знайомий в цьому виді обладнання, але я можу легко адаптуватися до будь-якого одягу. Найважчим було поставити на макіяж так, щоб подивитися на межі сексуальності і непристойності. Тексти пісень, а це означає: Це легко. Очі, брови, губи – все повинно бути представлено по-різному.
Тексти пісень, а це означає: Людина я чекаю є блондинка. Я знаю багато про нього зараз.
Чудовий ресторан, традиційний обідній майданчик. Якщо він знаходить себе птахом на ніч, ми докладемось знову. Третя ніч над. У перший день він був тут з жінкою, яка виглядала як низькорівневе пасту, на другий день він не прийшов на всіх, на третій день він мав вечерю з двома чоловіками.
Він прийшов самостійно. Нарешті. Я сидів на барі, загортаючи ноги в сексуальній спіралі навколо високих, rickety stool. Я думаю, що вона повинна виглядати досить привабливо. Я постараю у хлопців, сидять поруч з мною, ручаючи запальнички, коли я витягаю сигарету з мого гаманця. Я не курю, але сигарета доповнює образ.
Він чекає на гарячу і лізілу дивитися навколо залу в пошуках гідної гри. Приїжджайте, приходьте.
Я розтягую на пороху, ризикує падіння, зловживаю затверджуючи погляди. Ну, нам потрібно змусити речі. З гнійкою під рукою я лежаю дефілю по залу до водозакриття, намагаючись послужити бюст і інші оточення найкращим чином.
Він дає мені продуманий вигляд. Не поганий.
На шляху назад вона каже:
- Дівчина, я можу поговорити з вами?
Я повертаю з сяйвою посмішки. Ведуться процес.
Обмін таповідними жартами та банальними неоднозначністю.
Що ви думаєте про одружених чоловіків? До речі, Я Олег.
Я незрівняна дівчина, тому я не людина взагалі. Це задоволення, я Дусія. (це може бути будь-яка інша назва)
Чи не бачите, як чарівні ці очі?
до Вони роблять, але вони роблять.
до Що це таке?
- Мати-в-право.
Га.
Часом в очах чоловіка є те, що я не люблю. Це як канібала рибка, що з'являється з-під рогату. Він виглядає і приховує.
Зустріч буде на моїй території, яка влаштовує обидва. Я отримую з столу, клацніть губи і очищайте:
- Я бачу тебе поза.
На машині людина намагається кинути мене на сидіння, але я ляпасаю руки і обіцянку: «Тон.» У мене є секс в unsterile машина.
Він відступає і починає двигун. На темному і вологому шосе, джип стискає швидкість 160, але мені довелося їздити навіть не таким життєздатним людям, я дивлюсь серене в дзеркалі, періодично зустрічаю чоловіка альтанки і коротко пропоную дорогу.
Ви не знаєте, як цей вечір закінчиться.
Котедж темно-холодний, відключив опалення перед лівою.
Я збираю пляшки з холодильника і випити її з горла. Я не в змозі п'яти, але я не в змозі зробити мої плани на голову. Людина вже стоїть за мною, закочуючи свої дупи і піднімаючи вже коротку спідницю.
- Не так скоро, мед.
"Не грайте з мною, малюком", він холодно попереджає і чинить його глибше.
Я набридла зуби і подразнення. Ніщо, не вечір. Давайте подивимося, що
- Я стуклюю пляшки.
- Приїжджайте, з потужною сіпою, він полонив її і малює мене до нього.
- Може бути ванна? - Я не планую мати секс. Не приймайте. Я повинен чекати.
Замість відповідей людина бере своє волосся і укусає мене в шиї. Пошкоджено це, болить! Я з'ясував, якби він був похилий на мій біль.
до Де спальня?
- На другому поверсі. Чекаю, я буду душу.
- Надалі
Позбавляючи мене над плечем, людина піднімає сходи і курчат відкриває двері спальні. Пошкодження, швидкий. Я думаю, що я повинен бути ебать без багато моєї згоди.
Наступне відбувається за звичайним сценарієм. За винятком однієї деталі. Секс грубий і жорсткий, без будь-якого захисту. Я отримаю в дусі, покусити, подрібнити - але до мого жаху, я люблю те, що він робить.
