20
Інструкція по підготовці ідеального тесту для пельменів
Пельмені люблять всіх, особливо якщо це пельменій Завдяки своєму бабуся, який навчив мене ідеальний рецепт для тіста, пельмені стали моєї секретної зброї.
Коли я варила пельмені на вечерю, чоловік просто щасливий. Він покладає їх як щіками, так і каже, що це не гріх, щоб купити таку делікатність і хутро пальто! До речі, дівчата, у мене вже є два хутряні шуби, щоб написати рецепт.
Одна з особливостей цього тесту полягає в тому, що його готують. мінерально-воднийй Виготовлення пельменів з такого тіста дуже легко. І на кухні немає борошна. Вони роблять великий без прилипання!
Як смачно варити пельмені Сьогодні редакція "Сайт" Я хочу, щоб ви знали. марка На мінеральній воді вона виходить дуже еластичною і смачною.
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити ледачі для всієї родини. Виготовляючи таку смачну страву дуже легко, і це не займе багато часу. Соус не потрібно, можна просто залити пельменями водою, а потім додати кетчуп або сметану.
Без магазинів пельменів можна порівняти з домашніми руками! Обов'язково використовуйте це. маркай Я впевнений, що вам потрібно, ніж раз!
І не забудьте поділитися дивовижним пошуком з друзями в соцмережах, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це.
Коли я варила пельмені на вечерю, чоловік просто щасливий. Він покладає їх як щіками, так і каже, що це не гріх, щоб купити таку делікатність і хутро пальто! До речі, дівчата, у мене вже є два хутряні шуби, щоб написати рецепт.
Одна з особливостей цього тесту полягає в тому, що його готують. мінерально-воднийй Виготовлення пельменів з такого тіста дуже легко. І на кухні немає борошна. Вони роблять великий без прилипання!
Як смачно варити пельмені Сьогодні редакція "Сайт" Я хочу, щоб ви знали. марка На мінеральній воді вона виходить дуже еластичною і смачною.
Тест інгредієнти
- 1 ст.л. мінеральної води
- 1 яйце
- 0,5 ч.л. солі
- 2 ч.л. цукру
- 4 ст.л. рослинної олії
- 4 ст. борошна
Наповнення інгредієнтів
- 0,5 кг фаршу
- 1 яйце
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 50г вершкове масло (для начинки)
- смачний
Підготовка
- У зручному контейнері об'єднати всі компоненти крім борошна.
- Подаруйте борошно, а потім додайте його поступово, бо вона відрізняється всім. Подивляйтеся спочатку ложкою або лопаткою, а потім коротко своїми руками. Змішувачі м'які, еластичні, блискучі тісто. Не варто приклеїти руки і стіл. Ви можете видалити борошно, вам не потрібно нічого більше!
- Після змішування тіста загортаємо її в харчову плівку і поставте в холодильник на півгодини.
- Приготувати начинки в цей час. Зріжте цибулю дрібно, замочіть часник на тертці. Додаємо цибулю, часник, яйце і спеції на м'ясо. Дивитися його добре.
- Тісто ділиться на 3-4 частини. Розгортаємо кожну частини в шар. Вичавити муги зі склом.
- Викласти пельмені на звичайному режимі. Частина, по дорозі, може бути заморожена. З цієї кількості тесту настає багато пельменів.
- Варити воду, варити пельмені до готовності. Подаємо з вершковим маслом або соусом. Можна посипати червоний перець зверху.
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити ледачі для всієї родини. Виготовляючи таку смачну страву дуже легко, і це не займе багато часу. Соус не потрібно, можна просто залити пельменями водою, а потім додати кетчуп або сметану.
Без магазинів пельменів можна порівняти з домашніми руками! Обов'язково використовуйте це. маркай Я впевнений, що вам потрібно, ніж раз!
І не забудьте поділитися дивовижним пошуком з друзями в соцмережах, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це.