Поставте кисневу маску на себе, а потім на дитину.

Я вирішив попросити мам, які вирощували. Мати з важкими материнськими досвідом – мами, які підняли дітей з проблемами розвитку, мами близнюків, мами з багатьма дітьми, мами з обмеженими можливостями; мами, які не допомогли з будь-якої точки. Мами, які зробили це, підняли дітей, і не пішли божевільними.

І, перш за все, давайте мені нагадувати вам про відоме правило літака, що психологи звертаються до виховання дітей багато років:Поставте кисневу маску на себе спочатку, а потім на дитину.й Якщо мама не отримує кисневого часу, як буде глухим.

Інші руки

Що робити, коли ви не можете це зробити? Проста відповідь, яка існуєделегація влади та допомоги іншимй

Що робити, якщо немає грошей на няню? Що робити, чи працює Дад? Що робити?

Ніна

У 1990 р., у 1998 р., у 1998 р. народилася перша дитина. В обох випадках, моя зарплата була критичною для моєї родини. Я пішов працювати одночасно, коли діти були близько двох років, в одному випадку, мої дідусь допомогли, в іншому – няні. Коли 4 люди живуть на одній зарплаті, немає додаткових грошей на няньку. Але якщо мама не йде до роботи, вони ніколи не покажуть.

Спочатку дві третини зарплати пішли на носини. Поступово я почав заробляти більше, але основною перевагою няні не було, що я можу працювати. У дитини є ще один дорослий, хто любить його. Я хаотична і емоційна мама. І няня була спокійна і методична, вчитель спеціальності. Вона застудно навчила дитину незалежності - і вона зробила її краще, ніж я зробив: без болю, аргументів і нервів.

Няня приймала на роботу викладання, збираюся до мовного терапевта і фізкультури, і я отримав нудьгу дитину і все материнське щастя: читання пологів, спільних ігор, чаттера, творчих вен. У той же час у мене була частина моєї зарплати, гарного настрою і професії.

Бабця.

Всім знайомим мамам несуть: допомога матері або матері-в-законі неможлива. Навіть якщо вони кажуть, «Ви не збираєте їх добре». Навіть якщо кожен невірний. Респити важливіше.

Дад.

Мої батьки жили з нами близнюки в восьмиметровому комунальному номері. Мама, як ви керуєте, коли не було діаперів, немає мікрохвильової печі, ні стропи? «Дад отримав відпустку одразу після того, як ви народилися, – каже моя мама Катерина Лук’янова. Весь перший місяць ми були на ніч по черзі і скидаємо через ніч – потім він, потім І. Тато відразу купили пральну машину, брудні підгузники ми спочатку промиваємо під раковиною і замочуємо в відрі, а потім Дад прийшла від роботи і промиваємо все в машині.

Ми зробили все разом: переносимо воду до кімнати для плавання, вішали вас. Коли ви починали ходьбою, ви запустили Коли це було дуже важко, я кладаю допомогу на вас для прогулянки. Але не як покарання: ми мали гру, що ви були коні, go-go-go-go-go, і я контролюємо вас. Увечері Дад читати книги з вами, вона була улюбленою діяльністю. У вихідні я виходив на прогулянку по всьому днях. Проживання в домашніх умовах з вами до трьох років. І я сидю в домашніх умовах, подивіться вікно і думаю, що щасливі люди йдуть на роботу! Але я не можу сказати, що ти мій нещастя. Дуже цікаво з вами: кожен день щось нове, деякі сюрпризи, деякі нові навички, просто встигнути помітити. А через три роки ми почали йти з вами – до театрів, до музеїв, і вас цікавить, і до нас.

Цікаво.

Це, мабуть, друга важлива відповідь: Діти цікавой Так, ви отримаєте маніпуляційну кішку і п'ять сотень днів дня, ви хочете завантажити мозок з питаннями геополітики або соціальної філософії. Але можна подивитися на свою дитину через очі дослідника; дізнатися нові речі про дитинства і дітей; дивитися, як він навчається грати, як він опанує мову, як він навчається висловити свої емоції; навчитися допомогти йому - все це велика і серйозна дослідницька робота, і цілком можливо навантажити мозок, який стоїть свічкою під час рук зайнятий.

