Мати - заборонені почуття

Діалог між двома психологами про складні почуття після пологів

«Життя турбує себе і з перевищенням себе, якщо все це стійке, це не жити, але вмирати. й

Це цитата з феміністського письменника і дружини Сартре, Симон де Баувоір. По-перше, я б розглянути цю цитату з точки зору споживчого суспільства: вони кажуть, тільки образи в гедонізмі і глутонії, ви не будете далеко. Ці ігри приємні і навіть дуже приємні, але якщо в житті немає сенсу, і ви тільки їсти, пити і піти на роботу, то це може бути шлях до кризи, депресії, існуючого вакууму. Значення не є чимось там, великий, високий і абстрактний.

Значення може бути дуже простим і зрозумілим, головне - його знайти. Значення може бути в роботі, якщо вам подобається і я розумію, або якщо це приносить гроші в сім'ю, якщо основне значення для мене є сім'єю. Любов, дружба, краса, мистецтво, знання, подорожі, сім'я, діти... Всі ці речі мають значення для кожного з нас. Ми проводимо в роботу і спорті, ми проголосуємо в мистецтві і дітям, наприклад. Це просто, і це те, що живе. Але що якщо є сенс, і немає радості в його реалізації?

367810Р. 4200Р.

Про несподівані почуття під час першої вагітності 30 років наш перший діалог з Оленою. Сьогодні я хочу зустрітися з почуттями молодих мам, які зуміли стати прихильником народження нового життя, набути найбільшого значення. Чи є це означає, що вони захищені від депресії та вигорання? Чи є їх життя відтепер на повний безумовний зміст і щасливий апріорі? Чи знайшли вони невичерпне джерело міцності та любові? Що робити про це?

Матернальний інстинкт проти. Мати echidnaАнастасія:

Важкий інстинкт, як і якщо він не існує. Він є, якщо хтось хоче взяти дитину в руках і взагалі підійшов до нього, то там, коли дитина прокидається і висихає, коли він мирно смокче груди, коли він посміхається і муліне. Однак, коли дитина випікає і арки ввечері, він прослужить довго і нічого не допомагає, материнський інстинкт починає мерехтувати, як несправна лампочка світла на сході: це, це не так.

В цілому, коли малюк не впаде гасіння і не пускає себе, не даючи йому пити першу чашку кави, взяти душ, орієнтуватися на написання статті, спати трохи більше, випрямити його спину і дати руки відпочивати (потрібно підкреслити), потім поступово він втратив свого роду, нескінченно любивши його матері і замінюється якоюсь іншою жінкою.

Я пам'ятаю сина, можливо, був тиждень старий, він дуже крихітний, Я тримаю його в руках, він кричу, і я дивлю на ноги, на підлозі, і я думаю, що якщо я відкрию руки зараз, дитина буде падати і зламати, і це не збирається вижити, і нічого, що може бути зроблено. Це буде над. Незламні. І ця думка не страшна мене, вона тільки підняла питання кримінальної відповідальності і психологічних страждань після виснаження. Але я дійсно вважаю опцію «втомлюю» сина на підлозі, хоча я вибираю не.

Олена:

Для решти мого життя я пам'ятаю враження про історію Чехова «Я хочу спати»: про те, як покоївка породжує дитину і хоче заплутати його від нестачі сну. Я був 12 років. І це перша інформація, яку діти можуть викопувати різні бажання, в тому числі всілякі страшні. І, звичайно, материнська інстинктна робота, щоб забезпечити, що дитина виживає незалежно від того.

Але хто сказав, що материнський інстинкт забороняє себе відпочивати? Завдання полягає в тому, щоб не вмирати від нестачі сну. Крім того, материнська інстинкт не розуміє, якщо ви приймаєте всю допомогу від інших людей. За гроші або на волі неважливо. Дуже важко бути цілодобово з дитиною, особливо якщо психіку такого типу, що контакт не витримує багато. І вітання, ваш інстинкт тонкий, якщо ви думаєте, не робити. Я маю на увазі, якщо ви не чуєте сина на підлозі, це океї. Багато людей думають, що спосіб. Про це дізналися навіть Чехова.

