496
й Діти ♪ Діти
Список Халіл Гібран.
Вашим дітям немає.
Вони самі сини і дочки життя.
Вони приходять через вас, але не з вас.
Хоча вони з вами, вони не твої.
Підемо ідею, щоб наші діти були нашими. Що таке точка? Відмовляючи їх, намагаючись їх виготовити? Я думаю, Gibran означав щось інше.
Ви можете надати їм свою любов, але не ваші думки.
Тому вони мають власні думки.
Ви можете ховати свої тіла, але не їхні душі.
Для своїх душ п'ють в будинку завтра, де не можна йти.
Навіть у вашій мрії...
Життя не йде назад і не мовчить вчора.
Не дуже приємно читати, що я вчора, якщо ви подивитеся на себе і ваших дітей з точки зору життя. Порушується, тому що життя не дуже мовчаться вчора, а вічний, життєвий бажання дітей – залишити. Щоб перейти в майбутнє, і в будь-який час я буду вчитися жити без них. У цей час не прийде, але тепер я відчуваю невелику сумність. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Я повертаюся до мого досвіду, як батько семи і чотирирічних дочок, які ще не дуже багаті. Я думаю про них, і я розумію, що вони ніколи не повністю задовольнять ваші очікування. Скажіть щось «нехай» десь. Вони постійно порушують ці межі і порушують їх. І добре, так як повністю слухняна дитина є знищеною індивідуальністю і пригніченим прагненням випробувати нові горизонти, а також пульсуючу здатність захистити своє самотність.
Я розумію, що мої дочки дивляться на мене, як дзеркало, і я відповідав їм, що вони, як вони лікують. Як вони знають, якщо вони хороші або ні, принцеси або жатки? Просто з двох дзеркал, мама і тато. А коли молодше, відставляючи відляку від батька, заявляє через сльози, «Ви не пошкодуєте таку хорошу дівчину!» – Я не можу бути сердитися. Вона повернула відбиття, вона побачила в мене і в мамі. Вона може бути примхливим, сульпуючим, утрапивши в самий непортуний момент. І це важливо для мене, щоб дозволити собі бути непристойним батьком – тоді я не збираю «погану» поведінку моєї дочки, як доказ власної некомпетентності як батька, оскільки «ідеальний батько» діти також відмінно підійдуть. Дуже важко для дітей вчителів або психологів. Зважаючи на те, що діти стають ведучими «ацементами педагогічної та психологічної науки», а їх невідповідність очікуванням – це сором’язлива більша, ніж «справжливі» батьки, адже «учитель» або «Ви – психолог!» Але якщо дитина почула щось дуже важко і неприємно про себе, і він ще не має своєї стабільної «Я», де він буде виглядати, перевірить те, що він «зависає» в душі якого дзеркала? Для батьків. І він може бачити у батьківському відбиття ще більш страшного голоду. Потім відчай. І внутрішня впевненість, що ви заслуговуєте. Такий монстр тільки заслуговує бути обережним.
Що важливіше – контакт з дитиною або дотриманням певних стандартів? Я пам'ятаю дуже розумний п'ятий-градер, «Мама, ви запитаєте мене весь час про сорти, але ви ніколи не попросите мене, що я дізнався сьогодні». Оцінка знань дитини – ще один кроковий дзеркало – часто перетворюється на оцінку особистості в свідомості. Тиск найсильніший. Я завжди звертаюсь до своїх дочок: «Що ви навчитесь сьогодні?», і в відповідь я часто чую: «Я отримав два A's!» (це в музичній школі). Я знаходжу, що багато педагогів прагнуть перетворювати дітей в реальні зірки, знаючи, що і батьки, і діти хочуть це. І моє становище «Я не дбаю, якщо моя дочка досягне видатного успіху в музиці або ні». І це ідея, що моя дочка тільки робить музику, оскільки вона любить її, і якщо вона раптом повстанці проти неї, я не змусить її.
