Мої мами навчають мене варити саморобні сушені ковбаси, в три дні вони будуть готові.

«Чому купити ковбаси в магазині, коли ви можете приготувати їх в домашніх умовах?» мій мама-в-право сказав мені, коли вона побачив деякі придбані товари в домашніх умовах. Тоді вона сказала мені її рецепт для домашньих ковбас. На щастя, нам потрібно трохи настоюватися. Це займає три дні, тому я рекомендую вам зробити подвійне обслуговування. В результаті варто зусиль!

Редакція "Сайт" Як приготувати сушені ковбаски в домашніх умовах за три дні!

Рецепт приготування ковбаси Інгредієнти
  • 500г яловичини
  • 500г свинини
  • 22г нітрит сіль
  • 1г чорний мелений перець
  • 16.5г паприка
  • 5.5g сушені цибулини
  • 6,6 г свіжого часнику

Підготовка
  1. Перш за все, нам необхідно добре посолити м'ясо. Сіль необхідно приймати по курсу 20 грам солі на 1 кг м'яса. Свинячий і яловичий солиться окремо, не змішується. Сіль себіду в правих пропорціях, змішати з нарізаним м'ясом. Потім накрийте кришкою або плівкою і відправте в холодильник на 2 дні. Температура повинна бути від +2 до +4 градусів. Немає вище, тому м'ясо не отримує сметани.

2. Після цього перед приготуванням необхідно відправити солоне м'ясо до морозильної камери на годину, щоб заморозити. Це необхідно для того, щоб температура фаршу при шліфуванні не піднімається вище 10 градусів.

3. Потім подрібніть яловичину на маленькій решітці в болгарці. Додаємо до неї всі спеції і хороший мікс. Потім подрібнити яловичину і свинини. Стирайте його знову. Оздоблення фаршу на іншу годину в холодильнику настоятися. Р

4. Далі наша фарш повинна бути фарширована в звичайну ковбасну оболонку або в черв'ячний черв'як. Оболонка білків буде робити. Це зручно, тому що його можна їсти і не потрібно чистити. Ковбаски повинні бути довжиною близько 20-30 сантиметрів.

5. Тепер наступний крок сушіння. Ковбаски слід висушити при кімнатній температурі від 10 до 20 градусів 2-3 дні. Ви можете зробити це правильно на кухні. Після цього потрібно висихати ковбаси в духовці або зневоди для овочів. Якщо ви це робите в духовці, необхідно встановити температуру 45 градусів і пальмових ковбас на 7 годин. Але необхідно ретельно стежити за температурою. Дегідратор також досить 7 годин. Ви можете насолоджуватися ковбасами!

У цьому відео можна побачити всі етапи приготування сушених ковбас.

про:blank

Я дуже сподобався цей рецепт для саморобних ковбас. Я був вражений тим, що ви можете приготувати щось, як це в домашніх умовах і навіть без додаткового обладнання. Після цього я спробував зробити домашні ковбаски. Чому зупинитися, коли можна приготувати такі делікатеси в домашніх умовах?