52
Мої мами навчають мене варити саморобні сушені ковбаси, в три дні вони будуть готові.
«Чому купити ковбаси в магазині, коли ви можете приготувати їх в домашніх умовах?» мій мама-в-право сказав мені, коли вона побачив деякі придбані товари в домашніх умовах. Тоді вона сказала мені її рецепт для домашньих ковбас. На щастя, нам потрібно трохи настоюватися. Це займає три дні, тому я рекомендую вам зробити подвійне обслуговування. В результаті варто зусиль!
Редакція "Сайт" Як приготувати сушені ковбаски в домашніх умовах за три дні!
Рецепт приготування ковбаси Інгредієнти
Підготовка
У цьому відео можна побачити всі етапи приготування сушених ковбас.
про:blank
Я дуже сподобався цей рецепт для саморобних ковбас. Я був вражений тим, що ви можете приготувати щось, як це в домашніх умовах і навіть без додаткового обладнання. Після цього я спробував зробити домашні ковбаски. Чому зупинитися, коли можна приготувати такі делікатеси в домашніх умовах?
Редакція "Сайт" Як приготувати сушені ковбаски в домашніх умовах за три дні!
Рецепт приготування ковбаси Інгредієнти
- 500г яловичини
- 500г свинини
- 22г нітрит сіль
- 1г чорний мелений перець
- 16.5г паприка
- 5.5g сушені цибулини
- 6,6 г свіжого часнику
Підготовка
- Перш за все, нам необхідно добре посолити м'ясо. Сіль необхідно приймати по курсу 20 грам солі на 1 кг м'яса. Свинячий і яловичий солиться окремо, не змішується. Сіль себіду в правих пропорціях, змішати з нарізаним м'ясом. Потім накрийте кришкою або плівкою і відправте в холодильник на 2 дні. Температура повинна бути від +2 до +4 градусів. Немає вище, тому м'ясо не отримує сметани.
- Після цього перед приготуванням необхідно відправити солоне м'ясо до морозильної камери на годину, щоб заморозити. Це необхідно для того, щоб температура фаршу при шліфуванні не піднімається вище 10 градусів.
- Потім подрібніть яловичину на маленькій решітці в болгарці. Додаємо до неї всі спеції і хороший мікс. Потім подрібнити яловичину і свинини. Стирайте його знову. Оздоблення фаршу на іншу годину в холодильнику настоятися. Р
- Далі наша фарш повинна бути фарширована в звичайну ковбасну оболонку або в черв'ячний черв'як. Оболонка білків буде робити. Це зручно, тому що його можна їсти і не потрібно чистити. Ковбаски повинні бути довжиною близько 20-30 сантиметрів.
- Тепер наступний крок сушіння. Ковбаски слід висушити при кімнатній температурі від 10 до 20 градусів 2-3 дні. Ви можете зробити це правильно на кухні. Після цього потрібно висихати ковбаси в духовці або зневоди для овочів. Якщо ви це робите в духовці, необхідно встановити температуру 45 градусів і пальмових ковбас на 7 годин. Але необхідно ретельно стежити за температурою. Дегідратор також досить 7 годин. Ви можете насолоджуватися ковбасами!
У цьому відео можна побачити всі етапи приготування сушених ковбас.
про:blank
Я дуже сподобався цей рецепт для саморобних ковбас. Я був вражений тим, що ви можете приготувати щось, як це в домашніх умовах і навіть без додаткового обладнання. Після цього я спробував зробити домашні ковбаски. Чому зупинитися, коли можна приготувати такі делікатеси в домашніх умовах?
Жіноче взуття на низькій швидкості для жінок, які клеєні каблуками
Шеф покласти всі крапки на «і»: слід додати зелень до курячого бульйону