Я закінчився з вирощуванням і зціленням, в хвилину виснажена коханка падає поруч зі мною.
- Дитина, ви чудово.
Чоловік не потребує відповіді. Як мені, хоча.
Тексти пісень, а це означає: Я з ліжком відчуває біль всюди. Але завтра буде ще гірше.
до Де ви йдете? - Він піднімає голову.
- Візьміть душ.
Я взяв мій гаманець у ванній. Ранній контрацептивний таблетка (приблизно не було достатньо літати), мішок порошку (він вже забрав одну дозу в ресторані разом з аперітивом, але, очевидно, це не достатньо), чорні ручні кільця. Я кладу все в кишенях махрового халату.
Людина в спальні сидить вниз, даючи кільця в стелю.
Я впадаю мій хабар на стілець і коліно перед ним, погладжування і догляд. Друга хвиля набагато коротше... і якось ніжніше.
Змивання ручних речей, з'єднання його в металевому кільці на голові ліжка є бульбіт. Він вишитий і живий: "Що пекло, трохи?"
«Бор мене, хлопчик» відповів в холодній крові і пішов до сукні. За мене смотреть кільце, щоб подрібнити важке двоспальне ліжко. Якщо всі раптові речі не можуть стояти і лопатися - Я хана, ще не хромований метал для професіоналів, але іграшка з секс-магазина.
Коли я натискав мою сорочку, тремори і скелясті припинили, заміщену моном.
- Нехай ебать йти. Я хворий.
«Особливо це погано» Я відповідав, зближившись і шукаю обличчя людини. Він перевертав блідо-блакитну, кровоплину з носа.
- Мені потрібен лікар. Серце. Я не відчуваю себе. Ви почуєте, що, трохи?
Ви забули чарівне слово «паразу»?
до Будь ласка, він був голодом.
“Дізнайомтесь, що слово до вас, коли ви захочили ненароджену дитину? й
Він впав німий, важко, збиваючи повітря в себе. Тоді він почав знову тягнути кільця, втративши свою решту сил. Я не можу подивитися на це і відвертався, хоча паніка десь в животі була пінінгом і говорінням, вимогливим - давайте йому йти, вам фольго!
Зберігати можна шляхом введення лідоксеїну або атропину внутрішньовенно. Далі ATP, глюкоза, prednisone ... Антидот і шприци були в аптечці першої допомоги, підготовка була ретельною, для всіх можливих варіантів.
Але я пам'ятав мій зламаний, послухав сестру і змусив себе стояти.
Моє серце припинило три хвилини. Спирт, секс і коня доза дігітоксину. Олег мав відмінне здоров'я, з одним крихітним мінусом - артеріальна гіпотензія, яка визначила мій вибір. Машка колись скаржалась мені на телефоні, що вона не могла знайти рідкісну ліки від артеріального тиску для чоловіка.
Я обережно загортаю пляшки шотландського віскі, яку Олег не був засмачений, в сумці, разом з ручними манжетами. Покинути його.
Когнак вийшов з холодильника. "Мартел", мій улюблений сорт, м'який і ніжний - не в варті купили, намагаючись якось відродити шармість холодильника. Я відвертаю з шиї і не відчув рідкий вогонь, який заливив мій стравоходу.
Потрібно зняти всі відбитки пальців Олега з меблів, усунути сліди сексуальної битви, одягати тіло і взяти його далеко.
Я майже зробив очищення і миття, і я був дратую з одягом, витягаючи їх з мертвих Олег при вхідних дверцятах застібається.
Я заморожую, коли я повернув і побачив очі Івана. Я вгадаю, що він був святим, щоб побачити чоловіка в моєму ліжку, який живий, і його автомобіль був під вікном. Але не корпс, дезодорована важка лялька висить в руки.
- Захоплення фольги! Іван прийшов до мене, безпрочудно кисть Олега, відчуваючи пульсу.
"Чому не дихати за годину і половину," Я занурився сердитися.
до Що ви даєте йому, ви ідіот? Я сподіваюсь, що це не сяйво з найближчої аптеки.
- Ви думаєте, що я білявка?
до І ви Вимкніть свій гнів, коли ви спите. Боже Я не здивував тебе. Ти божевільний. Ми все ще шпигуємо його вниз. People's fucking avenger ...

