Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Як носити капелюх. Або приготувати м'ясо, загортаючи його в тісто. Не варто збігатися з тим, що ідея пельменів покрила весь континент - від Якуції до Лівану.
Але як традиційна шапка ви можете вгадати, куди приходить людина, і пельмені можуть сказати багато про кулінарні традиції регіону.
Наприклад, Узбецькі пельмені – Чучвара, розкривають характер кухні Узбека не гірше, ніж великий Узбекський пляф. І, головне, пельмені розповідають про іншу сторону Узбекської кухні, не церемоніальні, але побутові, менш відпрацьовані, але не менш яскраві і смачні. Узбецькі традиції не затверджують відходи. Питання «як зробити таст'є» тут часто вирішується большою роботою, а не використовуючи дорогі продукти. Але в той же час технологія малої ручної роботи раціонально захоплюється захопленням і продумана до ліміту!
р.
Але давайте це прямо.
З м'ясним фарм не повинно бути ніяких питань - якщо ви хочете, щоб він звучав для вас в Узбекі, покласти цибулю трохи більше, ніж ви звикли, просто тому що в Узбекистані цибулю кладуть більше в будь-яку страву. Ет, крім явного чорного перцю, традиційного для Середньої Азії куру і коріандра. Але м'ясо в Узбекистані займе те, що не особливо вибираючи, тому що пельмені, по суті, домашній, без дрилі. Це перед гостями, або з хорошого життя, вони починають варити на баранині і навіть з кучерявим жиром, і не тільки тому, що баранина в Узбекистані традиційно дорожче яловичини, але через найбільш поширені - на думку будь-якого Узбека з баранини, будь-яка страва тастер. Як ви знаєте?
Отже, якщо ви хочете відчути різницю між Чучварою і традиційними російськими пельменями, візьміть одну частину м'якоть полу жиру, а цибуля набагато більше, ніж ви зазвичай берете - наприклад, сімсот цибулю на кілограм м'яса, не менше. Приправа з коріандром, чорним перцем, цирком, додаємо суху зелень - той же коріандр, базилік, і якщо потрібно, то також м'ята. Не дуже поширений в Узбекистані, тому розглянемо цю точку мої особисті поради.
р.
Так про те, що я знову хочу порадувати вас, щоб відхилити від традиційного тесту для Чучвари, який не відрізняється від російського скидання тесту. Я пропоную піти в напрямку використання трохи більше яєць і поєднувати звичайне борошно з борошном твердої пшениці для виготовлення італійських паст - дюрм. Не проблема, що дюм не був привезений в супермаркет навколо кута вашого будинку вчора - запам'ятається ім'я, а борошно обов'язково прийде до вас, після чого купити його. Поки можна варити і з простим борошном.
Отже, для п'яти яєць, склянки води, солі, 700 грамів борошняної муки, і звичайного борошна - скільки тіста просять. Або відразу ж покладіть кілограм звичайного борошна і поступово додайте стільки, скільки потрібно. Що означає? Ви починаєте заміс і додаємо борошно до тих пір, поки тісто дуже важко, щоб його шматки не хочуть приклеїти в одну цілу. Загорніть тісто в харчовій плівці, дайте лежати на тридцять або сорок хвилин, і коли він стає більш м'яким, знову перемішайте.
Розкачати тісто в одну велику, тонку лист.
Наріжте лист на квадрати 2,5 по 2,5 см.
Ні ложку не вдасться розкласти фарш на таких дрібних листках, тому взяти люмп з фаршу в одну руку, а пальцями іншої руки швидко розкласти її навколо квадратів.
Узбецькі пельмені, як росіяни, будуть краще три або чотири. Одна людина поширює м'ясо і решта скульптора, тому що трохи більше і тісто висохне - ми повинні поспішати!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ви складаєте лист шарфом.
Покриваємо краю.
І тепер загортають нижні дві краї шарфа навколо маленького пальця - це!
Ви знаєте, що ви можете провести ще менше часу - досить зробити верхній кут шарфа і два нижні кути один з одним, м'ясо вже буде зберігатися всередині і не буде випадати - багато роблять так і чвар не стане менш смачним з цього.
