Byron Katie: 4 питання, які приведуть до життя

Суддя Опитувальник«Бирон Каті – це лише чотири питання, що це щось нематеріальне. Не має значення або умов. Без ваших відповідей, нічого не буде. Ці чотири питання доповнять і підвищать будь-яку програму, яку ви маєте. Якщо у вас є релігія, вони зміцнять її. Якщо ви не маєте релігії, вони принесуть вам радість. Вони вигорять все, що не вірно вам. Вони будуть переплести шлях до реальності, який завжди чекає вас. й

Байрон Катерина:

Дослідження: Чотири питання та U-turn

1,1 км Це правда?

2,2 км Чи знаєте ви, що це правда?

3. У Як ви відреагуєте, коли мова йде?

4. У Що б ви не були б?
U-повернення.

Написання думокПерший крок роботи полягає в тому, щоб писати ваші судові рішення про будь-яку напружену ситуацію в житті, минуле, сьогодення або майбутнє – про людину, яку ви не любите або піклуєтеся про.Про ситуацію, де хтось аннойс, рубає або підніме вас, викликає вас невизначеність або порушення. Напишіть свої судові рішення у вигляді думок, які приходять до вас.

Не дивитесь, якщо ви виявите труднощі для завершення анкети. Ми навчимося не судити за тисяч років, але не будемо стикатися з ним, ми все одно робимо. Правда полягає в тому, що судові думки не зупиняються на обертанні в наших головах. У своїй роботі ми, нарешті, даємо можливість висловити або навіть розбити ці думки на папері. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я раджу писати про тих, хто ще не пробачився. Це найефективніший старт. Навіть якщо ви пробачте когось дев'ятсот дев'яти відсотків, ви не можете безкоштовно, поки прощення завершено. Якщо ви не пробачте, це дуже камінь, який ви втрачали на всі ваші стосунки (включаючи ваші стосунки з собою).

Якщо ви новаєтеся на дослідження, я впевнений, що ви не можете почати, наповнивши анкету самостійно. Якщо ви починаєте себе, ваші відповіді будуть включати мотиви та рішення, які не працюють. Відправлення когось іншого, а потім розвідка та реверсаль – це прямий шлях до розуміння. Ви зможете судити себе пізніше, маючи достатній досвід дослідження, щоб довірити владу правди.

Якщо ви починаєте, вказуючи пальця, ви будете зосереджуватися. Ви можете відпустити свої почуття і не цензурувати себе. Ми дуже впевнені, що інші люди повинні зробити, як вони повинні жити і хто вони повинні бути. Ми маємо абсолютне бачення для інших людей, але не самі.

Коли ви виконуєте роботу, ви будете знати, що ви знаєте, хто інші люди. По-справжньому, ви починаєте усвідомлювати, що все поза вами є відображенням власних думок. Ви – проектор всіх ваших оповідань, а світ – проектований шлях мислення.

З часів пам'яті люди намагалися змінити світ, щоб бути щасливими. Вона ніколи не працювала, оскільки проблема була вирішена з вивороту. Робота дозволяє нам змінити проектувальника, розуму, а не проектованого зображення. Це як villi, що потрапив до об'єктива проектора. Ми вважаємо, що дефект на екрані, і ми намагаємося змінити людину, на якому видно цей дефект. Але це невикористано, щоб змінити проектне зображення. Після того, як ми знаємо, де втручання, ми можемо очистити самі лінзи. Це означає кінець страждань і початок трохи радості в рай.

Люди часто говорять мені, чому я повинен судити мій сусід? Я знаю це все про мене. Я кажу, "Я розумію. Але будь ласка, довірте процес. Суддя вашого сусіда і дотримуватися простих інструкцій. й Як приклад, я даю людям про те, кому ви можете писати: мати, батько, дружина, чоловік, брати і сестри, партнер, сусід, друг, ворог, емблема, бос, вчитель, підлеглість, співробітниця, комедія, продавці, митники, чоловіки, жінки, посадові особи, Бог. Як правило, більш персоналізований вибір, більш ефективний варіант роботи.

Після того, як ви стаєте більш досвідченими в роботі, ви можете вивчити ваші судові рішення про речі, такі як смерть, гроші, здоров'я, ваше тіло, вашої залежності і навіть ваше самооцінка. В суть, як тільки ви готові, ви можете взяти ноти і зробити дослідження на будь-який неприємний задум, що попросить голову. Коли ви усвідомлюєте, що будь-який стресовий момент ви відчуваєте, що це найкращий спосіб вашої свободи, життя стане дуже приємним.

Будь ласка, уникайте спокуси, щоб зробити дослідження без написання ваших судових рішень. Якщо ви намагаєтеся зробити роботу у вашій голові, не відобразивши ваші думки на папері, ваш розум буде роздумати вас. Перед тим, як дізнатися його, він буде ковзати і розповісти ще одну історію, щоб довести праву. Але хоча розум може виправдати себе на швидкості, що перевищує швидкість світла, вона може бути припинена за допомогою запису. Після того, як думки фіксуються на папері, вони залишаються постійними і можуть легко застосовуватися до досліджень.

Пишіть свої думки, не намагаючись їх цензури. Сидіння з ручкою і папером і просто чекайте. Слова прийдеться. Історія прийде. І якщо ви дійсно хочете дізнатися правду, якщо ви не боїтеся бачити вашу історію на папері, ваш ego буде писати як манек. Не хвилюйтеся про що-небудь, він повністю виведений. Цей день чекав его. Подаруйте йому життя на папері. Якщо ви хочете, щоб зупинитися принаймні один раз, і дійсно слухайте його. Яка дитина. Потім, коли розум висловить себе на папері, можна почати вивчати.

Я хірурга ви повинні бути судовими, суворими, погано прямі, пікі і навіть п'ятдесят. Пишіть спонтанею дитини, чуйний, сердитися, плутати або лякати. Не намагатися бути мудрим, духовним або добрим. Настав час бути абсолютно чесним про ваші почуття і не цензурувати їх. Нехай ваші почуття проявляються без побоювання наслідків або загрози покарання.

"Я не знаю, що писати." Чому я можу зробити роботу? Я нікому не зрадився. Ніщо дійсно турбує мене.й Якщо ви не знаєте, що писати про це, почекайте. Життя подарує вам тему. Нехай ваш друг не викликав вас, як обіцяє, і ви розчарували. Може бути, коли ви були п'ять, ваша мама покарала вас за те, що ви не робили. Ти можеш стати засвідченим або відлякуваний тим, що ви читаєте в газеті, або ви можете подумати про страждання світу повною мірою.

Поставте на папір думки, які кажуть це. Ви не можете зупинити історію в своєму розумі, незалежно від того, наскільки важко ви намагаєтеся. Це неможливо. Але коли ви кладете історію на папері, як він звучить у вашій голові, з усіма стражданнями, розчаруванням, гнівом і сумністю, то ви можете побачити, що таке бабблінг всередині вас. Ви можете бачити його в матеріалі світу, у фізичному вигляді. Нарешті, через роботу, ви почнете розуміти це.

р.

Суддя Опитувальник

У цьому прикладі я написав про мій другий чоловік Павло (це історія включена тут з дозволу). До життя змінилися візерунки думок. Коли ви читаєте анкету, ви можете замінити ім'я Павла з відповідним ім'ям від вашого життя.

1,1 км Хто ви сердитися, upset, upset або розчарування, і чому? Що саме ви не любите про цю людину?

Я не схожий (Я сердився, або я компенсую, рубаний, плутати, розчарувати і т.д.) (ім'я) Paul, тому що він не слухає мене. Я дам в Павло, бо він не цінує мене. Я сердився з Павлом, бо прокине мене в середині ночі і не піклується про своє здоров'я. Я не люблю Павло, бо він стверджує все, що я кажу. Павло підніме мене, що він так сердитися.

2,2 км Як ви хочете змінити? Що потрібно робити?

Я хочу (ім'я) Павло дав мені всю свою увагу. Я хочу, щоб любити мене повністю. Я хочу, щоб Павло зустрівся з моїми потребами. Я хочу, щоб поспілкуватися з мною. Я хочу, щоб зробити більше спорту.

3. У Хто повинен бути чи не повинен бути, що він повинен чи не робити, думати чи відчувати себе? Що б ви порадили?

(Ім'я) Павло не повинен дивитися це багато телевізора. Павло має кинути курити. Павло має розповісти мені, що б’є мене. Не можна ігнорувати мене. Не варто критикувати мене в присутності наших дітей або друзів.

4. У Що ви хочете від нього? Що робити, щоб зробити вас щасливими?

Мені потрібно (ім'я) Павло слухав мене. Мені потрібно Павло, щоб зупинитися до мене. Я хочу розповісти про свої почуття і бути емоційно відкритою. Мені потрібно Павло, щоб бути ніжним, торіонним і хворим.

5. Умань Що ви думаєте про нього? Список своїх якостей.

(Ім'я) Павло є найбіднішим. Павло незламний. Не серйозний Павло. Не слідувати правилам. Підлога ненадійна і закрита. Павло нездатний.

6. Жнівень Що б ви не бажаєте переживати з цією людиною?

Я не хочу жити з Павлом, якщо він змінює. Я відмовляється дивитися Павло знищити своє здоров'я. Я не хочу знову боротися з Павлом. Я не хочу, щоб Павла, щоб мене знову.

Дослідження: Чотири питання та U-turn1,1 км Це правда?

4. У Що б ви не були б?

І зробити У-тур.

Тепер, використовуючи чотири питання, перевірте першу заяву з першої точки прикладу. Я не люблю Павло, бо не слухаю мене. Як ви читаєте це, думають про когось, що ви не повністю пробачте.

1,1 км Це правда?«Я вірю, що Павло не слухає мене?» Заспокоїти. Якщо ви дійсно хочете дізнатися правду, відповідь прийде. Нехай розум просить питання і чекати, поки відповідь настає на поверхню.

2,2 км Чи знаєте ви, що це правда?Подумайте про ці питання: Чистий Я абсолютно знаю, що Павло не слухати мене? Чистий Я дійсно розумію, коли хтось слухає або не слухає? Я коли-небудь слухав, хоча це не так?

3. У Як ви відреагуєте, коли мова йде?Як ви відреагуєте, коли ви думаєте, що Павло не слухає вас? Як ви відчуваєте про нього? Зробіть список. Наприклад: «Я даю йому непоганий погляд. Я перерву його. Я покарав його, не звертаючи увагу на нього. Я почав говорити швидше і гучніше. Я намагаюся його слухати. Зберігати список, як ви занурилися і подивитися, як ви відчуваєте себе і як ви відчуваєте про це. «Я закриваю. Я захищаю себе. Я їсть і спати багато. Дивитись твій день. Я відчув себе і самотній. Повідомляємо про всі наслідки мислення «Паул не слухає мене».

4. У Що б ви не були б?"Не слухайте мене." Закрийте очі і уявіть Павло не слухайте. Уявіть, що ви не знаєте, що Павло не слухає (або навіть що він повинен слухатися). Зробіть свій час. Повідомляємо про те, що відкриття для вас. Що ви бачите? Як це відчувається?

Зробіть U-повернення.«Я не люблю Павло, тому що не слухаю мене», «Я не люблю себе, тому що я не слухаю Павла». Задайте собі те, що ця заява однаково вірна або навіть більш вірна. Ви слухаєте Павло, коли ви думаєте, що він не слухає?

«Я не люблю себе, тому що я не слухаю себе». Коли ви психічно зайняті думки про те, що Павло повинен робити, ви слухаєте себе? Ви можете керувати своїм життям, коли ви думаєте, що він повинен слухати вас? Чи можете ви почути, як ви поговорите з Павлом, коли ви думаєте, що він повинен слухати вас?

Після роботи з реверсами протягом деякого часу ви можете продовжити свої дослідження разом з таким же шаблоном, записаним в пункті 1 анкети: «Я сердитися з Павлом, оскільки він не цінує мене», а потім зробити його з кожним наступним повідомленням з вашого анкети.

Повернеться до ваших рецептів здоров'я, миру і щастя. Чи можна подарувати вам ліки, які ви призначили іншим особам?

Зворотній зв'язокТепер ви знаєте достатньо, щоб відчути себе. По-перше, поставте свої думки на папері. В той час як не час, щоб вивчити їх з чотирма питаннями, ми зробимо це пізніше. Просто оберіть людину або ситуацію і напишіть, використовуючи короткі, прості вироки. Пам'ятайте, що звинувачений палець повинен бути спрямований назовні. Ви можете написати на підставі вашої поточної ситуації або на підставі вашої точки зору, який ви мали у віці п'яти або двадцять років. Будь ласка, не напишіть про себе.

1,1 км Хто ви сердитися, upset, upset або розчарування, і чому? Що саме ви не любите про цю людину? (Дякуемо: ви повинні бути жорсткими, пікантно прямі, маленька.)

Я не люблю (Я сердився, upset, лякаю, гасіння і т.д.) (ім'я) _______________.

2,2 км Як змінити? Що потрібно робити?

Я хочу (ім'я) ________________.

3. У Що робити? Що б ви порадили?

(Ім'я) обов'язково (не) _________________________

4. У Що ви хочете з цього чоловіка? Що робити, щоб зробити вас щасливими?(Імейн це ваш день народження і ви можете мати те, що ви хочете.) Обрати!

Я хочу (ім'я) ___________________________.

5. Умань Що ви думаєте про нього? Зробіть список. (Не потрібно бути раціональним або добрим)

(Ім'я) ___________.

6. Жнівень Яким чином ви хотіли б випробувати цю людину знову?

Я ніколи не хочу (Я відмовляю) ____________.

Ваш поворот: дослідженняОдин за одним, запитайте про себе чотири питання про кожну анкету з анкети Osudi-Your-Neighbor і зробіть реверсали. (Якщо вам потрібна допомога, перейдіть за посиланням) У процесі досліджень ви дізнаєтеся про можливості, які виходять за межі того, що ви думаєте. Немає нічого більшого, ніж відкрити несвідомий розум.

Це як дайвінг. Задати питання і чекати. Давайте відповідь на тебе. Я зателефоную йому зустріч серця і розуму: спокійна полярність розуму (що я називаю серце) зустрічає, що поляризацію, яка знаходиться в турмолі, оскільки вона не була досліджувана. Коли розум просить щиро, серце завжди відповідей. Ви можете відчути себе і ваш світ, який змінить життя назавжди.

Подаруйте собі час, щоб насолоджуватися роботою. Ознайомтеся з першою заявою в пункті 1 анкети. Далі запитайте самі наступні питання.

1,1 км Це правда?

Зробіть свій час. Робота полягає в тому, щоб виявити правду в внутрішній частині себе. Не може бути таким же, що вам було раніше. Але коли настає відповідь, ви дізнаєтесь його. Просто залишатися спокійним, сидіти з ним і дайте вам ще більш глибоким.

Відповіді на ці питання не існує. Ви зараз слухаєте відповіді, а не відповідей інших людей, які ви навчитесь. Ви можете відкинути трек, тому що ви входите до невідомого. Як ви поглиблюєте себе, дайте правду, що ви підніметесь і зіткнетеся до питання. Будьте спокійні, даючи в дослідження. Дякуемо!

Це можливість проникнути навіть глибоко в невідомому, щоб знайти відповіді, приховані субтемом, що здається нам добре відомо. Все, що я можу сказати вам про це поле, що є радості в терорі. Ви дійсно хочете дізнатися правду?

Якщо ви відповіли так до другого питання, ви можете просто переходити на наступне запитання. Але ви можете знайти це корисно для того, щоб побачити вашу інтерпретацію цієї заяви. Нерідко це трактування, яка може бути прихована від вас, що є причиною вашого болю.

Зробіть список. Як ви відчуваєте себе і людина, яку ви писали про те, коли це думалося? Що ви робите? Точно. Зробіть список Ваших дій. Що ви думаєте, що людина, коли це думав? Як ви живете, коли ви вважаєте цю ідею? Список, як кожна реакція відчуває себе фізично всередині вас. Де ви відчуваєте їх? Як це відчувається (заготовка в вухах, лихоманка і т.д.)? Що ви думаєте про це?

4. У Що б ви не були б?

Закрийте очі і почекайте. Уявіть собі за мить без цієї думки. Уявіть, що ви не можете думати про те, що в присутності людини (або бути в цій ситуації). Що ви бачите? Як це відчувається? Чим відрізняється ситуація? Список можливостей для вашого життя без цієї ідеї. Наприклад, як ви відчуваєте, що людина в одній ситуації, але без такої думки? Тексти пісень, а це означає: Чи ви відчуваєте більше внутрішньої доброти?

Зробіть U-повернення.

Щоб зробити реверсал, перезапишіть вашу заяву. По-перше, напишіть його, якби це було про вас. Де ви пишете ім'я, замініть його самостійно. Написання «І.»

Наприклад, «Секс повинен бути для мене» перетворюється в «Я повинен бути себе» і «Я повинен бути таким Павлом».

Ще одним варіантом є 180-градусний реверсал, точна протилежність: "Не потрібно бути мені." Він не повинен бути хорошим, тому що він не (на мій погляд). Це не моральне питання, це реальність.

Ви можете знайти три, чотири або більше поширюється на одну заяву. Або може бути тільки один, що ви думаєте, це вірно для вас. (Відновлення заяви в пункті 6 анкети відрізняється від інших оборотів. Ми приймаємо підтвердження та зміни «Я ніколи не хочу...» до «Я хочу...» та «Я шукаю вперед...»

Дивись уважно, чи є розширена версія заяви однакова або ще більш вірна для вас, ніж оригінальна заява.

Наприклад, «Я повинен бути доброю для себе» видається, так само, як і правда, і ще більш вірним, ніж оригінальна заява, тому що думка Павла подобаться мені викликає небезпечний і невдоволений, і я отримую дуже підкреслений. Не найкращий для мене. Я не чекав доброти від інших. Заява «Я повинен бути таким, щоб Павло» була не менше, як справжня, як оригінальна заява. Коли я думаю, що Павло повинен бути мені, і я одружився і зловив, я не лікую його, особливо в моїх думках. Я повинен почати з себе і зробити те, що я хочу, щоб Павла зробити мені. Як за заявою «Секс не повинен бути для мене», – це безперечно більше вірних, ніж навпаки. Він не повинен бути таким, щоб він не був. Це реальність.

Якщо Ваш перший досвід роботи не працює, це добре. Просто перейдемо на наступний розділ або намагайтеся заповнити анкету для іншої особи, і ви повернетесь до цього пізніше. Не хвилюйтеся про те, чи працює робота чи ні. Як це зробити. Це як навчитися їздити на велосипеді. Все, що ви повинні зробити, щоб триматися. Ви будете відчувати себе краще, коли ви читаєте діалоги нижче. І ви не будете першим помітити, що це працює для вас. Ви можете вирішити, як це було справу з багатьма людьми, які ви не бачите ніякого ефекту від роботи, але насправді ви вже змінилися певним чином, хоча ви не можете відчувати його.Робота може бути повністю невидимою, але дуже глибоко.Опубліковано @Byron Katie

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело //byronkatieросійська.wordpress.com/%D1%80%D0%B0%D0%D0%D0%D0%B5%D0%B%D0%B0%B0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%