Мислити, дослідження, дослідження, експеримент: виховання дитини - цікавий науково-практичний проект. Чому малюк кріть чотири години прямо? Як правильно реагувати на тартруси? Чи може дитина навчатися повертатися до своєї матері, коли він протікає? Ви можете навчитися вирішувати щоденні завдання не з власними гістеріками, але з професійною освітньою реакцією. Це дивний до чого вчителям, ансамблями, вчителями дитячого садка повинні зробити: навчатися реагувати на дитячі враження не емоційно, але професійно.

У будь-якій педагогічній роботі дитячі кришки, табрики, змії, привезені з дитячої команди, бореться, зламані чола - це не надлишок, не рідкісна і випадкова надзвичайна надзвичайна ситуація, до якої можна відповісти тільки з емоційним вибухом, але стан роботи. Як стюардеси - п'яний пасажир на борту, як психіатр - хворий в гострому психосі, як поліцейський поліції - бульбашка, а оператор ощадного банку - скандальний і непереборний клієнт. Якщо всі ці професіонали – замість розв’язання проблем чітко, професійно, відповідно до правил – починайте кричати, одягаючи, ручаючи равлики, вони будуть або впадати в глухий і відкинутий, або, швидше за все, вони будуть пожежі.

Ні одна з гонної вогненної мами. Але вона також має сенс для того, щоб знайти свідомий, розумний, професійний спосіб реагувати на її проблеми роботи. Материнство може і слід навчатися – він економить від зайвих ілюзій, розчарувань, сумнівів про власну компетентність. І картина змінюється: якщо перед величезною, загадковою і непередбачуваною tyrant-baby катування бідною, невеликою, слабкою, ледь стоячою матір'ю, зараз велика і сильна мама розуміє її необґрунтована маленька дитина і допомагає йому. Як кажуть наші діти, це вміння можна перекачувати.

Увага та допомога фахівця

Мами, які намагаються дуже важко бути хорошими матими, великими дружинами і чудовими господинями, в деяких точках забути про себе. Вони не лікують зуби, тому що ви повинні взяти молодше до мовного лікаря. Вони не купують нормальне сезонне взуття, оскільки вони потребують грошей для нейропсихолога. Не зайдіть до лікаря з місяцями болю. Вони не йдуть до лікарні, тому що ви не можете залишити дітей з одного чоловіка. Я знаю випадків, коли він закінчився трагічно.

Мати, яка фізично або психічно хвора, мати з хронічним болем, мати з необробленою депресією, мати, яка нехтує її базовими фізіологічними потребами (наприклад, спальним, заправкою за сезоном) не є хорошою матір'ю, але безпечний розбійник. І якщо вона сама не помітила, що вона високий час для неї, щоб побачити фахівця, то люди, які люблять її, повинні проповідувати, або навіть приймати вручну і приймати її до лікаря.

Тетяна, біолог, сини 23 і 24 рокиДіти були 6 місяців і два роки, я був випускником, який живе в квартирі батьків. У День Святого Валентина, а чоловік прийшов на вихідні. І я, Фол, намагався переробити все на цьому тижні, щоб я міг виїхати на вихідні. Я відчував себе поганим, в тому числі фізично: мій голова болить блювоти, після блювоти пройшли. Одного разу мій друг матері, лікар, прийшов, був вражений, і сказав, що якщо її голова починає боляче так багато, я не подбаю про все: нехай діти вели брудні, і я повинен зробити собі солодку каву і піти, щоб читати детектив. Що я зробив. Вона зробила. Необхідно виділити час для себе і не переживати засвоєння совості «зазвичай жили» хвилин.

Людмила, менеджер, син 16 роківМій син - класична гіперактивна дитина. Він не спить на всіх, просто життєздатних і лопних. Коли він навчився ходити, я втратив 11 фунтів тому, що він мав піднятися кроки до 9 поверху і назад. Коли він був два роки, мій чоловік загинув в аварії. Я був дуже сумним. За весь рік я міг би розповісти про мій гранат. А люди навколо нього сказали: "Зробити себе разом, ви сильні, ви повинні жити заради дитини." Не надихнула мене; пригнічення навіть тьмить материнський інстинкт. Я не хочу жити на всіх, я хотів спокійно розчинити і зникнути. Моя мама і мати-завдяки були серйозно хворіли; у мене була складна робота в офісі, де кожен з них зварився один з одним.

Я, як правило, активна людина, яка завжди вірила, що потрібно зібрати себе разом, що депресія є фантастичним, що лід душ і вправи всі загоюються. І в той же час я не міг провести вісім місяців на балконі лавку, яка стояв на кухні на кухні. А потім я знайшов форум інших мам, і один з них змусили мене піти до лікаря – до цього в моєму колі не було людей, які шукають допомогу від лікарів або психологів. І сказав лікар, що реактивна депресія, викликана хронічною психотравою. Після двадцять днів прийому препарату почав відрізняти смак їжі, а в житті були кольори.

Час для себе

Я почула історію з американського друга про дружину пастора, яка мала 11 дітей. Діти ніколи не давали маму миру, і вона не тільки її власний куточок, але навіть найменша можливість бути самотніми і променями. А потім вона прийшла з виходом. І всі діти в цій сім'ї знали, що якщо мати сіла в кутку кухні і покривається її головою з фартухом, то вона розмовляла з Богом - і ви не можете торкнутися її. Або ж тільки якщо хтось живе в небезпекі.

Це глибока правда. Кожна мама потребує не тільки для відпочинку і отримати достатньо сну – вона потребує часу для себе. Особистий час, коли ви можете бути самостійно з внутрішнім світом. Коли ви можете подумати, поговорити з Богом, писати щоденник. Час для себе може бути самим незвичайним.

Марія, вчитель дитячого садка, діти 12 і 14 років: Ми проживали в двох частинах малогабаритної кухні з п'ятиметровою кухнею: в одному номері є чотири з нас, в іншому є сестра-в-одна з дочкою. Коли я хотів, щоб цвях кожен і порубати себе, я стрибав в тому, що я був на вулиці - ходив, намагаючись відновити. І я б кинувся дітей в моєму чоловікові і кудись піти в MEGU – просто піти покупка без грошей, як на виставках.

Тамара, співробітник ГО, син 16 років«Не було грошей на всіх. Хтось сказав мені, що на ринку Ізмаїлової, діапери я шукав дешевш, я вирішив піти там. Помешкання розташоване лише в 10 хвилинах пішки від центра міста. З'явився більше двох годин, коли я не подбаю про дитину і не постраждав від совісті, що я не подбаю про дитину. Я теж мав час спати на шляху. Я почав йти двічі на місяць.

Не один дав мені пораду, як піти в кафе з другом або перукарем, і там не було кафе в нашому районі, а для того, щоб гроші за перукарню. А потім на шляху від ринку до трамваю я знайшов другий магазин. Я купив казково дивовижних речей для мене пені. Я вдягнув себе, вдягнув маму і чоловіка. Я можу зробити подарунки! Чи не щастя? Ось як я не зроблю. Невеликий відносно вільний час, неприпустимо покупка і півгодини сну на трамваях. й

Дріжджі

Людмила, менеджер, син 16 роківПісля смерті чоловіка мій собака, моя любов, подбали мене. Прогулянка з нею вночі, за два години, натхнення стресу і неприємностей. й

Тетяна, біологПрогулянка з собакою також допоміг мені багато. Яка прогулянка! Вона буде дивитися на мене з розумінням вигляд, лизати, я потерти її на теплу, ніжну шкіру, сказати щось торкнутися, вона відразу стає простіше. Мій друг.

Закупи хостинг »

Марина, співробітник банку, син 12 роківНайгірше, коли мій син викинув з саду. Я не можу залишити банк раніше, я не міг би взяти розрив, і я не можу кинути, іпотеку на моїй материнській квартирі вішали. Я забув все на роботі і не хочу йти додому вночі. Я пішов в сад вранці, чекаю, Узгоджуючи від роботи і сльози в обличчі, лічильник запитав, що був мій гранат. Книги врятували мене. Я виїхав на інший світ.

Вона ледве розмовляла чоловіка, не могла говорити, вона кричав. Майже всі господиня перебували на чоловікові, і так була дитиною. І взяв він на дитячий садок. Моя людина взяла мене на прогулянку кожну ніч в парку. Ми прогулялися і сіли пісень голосно. Я почав співати вдома, і це було простіше. І я почав вирощувати і вирощувати будинкові квіти. Насіння, листя і гілочки. Тепер є величезний бамбук в домашніх умовах, він займає всю стіну, вирощену з 10 сантиметрової палички. Рік тому, він був поганий занадто, і мій чоловік пам'ятав, що я хотів спробувати патч. Я почав шиття.

Лариса, топ-менеджер, сини 16 і 20Якщо я не пішов працювати, коли молодий був три, я б вийшов божевільний. У роботі надано перемикач до чогось іншого і ілюзії «нормальної» дитини і нормальності життя в цілому. Діти в саду, я на роботі - все дрібно, як і всім іншим. За ці дні поза будиночком, я потім оплачується в повному обсязі – я прийшов після неспокійної ночі вранці, але я пішов на ліжко тільки пізно вночі – в день мені довелося зробити багато речей – додому і з дітьми, на пікапі ніхто. Тоді, мабуть, я виріс – саморозрядний, навчився робити все швидко, чітко і не пускати в життя «екстра» – те, що може відійти силу і емоції. Це все ще допомагає. Також допомагає не думати про майбутнє. Щоб жити сьогодні, це все. й

Інна, психолог, сини 16 і 21Коли старше виросло, це було простіше, коли він змогла виїхати. Він і я робила руку ремесла, і він любив його і зробив. Папір клеєних автомобілів і суден. Великі міста були побудовані з будівельників і кубів. Ну, ви, я зробив це, я зробив його скрізь, я не зробив це, але він був відволік. Ось коли я потрапив на патч. Я просто переключився, як я збираюся в інший розмір. Просто дайте. Ви сидите, робіть щось своїми руками, ваші думки заспокоїлися... й

Олена, лаборант, сини 12 і 20 роківКоли діти молодші і ви молоді, коли ще багато бажань можна знайти петлю для відновлення без терапевта або психіатра. Як тільки бажання зникнуть, боявся, то психічна допомога буде занадто пізно. Для себе необхідно черешити бажання. Я шукав хобі. Дуже приємно думати про них. Кожен з моїх хобі жив 1,5-2 роки, після чого пристрасть відійшов і доводилося пройти через страшний період до нового пристрасного підходу. Коли я зрозумів, що я не був щасливий без хобі, я почав активно шукати їх. й

Галина має особливу ситуацію: Вона підняла 16-річну сина, без допомоги. Моя мама була хвора перша, потім вона загинула. У роботі довелося залишити: син має аутизм, в дитинстві він не може бути без своєї матері. «Найскладніший час, коли моя мама перетворилася в жіночу дитину, з глуздами, з не виходить ніде, з ляпасами пам'яті. Я не міг вірити довгий час, що вона була різною, все сердитися на її ... потім, коли я зрозумів - я відчував жах просто неймовірний, мій мама пішов божевільний, мій дитина не схожий на це. Мій розум спліт. На роботі необхідно було ухвалити рішення: третій найважливіший фахівець, а в домашніх умовах був загальний пекл. Забули час, коли я забули номер квартири, номер телефону, номер телефону і номер телефону.

