Ошибки принцеса

Десятки тисяч варень і кулінарних поціновувачів роблять помилки при приготуванні рису. Вчені вірять, що ми всі варимо рис некоректно і захищаємо наше здоров'я і благополуччя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ця інформація з'явилася в журналі «Телеграф» і відразу ж викликала розмову.

ДепозитФотогалерея

Сума транзистора Вони залишаються в рисі, потрапляючи в їжу разом з промисловими добривами і пестицидами, які поселяють в грунті рисових планацій протягом десятиліть. Рис відомий всмоктувач, коли ми його їсти, він поглинає токсини, очищає тіло. Таким чином, рис поглинає все, що міститься в грунті.

Також. арсенік обробляється контейнерами і контейнерами, в яких рис перевозитьсяТак мишей не їсти його. Рис повинен принаймні промити в проточній воді до тих пір, поки все біле борошно пішло.

ДепозитФотогалерея

Які допустимі норми арсеналу в рисі? Дуже дивний, що таке норма? Арсеничний може викликати серйозні розлади в організмі людини, в тому числі підвищує ризик серцево-судинної патології, ниркова недостатність, рак і діабет. Видаліть шкідливі хімічні речовини з рису і зменшити шанси на мікропоінтеграцію з арсеніком Ви можете приготувати його правильно! У нас є детальна інструкція.

Як приготувати рис правильно Японський і китайський рис змивання в прохолодній воді 7 разів до варінняЩоб видалити будь-які сумнівні речовини з кожного рису. Цей метод можна використовувати при варінні. Але краще замочити рис на ніч у великій кількості води. Концентрація арсена в нічному рисі знизиться на 80%, а продукт повністю безпечний для здоров’я. Краще бути безпечними, це не так?

751592

ДепозитФотогалерея Додатково замочений рис Він має ще одну непогану перевагу. Дуже швидко відварює повну готовність, зуміючи вбирати певну кількість води під час ніч. Замочений рис, приготований в 13 хвилинах! Замочений в водяному рисі прекрасно смакує і здивує її м'ясною структурою.

Про нас Як варити рис на водіДля нейтралізації арсеніки та інших хімічних речовин випадково знайдено в складі.

Правильний спосіб приготування рису (для видалення Арсеналу)
  1. Візьміть 1 частина сухого рису і 5 частин води.
  2. Залиште рис, замочений у воді на ніч.
  3. Миємо рис кілька разів вранці, поки вода повністю прозора.
  4. Сухий рис з паперовим або тканинним рушником.
  5. Візьміть 1 частина рису і 1,5 частини води. Найкраще залити крупу теплою водою.
  6. Додати щіпку солі. Сіль поліпшить смак рису.
  7. Принесіть рис до кипіння, зберігайте вогонь до мінімуму. Покрийте сковорідку або глибоку сковороду кришкою.
  8. Зварити рис на повільному вогні 10-15 хвилин. За відсутності обставин відкривають кришку! Пам'ятайте, відкривши кришку, руйнуючи рис.
  9. Дуже смачний, крихкий і корисний рис готовий!

ДепозитФотогалерея

Це його. пілфа Читача прийшла з Азербайджану. Є невелика різниця: рис просочений в солоній воді, який також дуже корисний. Рис отримує табір і білий. Крім того, солона вода знімає будь-який неприємний запах! На жаль, рисові злаки деяких виробників розчаровують. Зварений рис може звучати гірчиці, так як якщо мишей жив і боровся в ньому. Ви помітили, шановні читачі?

У Азербайджані рис готують таким чином. Моя бабуся і мати. Соак рис з ночі в солоній водіТак що при варенні рису не зламається, а також вариться в соляній воді, як макарони. Після зливу рисової води в напівкопченому рисі ми додаємо необхідні спеції і масло, нанесемо на повільний вогонь на лангуш.

Узбек, Турецька, Афганська пілка. Вони варять в Ірані так само, як нам. Важливим інгредієнтом pilaf є шафран. Про нас Як варити рис так, щоб він розсипавсяй

ДепозитФотогалерея

Є інші дуже цікаві способи приготування рису, які для мене особисто і для нашого редакційного колективу виявилася новинкою. Наприклад, рис варений молоком з вершковим маслом і великою кількістю кардамонуй Рис слід замочити на ніч. Залийте крупи з гарячим молоком і варіть на повільному вогні протягом тривалого часу разом з кардамоном. Можна додати цукор за смаком. Виявляється незвичайно ароматний каша, схожий на пудинг, спробуйте його!

ДепозитФотогалерея

Є також рецепт Узбека, який грішний, щоб тримати мовчать. рисй Миш - це невеликий зелений горох з особливим горіховим ароматом, який повністю розкриється в поєднанні з рисом. Рис з пюре слід замочити на ніч, після чого відварити в воді на повільному вогні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

1 500 р.

ДепозитФотогалерея

Ми були сміятися на венозному коментарі читача, коли ми публікуємо першу статтю про арсеніку в рисі. «Я дуже старий, що я пам'ятаю стоматологів, що надягають арсеніку в зубі і закриваючи її вовною. А наступний день, який ви приїжджаєте, і вони ріпсують зуб.

Звісно, зміниться речі. Не так давно люди не замислювалися про шкідливі речовини в повсякденному житті, їжі та навколишньому середовищі. Зараз ситуація відрізняється. З турботою про здоров’я дуже важливо, кожен відповідальний за себе.

Мій друг. Стогуно ЧевалГоловний полімат нашого редакційного колективу, з яким ми часто дихаємо разом, підтверджує, що якість харчування дійсно серйозно впливає на стан здоров’я. Але не забувайте про те, що важливо регулярне перебування в свіжому повітрі, ритм життя, пристрасть до чого ви любите! На першій можливості йдуть на природу, шановний читач.

Чи знаєте ви цю інформацію корисною, вам подобається наша стаття? Ви промийте рис та інші злаки перед їжею? Ви пробували замочування рису на ніч? Якщо ви хочете, поділитися вашим улюбленим рецептом для приготування рису, ми будемо радіти і тримати його в нашій колекції в серці.