Виявлення великої матері

7895886

З фільму «Ваш, Морський і наш»

Тільки зараз, коли у мене є чотири діти, я навчився спокійно реагувати на сміливі заяви інших батьків: що їхні діти ніколи не дадуть собі щось “як це”, що їхні діти ніколи не лікувалися антибіотиками, що їхні діти вже на два роки малюємо маленьких чоловіків, і вісім може підштовхуватися двадцять разів. Я спокійно відповіла: «75% моїх дітей ніколи не дозволять собі це зробити, 50% моїх дітей ніколи не лікувалися антибіотиками, 25% моїх дітей на два роки навчилися малювати чоловіків і половину спокійно підштовхуватися навіть двадцять, але двадцять п'ять разів. й

Я знаю все про батьківство. На жаль, що моя дитина є прикладом повної батьківської недостатності, і моєї материнської кар'єри, маючи ледь розпочати, прийшов до освіченого кінця. Сашенка виросла неконтрольованої, насильницької і не показала художніх нахилів або талантів до школи. Всі Я зробив все, що я міг розвивати свій інтелект від діаперів - Я знав методи Монтессорі, Зайцев, Доман, Нікітін, купили журнали з статтями про дитячу психологію, пришивали іграшки у вигляді ганчірних листів, фаршированих гречкою для моєї дитини, кладуть на класну музику і показали альбоми з ренесансними картинами.

Але перед тим, як я навчився стояти на ногах, мій першийнароджений став благним, його жолоб і безкомпромісним, що тероризують всю сім'ю. Не вдалося піти в будь-яку точку з ним - два спроби відвідати кав'ярню і ресторан з коронкою, неозброєним харчуванням і перепланованими поглядами інших відвідувачів. А бо Сашенка, розумний хлопчик і половина, просто живиться. Він полюбився на гостей, він побив у всіх натовпних місцях, він потішив і не слухав всюди. У домашніх умовах він відключив всі побутові прилади, які він міг отримати, і навіть не підірвав офісний стілець! За рік і половина, навчавшись боротися з ним, я став сприйнятливим про багато способів розвитку дитячого інтелекту - Я твердо вирішив, що вони були винайдені (а) для дівчаток (b) для гідних батьків, не ганчіться мене.

Коли я був мамою тільки один хлопчик, Саша, я думав, що я знаю все про здоров'я дитини. Саша, який зараз одинадцять, не хворий. Ні. Всі Як тільки дитина зціла – Я почала викладати її, голий, в одному відчинку, на ковдру, викладають безпосередньо на підлогу. Дитина виросла і розвивалася без ковпачок і шкарпеток, отримала необмежену кількість молочного сходу, збитого батьками до двох років і приймала до моря, до наметового табору з піском і «несанітарним», з шести місяців. Його підгузники ніколи не прасувалися, а страви не стерилізували. Тож, коли мами я здогадав, що їх діти хворіли, я мав власний погляд на цю справу: і вона була їх вини. Вам не доведеться лазити. І грудне вигодовування принаймні рік і половина.

А потім у мене була дівчина, Катя. Якщо Катя була моєю першою і єдиною дитиною, я обов'язково приєднуюся до тих мам, які стоячи біля свого непристойного малюка і спостерігали за потворними тантопарками, скажуть: «Моя дівчина ніколи не дасть себе!» і поставить чесний жир плюс. Катя була однією з тих малюків про те, яким батькам, які засвідчили чужі неприємності: «Що вам сподобалось, потрібно розбити!» Похабно взяти дитину з вами в рюкзаку і піти на прогулянку, піти на виставку, піти в кіно, відвідати – не заблокувати себе в чотири стіни і не боятися носити дитину з вами! З перших днів Катя сховав у власній ребері, в іншій кімнаті (щодо неприпустимого в контексті дитячого Саша) і може лежати там години, шукаючи іграшки підвішені по боці, поки її старший брат і я сміливо займався килимом поруч один одному. Дитинство ревнощі? Я не знаю, що мій рідний самооцінка зростає. За перші два місяці Катерини ми проїхали по Києву та частково Чернігівщині. Проживаю в кав'ярні без проблем, я навіть взяв Катя з мною в інститут і бібліотеку!

Але через три місяці щось страшне. Не тільки зробив мій дочка, вона почала кашель! Я був впевнений, що це не буває, що це не з моєї реальності - подарувати дитині деякі ліки, щоб піти до лікаря. Здавалося мені, що мені потрібно менше паніки, більше молочного висихання, носити на ручках - і все пройде. Що я розповіли про інші мами, які мали дітей. Я був впевнений, що це не діти, які хворіли, і їхні мами нічого не робили. Але кашель не зійшов. Лікар, який дав нам антибіотики на тиждень тому. «Нехай в моєму житті!» Вона сказала міцно, тому що навіть я слухав: «Ви повинні піти в стаціонару». Відразу. Дівчина може розвивати пневмонію в будь-який час.

Ми провели два тижні в госпітальному прийомі ін'єкцій і всіх видів лікування. Я став більш обережним. Дочка хвора в середньому кожні три місяці - будь-який вірус, що літають через повітря, так як якщо пристежені ніжною бездопоможністю цієї ніжної білявка дівчинки і Katyusha отримує хворі. І він хворий! Якщо температура піднімається, це не нижче тридцять років! Принаймні два тижні сидячи в домашніх умовах гарантовано. У віці п'яти років, в кінці весни, коли її брат був плавання і їзда босоніж в спекотному травні, Катюша вдалося зловити двосторонній пневмонії. На сім'ї, також влітку - сильний біль горла. Важкий, два пієлонефрит в рядку. Завдяки Katyusha, я навчився «прочитати» крові та сечі, навчився робити антипіретичні ін'єкції і розвести порошок антибіотиком для ін'єкцій. Ми знаємо не менше трьох лікарень. Чому? Що я зробив неправильно? Я ніколи не отримав відповідь на це питання.

Я мав два абсолютно різні діти перед мною. Народжений тим самим батькам, їсти ту ж їжу, жити в одній кімнаті – і дивно, нехайно відрізняється! Немислимий, неможливий спосіб для Саші – його сестра з легкістю, якби ніхто не навчав її. У той же час концентрація Сашини, методичнаність, відповідальність відчужуються до «флілінгу у хмарах» Катюша. Наша старша дівчина практично не ходила в дитячий садок і може сидіти на години, складаючи головоломки (Саша, до певного віку, ці головоломки ate) і змалював приголомшливі фотографії. Я слухав книги, які я міг читати з ранку до ночі.

Якби вона навчалася читати і писати без допомоги. Перші шість місяців в школі були жорсткими випробуваннями! І вперше з дитячого садка з рекомендацією «індивідуальне навчання» і відверто, на сім, він був повністю непідготовлений для школи. По інерції я продовжив розглянути себе невдалою матір'ю протягом декількох років і зробив кожну звичку до вчителя, але в п'ятому класі виявилося, що Саша була дуже добре з математикою. Крім того, він почав читати товщі романи з бібліотеки пригод та дитячої класики, а також креслення доггі-інжинідруків та топографічних карт.

Я дуже хотів дати сина до деяких клубів, але він не вкорінився в будь-якому місці, поки ми досягали карате. За чотири роки Саша досягла значних успіхів, заробляючи «блакитний» ремінь і кубики на животі. Син виріс, став справжньою підтримкою в сім'ї - відповідальним, зібраним, здатним мити страви, готувати смачний сніданок для всіх, змінити колесо в машині і зробити багато інших корисних речей. І найголовніше, він дуже добрий і відповідальний.

Коли Саша була в першому класі, я мав Євфросине і Нікіта. З першого погляду на пара, він став чітким, хто був. Вдень і вночі вони не нагадують брата і сестра, але в цілому близькі родичі! Блондин, синьовидий, з нісом-буттоном Ефросішом був природа повного антиподу своєї старшої сестри (агент, легко ранений, тихий) і набагато спокійніше Саша в аналогічному віці. Якщо Саша "доку своєї" ом, то Євфросине виходить з більш витончених і художніх способів. вона бриска, впевнена і дуже шкідлива. Вона є однією з усіх чотирьох моїх дітей, і вона буде виглядати в очах у виворітному голосі і сказати, "Що закінчиться, мама?" Шукаю Євфросине, я часто хочу відмовлятися: «Моя дочка ніколи не дасть собі це!» У той же час, коли Євфросине починає фарбувати, всі подихають від того, як впевнені інсульти і лінії під нею крихітні пальці спеки!

Її напівбротер Nikita, народився сім хвилин пізніше, є коричневим (єдино один з чотирьох), дивний, тихий, утруднений і сенсорний. Шукаєте ці два, ви розумієте, що ви бачите два половинки одного цілого, доповнивши один одному. Коли Микита народилася, він виглядав як крихітний характер від операції Я. Кіт меланхол, схильний до абсолютно законних дій. Микита воліє бути сестрою і стоїть за її горою.

У аквапарку на святкуванні дня народження вдалося перетягнути чотирирічний Євфросине на дорослому «пікі», який не боїться, і лікуватися стриманим серйозним затвердженням, кажучи, що «не страшно і добре». Микита, обладнана надувним кругом з санвузлом, ледь освоєно крихітну дитячу гірку, одну і півметрову високу і плоско відмовлялася вивчити більш серйозні розваги.

Коли ганга юних роббер виповнилося два роки, я вирішив відправити їх на садочок. Протягом багатьох років я був відповідальним опонентом усіх дошкільників. На рік і навпіл. Але обставини мого життя і роботи, розроблені таким чином, що немає інших варіантів. Моя дочка прогулялася на рік і страждала ще більше. Сідік, це, ймовірно, найгірше (крім лікарень, звичайно), що сталося в її житті.

Саша і Катя мало захищали дитячі матіни, колективні заняття, танці та життя в суспільстві. Звісно, через пару тижнів, коли вони звикли до неї, вони припинили крісель вранці в гардеробній кімнаті, але спосіб, що я зберіг крісель був від реалізації, що їх діти не належали. «Максимум з шести років. У підготовчій групі я думав раніше, "не розумію" батькам, які ці дитячі садки хваліли. Припустимо удар. У козаках з'являються дві, вони просто навчилися піти на горщику і ще не знають, як одягати себе - і взяти їх на садочок.

Моя найстаріша дочка сіла поруч з мене за кілька років до школи: тихий, як миша, малюнок і ріжучі фотографії. Але виявилося, що в природі є діти, яким безпосередньо показано сад. Погано керовані, активні, нудні будинки, готові до командної роботи Efrosish і Nikita rushed, щоб грати на суді дітей, настояні з ними, тероризовані батьки і брат і сестра, і я просто не мав вибору. Я зрозумів, що як мати, я нічого не розумію про дітей або материнство.

Я поважав, що для того, щоб дитина не хвора, потрібно лише застигти його і не давати антибіотикам «на першому хребті». Ведуться роботи з точною половиною дітей! Я думав, що засмаги на вулиці, чутки і страшна поведінка залежать від батьківства. Я змогла зібрати всю дитину, яка ніколи не кричить на вулиці або вдома. Я хотів би подумати, що строгий режим дня і годування були залишки минулого, але мій досвід з близнюками показав, що якщо у нас немає режиму, то ці діти не матимуть матері.

Вже дев'ять вечорах в будинку настає ламка, а в сім ранку піднімається. Кілька років тому ми всі пішли на ліжко, коли ми бажали і відкинули, коли ми можемо. Я думав, що вона була прогресивною і «зеленою». Я колись вірю, що кожна дитина має талант і вона проявляється в ранньому віці, все залежить від батьківського наполегливості. Насправді, виявилося, що все дуже індивідуальне і батьківське наполегливість повинна проявлятися в першу чергу в розвитку почуття дитини, що він безумовно любив, що він може бути.

Я щиро не розумію і навіть відреагував тих знайомих, які запитали, чому я не даю Катюша до дитячого садка. Тепер я розумію, що незважаючи на мій досвід, я маю абсолютно нічого, щоб порадувати всіх. Всі діти різні і, виходить, тільки мама знає напевно, що її дитина дійсно потребує і як "коректно" лікувати і виготовити його. Це, ймовірно, тільки поради я можу дати без сумніву.

Автор: Ольга Яценко

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Категории

Смотрите также

Новое и интересное