Після смерті матері я дійсно відчував себе краще. Загибель її страшної смерті був непристойним. Але життя стало простіше. Можливо, саме тому, після того, як кошмар, це здавалося б нічого. Коли він був важким з сином, я спробував знайти спосіб залишитися окремо: Я попросив йому сидіти самостійно на кухні або я йшов там себе. Вимкніть малюнок або в'язання. Але найголовніше, я мав мету; Я шукав допомогу для моєї дитини, шукав вихід з ситуації, я читаю сайти, я думав - де ще піти, що ще зробити, я знав, що я мав би викопувати землю, щоб дізнатися шлях в майбутньому. І стало простіше.

Цілі, завдання та пріоритети

Робота для вагітних є великою роботою, деякі з яких можна делегувати іншим або повністю ігнорувати, якщо немає сил, і деякі не можуть.

Робота матері є як домогосподарства, яка може бути розділена між членами сім'ї і делегована до когось, так і вихованням дітей, які також можуть бути частково делеговані на няні, похилість, бабуся – до будь-якої спокійної людини, яка не зраджує на необхідності повторювати, структуру, нескінченно граючи те саме, підраховують червоні кола і сині квадрати, малювати будинки, робити уроки з дитиною і т.д. І власне материнське життя з дитиною, яка не може бути скасована, ні делегована: тепла, догляд, подряпина, додому чайні вечірки, читання книг, сердечні розмови, ходьба і гра, обговорення складних ситуацій, виснаження рейсів - все, що так необхідно для як матері, так і дитини - і для яких ніколи не вистачає часу і енергії, яка збирається мити посуд, пральня, читання навчання, розвитку занять, покупка ...

І ви подивитеся в ангуї на деякі ідеальні мами в LiveJournal, які мають пучок витончених дітей в прекрасному життєвій квартирі тихо роблять уроки домашньої школи, і вона випікає дивовижно красиве торт з молодими, і навіть вишивка бісером. І ви хочете вбити Сибі апстену, тому що діти знову потрапили в боротьбу, будинок - це мез, а картопля на вечерю спала знову, а мама дітей розбили.

«Вміння чітко визначити пригнічену опіку», – розповідає клінічний психолог. Визначте основну (що потрібно робити) і вторинну (що можна сплітати на). Важливо знати, що головне не варто брати більше двох, трьох, п'ять годин - кожен має власний ступінь витривалості. Також необхідно розуміти і не порівнювати себе з Машею, Наталею або Валею, які мають все на вогонь своїми руками, дітям промиваються, коровою промивають. Також важливо бути в змозі суворо пригнічувати тих, хто прагне критикувати вас і порівняти вас з цими дуже Машасами і Наташами. Важливо не планувати все міцно: Я повинен зробити перший, другий, п'ятий, десятий. Про те, що щось буде успішним і чим не буде. Життя в цілому в будь-який час може кинути сюрприз, коли потрібно кинути все і зробити щось абсолютно різне.

Така спонтаненість дозволяє ідеалам не боятися. І завдання психолога, при роботі з такою матір'ю, щоб надати дозвіл бути не ідеальною матір'ю і дружиною, але просто розслабитися.

Так, і підтримка близьких є дуже важливим – навіть не прямій допомозі, але спокійне ставлення до чогось не зроблено. Тому що якщо дитина не зраджена, і чоловік каже, чому не варять і підлоги не промивають - така мати дуже складно.

Не "добрий," але "віс".

Для більш ніж десяти років я працював на батьківському онлайн-форумі, наші інтенсивні гіперактивні діти. За цей час наші неуважні та неактивні люди зростали, закінчив вищу освіту, а деякі навіть одружилися або одружені. Під час цього часу колективна материнська думка форуму розробила деякі важливі правила, які дозволяють «поганити маму» залишатися сане. Ось свинець.

