Життя знову. . .

чистка
Це буде 16.

1,1 км Актобе Ілля Цибульський виглядає як дуже звичайний хлопець. Сісти в Інтернеті, спілкуватися з друзями, ходити в клуби. Він завжди кладе руки в кишені або одягає рукавички. Два роки тому в житті Ілля був трагедія, що назавжди змінив його і примусив його розпочати життя новими.

Життя знову. . .

2,2 км Ранок 20-річного Ілля починається як звичайно - чашка зеленого чаю і читання листів. В цей час Ілля навчився жити в новому вигляді.

Життя знову. . .

3. У Наприклад, дізнаючись про погодження знову...

Життя знову. . .

4. У

Життя знову. . .

5. Умань Після того, як Ілля втратив пальці, він не міг нічого робити. Через свою бездопоможність, хлопець часто впав у розпад і навіть думав про самогубство. Тепер цей час далеко позаду, і Ілля прекрасно справляється на себе, без допомоги.

Життя знову. . .

6. Жнівень Він допускає, що після втрати пальці він вважає себе запобіжником і не хоче виглядати в дзеркалі.

Життя знову. . .

7. Про нас Ілля на сцені з сім’ї. Першим був музична школа в класі фортепіано, потім відділ духової музики. З роками хлопець навчився відтворювати кілька інструментів: акордеон, гітара, трубка, флейта. Мій улюблений інструмент був саксофон.

Життя знову. . .

8. У Хто знає, як життя Ілля виявилося, якщо це не було страшного заходу. 21 січня 2010 р. о 19:00 він був збитий на вул., забрав свій мобільний телефон, куртку і зліва, щоб померти в 40-градусний заморозок. Тільки через чотири години, хлопець був обраний випадковими пасторами, і взявся до лікарні. На додаток до бджіл, Ілля мала заморозка пальців останнього ступеня. Вони повинні бути ампутованими.

3610Р. 4200Р.

9. Навігація

Життя знову. . .

10. Не хочу прийняти таку долю для сина. Олена з'єднала всіх родичів і друзів і змогла зібрати суму, необхідну для роботи. Ілля лікувався на Ілізаровському центрі травматології та ортопедії в Кургані. За два місяці Ілля підірвав дев'ять операцій - ампутація і пересадка шкіри. Але це лише перший етап. Подальша хірургія, яка тягне збережені фаланги за допомогою апарату Ілізарова, і два пальця на лівій руці, повинні бути імплантовані з стопи. Тривають нескінченні болі в руках, але завдяки цим операціям пальці Ілля збільшили пару сантиметрів. Однак лікування Ілля все ще триває.

Життя знову. . . р.

11. Після трагедії Ілля не думав, що він зможе знову відтворити саксофона і інструмент, який прокладений на полиці протягом тривалого часу. Проте, тяга за музику зробила свою роботу - він почав трохи навчатися на старій трубі.

Життя знову. . .

12. З Ілля знову приймав саксофон, 3 місяці пройшли. Хлопець активно тренує і записує тестові частини від свого друга в номері, обладнаних для маленької студії.

Життя знову. . .

13.00 р.

Життя знову. . .

14.

2019499 Р

15.00 р. Після перших випробувань і подальших досягнень Ілля вирішив повернутися до етапу. Ілля вже сьогодні працює. Батько піде на підтримку сина, і мати буде залишатися вдома.

Життя знову. . .

16.00 р. Для виконання великої кількості людей після такої тривалої перерви було неймовірно складно. У мене завжди були батьки і рідні А тепер я знаю, що мій батько шукав мене з спини кімнати, і мій мати не прийшов, тому що вона дуже турботлива. На мій батьки і всі люди, які не дозволяли мені поломитися і стояти, я заперечую свою творчість!

Всі

Життя знову. . .

Джерело: