Ольга Matvey розповів, як годувати сім'ю смачним і вигідним, сьогодні меню є незрівнянним блюдом

Кожна господиня з часом зачаровує, як годувати сім'ю сьогодні. У мене є більше енергії, ніж сама приготування їжі. Після того, як вам потрібно винахідити, планувати, а потім купити більше товарів. Недавно, в моєму пошуку я прийшов через відео Ольга Матвій, в якому вона розповіла, як варити пельмені з м'ясним фаршем. І я зрозумів, що це точно те, що я шукав.

Видання YouTube "Сайт" Вона ділиться рецептом страви, з якою можна подавати в сім'ю смачно і недорого.

Лази пельмені з фаршированими інгредієнтами
  • 3 морква
  • 3 цибулини
  • 250 мл води
  • 500г борошна
  • 200 г м'ясо
  • сіль і перець

Підготовка
  1. Якщо ви відлякуєтеся словом, не поспішайте до висновків. Вони дійсно лаціні. Тісто простий. Вам потрібна вода, сіль і борошно для неї. Змішайте сіль водою, починайте додавати трохи борошна, перемішуючи тісто. Так, нічого іншого. Добре перемішати і залишити на 10 хвилин під плівкою. (ХХХ)

2. Морква шліфуються і цибулю грунтуються. Надішліть овочі на сковороду і тушку до готовності. Залийте трохи солі і додайте трохи перцю. Додайте столову ложку води там і добре перемішайте. Додайте воду до однорідної форми. Варто добре промазувати на тісто. Вам потрібно близько 50 мл води.

3. Тісто ділиться на 4 частини. Кожен рулон в дуже тонкий шар. Грунт в тонкому шарі промазують по всій тісті, залишаючи близько 1 см з боків. Тепер розкачати тісто в щільному рулоні. Точно як зробити це можна побачити в відео нижче. Тепер цей вал нарізається невеликими шматочками.

Веб-сайт

4. Також можна приготувати пельмені без м'якості. Для цього на одному з шматочків тіста замість м'яти викласти 2-3 столові ложки наших смажених овочів. При цьому ж процедурі.

Веб-сайт

5. Тепер отримайте наші пельмені. Щоб це зробити, поділіть воду з рештою овочів і поставте на середню вогонь. У сковороді акуратно викласти пельмені і обсяги під кришкою до готовності.

У цьому відео ви можете побачити, як Ольга Матвей готує ледачі пельмені з фаршем і без. Він також показує, як зробити прості домашні сумки.

про:blank

Я дуже сподобався цей рецепт. Процес приготування дуже простий, немає фусів. Половина години пізніше, на столі є повна і повна вечеря. Ви можете зробити легкий салат, щоб бути більш збалансованим. Що ви думаєте про цей рецепт?