Усе про те, що в житті є загальні тенденції, як і в усьому світі. З ранку до вечора, груди вигодовуються до дитячого садка і розробіть його цілодобово! Це ваш основний зміст, призначення та головний вихід на стадію. І, так, будь ласка, Harrah. Нарцистичний образ і великий. Намагатися бути ідеальною матір'ю. Я зателефоную. Зазвичай закінчується в голосовій недостатності.

Діти дозволяють нам виростити самостійно.Олена:

Я не впевнений, що діти дозволяють нам виростити над собою, але вони, безумовно, роблять нас власні обмеження, ресурси любові, наприклад. Ресурси терпіння, межі тілесних функцій. їх форми і прояви. І тепер дівчина живе і думає, що вона подарує народження п'яти дітей, бачить себе на малюнку: вона в красивій сукні з зачіскою і поруч з п'ятьма ангелами. Потім вона породжує і дуже розчаровує. Немає ангела, без волосся. Так діти працюють за принципом реальності проти вульгарного ідеалу.

Психологи дітей дуже рекомендуються, зменшують ступінь нормалізації. Я знаю чудові історії про психологів з психоаналітичним босом, які досить суворі про норму заспокійливості, вірю, що потрібно обв'язувати з цим кейсом до року - нічого не затримувати процес поділу. А потім зіткнутися з реальним досвідом і годувати до двох років. Діти відчувають себе в першу чергу. Досвід існування реальної матері. Я не думаю, що це нудно, щоб дізнатися себе, але я, безумовно, професіонал.

Важливо, що немає універсальних правил. А ті жінки, які добре з'являються, багато дітей, вони не дуже нудні креветки з машинкою на підлозі, наприклад, або заправка ляльк. Вони добре в ньому. І жінки інтелектуальної праці дуже погано з'являються. Це нудно, щоб зробити те ж саме щодня. Ет, сеча, oop, поп, сон - Наземний день.

І тепер багато жінок інтелектуальної праці, і вони, як правило, не рекомендують День Заземлення. Небезпечний. Мініпсихоз також викликає депресію. Ви повинні мати можливість з'являтися в біологічному стані. Вони не навчають дівчат, щоб бути корови в школі, вони навчають їх не корови. Отже, якщо ви не знаєте, як перетворити в контейнер, поросити горщик і збільшити молоко, то не потрібно катування самостійно і дитини. Не підходить для вас. А сенси будуть поєднуватися, перехоплювати себе в складності логістики їх життя.

Анастасія:

Я знаю, що ти означає. Іноді я думаю, що дитина була помилкою. Я не знаю чому. Чи не хочу бути?

До речі, ви можете подумати, що супер-комплаєнс життя є проблемою, який ви повинні впоратися з, подолати, показати фантазію, індивідуальність, зробити щось. Ноп. Більшість часу, як це зробити нічого, тільки некомфортний, нудний, тьмяний, з неконтрольованими адреналінними щітками, найчастіше без вагової причини, розпаду і очікування, очікування, очікування...

Я чекаю на дитину їсти, коли він спить, коли він очолить, коли він перестає лікуватися, коли мій чоловік варить їжу, коли мій чоловік може дати мені чашку чаю, який є метром від мене, але я боїться рухатися, тому що мій син остаточно закохався в руки. Дуже багато просто шукайте в одну точку, шукаючи стіни, книжкові полиці. Я чекаю, щоб виростити. 2 місяці. Я! Він не загинув, він не хворий, він виріс. Великий Чекаємо Вас! Трохи більше і це буде краще.

Олена:

Ось де ви чекаєте його, щоб виростити, у мене є багато опору. Ви знаєте, що діти довго ростуть. Про двадцять років. Якщо ви щасливі, деякі люди не ростуть. Так виникає завдання – об’єднати страх на життя і здоров’я дитини і задоволення власного життя з дитиною. Груша нормальна. Перший рік – найбільш емоційно напружений. Але він не збирається кудись з цим страхом. Він переходить на фон. Так не багато чекати.

Діти, ущільнення та мімія проти біологіїАнастасія:

Неприємно милий для мене. Я не відчуваю легкість, безумовна ніжність і яскрава радість, коли я шукаю його. Всі ці почуття доступні іншим про сина, але рідко мені. Так що є щось неправильно з мене. І мій син, іноді, висихає в руках, і в руках мого батька або няні заспокоївся.

Для нього я в основному їжа і колік, і все цікаве і весело з іншими. Я не маю уяви, щоб грати з ним. Я так напружений про все, тому зосередився на його стані, що теми для ігор просто не приходять до розуму. Я не говорю багато мого сина. Я уявляв його як найкрасивішу і природну річ, щоб спілкуватись з дитиною, розповісти йому все, співати його люлабій, але я часто не маю слів, я можу мовчати і дивитися на очі надії, що він вже розуміє мене. Я не впевнений, що він розуміє мене.

Олена:

Довгий час мати і дитина є єдиною психічною системою, комплексом. Як вагітність, це не зрозуміло, що ви два або ви один. Дитина народжується, і несвідомий один для двох. Це дуже зручно, тому що материнський інстинкт працює на невербальному рівні. Ви розумієте його без слів. І поступово з'єднується вербальний рівень. Ви просто не зробите зайвих речей. Заощаджуйте енергію.

Важливе питання про інстинкт – довірити його. Це також дуже зручно, ви не повинні пояснити все за словами: просто мій інстинкт каже мені так і кожен інший піти, щоб пекти!

Аксітет є важливою частиною інстинкту, не буде тривоги, діти не виживуть. Ще одна частина інстинкту для прослуховування полягає в тому, що все дрібно, все буде відмінно. Про віру. Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа Залишок цих елементів дозволяє мати витримати навантаження.

Діти заповнять наше життя з сенсом проти. Мама на пологах залишити.Анастасія:

Я не можу сказати, «О, мій життя втратив всі значення». Вона, навпаки, набуває її, ретельно і безумовно. Імовірізований і на пологах залишити, виявилося, що я дійсно болючий недолік є можливість почати пральну машину, взяти душ, мати каву, піти в магазин і вибрати одяг, прогулятися поодинці і взагалі бути самотніми, сидіти або лежати, пити вино з друзями, піти на поїздці.

Але це, мабуть, весь список. Моє життя, виходить, складається з простих побутових маніпуляцій, споживання, безпліддя, глутонії та зв'язку. Який професійний ріст? Де більші значення? Все, що я прошу, є шансом мати капучино.

Тексти пісень, а це означає: А потім ви думаєте, що це все про. Моє життя перед народженням дитини не так повно. Навколо ще більше можливостей У будь-якому випадку, тепер ви не є кимось розумним, дорослим і цікавим, але мати на батьківщині залишити, просто мати, з інтересами, такими як привчання, спальне, приготування їжі.

Відмінності самоідентифікації - Я думаю, що це часто стикаються з молодими мамами. Перетворення. Якщо ви одружилися або випускники коледжу, є також перехід на якісно інший стан, різну роль і різне життя. Тим не менш, для мене перехід до моєї матері є найважчим.

Олена:

Я слухаю тебе і дива! Таке тверде мислення! У подібній ситуації, філософські вироки не були доступні для мене.

В цілому сенси прохолодні, але коли біологія працює, сенси тихо копчені в кутку. Симон де Баувор, до речі, крім ускладненого особистого життя, здається, не подарував дітям. Так є вибір тут. Щось цікаво про це – додання біологічного життя. У сучасному світі це прямий розширення свідомості безпрецедентно. Подорож в природу.

Сплячий, їсти, годування і роботи були всі мої турботи після пологів. Не можна фізично сидіти в чотири стіни на більш ніж два дні. Я глибоко шкода і я знаю, що це закінчиться. Гормональні шторки піднімуть і з'являться почуття, найголовніше, просто не турбувати себе! Не стати героїчною матір'ю! Ніна, бабуся твоїх друзів.

Взагалі, практика переконує, що все покращується якнайшвидший помічник. І важливо дитині. Так багато інформації в світі прямо зараз, так багато шуму, і діти повинні стояти її. Необхідно віддрукувати навколишнє середовище достатньою інформацією, яка надається більшим людям навколо дитини, більше контакту. Не може забезпечити, а не підтримувати її.

Жінки знову народжуються після пологів. Я не хочу розпадати.Анастасія:

Поговоримо трохи більше про біологію. Навіть Ваше тіло не належить до Вас. Ви не можете бути хворими, тому що ваша дитина потребує вас. Вам потрібно стежити за дієтою, тому що ви є грудним вигодовуванням. І навіть після пологів ви можете розтягувати позначки на животі, розтяжки на грудях, ваш шлунок все ще може бути великим і з вашим накосом, ваша спина може пошкодити, голову також може пошкодити, може бути застій молока, біль у ваших ніппах.

І це все відбувається для вас вперше. Ви ніколи не народилися раніше, і ви не знаєте, як відновлення післяполога повинні піти, як довго це займе до речей, де вони звикли бути з вашим тілом, або якщо вони навіть приблизні. Тексти пісень, а це означає: І це всі ваші материки. Моя мама. Кожна жінка проходить через це в певній мірі.

Олена:

Народжена жінка «діферент» І це рідко легко. Як правило, важко і потрібно приділити час, зусилля і гроші на це. Не працює. Все болить, секс є феноменом з іншого життя і здається, що це завжди буде так. Це також вибір, не доля. Тут є смішний момент. Я неодноразово спостерігала, що до півроку пари часто обговорюють бажання пологувати другу дитину.

Тоді ці розмови повністю зникнуть, але сам феномен цікавий. Або консолідує спільне задоволення від народження дитини. Але припустимо, що ви знову станете на нові боділі рейки - секс, зачаття, нова дитина. Все ремесла, звичайно.

Ранній розвиток проти. Досить хороша мати.Анастасія:

Крім біології, виникає сильний психологічний тиск з-за кордону. Тепер модно подбати про психологічний затишок дитини, формування його надійного вкладення, його комплексний і обов'язково ранній розвиток, але все повинно бути максимально природно і з безмежною любов'ю.

Не складно. Ви відпочиєте якомога простіше, прикріпіть дитину до вас в санях, дайте йому груди на вимогу і зробіть свій власний бізнес. Іноді ви берете його з шиття, щоб дати її до Даду, який кладе його на живіт «шкіра до шкіри» і вони добре спілкуються. Ваша дитина не зношує підгузників, його вдихає, і коли він повинен піти в туалет, ви не зможливо виявите і знизите його. Елементар. Немає, звичайно, іноді він cries.

Якщо ви точно знаєте, що це і ваш спокій, щоб допомогти вашій дитині. В цілому, здається, що я не така мати, і виходить, що моя дитина не може стати щасливою і спокійною через це, і вимушено постраждати дуже часто від мого недосконалості і недосконалості світу я створив для нього.

Олена:

Ви знаєте, що не в небі і дітей не є ангелами. Іноді, так, коли дитина посміхається і ви відчуваєте, що особлива любов, вона відчуває себе як ми в небі, але це прекрасний момент і він зникне з вечірньою коліком.

І ще одна важлива річ, яка з якоїсь причини в дитячо-орієнтованому світі завжди забута: мама, тато, сім'я і розвиток важливі речі, але головна роль все ще в дитинстві, більш залежить від нього, не менше. Від свого темпераменту, характеру, фізичних характеристик і ліктів всього іншого. Ми можемо впливати на щось, але ми перебільшимо, що впливає дуже багато. Не робити це, тільки посилює незадоволеність один з одним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Автори Олена Леонтьєва, Анастасія Заритська, особливо для

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: /users/15106