Дитина повинна досягти успіху, успіх є основою для гордості. Це основа ідеї «попереднього розвитку», ванності батьків. «Якщо ви починаєте навчити дитину читати протягом двох років і завершити цей процес на п'ять років, то зрозуміло, що ви це за рахунок енергії для формування деяких інших функцій і навичок». Два роки можна дізнатися, щоб читати протягом трьох років, шість років можна дізнатися прочитано протягом трьох місяців. Дворічна самовіддача без використання, шестирічний наступний рік піде до школи. Я знаходжу себе в тому, що важко слідувати за давньою мудрістю: «Все має свій час, і час кожної речі під небом». Зробіть свій час.
Вирощування дітей постійно працює. Багато дітей, які люблять бігти від батьків, не бачили. «Діти біля, не бігти далеко!» – часто за цим принципом будується і освіта. Але якщо виростити бігти, я часто доводиться ловити з дітьми. Це, адаптуючи до того, що вони знову відрізняються. І тепер дочка просить прогулятися поодинці, і ви раптом «зробили» – і вона вже виросла. Нехай йде страшно. Є два протилежні тенденції ставлення батьків до дітей. В одному, ми постійно працюємо вперед і робимо попит на дітей, які ще не відповідають. Нагадуємо себе, «Чи тільки сім років». Це чотири роки, і ви хочете її діяти як старша сестра. Нагадувати себе, що старша сестра ще дитина, і вам не потрібно перетворювати її в другу матір для молодшого. Що в барвистому дворі, вона також хоче грати і весело, не дивитися її сестра зробити щось неправильно. Так, на відміну від elder завжди здається дорослим і розуміє все. Але вона тільки ... років. І дивний вигляд сердитися матері біля пісочниці, проповідуючи п'ятирічну дочку не спостерігаючи дворічного брата. І здається, що мама очікує, що п'ятирічний повинен бути «чуйно» і зрозуміти, що вона «стара і доросла».
Друга і протилежна тенденція полягає в тому, щоб діти виростили. Не приймати їх, вирощуючи, пам'ятаючи про ніжність і довге часу, коли вони були «попами» і повністю залежать від своєї матері, і були слухняні – не те, що поточна ходьба катастрофи, яскраві мами нерви ... Це ідеалізована картина, але в переслідуванні літніх дітей можна віддати народження іншому малюку. У мене є... Вирощування дітей, фігурно кажучи, зносостійкі сорочки, з яких вони виросли на два роки тому, але батьки плоско відмовляються побачити її. Я пам'ятаю матері, яка розмовляла з нею п'ятирічного сина, як дворічної. Хоча батько батько побачився цілком доречно до свого віку. Або ніппа чотирирічного верзіли.
Розвиваються батьки та діти. Парент – від відповідальності до звичайної літньої людини, яка виросла з дітьми і вилетів від рідного гнізда. Що йде назад до часу свого сновидіння, коли діти приходять на короткий час - з їх онуками, а потім можна обдурити час трохи - тому що тут вони, копії ваших дітей! Це також маленька самовіддача – онуки не є дітьми. Вони не будуть точно так само, як вони були. Ви не можете ввести однакову річку двічі.
Заборонити самостійний рейс курчат. Або, навпаки, відштовхуйте їх з гнізда ще до того, як вони виростають, а крила їх сильніші. Ви можете виростити разом. А потім діти залишають, але вони будуть повертатися, як ми любимо повернутися, де ми любимо. І вони все ще будуть виглядати в нас, і навіть як дорослі, вони все ще будуть шукати відбиття, які колись побачили в нас. Всім дітям до наших батьків є живий. І ми хочемо бачити в наших батьках такі відбиття, щоб бути впевненими, що «Ви не можете відображати таких хороших людей». Це не завжди можливо.
Ви луки, з яких ваші діти відправляються вперед, як живі стріли.
Стрічка бачить ознаки на шляху нескінченності, і вигинає тебе з Його силою, щоб його стріли могли літати швидко і далеко.
Нехай ваш комплаєнс з рукою стрілки буде заради щастя.
Для того, щоб він любив стрілку, яка летить, він любить лука, яка без руху.
Автор: Ілля Латипов
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: ilyalatypov.ru/roditeli-i-deti/vashi-deti-e-to-ne-vashi-deti#more-140
Москва не вірить у сльози: 4 поради тим, хто хоче підкорити мегаполіс
Фітнес-Наука: Що потрібно знати про кортизол, суперпродукти та високоінтенсивні тренування