IQ test of the smartest in the world

Take the test and write down the answers, and then find out and its outcome.






1. Have there on February 23 in England?
2. How many birthdays have the average person?
3. In some months of 31 days, others 30 days, how many months have 28 days?
4. Why is a person who lives in Ukraine, can not be buried in Russia?
5. Can a man living in Berdichev, to marry his widow's sister, who lives in Vladivostok?
6. Divide 30 by ½ and add 10.
7. A man built a triangular house. All sides facing south.
Big Bear walked past, what color?
8. There are three apples, you have removed two, as is now the apples you have?
9. If you have one single match and you walk into a dark room where the oil lamp, kerosene lamp and woodpile in the fireplace that you light first?
10. How far can a dog run into the woods?
11. How many animals Moses took his ark?
12. What was the name of the President in 1950?
13. Winnie the Pooh - a pig or a boar? This test of Marilyn in Shroud - a woman who has the biggest factor of intelligence in the world - 228, it is comic.




And here are the results: 1. Have there on February 23 in England?
Answer: Yes.
2. How many birthdays have the average person?
Answer: One.
3. In some months of 31 days, others 30 days, how many months have 28 days?
A: 12 months.
4. Why is a person who lives in Ukraine, can not be buried in Russia?
Answer: Because he is alive.
5. Can a man living in Berdichev, to marry his widow's sister, who lives in Vladivostok?
A: No. He is alive, he is not a widow.
6. Divide 30 by ½ and add 10.
Answer: 70.
7. A man built a triangular house. All sides facing south.
Big Bear walked past, what color?
Answer: The House at the North Pole - a white bear.
8. There are three apples, you have removed two, as is now the apples you have?
Answer: Two.
9. If you have one single match and you walk into a dark room where the oil lamp, kerosene lamp and woodpile in the fireplace that you light first?
Answer: Matches.
10. How far can a dog run into the woods?
Answer: Until the middle of the forest. Then it will run out of the woods.
11. How many animals Moses took his ark?
Answer: No, the animals were Noah.
12. What was the name of the President in 1950?
A: The same as now.
13. Winnie the Pooh - a pig or boar?
Answer: Bear.


Tags

See also

New!

Subscribe to our groups in social networks!

New and interesting