Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Інструкція по підготовці ідеального тесту для пельменів

Пельмені люблять всіх, особливо якщо це пельменій Завдяки своєму бабуся, який навчив мене ідеальний рецепт для тіста, пельмені стали моєї секретної зброї.

Коли я варила пельмені на вечерю, чоловік просто щасливий. Він покладає їх як щіками, так і каже, що це не гріх, щоб купити таку делікатність і хутро пальто! До речі, дівчата, у мене вже є два хутряні шуби, щоб написати рецепт.

Одна з особливостей цього тесту полягає в тому, що його готують. мінерально-воднийй Виготовлення пельменів з такого тіста дуже легко. І на кухні немає борошна. Вони роблять великий без прилипання!

Як смачно варити пельмені Сьогодні редакція "Сайт" Я хочу, щоб ви знали. марка На мінеральній воді вона виходить дуже еластичною і смачною.

Тест інгредієнти
  • 1 ст.л. мінеральної води
  • 1 яйце
  • 0,5 ч.л. солі
  • 2 ч.л. цукру
  • 4 ст.л. рослинної олії
  • 4 ст. борошна

Наповнення інгредієнтів
  • 0,5 кг фаршу
  • 1 яйце
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 50г вершкове масло (для начинки)
  • смачний

Підготовка
  1. У зручному контейнері об'єднати всі компоненти крім борошна.

2. Подаруйте борошно, а потім додайте його поступово, бо вона відрізняється всім. Подивляйтеся спочатку ложкою або лопаткою, а потім коротко своїми руками. Змішувачі м'які, еластичні, блискучі тісто. Не варто приклеїти руки і стіл. Ви можете видалити борошно, вам не потрібно нічого більше!

3. Після змішування тіста загортаємо її в харчову плівку і поставте в холодильник на півгодини.

4. Приготувати начинки в цей час. Зріжте цибулю дрібно, замочіть часник на тертці. Додаємо цибулю, часник, яйце і спеції на м'ясо. Дивитися його добре.

5. Тісто ділиться на 3-4 частини. Розгортаємо кожну частини в шар. Вичавити муги зі склом.

6. Викласти пельмені на звичайному режимі. Частина, по дорозі, може бути заморожена. З цієї кількості тесту настає багато пельменів.

7. Варити воду, варити пельмені до готовності. Подаємо з вершковим маслом або соусом. Можна посипати червоний перець зверху.

Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити ледачі для всієї родини. Виготовляючи таку смачну страву дуже легко, і це не займе багато часу. Соус не потрібно, можна просто залити пельменями водою, а потім додати кетчуп або сметану.

Без магазинів пельменів можна порівняти з домашніми руками! Обов'язково використовуйте це. маркай Я впевнений, що вам потрібно, ніж раз!

І не забудьте поділитися дивовижним пошуком з друзями в соцмережах, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це.