Чому ви не любите мам?

р.

Коли ви стаєте матір'ю багатьох дітей в Росії, ви повинні зіткнутися з парадоксом. І основні парадокси щодо цих людей навколо. Хоча я не дбаю про те, що або хто думає на тривалий час, іноді щось неприпустимо. Як на площині цього часу.

Ми літали п'ять і я отримав Луку в руках. Лука торкається і я намагаюся заспокоїти його вниз. У спинці Дад персуади Даня на застібку, Даня проти. Це після 13 годин польоту і 3 годин очікування відправлення в одній площині. Мавей просто впав. На підлокітнику. А прохідна стюардеса вирішила звільнити дуже наполегливий коментар: “Діти, мама, ти не дивився!” Ваша дитина спить, як пекло. У той же час, у мене є крісельна дитина в руках і старше, захоплива. Дуже своєчасно. І дуже касіра. Я не мав часу реагувати.

Я впевнений, що якщо дитина була однією або навіть двома, її тон буде різним. Немає коментарів. Ось ми йдемо. Наші діти дуже добре поєднуються 16 годин на площині. Практично шумний, в салоні не запускається. Зібрали свої потяги під кріслами, дивилися мультфільми, ate, не заважали сусідам сну.

Це дивний, але я бачив його до. Коли у вас є одна дитина, ви готові допомогти, пропустити, тримати, прощення. Коли у вас є два діти, ви отримаєте поважний вигляд. Знову ж таки не просто!

І з третього починається інша пісня. Часто виникає пітливість в очах. Бідна бідна дівчина. Або інший варіант – агресія – «Регенерований!» І як тільки ви зробили це, ви можете зробити все, що ви хочете. Дякуємо Богу, Я рідко потрапити в такі ситуації, ми не часто виходимо з цілою родиною в будь-який час, коли Luca є дитиною. Але у мене є багато друзів, які приймають дітей з дитячого садка, йдуть в магазин з ними. І є багато місць, де це ставлення зустрічається.

Яка проблема? Яка причина? Не допомагає жінкам, які хочуть більше дітей. Ми б, але не будемо. Вони бояться бути судженими, бояться стати різними. Вистачить примирення.

Хтось говорить, що діти народжуються за переваги. Може бути, є люди, такі як. Але я не знаю. Ми не робимо нічого, тому що я не схожий на такі організації. І навіть статутний капітал – бо зараз ми не використовуємо його в будь-який спосіб. Багато моїх друзів з багатьма дітьми не отримують ніяких переваг, тому що вони не так легко впроваджувати і отримувати. І їх розмір не варто.

Деякі люди думають, що багато дітей пишаються цим і намагаються вибити щось з усіх навколо них. Немає черги, щоб потрапити в сад або безкоштовно на морі. І знову, щоб не стояти в лінії, вони хвилюють свій ID багатьох дітей. Може бути, але я не бачив його. Більшість часу вони просто живуть. Вони стоять в лінії з усіма іншими. Коли вони можуть.

Деякі люди називають багато дітей «погана бідність». Я знаю багато сімей з великою кількістю дітей і багато грошей. Не зайвим. Для мене так важливо, щоб діти не були духовно бідними. Іграшки, одяг, розваги – це те, що можна зберегти, і досить просто. Особливо коли діти маленькі. Я не говорю про успадкування речей і іграшок. Як говорить чоловік, це просто інше управління, різні інструменти.

Хтось асоціює великі діти з гіпсами, алкогольними та паразитами. Вони живуть на користь дитини, не працюють, народжуються і не піклуються про дітей. Я не знаю, що немає таких людей серед моїх друзів. Хоча я розумію, що відбувається, і в дитячих будинках багато дітей таких батьків. Але добре одягнена жінка з досить малюками явно не справа, правда? Це те ж саме ставлення.

Дуже складно при незгоді з друзями і близькими. Коли у вас є три діти, ви будете рідко запрошувати десь (необхідно годувати всіх!), рідко дарують подарунки (для такої альтанки!). Батьки можуть не розуміти і відмовлятися від аборту.

Ми знайомі і знайомі, які випадково завагітніли на третій раз, спочатку були терористичними і не знали, що робити. Вони думали, що світ згорнув. Тепер ніхто не шкодує, що дитина працює на стороні. Запуск і керма. Незважаючи на те, що їхні дзвінки і повідомлення, які надсилали мене, то були повні з жахів і розпадів. Все про багато дітей.

Я шукаю, як це з багатьма дітьми в інших місцях, і я бачу різне ставлення. Інші програми Де буде сприймати багато дітей, спокійно, спокійно, спокійно. Де жінка може допомогти з будь-яким числом дітей. Неважливо, один або п'ять. Де допускається мати з будь-яким числом малюків. І так далі.

Чи є це наша російська особливість? Яка причина?

Є кілька. Я бачу. Коли я зрозумів, що мені було простіше жити.

1,1 км пам'ять про народження.

Всі сім'ї, які використовуються для великих. У людини 10 дітей не триє. І на підставі таких великих сімей, багато мають травми. Мама загинув у пологів, у дітей загиблого віку. Ведуться нестача їжі, їжі, одягу. Народження пам'яті є міцною, і всередині нас це кричить – багато дітей – багато небезпеки!

