У прямому ефірі. Частина 2

р.

Моя подорож до власної продовольчої системи через особисті перекоси та розчарування. Поточна версія тільки застрягає 5 місяців тому, після того, як я повернувся з відпочинку, але ефект настільки очевидний, що я вирішив поділитися ним зараз. Можливо, хтось буде схожий на мій підхід.

Це друга частина матеріалу. Читати з початку: У прямому ефірі. Частина 1

2 тижні в Чорногорії відбулися під прапором очищення відступу. Вирішили їсти тільки овочі і фрукти на 10 днів і нічого більше. Плюс питної води, звичайно.

Я знав, що я б не повернувся до сирої їжі, так як це було занадто багато фанатизму в цій системі харчування (не менше в моїх практичних почуттях), але я не мав сумнівів, що швидке плодові дні може бути величезною користю.

Обчислення було правильним, тіло швидко відреагував на цей підхід. Я повернувся до міста зовсім інша людина, яка буде курсувати 90-денну роботу щодня і робити багато, але головне, що я повинен був їсти. Я хотів зберегти легкість і свіжість, що очищення відступу дав мені на регулярній основі, але не шляхом переходу до сирої дієти, що я вже не був готовий.

В той час я вже їсти багато фруктів, намагаючись зберегти свою їжу максимально чистою від хімічних речовин, консервантів і швидкого харчування, але щось було відсутні. Хтось був неправильним. У другій половині дня я все одно прагнув спати, настрій і тон «зкопані» від супер радості до пальпованих поступок і втоми, які регулярно щось з'їдають.

Я обгрунтував себе тим, що я працюю багато і це нормально, що «багато можливо», і в цілому, немає нічого неправильного з їсти торт, коли ви сумні, або пити вино, коли ви наголошуєте або просто коли ви зустрічаєте з подругою в чаті.

На щастя, я знав одну річ для впевненості – якщо я тримала, все я отримав аналогічний результат. Немає змін. Прийняття до бренда вина і виду торта. І мені потрібні інші зміни. Реальні. Я продовжував вірити, що це можливо бути легким і зрозумілим протягом всього дня, не бажаю спати після їжі, робити багато і не втомився, зберігаючи дуже високий ритм руху вперед, добре і в загальному досягненні мого повного потенціалу в усіх сферах життя.

Я розумію, що потрібно їсти багато свіжих фруктів і овочів, але я не розумію, як це зробити, щоб поєднувати їх з основною їжею, бути насиченим і в той же час не створювати бродіння в шлунку, які миттєво виникають при неправильному споживанні фруктів.

Прийшов рішення. Тексти пісень, а це означає: Він буквально світиться на мене.

Відповіді на мої багато запитів до світу для самозбирання був наступний підхід до харчування:

Перша половина дня - тільки фрукти, друга половина дня - основна їжа + овочі. Головне, щоб з'їсти багато фруктів, але завжди перед основною їжею. І смішна річ, після того, як я перейшов на новий режим, я прийшов на повний опис цього підходу до живлення від Tony Robbins. Це стало простіше, тому хоча б хтось може пояснити, чому він працює.

Фрукти дають стрибки енергії, гарного настрою, вакантності, свіжості і управляти легко перетравлювати, в той час як основні харчові баланси і повністю насичені, але також легко вбираються, якщо це не заважає.

Для самостійного загоєння і перезаряджання внутрішніх батарей організму потрібно відпочивати від процесу травлення їжі.

Це весь рецепт, завдяки якому я позбавлявся від зели, смакової плутаниності (це коли здається їсти, але щось ще хочу), денний сонливість і настрій гойдалки (який крутив мене в період від 15.00-17.00 вечора), втрачена вага (на 7 кілограмів в 3 місяці) і найголовніше, заспокоїлася. Я знав це мій баланс. І це дорого.

Точка полягає в тому, що ви повинні їсти фрукти. Вони можуть діяти як повноцінна їжа.

Сьогодні мій раціон виглядає так:

Сніданок (після занять спортом) - фрукти (багато трохи);

12.00 - фрукти (повність);

14.00 – фрукти (повний, але тільки якщо ви хочете їсти);

16.00 - фрукти (повність);

18.00 – основна їжа: зернові / зернові / бобові / рибні (рідко) + овочі та зелень.

І я можу легко пропустити будь-яку страву протягом дня (фрукти) і навіть це я не помітив. Я намагаюся не їсти що-небудь кілька годин перед сном. Виняток може бути чайом і деякою солодкістю, як дат або висушеною фруктовою цукеркою, або навіть салатом – якщо раптом я ходжу кудись і не їхати до місця на початку, але я намагаюся не зловживати цю можливість. Не щоденна норма.

Так, в порядку.

Безперервні правила здорового харчування 1. При запиті про здорове харчування, варто розуміти, що дві компоненти однаково важливі тут: 1) що ви не їсти і 2) що ви їсти.

Не всі розуміють, як мало це просто відмовитися від шкідливих речей. Дуже важливо, щоб ви їсти щодня. Відновлює білок тварин недостатньо, якщо основа вашого раціону смажена їжа або борошно. Навіть якщо це так звані здорові овочі або тофу.

Особиста ілюстрація.

Що я не їсти або пити:

- М'ясо.

Коли я запитав, що причина моєї відмови, чи пов'язана з тим, що я відчуваю себе шкода для тварин, я відповів чесно: Тварини не шкода, рослини як живі тварини, але є ще щось необхідне. Я не їсти м'ясо, тому що я відчуваю себе шкода для себе. й

Навіть якщо ви не підкреслити якість м'яса, яке продається в наших магазинах, це продукт, який дуже довго перетравлюється. І це процес за рахунок наших життєвих сил, цей факт тільки для мене, щоб ніколи не повернутися до м'яса. Незважаючи на те, що тварина занадто життєздатні, щоб бути чесним, це не сталося відразу і не було в серці мого переходу.

- Швидка їжа, закуски, чіпси, солодка вода.

Це все називається багатим словом "Трашпродукти". Літерально «гарбаж». Найнижча форма їжі, щоб говорити, викликає стан зомбінації і повну ступругу.

Напівфабрикати і всі види консервованої їжі (все, що в банках).

Я навчився читати етикетки і це допомагає.

- П'ятий.

Не тримайте вершкове масло в домашніх умовах (навіть для салатів) і я нічого не смаюся. Все вариться тільки на воді або в духовці. Не тільки смажений шкідливий, тому він також один з основних стимуляторів харчової залежності.

- Дайрі, всі види.

З молоком я отримав навіть відразу і не шкодую. Завдяки Азію для фотографії, де люди не знають, що «чистий сир», вони не мають цього слова в лексиконі (!), але в той же час, кісточки є неактними і кальцій достатньо.

Борошно (особливо з дріжджами), штучна солодка.

Я поклав стопу до дріжджів. І знову це найсильніший гачок, що величезна кількість людей сидять щільно, і я не був винятком. Ця інфекція є причиною накопичення слизу в організмі і всіляких грибів, в цілому, рідкісного розпаду.

- Цибулю, часник.

Це природні антибіотики, які несприятливо впливають на мікрофлору здорової людини. Крім того, активно стимулюючи смак їжі, вони призводять до переїдання.

- Кава.

Я не пишу з липня, і я не збираюся. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

- Спирт.

Я закрив його, теж. У моїй 20-ті я відвертаю пиво на роботі принаймні один раз на тиждень (вічно відверта, це був обряд), коньяк на лижах (Я соромлюся писати зараз) і мартину в клубі. На 26, я знав всі види коктейлів, і на 28, я почав розуміти вино і шампанське. Це «досвідченість» і це «кнолин» дарувало мені нічого, крім того, що флотська умовна радість, яка неминуче дає можливість знезараження ранку. Коли я відмовився.

Що стосується обмежень, я маю право зробити виняток в будь-якому аспекті. Якщо я знаю себе в Гімалаї або будь-якій іншій ситуації, де немає іншої їжі, ніж хліб або м'ясо, я з'їжу його і насолоджуюся ним, але (!) - і це дуже важливий аспект - Я не згубився в звичайному житті. Не їсти кошти не їсти. Більш того, багато вище я не хочу, такі як м'ясо або кава, не кажучи вже про напівфабрикати або швидку їжу.

Що я їсть:

Свіжі фрукти (повний день!) просто фрукти. Немає салатів і, Бог заборонений, йогуртові заправки.

Ще раз про фрукти – вони повинні бути повними продуктами. Не десерт, не закуска, але повноцінне харчування. Якщо це обід, я їсть фунт винограду в часі. Повністю.

