10 правил, за якими розвивається взаємозв'язок між чоловіками і жінками

Так влаштовує, що людина не бачить себе, його внесок у події його життя. Багато речей є випадковою. Дзеркальний надає йому партнера: чоловіка, жінка, чоловік. Якщо ви задумаєте партнера, то через нього через відбиття, через відгуки від нього можна дізнатися багато про себе, якщо не все.

Дуже часто ми не готові подивитися на себе через кохану людину. Особливо хто ми маємо секс з. Але життя, чи подобається ми чи ні, несемо з ним Правила, ненав’язливі Трути, свого роду знань, які, чи віримо в це Знання чи ні, утворюють перші відносини між людьми, а потім, як наслідок, події.

Я пропоную вам знати і запам'ятати правила, за допомогою яких розвивається взаємозв'язок між чоловіком і жінкою.

Що чекає нас завтра. По-друге, для припинення дій партнера, усвідомлення того, що все в житті завжди є справедливим і регулярним.

І по-третє, я втомився повторити це одне правило, це одне правило, це правило, це третя правило для кожного і кожного, хто зустрічає їх у негативних ситуаціях. Так я вирішив створити Мемо, до якого я відповідав всім стражданням.

Для тих, хто має зв'язок з протилежним сексом, так проціджують, що вони прориваються. Я сподіваюсь, що це усвідомлення прийде до вас, і ви будете зупинятися на зв'язку вашого партнера, шукаючи себе і ваші субособисті.

Чоловіки та жінки відчувають напругу у відносинах:

1,1 км Чоловік і жінка покликані служити один одному. Їхній зв'язок є взаємозалежними, чи хочуть він чи ні.

До максимального, кожна людина хоче досягти свого потенціалу під час свого життя, але він захопився масками-ролами-підособами, які йому довелося покласти на себе, щоб вижити в умовах, де його батьки критикували його і покарали його. Сервіс виражається тим, що чоловік і жінка будують всі стосунки один з одним за принципом доповнення.

Який один партнер не має можливості реалізувати і звільнити від субособистісності, що запобігає його виявленню його потенціалу, інший бік доповнить його субособистістю. Коли одна сторона повинна реалізувати і звільнити себе від Sacrifice, то інша сторона повинна бути Ще один приклад - коли жінка повинна висловити себе як сильною людиною, людина повинна стати слабкою, щоб завершити її.

2,2 кмЧоловіча послуга до жінки полягає в тому, що вона не знає про себе.

Людина по своїй поведінці розкриває ті підособливості, які жінка в собі пригнічує:

(а) Чоловікові напої, коли жінка не погоджується, що вона пресує. Якби він сказав: Я повинен бути інсаном, щоб ви могли бути опікуном.

(b) Людина-переглядає, як жінка застрягає в Victim: Я повинен бути небезпечним, тому ви повинні бути боїться.

з) Людина лофи, коли жінка бере на тягар відповідальності і стає мамою йому: Я маю на увазі, щоб хтось навчився.

(d) Людина зраджує, коли він не може зробити свою «першу жінку» — матір його — щаслива: Я повинен бути траєктором, щоб ви перестали бути потерпілим (за адресою вашої матері, але живе з дружиною).

3. У Жіноче служіння є чоловічим дзеркалом, що він вже досяг. Не важливо, якщо він досягає вершини або абіс.

Коли чоловік визнається і впевнений, є жінка поруч з ним, яка доповнює його м'якістю і довірою.

Коли людина безпорадна, алмайтія з ним.

Коли він потрібен, він важливий.

Коли він є Суферером, вона Comforter.

Коли він залягав, вона обурює.

4. У Людина завжди зосереджена на задоволенні жінки. Він має два з них: дружину і матір його. Тяжка чоловічої уваги на одну з цих жінок завжди провокує протест іншого.

5. УманьЖінка завжди очікує від чоловіка, що батько не може дати їй.Виходячи з потреби безпеки, вона завжди проявляє негативні минулі враження з попередніми чоловіками в її поточні відносини. Дад - перша людина в її житті. Підособистості, які утворилися у дівчини під час свого життя в батьківській родині з матір’ю, батьком або батьком створюють візерунки її поведінки з людиною, ініціюваючи його створення якостей підособистості.

6. Жнівень Чоловік і батько мають різні ролі. Батько повинен захищати і забезпечити дочку, і чоловік хоче захистити і забезпечити дружину, коли вона надихає.

7. Про насщастя жінки не у чоловіка, а з ним.Щастя будь-якого чоловіка не може бути поза ним. Це, як і будь-яке інше почуття, тільки у вас. Щоб віддати щастя від іншого, це зробити його відповідальним (прочитати винним) для того, щоб мати (прочитати брак) своє щастя.

8. У У разі не менше однієї сторони в наступному конфлікті, які субособистості зараз грають свої ролі і відмовляється підтримувати свою роль емоційно.Ролі є співзалежністю, тому субособистість іншої сторони автоматично відбивається як повітряна куля.

9. Навігація Усі субособисті, які знищують стосунки, хоча проявляються через конфлікти, є батьківські повідомлення, які чекають на вас, щоб відправити їх на реальні хости. Вони чекають, щоб ви повністю усвідомили, хто і за яких обставин не задоволені їх потребами, вираженими почуттями, завершили гестальт. Полегше і швидше визначити субособистісність і відправити їх в гості, використовуючи розміщення.

10. Поведінка вашого партнера повинна бути петлею зворотного зв'язку, за допомогою якої можна побачити ваші підособисті.Вони запобігають досягненню поставлених цілей. Поведінка чоловіка, як в дзеркалі, жінка повинна реалізувати для свого щастя, що вона запобігає її оточенню турботою і любов'ю. Поведінка жінки, людина завжди буде радувати, як він гармонує з світом. Видання

Автор: Марк Якщораімов

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.markifraimov.ru/? p=1891