Бальзам на душу доньки-завдання, який провів гранату проти неї

«Я не хочу, щоб мати мій, щоб побачити свою дочку. З самого початку я не хочу спілкуватися з нею, так як я бачив, що мої друзі, які рідко дивляться мами чоловіка, спокійно і щасливо. Починалася особиста анімація між ними, коли Катя одружилася. З тих пір вона не змогла прощати маму за її минулу поведінку.

Я був свого майбутнього мати-в-завдяки, тільки вона відразу ж мене не подобалася. Я спробував тримати свою дистанцію, вона і я ніколи не був закритий. Після того, як ми переїхали з Dima, я дізнався, що я був вагітним. Після того, як ми вирішили зареєструватися і тільки після подачі заявки на реєстрацію, повідомляємо родичам новин.

Ми не знаємо один одного, тому Діма і я збираю разом, щоб познайомити своїх батьків на весілля. На щастя, знайомство не дуже гладко. Батьки Діма почали обговорювати деякі сімейні питання з ним, це було неприємно для мене, і мій прослуховування цих розмов не потрібно.

Кілька днів після того, як мама запрошувала мене до свого будинку, щоб обговорити щось. Вона була збуджена, коли я прийшов. Виявилося, що два дні поспіль мій мама-в-право назвав її і попросив мене не мати дитини. Я був шокований, коли я дізнався. Ми не заперечували нічого. І поцікавив мене. Що потрібно знати? вона могла бачити її обличчя, що вона була про те, щоб взяти мене рукою до лікарні.

Я був місяць перед весіллям, і весь цей раз мій мама-в-право перетворив мій син проти мене. Вона попросила мене, перш ніж було занадто пізно. Напередодні весілля вона не змінила нічого, намагаючись відокремити нас. Вона прийнята. Одного разу вона взяла мене в сторону і сказав: «Не забудьте наші відмінності і спілкуйтеся нормально», - сказала вона, ймовірно, апологізована. Весілля була скромною, але без тантрів незадоволена матір'ю-в-право, яка вже радує. й

«Я чекав моєї дочки, мій мама не міг бачити.» Я був андройований навіть по телефону дзвінки до сина, я не можу пояснити його. Коли Настя народилася, мій мама рідко прийшов до нас. Але я ледь переносить ці непристойні візити. Я не бачу її стоячи перед ребером і сноозуванням з дочкою. Але я був хворим, я нічого не сказав.

Коли Настенка була 6 місяців, вона дізналася, щоб просити ручки. Ми прийшли до батьків мого чоловіка, щоб показати свою онуку. Нестя почала вирізати зуби, тому вона була неспокійна і не хочу сидіти в будь-якій руці. І в якийсь момент мій мама-в-одному бере дитину від мене і каже: «Ваша мама не може нічого робити. й

Дочка зійшов до мене, сильно за півгодини, потім мати-в-право запитав її, щоб дати їй сидіти з її грандіозним. Я перевернув її вниз і посміхався. Не можна жити без сцен, щоб вона була безглуздо і пішла на кухню. Тут я кладаю дочку, щоб постити і почувати мій мама-в-право кричу про те, як поганий я, що вони всі переносять мене. Мій чоловік, звісно, назвав мене розмовою. Я не розумію, я сказав, що ми говоримо нормально. Для чого мій мама-в-завдявся, що вона не буде говорити мені, і в цілому вона більше не заважає в нашій родині справи.

163053

Після того, як історія, це був мій чоловік брат День народження два тижні пізніше, і я не пішов, тому що я не хочу дратувати всіх, і я був breastfeeding. Моя людина слухала те, що мені сподобалося. З тих пір мій мама-в-завжди просить, якщо я ще годую Нестя так, щоб вона була доведена до них. І вони роблять мене кризою. Я шкодую, що невинна дитина страждає на цю ситуацію. й

Важко консультувати в цій ситуації, адже мама-в-права від самого початку була негативною. З іншого боку, злочин дочки не дає можливості розв’язати конфлікт спокійно. Як вирішити конфлікт в цій ситуації?