Франкі про материнство

Хочу показати материнство без прикраси. Без цього манжету, це чистий задоволення. Тому що це не весело, це багато роботи.

Ця робота найчастіше приємна. Ви можете, звичайно, орієнтуватися тільки на мінуси і постійно про можливості, втрачені в житті, відчувати себе шкода і розглянути своє життя, завершено під горою підгузників. Хто, і мій особисте життя десять років тому просто почався - і відіграв нові невідомі кольори!

Милосердя - велике щастя, але не дарма нічого. Ви повинні працювати важко. Це також розблокування внутрішніх потенціалів – де ще можна знайти такі надпотужності!

З усіх боків, що розширюють свої найкращі якості і її гірше.

Яка мама важко. Шкала катастрофи — це, кількість робіт — різна для всіх. Чим більше его і гордість, тим важче це бути мама. Важко перенести, відмовитися від, до апологізації. І для кого це все легко і неприпустимо, як якщо немає труднощів, повне задоволення. Але не лякайтеся такою легкістю. Це жіноче серце, приготоване – чистий.

У цьому світі кращі не мають труднощів. Нерідко це робота приємно і радісно. І іноді процес складно, як в йога в комплексній асані. Це важко, але потім є чистий високий в тілі.

Так діти. Після неспокійної ночі вранці, нянькі посмішки і все забуте в даний момент. Я подарував йому в дівчині, але я ледь побачила його і щастя заповнила серце на хабар.

Сьогодні, в світі, де всі слогани є про задоволення, кожен хоче насолоджуватися себе і ніхто хоче працювати. Я погана новина для них. Вони отримали трохи неправильно в матеріалі світу. Алас.

Якщо ви не хочете працювати, не хочете змінити, не можете відродити себе іншій особі навіть за деякий час, хочете жити для себе і не готові відмовитися від поточного життя в повному обсязі, то можливо, ви краще не мати дітей взагалі. З тих, які батьки повинні перевірити коробку, які виросли з перешкодами і хребтом, все навколо, і вони не особливо щасливі в цьому.

Діти приносять велике щастя, коли вони потрібні.

На мій погляд, мама не може стояти поруч з тим, що ми так боїмося відмовитися. Подорожуючи без дітей, покупка, що робить ваші хобі, насолоджуючись почуттями, які здатні піти, де ви хочете, і коли ви хочете, спальний, бути вільним - це все, що не має сенсу, як ви. стати мамою (Це не достатньо і не потрібно.) Життя тільки для себе - найнижчий рівень щастя в житті. Дуже невеликий пакет емоцій.

Мати – найкраща духовна практика для жінки. Маленька дитина потішить всю глушку і серце і отримайте все з неї.

І це, коли ви бачите справжню духовність і особистісні якості. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Що таке духовність?

Коли у вас є дитина, ваше життя буде змінюватися і ніколи не буде таким же. Ви можете уявити, що старому самоті буде вмирати, але новий, ще більш красивий.

Багато людей бояться обмежень. Як не можна спати? Захопити дітей! Чи є ви дитина? Для порівняння мрії з життям маленької людини? Не варто мати дітей, але щоб спати все життя. Чому варто спати? Для чого? Що таке особливий і значущий для сну, їжі, покупок, перегляду фільмів?

В кінці ви вирішили, що ваше життя буде як після народження дитини, так і для чого буде мати - винагорода або нестерпне навантаження.

І для мене це найбільше щастя. Це тільки з народженням моїх дітей, які я знайшов себе і навчився більш високий смак життя, ніж просто насолоджуватися. Що я бачив кожну жінку в цьому світі

Автор: Ольга Валяєва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.valyaeva.ru/chestno-o-materinstve/