Болісно орендували номер проїзду від пансіонату

Валентини Прокоповна категорично зазначають з порогу, що вона є найкращою господинею в світі і навчать мене як рідним. До моєї фрази, що я її новий lodger, я відразу ж об'єктивив - "Що ви є, ви мій син." Згодом я був сином, дідом, Ілюсом і навіть Ярославчиком і Сергіжу. Назви господині періодично плутають, тому в кінці «зварені» на «сон» і «позолото».

2 фото та текст
Автор: Оксана Красовська
Головна

«Я здаю номеру або знімаю себе!» Головна Я живу в пеклі! оголошення було опубліковано студентом, який переїхав до Мінська. Молода людина супроводжувала свою «справу за допомогу» з кількома цікавими, на думку позашляховика, розповіді про своє нове життя: знімаючи прохідну кімнату від старої леді божественної кульбаби, він буквально реалізував через кілька днів, що землеробство квартири, незважаючи на наявність орендаря, не збирається змінити її звички і рутини. Ми відстежували нещастяний прісмен і попросили його говорити про труднощі студентів, які стикаються з живою стороною з власниками квартир.

«Я живу з напівглухим, дратує бабуся в вхідній кімнаті. Я спати на вузький, короткий диван. Бабця ніколи не в кімнаті, вона сидить в шахті і дивиться телевізор. Крісло сидить у спокої на дивані. Вона виходить навколо і коментарів по серії, що вона годинникує цілодобово. Об'єм телевізора - 59 розділів !!! П'ятдесят дев'ятий! Тепер вона сидить поруч зі мною на моєму дивані, розмовляючи на своєму домашньому телефоні, намагаючись янути на телевізорі! Потрібні вчитися принаймні читати щось, але телевізор працює практично цілодобово. Не можна писати на кав’ярні! Або ж, це там, стоячи перед стільцям в моєму приміщенні, заповнивши журналами і телевізійними програмами, які ви не можете зв'язатися. Я вже безшумний про багато своїх кіл, юнака коротко описала свої труднощі.

За два місяці з Ілля переїхав до столиці. Але в цей час він чітко зрозумів, що наявність другої людини в квартирі може легко перетворювати своє життя в пеклі. На рідному резиденту Бреста, який виріс у своєму просторому будинку, не змогли уявити, що, обравши номер проходу, він не тільки стане тимчасовим майстром в ньому, але буде вимушено перемагати своє право на сон, тишу і можливість підготуватися до занять.

до Цього року я вступив до БСУ, Ілля починає свою історію. Звичайно, я відразу написав заяву в хостел. Але в нашому університеті з якоїсь причини вони говорять про те, що ви будете мати місце в гуртожитку, тільки в 20-х роках серпня, тому час для пошуку квартири в разі відмови лише кілька днів. До останнього я розповіли, що ймовірність «втратити в десятку» і я, звичайно, поважала себе з надії, що я скоро поселився в хостелі. Я чекав до останнього дня: система це: сьогодні ви погодилися, і завтра ви вже поселилися з усіма речами, ніхто не відкладеться. Так я сидів на валізах, і 27 серпня я дізнався, що ведучий не був яскравим для мене. 30 вже довелося піти в Мінськ, десь. Саме там, де я мав кинути всю свою силу в пошуку житла.

Ілля прокоментував, що знахідка квартири в Мінську буде набагато простіше. Очікується, що він навіть може піти через нього: він буде поселитися в кімнаті без власників або навіть знайти тиху, затишну квартиру і жити там за задоволення. Але це дійсно складніше. Отримавши «інтерв'ю» Інтернет без обтяження за відповідною пропозицією, Ілля з'єднав її сестри, яка довго оселилася в Мінську, до пошуку житла. Дівчинка, що не докладає зусиль, після роботи пасуються оголошення по всій Сергебрянка. Але цей варіант виявився утопіаном - не єдиним викликом від мешканців району ніколи не був отриманий.

Не надихнула подальший перегляд рекламних оголошень в мережі: ціни на квартири були виростені буквально за кожну годину. Ідея життя зникла. Я мав переходити на прості варіанти: або орендувати квартиру з кимось навпіл, або навіть переїхати в приміщення. І, нарешті, оголошення, яку Ілля вішали на своїй сторінці в соцмережах, відповіли молодій людині. Пропонується, що всього в 100 USD ви можете орендувати номер, хоча пропуск, з відмінним бабусям, який живе в районі метро «Грушівка». Особливо небайдужий хлопець «рекомендував» господиня – жінка, завжди готова допомогти.

- По-перше, я не хотів піти – почався шкільний рік, а по-друге, сестра жив у в'їзній кімнаті на деякий час, і це не викликало її ніяких проблем. Вона сказала: «Ви не можете сказати, що вони погіршилися, оскільки дівчата бояться ходити через мій номер, коли я був заспокійливим або зайнятим». Ви завжди можете приїхати і не турбуючись. І з тих пір немає опцій, я погодився, пакував мої речі і приходив до життя, не дивлячись на квартиру, говорить Ілля.

На наступний день, без отримання ключів до квартири, я пішов покупками, щоб купити одяг. На честь свого прибуття вони вирішили піти в кафе з сестри. А ввечері в домашніх умовах я чекав допиту: чому я повернувся так пізно (близько десяти) і попит, що це не повинно стати знову. Подаруйте мені ключі і проблеми зникнуть. Але Валентини Прокоповна сказали, що це без використання - вона завжди вдома. Вона тримала мене, де і чому я збираюся.

Вже в третій тиждень життя після сидіння під дверима два-три рази. До моєї незадоволеності вона відповів: Я чекав трохи, але після того, як я не ходив на прогулянку, але до економії банку.

- З першого я постійно зникла в університеті, і ввечері я пішов до моєї сестри, я не помітив ніяких спеціальних побутових незручностей, Ілля продовжується. Але, як тільки «прочитати» переповнено, і прийшов час, щоб ретельно підготуватися до занять, багато питань відразу виникнуть, які далі я пішов, чим більше я отримав божевільний. Вартість номера: Принаймні великі і невиліковні, це буде ідеальним для життя, якщо не за одну «але»: господиня сприймала її як її власне, тобто не тільки «пасився» на ній, але повністю жив, якби я не там.

Дивіться телевізор, послухайте радіо, поговоріть друзям на телефоні – все це зробив тільки в залі, який я бездумно погодився знімати. І в другому, маленькому номері, Валентин Прокоповна скидається виключно. І вона відпочивала в основному протягом дня (який мені консультує), і ввечері, сповнена міцності і готовності не тільки сприймати, але і обговорити інформацію живо, дивитися телевізор, розмовивши про наречені і наречених в Давайте одружитися і просто поділилися новинами. Про що-небудь, щоб не заповнювати. Будь-який час дня. Я можу спати, підготуватися до занять, сидіти на комп'ютері, і вона, не зупиняючись, розтріскував: варений борщ, слухав прогноз погоди, пішов в клініку, вимірював тиск – всі дії, що супроводжуються детальною історією.

до Що стосується місця для речей, в застарілому радянському меблевому комплекті, господиня подарувала мені одну полку, яка була наполовину покрита її дорогою «пропетровою»: пакети, журнали, блокноти – їх не потрібно перенести, пансіонер вирішив. Ось як наші речі були поруч. На столі, що, ймовірно, все ще, захоплюється газетними клипінгами і все одно незрозуміло, що я не намагаюся претендувати (хоча спочатку домовилися, що мені потрібно для занять), адже в стільці вона завжди сіла і під натиском телевізора обговорювалася серія. Він отримав на те, що я, сидів на нотах, вона періодично підштовхнула ліктя, підказуючи мені, щоб реагувати на те, що відбувається на екрані: обговорити героїні фільму або іншого учасника «Одружився» – «Я за цю наречену, вона добре,» студент ділиться своїм оповіданням.

- улюблена тема розмови, незалежно від часу доби, є «Оцінити, скільки цукру я був сьогодні». Як дізнатися, скільки цукру вона має? Виявляється, що 13 і ніхто не має такого цукру в вході.