«Я повинен». Якщо вона хоче бути хорошою матір'ю, вона повинна спинитися, як кальмар в колеса, хоча ніхто не оцінить її і ви не можете чекати вдячності.

У житті матері так багато різних «добрих» в житті матері, що вони цілком здатні присвоїти всі її 24 години в день, лизати і вимагати більше.

Як боротися з цим? Допомогти. Не "Я повинен чистити", але "Я хочу, щоб будинок був чистим і спробувати отримати чистий", а не "Я повинен грати з дитиною в долонях", але "Я люблю грати з ним в долонях". І якщо вам не сподобалося, ви повинні знайти когось, хто любить це, або придумати гру, яка цікава для обох.

Для того, щоб зробити лише те, що відбувається дегустація, по всій душі і в той же час «зварити» – обов’язкового способу вигорання. Так що варто пояснити себе: хто мені подобається, що я дійсно хочу зробити, і чи варто це зробити не робити речі, які я люблю. Іноді виходить, що родичі матері, життєрадісна недбалість, як багато більше, ніж героїчна мучениця мати з рясно приглушеними губами і вічно покараний віник в руці.

Боротьба з рутину

Коли ви сидите в домашніх умовах з дітьми, рутину божевільний: кожен день той же, кожен день той же. Після того, як я прочитав на сайті 7ya.ru пораду матері з багатьма дітьми, серед яких діти з'явилися дівчата з важкою інвалідністю. "Я намагаюся дізнатися щось весь час", - написав ця мати. Кожен день, щоб зробити щось нове, навіть просто піти інший спосіб в клініку або купити квиток на літак не в касі, а в автоматі згинання.

Мами починають заздрити людей, які збираються працювати, бо життя, яке обмежене домом, не дає своїм розумам достатні враження, нові враження, харчування для думки. Тому важливі нові відчуття, нові дороги, нові знання і навіть нова спідниця.

У боротьбі з рутину допомагає рух. Спорт, танці, що працюють з дитиною в парку. Творчість допомагає (маленька рукоділля не тільки спосіб заспокоїти нерви, але і творчий політ). Нова естетична допомога (кінема, музей, продуктивність YouTube, після усього). І дізнатися, так.

Я та інші.

Коли ви сидите в домашніх умовах в чотири стіни, комунікація дуже необхідна. Соціальні ЗМІ дозволяють залишатися на зв'язку з друзями та сім'єю; батьківські форуми, конференції та громади дозволяють швидко знайти шляхи вирішення проблем. (Для того, якщо ви не зробите собі проблему «Чому не так красиво, як Маша?»)

І, дивно достатньо, допомагаючи іншим людям відчувати себе сильнішим. З’ясуйте, що кожен з нас має щось запропонувати світу, крім самовідносин зі слінгом та гламурними фотографіями дитини. Ми можемо поділитися досвідом та професійними знаннями. Ми можемо поділитися радістю, емоційним теплом, плодами нашої творчості, навіть якщо це не декупажний коммодік, вишитий дроол або Цвєтаєвий пиріг, але сумні вірші або праска комічна книга.

Ми допомагаємо зрозуміти наші орієнтації: хто компетентний і цікавий для нас з точки зору виховання дітей? І зосереджуйте на тих, хто компетентний, з огляду на неперервні судові рішення.

Допомагає поговорити з чоловіком, матір'ю і другом на теми, які виходять за повсякденне життя.

Якщо вам потрібна допомога: запитайте прийти і зробити суп. Запитайте лікаря в домашніх умовах (так і це теж).

У бесідах з родичами важливо утриматися від теоретичних спорів між списками і тьмяними точками (вакцинації, грудне вигодовування, годування за розкладом / на вимогу, затяжна муфта - холівари не потрібні вдома). Різні види на виховання дитини в різних людей є нормальними. Важливо розуміти, що родичі теж хочуть дитину добре, але вони можуть мати різну ідею.

З повагою!

