4 Міфа o materinstve

Ми зараз маємо чотири основні міфи про батьківство. Що хочу розповісти про більш детально.

Милосердя важко, нестерпний і кінець життя.

Буває багато. Коли ми рухаємося від самосвідомості до необхідності догляду за кимось, щоб адаптуватися до когось, щоб спробувати зрозуміти когось, хто не дійсно знає себе, важко для нас.

Важко бути залежним від стрибка, яка не має режиму, він не може зануритися на графіку і спати точно так, як він обіцяє. Він не хоче їсти, які педіатри призначають для нього, він не має наміру одягатися на прогулянку по праву годину, а вночі, замість сну, він зірється на люстрі і прогулянок.

Важко відмовитися від того, що ви звикли. І навіть на морі не бігти на горах, але лежати в піску і методично ліплять коржі з піску. Коли ваше життя проходить і ви всі в діаперах і ніппах. Ваші нерви знаходяться на межі, ваші груди переплітаються, і ваш головний і дуже сміливий сон безперервний сон.

Натюрморт? Багато людей стикаються з цим після народження дитини. Чому? Тому що це найбільш потужна криза, перехід від життя для себе до життя. Багато людей чують про цей вид материнства і бояться, як вогонь. Тому що ви подаруєте народження і перестати належати до себе.

Насправді ця ситуація становить 99 відсотків, створених матір'ю. Незалежно. Не було малюка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми маємо багато причин і безліч інструментів для цього.

Чому?

Ми очікуємо.

Так що я не страждаю провиною для сидіння в домашніх умовах і «не знаю нічого»

Щось говорити про інші.

Не міняти або очистити серце.

Як ми створюємо проблеми для себе? Дуже просто:

Намагатися змусити життя дитини в певну раму (проти, коли він не хоче спати, годувати, коли він не голодний, або навпаки, не годувати, хоча він голодний, спробувати встановити його режим і т.д.)

Ми не відпочиємо, коли це можливо. І з дитиною є багато можливостей - спати з ним протягом дня, спати, як тільки він закохався ввечері (і ми відразу ж на комп'ютері і ніч там!)

Ми не будемо запитати про допомогу і намагаємось зробити все самостійно – навіть шльопи ми використовуємо тільки для покупок для круп і перенесення важких сумок додому.

Ми намагаємось управляти все, що ми перед його народженням, плюс той факт, що він в руках (це не для нічого, що я сидів вдома, я повинен керувати все!)

Ми вимірюємо наші успіхи і успіхи дитини в порівнянні з іншими (все вже сидять і киньте - нам терміново потрібно масаж і навчання!)

Ми навчимо його спати в його реберцях кожні півгодини замість того, щоб його в ліжко і спати разом.

Ми тренуємо дитину на інвалідний візок, замість того, щоб її носити в санях, де він буде спати солодко, або на ручках (один день він отримує руки, і це коли ви дійсно хочете знову взяти його в руки)

Ми вирішуємо, що після народження дитини ми не можемо мати нічого свого – наші хобі, час для себе. Ми вважаємо, що це вторинне, відмовляючи від себе.

Ми намагаємось розірвати неприпустимий – наприклад, ми напишіть його на пучок зрізів, візьміть його по місту весь день, втомивши дорожні джеми і дорогу. І для чого?

Ми згасимо дітей з нашою тривожністю - чи є він досить, чи правильно спить, чи падає він або болить. І ми запобігаємо дитині від отримання досвіду, і ми горимо себе стресом (Я розмовляю про щоденні заходи, які не вимагають паніки і тривоги).

Милосердя - це нестійкий, не працює і навантаження.

Це зазвичай говорить чоловіки або ті, хто не має дітей. Я пам'ятаю, що мій редактор книги, коли вона мала сина. І вона обіцяє зустрітися в місяць. Я обережно попередив її потім, тому що вона була одна невідома, нова, яка не існувала раніше.

Лена зрозуміла, що я розповідав про шість місяців пізніше. А з тих пір, більшість часу вона запитала мене те ж саме: коли ви це робимо з трьома? Третя одна також невелика, на грудях. Коли?

Милосердя - це круглий годинник. Постійне сповіщення. Небагато і де. І тільки тому, що ми, як пожежники, сон між дзвінками не означає, що ми не робимо все краще.

Постійна потреба бути включена з місця проживання змушує дуже багато сил. Прийміть всю енергію. А потім поступово ви звикли жити в постійному фоні. У той же час можна зробити стільки, що дивовижне.

Нема нічого не змінює.

Не хочеться змінити своє життя після народження дітей. Я не можу пояснити їм, як вони можуть зрозуміти, що вони втрачають.

СПА салони, подорожі без дітей, робота, тонка фігура в будь-якій вартості - все це не збирається в будь-якій точці світу. Після того, як він повернеться в власний темп. Але дитина виростає, і кожен день ніколи не буде знову. Кожен день унікальний, адже це завжди щось нове. Навички, емоції, відчуття, сприйняття. Здавалося б, що він так само, як і вчора. Але це інший кулачок. З різним почуттям і розумінням.

Ви можете пропустити все – перші кроки, перші фрази, перші слова. Ви можете делегувати дитину тим, хто швидко і ефективно навчить його ходити на горщик і співати пісні. Будь-який.

Але чому народжувати дітей, якщо ви пропустили все найцікавіше, якщо ваше серце не змінює, якщо ви не змінюєте нічого в житті, навіть за деякий час? Чому? Щоб мати дитину, бо це повинно бути? Щоб показати свої фотографії іншим людям? Ви хочете, щоб хтось привезти воду, коли вони старі? А до речі, чи буде вода чи ні з цим підходом.

Милосердя невибагливе (потрібно це не потрібно)

Не потрібно багато. Але це займає багато мудрості. І зупинитися вчасно, і змінити серце. І подарувати дитині всю любов він прийшов. Так, ми не сплачуємо найвищу зарплату у світі, але це гроші лише за умови значення професії?

Ми вже мали досвід девальвації материнської допомоги. Медсестра з трьох місяців, садки з одного року. Матусі побудовані BAM. Чи вирощується дуже щасливе покоління? Дотепер вони шукають матері – як чоловіків, які п'ють, так і у жінок, які перетягують все на себе, але в своїх серцях вони очікують, що хтось вже візьме їх на руки.

Ззовні, здається просто. Я не можу нічого зробити в домашніх умовах. Не створює нічого. Я не розумію, чому книги облікового запису, які так престижні для створення протягом робочого дня, є більш важливим і цінним, ніж душа маленької людини, в якому весь світ закривається. Як може бути більш престижним, ніж вирощування трохи дива з насіння до великого дерева?

З’ясуйте, що в цьому місці ми допустили себе, щоб бути знецінені – і це незнімний для чого.

Протягом багатьох років я розвивав різні підходи до материнства. Це відрізняється у світі.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так, ви можете втомлювати фізично іноді, але є багато радості і простоти в самому процесі. Тому що найважчіше, щоб подолати ваш егоизм, відрегулювати дитину один раз, навчатися чути себе і його, а потім все просто. Продовжити чути і жити в гармонії.

Мати є дуже важливою і важливою місією. Як я сказав, що світ не потребує жінок лікарів або викладачів або бухгалтерів. Зі святом своєї матері, яку ми знищили з усіма цими управлінськими рутинками.

Змінює все. І найголовніше змінить наше серце. Якщо ви не зможете, ви можете дізнатися більше про себе. І нехай не завжди буде приємним, без таких відкриттів і змін не буде працювати.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Тільки дуже мало професіоналів. Так само, як і хто хоче бути матір'ю. Не ще один лідер або стиль ікони, але справжня мати. Інвестування в істинне материнство не є короткостроковим. Але найбільш стабільний в цьому постійно мінливому світі. Видання

Я хочу поділитися з вами.

Автор: Ольга Валяєва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.valyaeva.ru/chetyre-mifa-o-materinstve/