Чи можна прискорити цей процес за допомогою клаверних машин?
Равіолі машини кладуть свічку протягом тривалого часу. І я думав, якщо це не так? Після того, як вміст є більш важливим, ніж форма, і якщо форма Равіолі буде містити Узбекський м'ясо, то він все ще залишиться Чучвара!
На жаль, не вдалося заощадити час. Спочатку розкачати тісто, потім складіть його навпіл, вставте його правильно.
Потім встановіть фарш бін зверху, кладемо фарш, і тільки потім починається найцікавіше. Поверніть собі ручку, і отримайте кулеметну стрічку з готовими равіолі. Все, що залишається, щоб дати їм сухий, а потім розділити.
Я дивився, не сталося нікому, щоб приготувати з стрічкою або великими шматочками, скажеш, три на три? Для розділення їх на шматки вже на пластині? Нехай їсти вправи!
Однак виявилося, що італійський автомобіль призначений для більш товстого тіста, не так тонкий, як ми звикли.
Виявилося, що тісто необхідно досить обприскати борошном, інакше нічого не буде працювати.
І виявилося, що наш фарш занадто товстий для цього автомобіля - вам потрібно менше.
Як зробити його тонше? Візьміть поганий м'ясорубку і натисніть м'ясний сік? Або візьміть більше цибулі? Але все добре в модерації, тому ідея цибулі також не підходить.
Я щасливий, коли я зіткнувся з проблемами, які думають мені. Наприклад, рішення цієї проблеми призвело мене до дуже простої, але успішної ідеї. Йогурт! Катерина Сметана!
Після того, як в Узбекистані, як в Росії, багато їсти пельмені зі сметаною або катяком. І хтось -- Я чув - кладе кефір у чебурке м'ясо, щоб зробити його жителем. А в Ливані, варення зазвичай подаються в кисло-молочному соусі.
Так чому не додавати йогурт прямо до подрібнених пельменів? Я дуже сподобалося результат. Спробуйте, якщо релігія не заборонена.
Габаритний зображення
Але просто варити пельмені і отримати качка буде якось не наша, а не Узбек. Мені потрібен соус!
9597514р.
Все в звичайному режимі: обсмажені цибулю в олії, додати турмерний, часник, морква, лік і коріандр.
Не дозволяйте слова «звичайно» зробити вас сумним. Що означає дотримуватися традицій? Це означає, що це звичайний!
І цей соус абсолютно вписується в сучасну Узбецькі традиції, адже його варять як звичайно. Після моркви покласти різати або натерти помідори, дати обсмажити. Не сезон для свіжих помідорів і не консервованих, немає солі і оцту? Ну, візьміть томатну пасту, обсмажте її і додайте воду. Чому цей продукт придумав всі? Щоб замінити відсутні помідори!
25
Солодка паприка, і, можливо, в поєднанні з гарячими перцем чилі - напевно потрібно покласти і досить щедро, тому що недорого і досить смачно.
, м. Київ
болгарський перець і сухі трави. Селери все ще рідкісні в Узбекистані. Ну, нічого, один раз і помідори були новими, і зараз - приїжджайте, без помідорів в Узбецькій кухні!
На свіжості, але так як немає варення і не очікується (не добре переносить транспортування, а в середині РФ не виростає, як це повинно), то беремо листя чебрецю.
В цілому я хочу сказати знову про інгредієнти і особливо про спеції і спеції. Ні джембула? Немає садового шаберу, зібраного перед цвітінням? Не робіть це! Ви думаєте, що це неможливо без них?
Якщо у вас немає чорного перцю для фаршу фаршу, ви відхиляєте ідею варіння пельменів через це? Ні лаврові листя, ви не будете готувати їх, ви будете? Ну, це смішний! Дивитися на головне, зупинити кисть через незворотні деталі. Все прийде з часом, не відразу. Цибулю, морква, томати? Це головне в цьому соусі, не деякі варення. І решта прийде на очі будь-який інший час, щоб купити, нехай він лежить вдома, але він не просить хліба. А їжа змінюється кожен раз, смак буде насиченим і яскравішим.