Моя мама була проти народження її другого, третього, четвертого і п'ятого онуків. Вона стала нестерпною – її мати! Скарбники перекреслили всі переконливі і немислимі межі. І все тому, що мій бабуся, мій мама, загинув у пологів, народжуючи її шосту дитину. Моя мама була п'ятою. "Небезпечний" - що повісить в голову. До цього Це інший рівень медицини та культури. Що б.

2,2 км Жінка повинна працювати як професіонал.

Пам'ятайте, що грудне вигодовування кожні три години і не більше? Це був придуманий Крупською, щоб жінки відразу працювали після пологів. Жінки, які не мали дітей. Указ був скорочений.

Коли сім'я вже мала двох дітей, вважається, що це було час, щоб працювати в повній силі. Мати тепер, це час, щоб зробити щось. В іншому випадку ви залежите. Це шампан і жах. І чоловік не потребує такої дружини, і ви перетворите в курку. У той час, коли аборти були вимушені. А ти був достатній.

Але коли ви станете куркою, що оточена великою кількістю близьких? Коли ви втратите свій мозок, якщо вам потрібно щось забути, подивіться на підхід до кожного? Можливо, ви забудете, як розрахувати інтегральний і виконувати хімічні експерименти, але ви дізнаєтеся багато рецептів і дізнатися, як поводити різні види плям.

Чи дійсно жінки хочуть працювати і мати кар'єру? Хобі та відділення потребують всіх без винятку. І робота і кар'єра? Чи існують будь-які люди, для яких звичайний офісний розклад і навантаження не заважають підняти хоча б одну дитину і підтримувати гармонію в будинку, відносини з чоловіком?

3. У Багато дітей, багато проблем.

Ми думаємо, що з двома дітьми це два рази так важко, як з одним, і з трьох разів важче. Не вірно. З двома дітьми виникають проблеми більше, ніж раз і половина, а з трьома – двічі стільки. Порівняно з однією дитиною. Не врахуйте те, що діти ростуть. А старшики готові допомогти батькам, коли їхні мами запитують їх. Вони просять, але вони не є.

А кількість любові зростає. Геометрично. Не тільки мами і тато люблять свої нові малюки, але і їх братів теж. Все інше почуття щастя. Це набагато більше. Кожен раз.

4. У Здоров'я і краса жінок від пологів

В цілому, навіть без пологів, щороку ми старіємо – що означає більше захворювань, зморшок і віку у особливостей обличчя. Але з якоїсь причини деякі люди ігнорують природну силу часу, відмиваючи материнство для всього. Вже трибала пам'ять знову. І міцні стандарти краси, коли красиві - це 90-60-90, макіяж і короткі спідниці. Коли ви розім'ялися позначками, тимчасовим зайвим вагою, формою груди, мішками під очима.

Це дійсно так, як один раз. Жінки не можуть приймати хороші вітаміни і втратити зуби. Вони не можуть дивитися себе в полях. Не було краси. Без шлюбу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! І помічники, які дають час. Машини для миття посуду та посуду, мультиварки, робочі пилососи ... Єдине питання, де ми кладемо цей час? Хочемо подбати про себе?

А в Аюрведі повністю описується, що полога є особливою процедурою, під час якої розпочато програму повного омолодження тіла жінки. Чи можна ви уявити? Для цього, пологи повинні бути натуральними, а період післяполога повинен бути довгим. Природа зробить відпочинок самостійно. З кожним днем кожна жінка стає більш красивим. Якщо вона пускає себе. Красива краса насправді в погляді. Якщо серце жінки відбивається на очах, вона красива. І якщо ні, то немає макіяжу буде зробити її красивим. Кожна дитина відкриває серце жінки. По-своєму. З різними методами і з різною потужністю.

5. Заздрити.

Для мене було освітлення, яке дослідження було проведено серед старших людей. Точно в Росії. Вони запропонували, що вони зробили по-різному. 90% сказали, що вони мали більше дітей. Вони були похилими від чогось або мали кар'єру. Або це просто не прийнято. Але виходить, що все це стосується.

Великих сімей мають щось особливе. Привабливий, elusive. Ви не зможете зрозуміти її до тих пір, поки ви не вимкнете цю систему. Важко мати однорічного малюка зрозуміти, що з трьох можна зробити все і красиво. Картина такої матері здається дивним і неприродним. А ось щось стикається з цією картиною. Чи варто це благоустрій очей, або почуття команди...

І багато хто засудити великих дітей, власне, заздрити цей вогонь, хвилювання. Заздрити, що кількість любові. Не хочете служити будь-яким. Скарб. Не знайдено права особи. Неможливо йти проти громадської думки.

Усвідомляючи, що людина дає мені не свою реакцію, але, наприклад, племінна пам'ять, я спокійною. Для мене простіше боротися з людьми, такими як. Полегше ігнорувати такі коментарі. І ви також знаєте, як важливо, щоб об'єднати себе з однодумцями в цьому питанні. Як важливо бути друзями з багатьма дітьми. Результати акції, проблеми та рішення. Повідомляйте однакову мову. І не почувати себе шкода один одному, а не бути дивним. Просто самі.