Право, я забув, щоб прийняти мій camouflage, і я все ще носити платиновий блондинка плаття. Я пітую за вухами. Я раптом опинився на підлозі і сміхався, і з'явився тантопарк.
Іван постарав у мене за пару хвилин, після чого дав мені важкий ляпас, так що мій хребт нечіться.
«Я люблю мене бити», - сказав я з крукавом, п'яна посмішка. Особливо коли вони ебать.
до Що ви йдете про? - Він кинув голову до ліжка.
- Точно. Ви благородно залишили мене на дверцятах, самоті, брелокі. Я мав бути замкненим надії та ілюзії. Секс є кращим варіантом.
«Ви не будете захоплюватися, після того, як ви загинули людину», Іван прокинув на плечі, продовжуючи справу камуфляжу з одягом. - Крім того, ви забули. Це був ви, хто залишив мені 8 років тому з моїми літатими відкриваються тепле ліжко.
Спирт, з початку вечора, що накопичується в організмі, нарешті подарував назад. Як якщо в шлунку хтось раптом не втомився мережива, зберігаючи спирт від смоктати в слизову оболонку. Мої ноги, вуха і очі не вдалося відразу. Я був проведений кудись в теплій чорної води, в якій відображалися зірки.

Тільки Іван прийшов до моєї залізничної станції. З якоїсь причини я боївся літати.
Я не знаю, що він зробив на корпсі або як він зміг отримати смерть Олега на гальмах. Але я був вільним, і ніхто не прийшов до мене з провідними питаннями.
Але немає сенсу рельєфу. У сонячному плексі, гіркоту на язикі і менструації, які почали 10 днів раніше, ніж очікувано.
І сни, в яких я був знову трахнув і знову на цьому ліжку в котеджі, тільки тепер ручні речі були на руках, і Олег був ніжним і торіонним.
Коли я кинувся, я пам'ятав Булгакова Маргарита і Сатана, що вона попросила не давати голову Не буде запитати мене.

Маша через два тижні залишила лікарню, і вона обіцяє приїхати до мене в Москві. Відвідайте перший і ви побачите.
Олег був похований без неї, повідомляє про смерть як раптовий інсульт. Спирт, проблеми бізнесу, хаотичні стосунки з жінками є логічним результатом. Але я думаю, що вона вгадала...

«Так, вам не менше поцілунок мені добра,» Я запитав сумно.
«Я не знаю, як поцікавитися жінками», – сміхала Ванка.
- Чоловік?
Чоловіча команда, чоловічі іграшки, чоловіча дружба. І любов, ні, ні, вогонь мене.

Проводитель подрібнився до тих пір, поки ви не з'явились.
Поїзд почав, я відштовхувався від дверей і опустив лист металевого покриття сходинок.
Від жилету я кричуща відчайдушно в брудні двошарове скло:
- Я не можу це зробити без тебе!
Пройшовши на платформу, порушуючи непрохідно на мене. Випробування губ? Я не знаю.
А поїзд був відключений, відрізаючи мій минулий з кожним скручуванням колеса: місто, дощ, і людина, яка була шахтою до цього дня.

й

Джерело: