Вправа, яка допоможе вам зробити складне рішення

Як легко бути, якщо ми були в миру з собою. Так не дуже часто ми хочемо, щоб різні речі одночасно, або, потрапляючи в життєву ситуацію, реагуйте на неї кількома способами одночасно. «Я хочу, щоб це було дуже». Але інша частина мене не хоче, це боїться? Це людська здатність захоче різні речі в той же час часто виникає причина чогось внутрішнього «замовлення». й

У віддаленому початку 20 століття італійський психіатр і психолог Роберто Асагіолі запропонувало слово, яке зараз досить поширене в близькопсихологічних колах. «Сублюдальність» – це частина підпорядкованості нам (але не завжди готові до обійми) і якби відповідальна за забезпечення того, що деякі наші бажання, потребують задоволення, реалізації. Характер внутрішнього світу, актор внутрішнього театру.

Асагіолі запропоновано низку методів боротьби з цими «партами» або «партіями», підкреслюючи декілька принципів:

• Є багато акторів, режисер - один. Управління власними частинами, стоїть в центрі.
  • Кожна частина має значення. Навіть самий неприємний. Ми не завжди розуміємо, що це значення, ми не можемо завжди погоджуватися з собою і зрозуміти себе.
  • Головний шлях до дружби – поважний діалог. Ви можете і повинні вести переговори з вашими частинами.
Давайте подивимося, як ви можете «забути» і подумайте про себе через письмові практики.

У яких ситуаціях і чому це може бути корисним:

1,1 км «Inner discord» – це те, що ви хочете одночасно суперечити суперечкам. Наприклад, я хочу їсти бункер, тому що він дуже смачний, і я думаю, що я хочу тримати дієту, тому що фігура і здоров'я.Вхід до роботи буде двома побажаннями і почуттями, які виражають їх. Вивчивши кожну з них через «розмова» з відповідним характером внутрішнього світу, простіше і більш свідомо приймати рішення.

2,2 км Якщо ви перебуваєте в життєвій ситуації, ви не можете прийняти рішення про ставлення до неї. «На одну руку я люблю її, з іншого, це викликає непристойну», - сказав він. Ці "дві сторони" стануть хорошим "пригодою" в роботу. Вивчивши кожен з цих аспектів, ви можете зрозуміти, що викликали суперечності щодо ситуації і прийти до більшої кількості.

3. У Якщо ви зіткнулися з внутрішнім опором на шляху до своєї мети, це як те, що (або «один») у вас є протилежним. Це може бути почуття (скажіть, чи дума ("Я не можу це зробити"). Ми будемо працювати з цим «союжем», який думає, що спосіб, або хто відчуває себе таким чином. Як правило, його думки повинні бути принаймні слуханими – можливо, це «резистентність» точки до раніше непристойної сторони ситуації, попереджає про щось. Ну, можливо, це раніше звичні способи поведінки, які зараз не доречні, а відповідні «частинки» повинні пояснити, що все змінилося.

Загальна мета роботи, яку я пропоную, щоб зрозуміти себе.Хороші супутники в цій подорожі, як правило, спокій і цікавість. На жаль, без цих супутників така робота може довести небезпечні і тільки загострені внутрішні конфлікти.

Що не робити:

• Не працювати самостійно з ситуаціями, які викликають вам досвід роботи більше 6-7 точок на звичайній дальності. Потрібна допомога фахівцям.
  • Не працює над темами, які відомі для травматичних подій з вашого минулого. Також краще не подорожувати самостійно.
  • Чи не варто брати роботу, якщо ви вимикаєтеся, пригнічує або інакше відчуваєте брак ресурсів. По-перше, відновлення ресурсів.
Що потрібно працювати:

1,1 км Місце.Виберіть місце, де ви не будете турбувати, де ви комфортні і можуть концентрувати.

2. Час.Достатньо бути достатньо часу. На кожному етапі роботи візьміть 30-40 хвилин, щоб не поспішати.

3. Таймер. Відстежуйте час. Будь-який - це тонкий - механічний, електронний, можна просто використовувати телефон.

4. У Мапа (або папір) і що ви віддаєте перевагу писати - олівцем, олівцем.

5. Умань Я знову скажу – вічність і спокій наукового співробітника. Запрошуйте їх з вами.

Так давайте працювати. Будь ласка, ознайомтеся з інструкціями в повному обсязі перед початком.

Крок один: знайомство

У цьому кроці нам необхідно визначити і назвати частини, які беруть участь у ситуації, яку ви працюєте – і дізнайтесь їх, зробивши розповідь про них.

Встановити таймер на 40 хвилин, покласти блокнот перед вами. Уявіть ситуацію в питанні. Я описав вище трьох випадків, придатних для початкової роботи. Загальна ідея роботи така ж, але тут є окремі інструкції для кожного з них, в яких я буду використовувати однакові приклади, як і вище.

Внутрішня дискорд

Подумайте про своє бажання або бажання спочатку. Чи може ви уявити характер, який відповідає за його виконання? «Внутрішнього кого» хоче бунг? Що б ви зателефонували йому? Не боятися помилок. Гумор, ласкаво просимо. Перейдіть на окремий блокнот.
І подумайте про своє бажання.«Внутрішній Хто» суворо контролює дотримання дієти? Напишіть ім'я на іншу сторінку.

Внутрішня невизначеність

Неперевагомий зазвичай вказує на можливість двох способів боротьби з ситуацією одночасно. Думка першого першого «іннер, який» може обробити ситуацію таким чином? Скажіть, хто всередині вас любить те, що відбувається? Що б ви зателефонували йому? Не боятися помилок. Гумор, ласкаво просимо. Перейдіть на окремий блокнот.
Подумайте про другий спосіб боротьби. Повідомляємо, що «всередині» ситуація викликає немов? Напишіть ім'я на іншу сторінку.

Внутрішній опір

Стійкість часто супроводжується більш-менш чіткими почуттями та/або думками. Намагайтеся визначити, ім'я і писати, що почуття або думки. Наприклад, це буде «гора» або «Я не можу це зробити». Ви можете отримати три більш детальні питання:

(1) «іннер, який» переживає це почуття (який страшний всередині вас)?
(2) «іннер, який» змушує вас відчувати себе таким чином (який вас страшно)?
(3) Хто ви йдете про те, що ви йдете?

«чарівники» таким чином виділяються будь-яким і що завгодно. Вечеря хлопчиків і дівчат, внутрішні критики, тварини, міфічні персонажі, персонажі літератури і казок - хто тільки ви не знайдете тут. Намагайтеся не задавати себе, чому ви приїжджаєте з цим - дайте собі креативність. В результаті роботи необхідно мати одну або дві листи з іменами ваших частин. Третя символ може раптово з'явитися, але розрахувати вашу міцність: рекомендується працювати з 1-2 символами одночасно.

Тепер після обчислення часу в межах спочатку вимірюється 40 хвилин, напишіть на кожен аркуш під назвою вашої частини, яку ви знаєте про це (або уявіть зараз):

• Хто вона – людина, тварина, міфічний характер, хтось інший? Як виглядає вона? Як старий? Що ви одягнете (або як одягатися в цілому) – якщо ви одягнете одяг, звичайно, існують будь-які особливості зовнішнього вигляду?
  • Що ви знаєте про вашу особистість, звички та характеристики? Де живе вона, можливо?
  • Як часто виникає в житті? У яких сферах? Що це впливає? Допомога
  • Чи є історія свого життя, яке ви можете описати?
Ці питання, звичайно, індексуються в природі і не можуть бути обмежені ними, хоча це корисно для відповіді на них. Намагайтеся залишатися в дослідницькому положенні спокійною і цікавою при написанні, навіть якщо характер, який ви описуєте, дає вам неприємне враження – запам'ятати, так – будь-яка частина нас цінна. Після оздоблювальних робіт, кладуть листи або закрийте блокнот. Продовжуємо працювати наступного дня.

Крок другий: листи

Основна стратегія роботи на цьому етапі полягає у створенні діалогу між вами та вашими частинами. У майбутньому можливі діалоги між деталями, але зараз ми будемо конфійнувати себе першим, найважливішим завданням. Пам'ятайте – ви майстер внутрішнього світу, ви вирішуєте всі протиріччя.

Для побудови такого діалогу ми спробуємо написати листа до кожного з частин, виділених у першому кроці. Дивитися результати першого кроку і вирішувати, хто хоче поговорити з першим. Візьміть порожній лист, встановіть таймер на 20-25 хвилин і напишіть лист до вашої частини, починаючи від звернення з вершини листа: «Подаруйте ім'ярек!»

В цілому це може бути поширеним простим листом, оскільки якщо ми пишумо її іншому людині, яким ми лікуємо досить поважно. Ви можете (a) висловити свої почуття, ставлення, побажання, думки, (b) запитати питання, які ви хочете почути. І не потрібно (а) на одяг і критикувати у вигляді, яка виходить за межі не менш серйозної розмови; (б) висловлювати сумніви про значення співрозмовника (якщо це не зрозуміло, можна запитати питання про неї). Ось питання, які ви можете запитати в тексті:

• Що таке ім'я? (знайомтесь, що ім’я Вашої частини, за якою вона «ім’я» може відрізнятися від імені, яку ви її давали).

• Чому ви приїжджаєте до мене?

• Які ситуації потрібні вам?

• Що ви захищаєте мене від?

• Що потрібно змінити?

• Що потрібно?

• Що ви хочете від мене? Як допомогти?

Після написання листа, вирішіть собі, будь ласка, напишіть лист другої частини (якщо будь-який), або відразу напишіть відповідь, або почекайте наступного дня. Звичайна рекомендація «за замовчуванням» – наступний день ми напишіть відповідь (див. нижче), другий день ми напишіть лист другої частини, а інший день – відповідь від неї.

Крок три: відповіді

Ви також можете отримати відповіді на ваші листи. Ця відповідь може просто мріяти (принаймні, сниться після такої літери слід обробити обережно і показати до них пишність). Іноді відповідь може бути деяким зображенням або словом «попередити» в голові самі і в відмовному стані.

Головний метод, однак, написаний. Встановіть таймер на 20-25 хвилин, перепрочитайте лист, який ви написали вчора, візьміть інший лист, і напишіть інший лист – цей час звернувся до себе, як якщо від імені частини ви «розмова». Починати з адресуванням Вашої бажаної форми ім'я: в цій ситуації потрібно написати «Дар Водії!» Він пише вам ім'ярек. І дозволити собі писати те, що написано.

В кінці я знову наголошую, що важливо. Ідея за всю цю роботу полягає в тому, щоб побудувати поважний діалог з нашими різними "партами"-підписами, використовуючи уяву і силу написання. Ключовим до успіху такої роботи є вміння підтримувати спокійний, поважний і зацікавлений стан, в якому ми вивчаємо себе, відкриваючи себе з іноді несподіваних сторін, а неговорюючи з собою – в дуже грамотному сенсі – підтримуючи ставлення ми хочемо висловитися до себе. Ставлення відсотків, повага, довіра, емпатія, відкритість. У цій роботі завжди важливі, ніж такі правила або наступні переліки питань.

Автор: Володимир Мохов

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.pismennyepraktiki.ru/raznye-chasti-sebia-druzhba-po-perepiske/