Для мене мати багато дітей є просто мати. Так само, як мати одного або двох. Це просто, що вона має таке велике серце, і вона може і хоче дати більше любові. Це різниця. (Я говорю про мами, які не тільки народжують і відроджують дітей-сиріт.) І тих, хто підніме дітей пізніше. До речі, мати п'яти дітей були розглянуті, щоб мати багато дітей до - і я думаю, що це більш розумний і правильний. Три дітей небагато. І навіть чотири.

Не потрібно симпатії. Це свого роду дива до мене. Я шкода за кількість дітей. І це буває часто - перейдіть до дитячого магазину з усіма овецьками, послухайте, як бідні і нещасливі ви. Чому я тебе? Я так щасливий, що у мене є три сини і чоловік. З ранку до пізньої ночі ми будемо раді вітати. Наймолодший – сонний, який розтоплює серце своїм посміханням. Чому б ви почували себе шкода?

Я спати стільки, скільки я використовую. Ще більше. У мене є менше вільного часу, але я багато іншого. У моєму житті є більш любов і ніжність, приємні турботи для мене. Так, трохи брудні плити і шум. Але я люблю його. Я люблю своїх рідних і повсякденного життя. Люблю це. У хороших часах і в складних разів. Я люблю своїх хлопчиків, коли вони плетені, і коли вони борються, і коли вони настроюються. Немає нічого. Поруч з ними я стати матір'ю, жінка.

Я завжди хочу зустріти велику сім'ю, і я все ще. Немає змін. Не ви хочете більше дітей зараз.

Я навчаюся бути принцесою, щоб попросити допомогу, похвалитися, надихати. Це набагато простіше з чотирьох років, ніж з тридцять років, вірити мене! Вони люблять літмус тест, покаже вам свою жіночу некомпетентність або навпаки. Я люблю грати свої ігри, де я принцеса, щоб врятувати і вони перемогти драконів, змії і інших злих духів. Я люблю просити свою допомогу, тому що вона допомагає їм сильніше. Перед своїми очима, злодий син розкриває себе як чоловіка. З народження дитини він став більш активним у наданні допомоги мені.

У великій сім'ї дитина може отримати менше іграшок і охоронців, це правда. Але діти потребують гіперпротекції? Коли вони працюють після них з ложками і пластинами, замовляючи їх, щоб з'їсти ложку для мами і тато. Коли вони десять років, вони в'яжуть їх взуття і візьмуть їх на прогулянку. При погоні і лікуванні будь-якого нежить антибіотиками. Чи потрібні вони так багато іграшок, які милосердям? У великій сім'ї дитина навчається спілкуватися, взаємодіяти, допомогти, бути корисним, любов і приймати любов. Вчимося бути членом команди. Експедиція ліктя для близьких. Граб допомоги рукою. Для мене важливо.

Я не дзвонити нікому, щоб мати багато дітей, кожен вирішує для себе. Ви повинні бути готовими для цього, щоб вам було якомога простіше. Але кількість дітей – це не те, що хвилюватися або страхувати. Сім'я виростає міцніше з кожним новим малюком. Жінка стає більш глибокою і життєздатною, людина більш міцніше більше людей, які йому потрібно подбати. Випробування на себе і людей, які я знаю.

Ми, мати з багатьма дітьми, не героїні, жертви або навіть фольги. Ми просто мати, які люблять своїх дітей. Три, чотири, п'ять... Хто отримав, що Бог дав? Я підписаний в Instagram для двох чудових мам – один має шість дітей і інший має чотири. Фотографії і коментарі завжди роблять мене посміхатися. Тому що в сім'ях є більше любові. Не двічі, але двадцять разів. Вони красиві і молоді, з багатьма дітьми!

Мати багатьох дітей не потрібна пітливість. І немає необхідності судити. Вона не стане ідеальною матір'ю. Так само, як і будь-яка інша мама буде. Так не потрібно вимовляти ніс на цьому. Вона не потребує похвали для продуктивності. Більш детальна інформація допоможе вам допомогти. Потурбуючи, що ви оточує її (це її, не її діти). Головна допомога. Комунікація на рівній нозі. До уваги. Нагода для них і чоловіка, щоб виходити разом, а ви сидите з дітьми. Так само, як і будь-яка мама, незалежно від кількості дітей. Не існує різниці в потребах.

Кожна жінка має свій шлях. Кількість дітей, необхідних для відкриття жінки і матері. Кількість дітей вимірюється вище. Налаштовується самою жінкою, щоб не ходити з розуму і катування дітей з травмами. Хтось потребує багатьох дітей, хтось потребує одного.

І це не важливо. Ніщо. Ми всі мами Ми всі різні. Власний спосіб, спеціальність. Я просто побажаю бачити багато дітей і міфів, пов'язаних з ним з іншими очима. І, можливо, це буде корисним і актуальним для когось.

Автор: Ольга Валяєва

Джерело: www.valyaeva.ru/pochemu-tak-ne-lyubyat-mnogodetnyx-mam/