У той час як я живу, вона не дбаю, що я робив – вона може перетворюватися на телевізорі в повному обсязі (також похилого 70-річного) коли я був заспокійливим, або перетвориться на радіо. Поступово, телебачення починало, як і раніше, зокрема: Я прийшов, я повинен вчитися, і тут ріг стоїть. Для мене вона стала кінцем до китайського виконання, коли крапка на чолі засуджується і спочатку як нічого, а потім вона приводить людину божевільною. Або, наприклад, був випадок: спійманий момент, коли будинок спокійний. Він пішов на ліжко і відразу вийшов. І Валентини Прокоповна мене запрошують і просять: якщо я перетворю на телевізор, то ви будете турбувати? Я кажу так, це буде. І сніться, і після того, як присягати з іншої серії. Я, злий, знову, “Я спати!” Вона відреагувала - TV вимкнено і виповнилося на радіо, і навіть з собою поговоримо.

І в один раз я повністю вибрав цей спосіб розмови по телефону: Я спати «здатково», з ногими кланулися. Так, на вакантному місці на дивані вона сівнула весь час і провела її бесіду на годину.

Вона сказала: «Ви знаєте, що я хороша людина і я допомагаю вам, і інші не будуть». І до цього Тираду необхідно було відповісти, а детальна відповідь, просто нод або вийти з «так» неможливе, залишивши ногу свого столичного життя, юнака.

до Її допомогло мені годувати, хоча ми не згодні про це, так щоб говорити, від доброти серця. Наприклад, він зробить непристойну борщу і намагатиметься порізати її в мене. Без запиту він зобов'язується варити пельмені і наполягати, що варто варити їх як «суп», так і не як звичайні пельмені. Так що ти робимо. І вона має якесь дивне ставлення до чаю: вона заварює мішок кілька разів, і може перемішати чорно-зелене, а потім спробувати пити мене з цим «бурда». Коли я відмовився пити його, вона зробила аргумент вбивця: всі старші люди тепер роблять це.

На відміну від більшості пенсіонерів, Валентина Прокоповна не врятувала світло і газ. Цілодобове робоче телебачення і радіо, забуте в коридорі світло і включено в повні газові пальники - типова картина невеликого "два" в районі "Грушевка". Проте вона мала особливу річ про воду.

- Я помітив, що в ванній кімнаті був басейн. Ну, я відштовхнув його і почав миття. А потім вона каже мені: не перейде в басейн, протікає мильна вода, яка потім добре вимити туалет.

Найвибагливіше, що я не її перший гість: там колись жив дівчина-учасник, який, відповідно до господині, сподобалося тут дуже багато. На її рахунок був ще один чоловік, який кинув на кілька місяців і їсти. Я не здивував ці люди. Я маю м'який темп, і я просто не можу сперечатися з старшою людиною, але попередній чоловік може сказати щось, говорить Ілля.

до У перші дні я все ще намагався ретельно довести до неї щось, але після того, як я бачив, що навіть про пакети чаю неможливо погодитися і вони продовжують зберігатися, я подарував все і почав шукати нове житло. Тепер, відверто, я боїтеся переїхати в квартиру з господинею.

«Мій бюджет – $120 до $130 максимум. На мій погляд, це достатня плата за людину, щоб жити у вашій квартирі, в кімнаті, яка не має справу з вами, без особливої шкоди вам. Ні! Вони розбивають в кімнату за $ 200, і навіть влаштовують кастингу орендарів! Де це знаменита єдність Білорусі? Криза в дворі, з зарплатами і курсом обміну долара невідомий, і люди були greedy, mercantile і залишилися! Кожен хоче дівчину, хлопці не встигли піти. Тільки виходите, щоб знімати з друзями. І знову! Nobody хоче два хлопці жити в чудовому апартаменті за московським кільцем дороги без ремонту, Ілля написав у своєму повідомленні кілька тижнів тому. В кінці він все одно вдалося знайти підходящий варіант, але в Фаніполі. Для двох з іншим молодим чоловіком він орендує двокімнатну квартиру на $ 200.

Головна

Джерело: