Один день з власником маленької кафе

Один день з власником маленької кафе і дізнався, як одна людина вдається бути режисером, варити і навіть барменом.

Ольга Маласова 40. Маючи невеликий ресторан, це мрія. Нарешті, він працював. Тепер вона володіє невеликою кав'ярню, де вона не тільки режисером і адміністратором, але і варенням, продавцем і іноді навіть барменом. Він хоче мати можливість наймати співробітників найближчим часом. У той же час в невеликому кафе працюють тільки три жінки, в тому числі господиня.
Від оборони до варіння.
За освітою, Ольгою Technician. Закінчила Волгоградську механічну, нині промислову, технічну школу. Вона працювала на заводі, але в 90-ті роки, коли вона стала практично неможливою для роботи в оборонній промисловості, вона пішла на ринок, як і кожен інший. Спочатку вона була просто продаж речей, потім вона відкрила свій власний магазин риби, і тепер тут є власний кафе.
Весь інтер'єр закладу – робота Ольги. Вона прикрасила їдальню, пришиваємо шторами і розфарбовуємо стіни самі, своїми руками.

Ведуться восьмий час. За цей час Ольга Малясова та її друг, до речі, іменака, управляйте приміщення для замовлення. Поки один промиває підлоги, інший перемішує тісто для майбутніх тортів і бункерів. Руки Ольги гладкі, білосніжні, міцні. Тому варіння легко справляється з тестом самі без будь-яких модних "гаджетів" - тестових міксерів.

"Я завжди зварився добре, - каже власник кафе і шеф-кухар. - Я особливо люблю покласти тісто на. Це те, що я роблю, це так добре. Тут приїжджав номер, вирішив прийняти шанс - відкрити кафе.
Ольга розділяє тісто на частини. Ганги в пластикових пакетах 8 кг. Решта піде до виготовлення майбутнього випічки.
Оцінка прими
Поблизу 9 годину з'являються перші відвідувачі. Найпопулярніші жінки. Домогосподарки щітки купити свіже тісто для обіду, щоб порадувати господарів власними тортами.

, Україна

Серед відвідувачів – локальна ґрунтовка приготування Ніни Василіївни. По навчанню як варити, вона працювала кілька років на морських курортах, радує її майстерністю відпочиваючих. Останнім часом Ніна Василівна більше не проїжджає на такі ділові поїздки і в основному в домашніх умовах, виконуючи однакову відважну місію карниза.
Після вивчення тесту і оцінки якості випічки Ніна Василіївна робить її вироком - тісто чудовий, а бункери чудові.

«Я дуже хвилював кожного разу», – каже Ольга, «Я вражаючу і, найголовніше, хочу, щоб клієнти були такими. й
Звісно, не всі клієнти Ольги люблять. Що ховати, є проблеми. Після того, як п'яний чоловік прийшов в кафе, і чекаючи його замовлення, він зумів їсти всі торти і котлети з барної стійки. Коли жінки скаржались на нього, він відмовився платити. Система відеоспостереження прийшла на допомогу. Таким чином, в усіх приміщеннях установи встановлено спосіб, і під наглядом доказів і співробітників приватного сектора довелося здатися і повернути кошти.
«Я просто приніс гроші», Ольга показує 300 рублів, «але щось багато». Ви пам'ятаєте скільки він ate? На мій погляд, 250 рублів, не більше. Ми будемо повертати гроші до нього наступного разу, коли він приходить, каже господиня.

Етлети - по половині порції
«Ольга, є наші спортсмени, половина їзди», – розширює господиня друга Ольга.
«Приходьте до нас кілька разів поспіль», - каже Ольга, посмішка, «з матір’ями, але взяти лише половину порції». Оскільки наші порції великі, ми розділяємо одну на дві частини за запитом. У кафе немає бізнес-ланчі. Але кожен день Ольга готує кілька так званих «сухих страв». Цього разу на меню - ши, грибний суп, гречана, котлети і куртки.

р.

Дитячі та котлети з гречкою. Діти кажуть, що вони люблять салати і тістечка.
«Я думаю себе», – розповідає Ольга Ольга, «так я вирішив назвати кав’ярню «Кума». У мене є два богиня і godchild. Він живе в Адігеї, і дівчата є одночасно в Волгограді. й
Ольгою є дві діти. Сама дочка 21 років і син 9 років. Він запропонував мамі ідею дитячого свята з аніматорами та конкурсами. Мати сина підтрималися, і зараз це свято повинно відбуватися в наступні вихідні. Жінки обговорюють меню вибірки для дітей.
Привіт, що необхідно зробити піцу, ковбаски в тісті, кожен додає пляшки лимонаду. Вхід вільний. Для того, щоб оплатити квиток на запрошення 300 рублів. У той час як друзі і знайомства квитки повільно, але все ще розсіюються.

Адміністративні справи
На обід в кафе приходять фармацевти і бухгалтери. Ольга відкладає роботу на кухні. Необхідно наповнити папір, покласти герметики, зробити замовлення на наступні поставки.
«Я не можу заощадити на їжі», – каже Ольга, «п’ясний м’ясо, м’ясо». Овочі, фрукти - тільки від перевірених постачальників. Навіть так, наші обіди недорого. Для 150 рублів ми можемо замовити перший і другий, і навіть для компоту залишиться.
«У мене є всі ці фармакісти добре, – каже власник кафе. Це сором'язлива, що люди зміняться знову. На роботі, тепер дівчина Алла теж вогнела, - зважує Ольга, підписавши наступні дії. - Ви даєте мені свій мобільний телефон, особистий, не працює - Ольга перетворюється на молодий фармаколог - раптом я чую, хто потребує робітників - Я зателефоную вам.
Дівчинка погоджується і послухає номер.
Кафе Ольги молода. Відкрито три тижні з моменту відкриття. Таким чином, господиня дуже турбується про те, чи оплачується оренда.
«Я маю кредити на мене. Де без них? Ви не можете відкрити будь-який, якщо ви не здійсните кредит. У рахунок оренди я зробив ремонт на приміщення, тому немає оплати ще, і як будуть витрачені гроші, сподіваюсь, що ми закрутимо і зможемо оплачувати оренду, і ми наймаємо працівників, Ольга каже.

Після закінчення адміністративних справ, Ольга бере на варіння. Необхідно вирізати продукти для майбутньої домашньої піци.

Ольга не пошкодує начинку. Він кладе ковбасу, гриби, помідори, маслини, заливає кетчуп, посипає сиром і кладе його в духовку.
«Я зазвичай люблю варити в духовці — ставити її і чекати до готовності. Тут на плиті ви будете заподіяти, ви прийдете додому, і є другий зсув, Ольга сміється. Але будинок не дає багато релаксу - вони також просять щось варити. Тим Ольгою припускає курку і тістечка в її виконанні.
Після обіду кількість відвідувачів значно зменшується. А працівники кав’ярні формують перерву на їсти і пити чай з бункерами - власне приготування.

Кухня - жіноче місце

«Я думаю, що кухня точно була створена для жінки», – розповідає Ольга. Завжди тепло, затишна, домашня. Може бути, якщо ви не любите готувати, це тягар, і якщо вам подобається приготування їжі, що краще, ніж варіння? Моя душа співає, коли кладемо на тісто. Неможливо передати навіть слова. й

Після готування Ольга збирається додому. А замість кафе залишатися другом Ольгою і барменом Ксенією. Вже не пізно. Коли останні відвідувачі залишають, жінки очищать посуд за ними, протріть столи і промийте підлогу. На допомогу їм немає. Є тільки жінки в закладі.

-img13---

Джерело: www.aif.ru