Як визначити секс мозку

«А справжня людина і реальна жінка є екстремальними формами безперервного спектру, в якому можливі різні варіанти», – розповідає біолог Ася Казанццева.

ДепозитФотогалерея

Відомий, що оболонка і деякі риби можуть змінити свій секс протягом всього життя. Наприклад, в устриці частота зміни сексу залежить від ... температури води. Люди більш складні.

У перші тижні утворення всіх ембріонів переповнені жіночими статевими характеристиками. І тільки після 9-го тижня настає певність.

р.

ДепозитФотогалерея

Яйця, які запліднені сперматозою з чоловічою хромосомою, поступово перетворюються у хлопчиків. І ембріони з набором ХХ хромосом продовжують розвиватися як дівчата.

Як народжена дівчина не означає мислення, як жінка. Наш фізичний секс часто відрізняється від нашого мозку секс. Це не має нічого спільного з сексуальною спрямованістю.

Секс вашого мозку не визначає ваші сексуальні переваги, але як працює ваш мозок і як він сприймає реальність. Це називається чоловічий і жіночий тип мислення. За статистикою, про кожну десяту жінку має чоловічий тип мислення, і кожен п'ятий чоловік має жіночий.

ДепозитФотогалерея

Останні дослідження свідчать про те, що мозок чоловіків і жінок мають відмінності, які пояснюють сильні сторони і слабкі сторони обох сексів. Але результати далеко від незворотних...

Парадоксально, зацікавленість в темі сексуальних відмінностей в мозку людини виросла з вчених, які намагаються довести, що вони не існують на всіх. Коли американський психолог Девід Векслер написав його відомий тест IQ в 1950-ті роки, він виявив, що більшість наявних робочих місць працювали як для чоловіків, так і жінок.

Довгий час шукав універсальні завдання як для сексів, але всі спроби закінчилися невдачею. Неможливо знайти нейтральний інструмент, вчений просто врівноважив кількість питань, що відповідають жінкам і чоловікам.

Тим не менш, відмінності між чоловіками і жінками, які перенесли і знову, так що Wexler в кінцевому підсумку писав: «Наші дослідження свідчать про те, що поети і письменники часто помітили і вірять, а саме, що чоловіки не тільки поважають, але й подумають по-різному, ніж жінки. й

Власники чоловічих і жіночих мозку, незалежно від їх фізичного сексу, див. і сприймають світ і один по-різному. Реагують на стрес і загрози. Проаналізовано різні події.

Причиною відмінностей є не традиційна освіта, вона є набагато більш глибокою в структурі мозку. Навіть у вомбі, під впливом гормонів, розвиток мозку спрямований на жіночий або чоловічий тип.

«Більше і більше досліджень показують, що чоловічий мозок і жіночий мозок набагато більше відрізняється, ніж ми думали», – розповідає лікар-невролог і психіатролог Д. Луань Бресендін, автор «Жіночий мозок і чоловічий мозок». й

Тетяна Чернігівська, вчений нейронаука та психолінгвісти, каже: «Жінки мають більше зв’язків між півсферами, тому суспільне життя мозку більш великий. й

1888888

ДепозитФотогалерея

У жіночому мозку відповідальність за різні функції розподіляється між регіонами, а також півсфери часто з'єднуються з тим самим завданням. Інформація про процес жінки більш складний спосіб - емоції завжди змішуються з логікою.

Де чоловічий мозок сприйматиме тільки слова, жінка також реєструватиме лицьову експресію співрозмовника, мову його тіла, зловити інтонацію і підтекст і таким чином сприймати не тільки виражені, але і неспішні думки.

ДепозитФотогалерея

Багато якостей, які ми традиційно асоціюємо з фізичним сексом, фактично визначаються гендером мозку. Наприклад, чоловічі та жіночі мізки відповідають різним загрозам.

Чоловічий мозок В залежності від балансу сил він вирішує або боротися. Самий мозок, при погроженні, в першу чергу шукає допомогу і підтримку.

1 999 р.

Але традиційно такі якості асоціюються з фізичним сексом, не з типом мислення. Тому чоловік з жіночим мозку може вважатися занадто обережним і обережним. І жінка, власник чоловічого мозку, навпаки, дуже смілива і рішуча.

В реальності, незважаючи на те, що це не має ніякого відношення до співвідношенні або мужності, але просто з способами, в яких жінки і чоловіки думають.

І ось що цікаво. Можлива зміна фізичного сексу за допомогою пластичної хірургії та гормональної терапії. Ось зміна. Мапа Немає нічого не в змозі: немає освіти, немає навколишнього середовища, ніякого збудження, не соціальних стандартів.

Щоб дізнатися, наскільки ваш мозок налаштований чоловікові або жіночим способом, допоможе тесту від книги Бориса Лемберга «Що гендерно ваш мозок». Не існує правих або невірних відповідей в цьому тесті, тільки дає уявлення про особливості мислення. Відповідь на тестові питання тільки "так" або "не".

Візьміть тест і з'ясуйте, що ваш мозок!
  1. Я часто співати, коли я один.
  2. Як дитина, це дуже важливо для мене, щоб виграти.
  3. Я можу легко чути, що люди говорять в натовпі.
  4. В якості дитини я насолоджуюся скелелазінням якомога вище
  5. Якщо хтось перебиває мене, коли я зайнятий, це важко повернутися до бізнесу.
  6. Я легко зробити кілька речей одночасно.
  7. Я можу розповісти чоловіка, що на душі.
  8. Я люблю збирати різні речі і сортувати їх в категорії.
  9. Вирішити проблеми частіше з інтуїцією, ніж з логікою.
  10. Як дитина, я любила ігри, де я зобразив інших людей (реальні або придумні).
  11. Мені було легко писати в школі. Я не знаходився.
  12. Як дитина, я любив, щоб зрозуміти, як вони працювали.
  13. Я швидко нудьгувати те ж саме. Я комфортний з різними завданнями.
  14. Я не люблю швидкий водіння, це робить мене нервом.
  15. Я люблю читання романів більше, ніж журналістика.
  16. Я знаходжу, щоб знайти свій шлях на карті, ніж вуличними знаками.
  17. Я постійно спілкуюся з сім'єю та друзями.
  18. Я хотів би грати з фізичною активністю.
  19. Я можу легко уявити речі в трьох розмірах. Наприклад, я можу уявити, що будинок буде виглядати на ескізі архітектора.
  20. Як дитина мені сподобалося, щоб поліпшити речі і зробити їх більш красивими.

Ви отримуєте 1 точку для кожної позитивної відповіді на питання 1, 3, 6, 7, 9, 11, 14, 15, 17. І 1 точка для кожної негативної відповіді на питання 2, 4, 5, 8, 12, 13, 16, 18, 19, 20.

Чим ближче загальний бал до 20, тим більш жіночний мозок. Чим ближче загальний бал до 1, тим більше чоловіків це.

Якщо ви не знаєте, хто ваш ворог, як ви можете виграти війну? Це ще гірше, коли ви не знаєте, що ви. Тоді ви 100% гарантована перемога.

Немає кращого або гіршого мозку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

І більш важливо, щоб уникнути блювоти себе за риси, які, з точки зору соціальних стереотипів, не відповідають вашому фізичному сексу.

Знайти себе - головне завдання людини. Ми пропонуємо пройти в дозвілля дуже цікавий і точний тест для визначення типу особистості. Ви просто повинні відповісти на 4 питання і отримати власне поєднання літер, і ми розповімо про результат.

Редакція "Сайт" Він розповість про дослідження американських лікарів, які знищують багато міфів про мозок літніх людей.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное