19
Як приготувати рис з капустою
Рік тому я зміг відвідати Афіни і острів Корфу - з тих пір моя любов до всього Грека безмежна. Особливо зачаровує кухня, а не звичайні і відомі страви у вигляді грецького салату або муссакі, але що ви зазвичай не знайдете в наших місцевих кафе.
Один з цих знахідок був Lahanorizo рецептй Це проста і смачна страва з домашньої грецької кухні, на основі тушкованої капусти з рисом і томатною пастою. Уся страва з укусом з краватками, і мій чоловік любить худий варіант!
р.
ДепозитФотогалерея
Як приготувати рис з капустою сьогодні видання "Сайт" Розкажіть, Як приготувати тушковану капусту з рисом На основі грецької національної страви Лаханорізо. Дуже задоволена стравою, крім абсолютно нежирного!
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
3610Р. 4200Р.
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити багатошарову грецьку касеролу. Соковита м'яка картопля і ніжний молочний соус зроблять його улюбленою стравою вашої сім'ї!
На мій погляд, Lahanorizo є одним з найсмачніших грецьких національних страв. Чи можна їсти як спекотний, так і холодний.
блюдо за цим рецептом виходить соковитий, ніжний і дуже смачний, і його готують легко і просто. Крім того, можна приготувати різні варіації Lahanorizo, додаючи м'ясо, гриби або будь-які овочі за смаком.
Поділитися рецептом. смачні з друзями
Один з цих знахідок був Lahanorizo рецептй Це проста і смачна страва з домашньої грецької кухні, на основі тушкованої капусти з рисом і томатною пастою. Уся страва з укусом з краватками, і мій чоловік любить худий варіант!
р.
ДепозитФотогалерея
Як приготувати рис з капустою сьогодні видання "Сайт" Розкажіть, Як приготувати тушковану капусту з рисом На основі грецької національної страви Лаханорізо. Дуже задоволена стравою, крім абсолютно нежирного!
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
- 700–800 г капусти (маленький півень)
- 130г рис
- 1 цибулина
- 1-2 морква
- 1 ст.л. томатної пасти
- 3 ст.л. рослинної олії
- 1.5 Столи води
- сіль, спеції за смаком
3610Р. 4200Р.
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Змийте цибулю і моркву і очистіть їх. Нарізаємо цибулю в великих кубиках, морква в колах або натрієвих ділянках на тертці. Налаштуйте кількість моркви на свій смак. Я зазвичай бере один великий.
- Рост цибулю і морква в рослинному маслі на середньому вогні.
- Промийте голову капусти під проточною водою. На ріжучій дошці розрізати її на кілька частин, щоб вона була зручно різати. З гострим ножем вставте капусту, а потім додайте її до каструлю до моркви з цибулею. 71778418
- Залийте склянку води в каструлю, накрийте блюдо кришкою і тушкою протягом 15 хвилин. Під час скошування періодично змішайте овочі.
- Вимити рис ретельно очистити воду. Додаємо в овочі змиваємо рис, томатну пасту і половину склянки води. Подивляйте його акуратно. Каркасне блюдо на середньому вогні 20-25 хвилин до готовності. Час цвітіння може залежати від сорту рис.
- 5 хвилин перед приготуванням додайте сіль і спеції на блюдо. Як прянощі можна використовувати чорний перець (pea), мелений коріандр і перець чилі. З останньої необхідно бути обережним, оскільки не всі члени домогосподарств можуть сподобатися її гострістю. Також перед подачею страви можна посипати зеленню петрушки.
- Це, смачно і смачно Латинки Готовий. Бодибилдерши!
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити багатошарову грецьку касеролу. Соковита м'яка картопля і ніжний молочний соус зроблять його улюбленою стравою вашої сім'ї!
На мій погляд, Lahanorizo є одним з найсмачніших грецьких національних страв. Чи можна їсти як спекотний, так і холодний.
блюдо за цим рецептом виходить соковитий, ніжний і дуже смачний, і його готують легко і просто. Крім того, можна приготувати різні варіації Lahanorizo, додаючи м'ясо, гриби або будь-які овочі за смаком.
Поділитися рецептом. смачні з друзями