Свіжі овочі та зелень (повний день!) – знову без вершкового масла, максимум з соєвим соусом. Питання рослинної олії, в тому числі оливкового холодного пресування, ретельно досліджено мною. В короткий час нам не потрібно такого роду олії. Без нього набагато простіше і більше потужності. Крім того, у мене був експеримент з маслом на сирій дієті, коли я думав, що його слід їсти. Я ніколи не забув, що вело з власної печінки, коли я закручувався вночі. З тих пір я дізнався, що я не особисто потребує вершкового масла. І я знайшов багато доказів цього в джерелах (хоча, я не спору, багато протилежних думок - але зробив мій вибір і я задоволений поточними результатами).

Я їсть вершкове масло десь в кафе, якщо я не вдома (Я не маю цілей, щоб відірватися від суспільства на всіх), але в моєму звичайному раціоні я подарував салат заправку і почав харчуватися набагато меншою порцією, ніж раніше.

Ящики / зернові / крупи, приготовані в домашніх умовах в максимально простий спосіб без масла і приправ. Тільки з соєвим соусом. Моє улюблене - рис, гречана і червона гілочка.

- Риба запарюється без масла - не більше ніж раз на тиждень.

Я не їсти рибу протягом місяця, але я не збираю себе вегетаріанським, поки я не зроблю рішення, щоб піти в повному обсязі.

Для мене дуже важливо не пересуватися в супутню вегетаріанство, але переключатися тільки тоді, коли я готовий їсти ментально: тобто коли свіжі фрукти і овочі переважають в раціоні і я спокійно їсть без протеїну тварин, не замислюючись про їжу. Тож я збираюся чекати природного перебігу подій для цього рішення, щоб прийти глибоко всередині, так як це було з м'ясом багато років тому. Хоча дзвіночки на цій темі дуже гучні.

2,2 км Сніданок тільки після вправ, вечеря 3 години до сну принаймні

Про сніданок, читати Bragg знову. Точка полягає в тому, що вранці наше тіло знаходиться в активному етапі очищення і не потрібно заважати, особливо з щільною їжею. Традиція важкого ранкового бенкету має свої коріння в селянському житті, тільки сучасна людина не враховує, що його предків встигли пожовти сад перед сном і змочити, потім лікувати себе до кашу, Бог заборонив, з маслом.

Я ніколи не хотів їсти сніданок, а потім я звик до нього, щоб без кави я не міг почати мій день. Тепер я пам'ятаю з тремблінгом, тому що сьогодні це коштує мені нічого не їсти сніданок до 12:00, і якщо це необхідно - до 14:00. Я навіть не голодний.

Іншими словами, відмовляючись і їсти прямо не добре. Попри те, що не менше години після прокидання, коли ви промивалися, робили вправи і кладемо самостійно для замовлення.

У мене зазвичай є сніданок в 3 години. Якщо я отримую в 6:30, то перший прийом буде близько 10. Після всіх ранкових обрядів, включаючи біг і плавання.

3. У Фрукти - це повна їжа, яка не повинна змішуватися з іншими продуктами.

Фрукти - це найкраща їжа, яку ви можете думати, але ви повинні мати можливість їх їсти. Якщо ви перемішуєте фрукти з вареною їжею, з'їсти занадто важку їжу, яка не встигла засвоюватися, то просто не розумієте, що їх міцність є, відчуваючи тільки блювоту і бродіння.

Фрукти – джерело натурального цукру, який повністю покриває необхідність «солоди». Це була достатня кількість фруктів в день, який врятував мене від денний сонливість, прагнення до кави і в цілому від незадоволення їжі, коли я все ще хочу щось на повноцінному животі.

Точка полягає в тому, що ви повинні їсти фрукти. Вони можуть діяти як повноцінна їжа. Але потрібно їсти багато з них (в рамках традиційного мислення). Основні зміни, які допомогли мені знайти баланс в раціоні:

Перша половина дня - фрукти, вдень - основна їжа.

Я не хочу чути про те, що немає фруктів в Росії взимку. Тепер Грудень, на складі - найсвіжіші мандарини зі смаком Нового року, приголомшливий осиммон різних сортів, як і раніше кішмішний виноград цього врожаю в хорошій якості, бананах, яблуках і багато іншого.

Я відповідально заявляє, що влітку вибір свіжих фруктів в Москві є більшим і краще, ніж в тропічній Азії. Я кажу це тільки як людина, яка, по-перше, має щось порівняти з практичною точкою зору, і по-друге, хто їсть плоди щодня в великих кількостях. Ось невеликий список: вишні, персики, сливи різних сортів, нектарини, кавуни, дині (різноманітні і смачні!), кліщі, банани, виноград, ягоди, апельсини, яблука і так далі. Плюс просто казкові помідори в сезоні. Весь список набагато більше, а деякі сливи - десятки сортів. Не кажучи вже про сорт винограду.

