Відмінність між щасливими і нещасливими мамами

Я люблю роботу дуже багато. Я працюю у притулку для жінок з насильства. Ми працюємо цілодобово. Про те, як досягти щастя в житті.

У цей час я бачив дуже привабливі і чарівні мами, які перекреслилили поріг дитячого будинку. Це мами, які буквально заливають свою любов на своїх дітей і служать їм в якості підтримки.

Але я побачила протилежну картину, коли у своїх дітей погрожували маму, пригнічували їх і просто ігнорували їх.

Я бачив всю палітру взаємовідносин між мамами і дітьми.

Я знайшов свою роботу, друзі, сім'ю Є багато відмінностей від щасливих і нещасливих матерів.й

Ось вони:

• Щасливі мами не очікують досконалості.

Ні. Включаючи себе. Вони не роблять нереальних планів для своїх дітей або їх домогосподарств. Вони не належать до категорії мами, які сидять на лавці в парку та навантажують інші мами з питаннями, такими як: «Ди моя дочка дізнайтесь, як каструля в три дні, і зробивши 4-річну дочку вже навчатися?» Не на всіх, щасливі мати не змагаються з ким-небудь. Це просто навчання - так само, як ви.

• Щиро вітаємо Вас з Новим роком!

Не тому, що вони завжди роблять щось для вас, але тому що вони випромінюють любов і жертву. Моя мати-в-право така людина. Моя людина запевняє мене, що він неодноразово зробив правильний вибір у його юнаці, тому що він хотів бути людиною, уявивши її.

• Щасливі мами знають, як поводитися з дітьми.

Щасливі мами не знаходилися в погані з кожним маленьким Іноді можна відрізнити щасливу мами від її протилежного, спостерігаючи за ними розмову з дітьми на майданчику. Щасливі мами сміються, коли дитина отримує десь невірно, а їх протилежні шаути: "Чи ви пішли !!!" Коли дитина псується більше, ніж загибель, він не хоче бути добре.

• Щасливі мами чесні.

Діти знають, що коли мама говорить щось, що це означає. Він відповідає за виконання своїх обіцянок і у своїх покараннях. Нещасливі мати не завжди чесні з дітьми, і вони не повністю довіряють своїм дітям. Відновити довіру дитини є одним з найскладніших завдань, які страждають мамами. Не завжди легко доставити те, що ви обіцяєте. Так щасливі мами обіцяють менше.

• Щасливі мами грати багато

Я знаю чоловіка не мати, але це не жирне. З кожним днем ми йдемо на парк з дітьми, мій чоловік не грає з його iPhone, замість того, як він бореться з місцями відчуження або знімає монстра на дотик наївний спосіб. Я починаю шукати інші реакції батьків (і я дуже люблю це). В першу чергу вони знаходяться в стані невеликого бджільництва (це не кожен день можна побачити привабливу людину на два метри, що робить різкий скручування, щоб вбити явні відчуження). Тоді маленька посмішка з'являється на своїх обличчях... і не розуміючи її, вони починають грати з дітьми.

• Щасливі мами можуть слухати.

Як соціальний працівник, я провів незаперечну кількість годин, які відвідують навчальні сесії та семінари, де всі говорили про те, як слухати. Я не маю нас слухати, щоб зрозуміти більше, ніж відповісти. Немає нічого чарівного, ніж дивитися мій мама і її маленька дочка насолоджуватися чашкою чаю. Маленька дівчина тримає щурів, і її мама сміється при відповідних і прослуховуваннях. Дійсно слухати.

9 Шляхи, щоб бути гарним батьківством без будь-якого

Столиця для вагітних

• Щасливі мами навчають.

Я ніколи не забув перший раз я бачив мій найкращий друг. Коли діти попросили «попередити» питання, такі як «Чому небесно?», Я відчув, як я переглядав популярну наукову шоу. І якщо вона не могла відповісти на питання, вони шукали відповідь разом. Щасливі мами витрачають весь час і енергію, що навчаються дітям. Нещасливі мами в основному своїх дітей замість того, щоб навчити їх щось корисним. Видання

Кредит Крістін Андерсон

Джерело: www.sethealth.ru/2016/12/01/%D1%80%D0%B0%D0%D0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B0%B0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B8D0%B8D0%B8D0%B8D0%B8D0%B8D%D%D%D0%B8%D%D%D%D0%B8%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D0%B%D%D