326
Небезпечна їжа – не втратити опіку!
Ти і жити в дуже цікаві часи. У той час, коли якість продукції та послуг йде на другий (або навіть десятий) план, а комерційний прибуток знаходиться на передовій частині. Зараз фармацевтична промисловість не приносить користь здоровим людям, лікарі потребують якомога більше пацієнтів, легка промисловість вигідніше виготовляти те, що швидко не виходить, а харчова промисловість - що не погіршується протягом тривалого часу.
Чи можна ви уявити регулярне, природне молоко, яке триває півроку? Що про ковбасу з м'яса і лежачи на лічильникі за віком без ознак гниття? Що про яблука, які не їсти глистів? І риба невеликого розміру дивно зберігає свіжість протягом декількох місяців? Якщо ви звикли до цього і займіть його надані, я хочу розчарувати вас: ви втратили свій погляд і поставите здоров'я і здоров'я ваших дітей в дуже серйозну небезпеку. Але нехай піде замовлення.
Як я сказав, що харчова промисловість повинна спочатку годувати всіх, і другий, виробляти якомога більше довгоживих продуктів. Адже не вигідно виготовляти сметану, яка буде кислувати протягом трьох днів, ковбаса, яка почне зануритися в тиждень, кефір або сік, який швидко бродить, правда? Але багато хто з нас знаємо, як довго ви можете «стай» свіжу реальну, натуральну продукцію! Ми навчимося оздоровити себе? Добре, якщо тільки отримувати ...
Давайте мені почати з сої – це те, що ми в Росії якось не вкоріли, але все ж, переваги сої постійно письмові, з точки зору його поживної цінності, вона прирівнюється м'ясом і вважається дуже корисним замінником для неї. Але той факт, що сої в нашій країні, якщо виростити, це дуже погано - він постійно майже повністю з'їжджається локусами і, отже, просто невигідний для вирощування їх. Всі соєві вироби, які ми бачимо на полицях магазину, виготовлені з соєвих виробів, вирощених в Канаді, США або Європі.
Але чому локус не іноземний сої? Це дуже простий: цей сої генетично модифікований. Включений в його геному є геном дуже отруйної рослини, яка смертельно для локусів. Заблокування локустів, що літають по поле з такими сояками, надіштовхує їх скаути до поля, які повідомляють їх родичам, які продукти харчування не підходять для споживання. І пачок летить на ... Ми, звичайно, не є локусами і не вмирає від генетично змінених сої, але хто знає, як це буде впливати на наше здоров'я і наше осушення. До речі, нещодавно вчені, які вивчали склад сої та його вплив на живі організми, виявили, що навіть нормальні сої містять геністайн, фітоаналолог естрогену. Ще раніше доведено, що ця речовина має надзвичайно негативний вплив на менструальний цикл і негативно впливає на процес дозрівання яйцеклітин. Це, навіть досить натуральний і нешкідливий сої може спровокувати безпліддя.
Генетичні модифіковані горіхи є частиною всіх змій, гілочок і мар. Ніколи не використовуйте ці «запашні шоколадні цукерки» для закусок, як рекламодавця, і не купуйте його для ваших дітей. Не падає на яскраву рекламу, красиву упаковку та інші маркетингові пастки, які в кожному кроці встановлюються для нас тими, хто не піклується про наше здоров’я. Поверніть на інтелект, друзі, слухайте голос розуму, не живіт!
Ви коли-небудь зробили домашній йогурт? Якщо у вас немає навіть йогурту, це дуже просто приготувати його: додати свіжі ягоди і фрукти до кефіру або біфідока і перемішати все блендером. Дуже корисний і смачний десерт. Як довго ви думаєте, що це буде тривати в холодильнику, якщо ви не їсти його? Право, не більше двох днів. Бактерії молочної кислоти будуть виконувати свою роботу і почати процес бродіння. Навіть якщо в цьому кефірі не існує хоча б одного напівживого бактерію, то воно не сидить - неможливо зупинити природні процеси! Що таке йогурти, які ви хочете купити для ваших дітей так довго? Або ж ви нав’язливо віруєте в «живих бактерій Danone»? Навіть якщо йогурт говорить про те, що це «без консервантів», не слід забувати: є спеціальні промислові рослини, які вбивають все життя в продуктах за допомогою... радіоактивне випромінювання. Так, так! Звичайно, після такої обробки немає випромінювання, але є опромінювальні вироби - вільні радикали. Таким чином, м'ясні продукти, фрукти, молочні та інші продукти, призначені для довгого зберігання та тривалого перевезення в країни третього світу, обробляються. Я маю на увазі, для вас і мене...
Ви любите низькосолодову ялинку з картоплею? Я люблю це багато. Ви коли-небудь дивилися, чому такий продукт, як низькосольова риба може зберігатися так довго в герметичній, пластиковій упаковці? Це просто фантазія деяких видів - маленька солона риба протягом місяця і не зіпсує! Повідомляємо про те, що наші блискучі хіміки, які подають в нашій харчовій промисловості. До такого оселедця додано факт, що до такого оселедця додається консервативний E-239 (hexamethylenetetramine). До речі, це добавка не допускається скрізь - в деяких країнах заборонено використовувати, але, як ви, ймовірно, здогадували, Росія не входить в цей ряд. Так це консервативне, для того, щоб оселедець зберігався протягом тривалого часу, недостатньо. А наші хіміки придумали блискучу річ - вони поєднують два консервантів, що допускаються в російській харчовій промисловості - E-239 і оцет - і в результаті простої хімічної реакції вони отримали потужну консервативну E-240. Це формальдегід, суворо заборонений E-Supplement, який в 100% регулярному використанні призведе до онкології. Тому, друзі, якщо ви любите оселедець стільки, скільки я дороблю, посолити його самостійно - Я впевнений, що ви не будете гірше і безпечніше.
Так багато було написано про клейтамат натрію, що тільки найяскравіша людина нічого не знає. Виконайте від неї і уважно ознайомтеся з складом товарів, які ви купуєте. І пам'ятайте, що чисто не де вони чисті, але де вони не засмічують. Я розповім вам про критерії, за якими я обирає товари самостійно:
Я шукаю в період зберігання (якщо він не зберігається протягом тривалого часу, то це шахта!)
Я дивлюся на склад продукту (якщо є небезпечні е-додатки, я не купую!)
- Я оберіть, що зроблено відповідно до ГОСТу (якщо випустили за ТУ - expect "surprises")
Я купую, що мені потрібно (за попередньо створеним переліком), не те, що я бачив.
Ви знаєте, мої хороші, дуже часто я вважаю, що люди, які навчають цю інформацію, кажуть, що це: «Чи варто їсти зараз? Виявляється, що зараз ви не можете купити нічого в магазинах у всіх - все отруюються, консервантів, барвників і генетичної техніки всюди! Особливо для таких людей, в кінці цієї статті я хочу розповісти про один дивовижний продукт. Я думаю, що дізнаючись більше про це, ви відразу пам'ятаєте багато не менш прохолодних і доступних продуктів, скромно чекаючи їх повороту для рядків, йогуртів, штучних ковбас, чіпсів, хоїв та інших продуктів харчування, які можуть скорочувати життя наших дітей.
Так ми будемо говорити про капусту.
Капуста – чудовий овоч, багатий різноманітністю «солодкості» для малюків.
Я зроблю бронювання прямо, ми будемо говорити переважно про свіжу капусту або капусту, яка грамотно підготовлена. Не маю ніяких ілюзій про збереження вітамінів і ферментів в ньому після того, як ми ретельно і довго віддаємо, кип'ятять або обсмажуємо його на відкритому вогні. Після активного термообробки, все, що залишається в «живому» продукті, це волокна і мікроелементи. Затишні і вітаміни гинуть за 60 градусів, тому намагатися використовувати більш сирі овочі або варити їх щадно, парові або в спеціальних стравах.
Капуста є одним з чемпіонів з овочів в вмісті кальцію і вітаміну С, які так необхідні для дітей для розвитку і росту. Наприклад, 100 грам капусти містить 48 мг кальцію. Більше кальцію містить лише моркву, салат, часник і зелену цибулю.
Біла капуста. За змістом вітаміну С це найпоширеніший і знайомий тип капусти другий тільки до лимона. Багато цієї капусти і вітамінів групи В і РР.
Капуста. За змістом вітаміну С цей вид капусти перевищує білу капусту майже 2 рази. Крім того, завдяки тому, що капуста набагато менше клітковини, вона набагато краще засвоюється і поглинається. Тому для дітей корисно.
У дитячій їжі, він призначений для використання переважно білого і цвіття. Якщо вводити його до дитини, краще почати з кольору. На додаток до власних корисних властивостей, швидше підготуватися і має більш ніжну структуру.
Але я рекомендую не обмежувати себе цими двома видами і використовуючи всі сорти капусти, доступні вам. Так, я поставив брокколі на третій місце для корисності. У деяких країнах цей вид капусти визнаний найбільш корисним, але в раціоні «дорослий».
Брокколі схожий на капуста, але яскраво-зелений. Він багатий легко засвоюється рослинним білком і має дуже високий вміст клітковини.
Червона капуста. Містить 1,5 рази більше каротину, ніж білий. Також доведено, що сік червоної капусти має детермінаційну дію на бульбах.
Брюссельські маршрути. Має антикарциногенні властивості, він також багатий вітаміном С. Крім того, Брюссельські паростки мають багато мікроелементів: він містить кальцій, натрію, фосфор, магній, залізо і навіть йод.
Савойна капуста. У ньому міститься невелике волокно, але це чемпіон капусти в складі рослинного білка.
Пілінг. Наймолодший вид капусти. Ще однією перевагою є можливість підтримувати смак протягом зими. Вважається, що Пекінська капуста є незамінним засобом для профілактики захворювань шлунка і кишечника.
Колярабі. Завдяки дуже високому вмісту вітаміну С, колярабі називають північним лимоном.
Як розпочати дитину з новою їжею?
По-перше, давайте згоду з вами, що ви намагаєтеся краще до 5-6 місяців, щоб дати дитині тільки грудне молоко. Це дуже важливо і це запорука здоров'я вашої дитини.
Можна ввести доповнюючі продукти на 6-7 місяців життя і потрібно його почати з рослинним (у нашому випадку - капусти) відварами або свіжовичавленим капустим соком - це так зване "потужне харчування", яке готує малюка для знайомства з твердою їжею.
Перші порції - 0,5-1 чайної ложки і ця сума може бути збільшена на 0,5 чайної ложки на добу, додаючи її до 100 мл.
Цей алгоритм також використовується при переході від відварів до овочевих пюре, тобто вже на твердій їжі.
Як і всі нові продукти, рослинне пюре вводять в раціон дитини поступово, починаючи з 5 грам на добу.
Розмір першої порції повинен бути 5-10 грам на добу, при поступовому збільшенні 6 місяців до 50-60 грам і 100 грамів у віці одного року. Хочу додати, що сауеркра теж дуже корисний, тому що він добре зберігає вітамін С, але потрібно вводити його в раціон не раніше 1-1,5 років.
Зважаючи на будь-який тип капусти, важливо не перестаратися, так як він містить безліч дієтичних волокон, які прискорюють проходження їжі через кишечник. В результаті надмірної кількості цих волокон у дитини, травлення може бути компенсатором і діарею.
Не існує особливих протипоказань до такого цінного продукту, як капуста. Але якщо ваш малюк тимчасово страждає від утворення газу, то використання капусти за цей період варто відмовитися - це може сприяти утворенню газу.
Капуста є ідеальним гарніром для білкових страв. Якщо ви хочете приготувати м'ясну страву на блендері або просто викласти її на відкритий вогонь, то з м'ясом капусти буде набагато соковитіше і, головне, більш корисно.
Джерело: rybkovskaya.ru/konservanty_edobavki/