4. У Принцип окремого харчування: білки і вуглеводи не змішують

Жорстко кажучи, рис і рибу слід їсти окремо. Це найкращий, кращий, кращий і кращий. Ми повертаємося до того, що коли організм здатний швидко поглинати те, що їсти, вона відпочиє і відновлюється, і якщо ми заважаємо складними продуктами, ми постійно ставимося до травлення. Хенце, менша міцність, апатія, втома в плоскому місці.

Практично це виглядає: рис + овочі або риба + овочі або бобові культури + овочі. Овочі бажано свіжими. Але хліб з м'ясом або макаронами з морепродуктами - це все здорове харчування не є.

5. Умань Поміряти розміри порції. Перерва між стравами.

Іноді мені здається, що розміри порції в ресторанах не зроблені, щоб порадувати нас, вони кажуть, виглядають як щедрі ми, і це вже на рівні технології. Може бути, вони спеціально в маркетинговому плані, призначеному для забезпечення великих порцій, щоб шлунок розтягувався, хочуть їсти більше, приїжджайте до нас знову, щоб основна їжа завжди замовлений десерт.

Ви повинні харчуватися менше. Наша сила відновлюється, коли організм не засвоюється їжі. Середня людина, яка зачепить на харчові роси постійно. Взяти участь – контроль ваших порцій і перерви між стравами.

6. Жнівень Ви не можете пити їжу.

Пити перед їжею (1 час) або після (2 годин), інакше рідина заважатиме природний шлунково-кишковий сік в своїй роботі. І знову для деталей – до початкових джерел, я говорю тільки про суть.

У цій історії я знову захоплюся ресторанами і їх прагнення збільшити середню перевірку. Ви розумієте, що постійне питання офіціантки «Що ви будете пити?» нічого більше, ніж інструкція для максимальної монетизації вашого замовлення, але все подається під соусом «не добре їсти сухим».

Я часто замовляє тільки продукти харчування, без напоїв і буквально борються в деяких місцях з цього питання, яке звучить багато разів. Але це дає сильне відчуття, що воно повинно бути: їжа + напої + десерт.

Ви можете подумати про супи.

Супи в російському сенсі, де все всередині змішується і плаває в бульйоні - це шкідливо для тієї ж причини - важко перетравити. Не критично важливим є тільки пюре супи.

По суті, не їсти супи, з рідкісним винятком супу пюре. (Бу без хліба, тріщин та інших атрибутів.)

До речі, тема м'яса і пов'язані бульйони далеко від мене, але ще. Чи знаєте ви, що в Таїланді, наприклад, коли приготування супу з м'ясом, обов'язково зробити його в іншому бульйоні, ніж в одному, в якому м'ясо варене? Зверніть увагу! Тут багато відкритих кухонь - це ілюстрація завжди на увазі. О, цей отруйний суп, м'ясний бульйон ... З кісточок дуже шкідливий, а відвар швидко вбирається - печінка не встигає відфільтрувати. Тому немає такої рідини.

Узагальнення.

Основою моєї дієти є свіжі фрукти. Це буквально 70% всієї моєї їжі. Я їсть щільну їжу один раз в день і це зернові / зернові / бобові або рибні з свіжими овочами та зеленню.

Але важливо, як і коли їсти, щоб їжа була якомога простіше поглинати. Ми знайдемо дієту за принципом: перша половина дня тільки фрукти, друга половина дня - основна їжа. Це дозволяє мені відчувати себе життєрадісним і повний весь день, не перестаратися, а також тримати своє тіло і голова ясно.

Що ще дає мені цей підхід до харчування - відсутність великоквітних або будь-яких відключень від суспільства, що важливо для мене після всіх експериментів з життям. Ми знайомі, які хочуть, і деякі люди не знають, що у мене є власні правила про їжу. Я можу знайти щось для себе в будь-якому ресторані (хоча я ще віддаю перевагу графіку зустрічей в перевірених вегетаріанських кафе), і я можу легко зробити виняток на будь-якій з точок і не крихти. Я знаю, що я їсти цей шлях, тому що це мій вибір сьогодні на основі власної практики, а не деяких собачих потреб для щастя.

Автор: Олеся Новікова

Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: re-self.ru/zdorovoe-pitanie-chto-est-chtoby-zhit-chast-2.html