Олена, лікар лабораторії.Алкоголь допомогла дуже довго, триматися з розпаду і тантотру, дав наркоз, під яким можна зробити щось просте. Наприклад, господарські хори, коли ви знизилися після розмови з дітьми або хістерією після зустрічі з школами, плюс перша робота з перемиканням. Тепер зрозуміло, що ви не можете більше пити, ресурс вичерпається. Написати про алкоголь і її небезпеку. й

Лариса, підприємець, діти 17, 8 і 2Найгірше було в п'ятому класі, коли старше, навіть у приватній школі передано індивідуальну освіту (з надбавкою). Тоді він був просто міцним знеболенням і повним мертвим кінець. Збережені сигарети, шоколад, арахіс в цукру, віскі з cola, червоне вино ... Тепер я думаю, що це добре, що ніхто не запропонував героїні. Трохи більше збережені дрібні потім середні. І будувати будинок: одна проблема відволікає від іншої проблеми.

Я не просто мама.

Після навчання викладачів, психолог запросив групу вчителів написати десять іменників відповідь на питання «Чому я?». З п'ятнадцять листків тринадцять почав наступним чином: 1. Я мама.

На нашому батьківському форумі ми навіть мали заборонити прізвища з словом «мама», адже мами не змогли розповісти про світ про себе, крім того, вони мати Ванья, матір Таня, матір Маша та матір Даша, мати трьох, мати двох.

Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми не можемо жити виключно з нашими дітьми і через дітей; діти виростуть і відходять; які ми будемо, коли ми станемо замість «Мати Віті» – «Мати Віктора Івановича», «Мати доцента Петрова» та «Мати-право Генерального директора»? Що ми живемо? Як ми зацікавимо себе та інші?

Видатність.

Чудовість є потужною силою, яка тримає вас наплавці. Дуже важливо сказати «завдяки тебе» вчасно і вдячні Богу, батькам, дітям, чоловікові, дітям, друзям. Коли ви думаєте про це, є багато причин, щоб сказати спасибі.

Помаранчеві роги

Звичайна материнська головка сповнена тарганів, найжирніші з них шаме і провини. За кожні два хвилини Ви відмовляєтеся від себе, не до ваших дітей, вашого чоловіка або вашого дому. Шамінь на недосконалих і незакінченних бізнесах.

І крім них практично у всіх своїх непривабливих горах, несухих втрат, невиліковних сумнівів. У мене є гроани розпаду, керовані всередині (я повинен бути міцним, aha, я повинен правильувати себе). Є загальні способи спілкування з собою: «Щодо, ти фоль!» Концентрат, рага! – не кажучи вже про те, що ламка фізично не може збиратися, все це не додає до нашої концентрації або самооцінки.

А де немає самореспекту, не існує взаємоповаги в відносинах - ні з чоловіком, ні з дітьми.

Однією з найважливіших завдань є знищення тарганів у вашій голові. Живіть ваш жир. Щоб перемішувати ваші втрати. Виготовляючи шматочок і провини. Вивчайте самооцінку. Вивчайте неймовірне спілкування з собою та іншими. Це дійсно окрема історія. Головне не запускати внутрішній світ, інакше запобіжність дезоляції збудеться.

Важливо дізнатися, щоб висловити свої емоції і дізнатися не довести кипіння до точки повернення. Майстер-клас «Месажі»: не «як ви отримали мене», але «як втомилися я». (Українська) «Я не маю права» (Українська) «Я не люблю себе!» Не "неприємний" але "Я сумний" або "Я заданий".

Дуже важливо чистити час. Час, щоб піти на кухню і сидіти там самостійно. В той час, щоб зрозуміти, що ви не контролюєте себе і не потребуєте зовнішньої допомоги. Це, просто приділіть увагу собі.

І пам'ятаю, я хороша мати.Видання

Автор: Ірина Лук’янова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.pravmir.ru/nadente-kislorodnuyu-masku-snachala-na-sebya-a-potom-na-rebenka/