297046, Україна
Не потрібно довго обсмажити, додати трохи бульйону і зняти вогонь до мінімуму або, після кипіння, повністю видалити з вогню і кришки. Ви бачите зелений перець? Додатково. Я люблю його. Чоловік повинен потіти голову, коли він їсть.
Відвар. Я знаю напевно - після читання слова "суп" багато хто розгубить руки і або відмовляється від Чучвари, або відсмоктується до Зіміну. Це все тому, що багато хто став настільки добре жити, що кістки в базарі залишають, і привезти додому тільки м'якоть, щоб руки не слізли. Це неправильно, товари. Кісточки з базару слід приймати. Алечери не потрібні їм, і ви на кухні, де немає бульйону, виглядають як наречена вчора, яка була відправлена, щоб зробити сніданок.
Зваріть один літр п'яти або шість хороших бульйонів, залийте в контейнери і заморожуйте! А простір займає трохи, і зберігається протягом тривалого часу, і завжди є чим харчуватися.
Все правильно, якщо ще немає бульйону, поставте воду в соус, і я виграю на вас секрет - це все ще буде смачним. Це буде ще краще з відваром, але нехай залишить цю ідею пізніше.
Краще варити пельмені в бульйоні. І не бульйон, щоб покласти каструлю на плиті, цибулю там, морква, лавровий лист, перець горохом, сіль - давайте його варити і буде дуже добре!
Спочатку кладуть той же соус в касовому реєстрі.
Потім відбувається катання на сквоші, що це займає.
Додати до бульйону, в якому відвари відварилися. Якщо ви хочете - додайте трохи більш соусом, а якщо ні, обов'язково тонко порізати солодкий салат цибулю, перемішайте його зеленню і прикрасить цей букет пельменів.
Це сердечко, ви знаєте? Тому цибулю необхідно - для травлення.
Скажіть мені, що це chuchvara нагадує вам про що-небудь? Ви не пам'ятаєте Lagman? Після того, як інгредієнти ще однакові, форма порції така ж, і блюдо ... навіть за смаком різні. Форма означає щось!
Чи можна ви не запускати в холодильник або їдальню прямо зараз, але послухайте мені трохи більше? Я хочу поговорити з вами про дуже цікавий тему.
Що таке ім'я – Чучвара – що це означає, що це не дивно? Вара спотворюється з Арабської Варахи, перської та тюркської Вараки, що означає лист. Чуч спотворюється з перської частини - варити. Зварені листя - це те, що ім'я цього засобу для посуду.
Але відварені листя з м'ясом і цибулею (і томатами і болгарськими перцями є супроводження, останні) - зефір. Але ім'я Бешбармака вже має успішний, незнімний переклад - п'ять пальців. Дивитися, це очевидна адаптація, зміна слова до більш зручної та значущої форми. Я просто абсолютно впевнений, що спочатку не було пальчиків в назві цієї чудової страви, але був варик, барак - лист! Ну, пальці не можуть з'явитися там, так само як вик не може з'явитися в назві будь-якої європейської страви. Вони не назвають посуд з інструментів, які вони їдають. Від страв – вони утворюють, від способу приготування – будь ласка, з форми і змісту – дуже часто. І форма і зміст поточного бешбармака в казахському виконанні листя!
Що ж сталося з бешбармаком, як з українськими пельменями - незрозумілим словом варак, вараки трансформуються в зручну і зрозумілу пельмені - вони варені! Але прямо поруч з нею, на українській кухні є наліфінія - це те, що це таке.
Тому корінь всіх цих страв є однаковим - тим же бешбармаком, вареними листами тесту. Справа в тому, що ці листи почали використовувати для пакування м'яса - це наслідок того, що вони хотіли зробити зручніше для eater, щоб він не взяв м'яса окремо, цибулю окремо, тісто окремо, але ви вже маєте готовий продукт на вас. І м'ясо не перетворилося в фарш відразу - ви ще зручніше, навіть м'ясо не потрібно росити. І розмір виробу досягається комфортним, до такого, що один продукт був розміщений в роті одночасно, а також в результаті повністю логічного розвитку теми.
Джерело: рибальська сітка