11
Ольга Matvey розповів, як годувати сім'ю смачним і вигідним, сьогодні меню є незрівнянним блюдом
Кожна господиня з часом зачаровує, як годувати сім'ю сьогодні. У мене є більше енергії, ніж сама приготування їжі. Після того, як вам потрібно винахідити, планувати, а потім купити більше товарів. Недавно, в моєму пошуку я прийшов через відео Ольга Матвій, в якому вона розповіла, як варити пельмені з м'ясним фаршем. І я зрозумів, що це точно те, що я шукав.
Видання YouTube "Сайт" Вона ділиться рецептом страви, з якою можна подавати в сім'ю смачно і недорого.
Лази пельмені з фаршированими інгредієнтами
Підготовка
У цьому відео ви можете побачити, як Ольга Матвей готує ледачі пельмені з фаршем і без. Він також показує, як зробити прості домашні сумки.
про:blank
Я дуже сподобався цей рецепт. Процес приготування дуже простий, немає фусів. Половина години пізніше, на столі є повна і повна вечеря. Ви можете зробити легкий салат, щоб бути більш збалансованим. Що ви думаєте про цей рецепт?
Видання YouTube "Сайт" Вона ділиться рецептом страви, з якою можна подавати в сім'ю смачно і недорого.
Лази пельмені з фаршированими інгредієнтами
- 3 морква
- 3 цибулини
- 250 мл води
- 500г борошна
- 200 г м'ясо
- сіль і перець
Підготовка
- Якщо ви відлякуєтеся словом, не поспішайте до висновків. Вони дійсно лаціні. Тісто простий. Вам потрібна вода, сіль і борошно для неї. Змішайте сіль водою, починайте додавати трохи борошна, перемішуючи тісто. Так, нічого іншого. Добре перемішати і залишити на 10 хвилин під плівкою. (ХХХ)
- Морква шліфуються і цибулю грунтуються. Надішліть овочі на сковороду і тушку до готовності. Залийте трохи солі і додайте трохи перцю. Додайте столову ложку води там і добре перемішайте. Додайте воду до однорідної форми. Варто добре промазувати на тісто. Вам потрібно близько 50 мл води.
- Тісто ділиться на 4 частини. Кожен рулон в дуже тонкий шар. Грунт в тонкому шарі промазують по всій тісті, залишаючи близько 1 см з боків. Тепер розкачати тісто в щільному рулоні. Точно як зробити це можна побачити в відео нижче. Тепер цей вал нарізається невеликими шматочками.
Веб-сайт - Також можна приготувати пельмені без м'якості. Для цього на одному з шматочків тіста замість м'яти викласти 2-3 столові ложки наших смажених овочів. При цьому ж процедурі.
Веб-сайт - Тепер отримайте наші пельмені. Щоб це зробити, поділіть воду з рештою овочів і поставте на середню вогонь. У сковороді акуратно викласти пельмені і обсяги під кришкою до готовності.
У цьому відео ви можете побачити, як Ольга Матвей готує ледачі пельмені з фаршем і без. Він також показує, як зробити прості домашні сумки.
про:blank
Я дуже сподобався цей рецепт. Процес приготування дуже простий, немає фусів. Половина години пізніше, на столі є повна і повна вечеря. Ви можете зробити легкий салат, щоб бути більш збалансованим. Що ви думаєте про цей рецепт?
Сім'я була на межі розлучення, але завдяки відеотерапії прийшла другий медомон
Приготуйте кришку влітку, списуючи речі, які врятують вас від холоду в суворій зимі