Життя знову. . .

чистка
Це буде 16.

1,1 км Актобе Ілля Цибульський виглядає як дуже звичайний хлопець. Сісти в Інтернеті, спілкуватися з друзями, ходити в клуби. Він завжди кладе руки в кишені або одягає рукавички. Два роки тому в житті Ілля був трагедія, що назавжди змінив його і примусив його розпочати життя новими.

2,2 км Ранок 20-річного Ілля починається як звичайно - чашка зеленого чаю і читання листів. В цей час Ілля навчився жити в новому вигляді.

3. У Наприклад, дізнаючись про погодження знову...

4. У

5. Умань Після того, як Ілля втратив пальці, він не міг нічого робити. Через свою бездопоможність, хлопець часто впав у розпад і навіть думав про самогубство. Тепер цей час далеко позаду, і Ілля прекрасно справляється на себе, без допомоги.

6. Жнівень Він допускає, що після втрати пальці він вважає себе запобіжником і не хоче виглядати в дзеркалі.

7. Про нас Ілля на сцені з сім’ї. Першим був музична школа в класі фортепіано, потім відділ духової музики. З роками хлопець навчився відтворювати кілька інструментів: акордеон, гітара, трубка, флейта. Мій улюблений інструмент був саксофон.

8. У Хто знає, як життя Ілля виявилося, якщо це не було страшного заходу. 21 січня 2010 р. о 19:00 він був збитий на вул., забрав свій мобільний телефон, куртку і зліва, щоб померти в 40-градусний заморозок. Тільки через чотири години, хлопець був обраний випадковими пасторами, і взявся до лікарні. На додаток до бджіл, Ілля мала заморозка пальців останнього ступеня. Вони повинні бути ампутованими.

3610Р. 4200Р.

9. Навігація

10. Не хочу прийняти таку долю для сина. Олена з'єднала всіх родичів і друзів і змогла зібрати суму, необхідну для роботи. Ілля лікувався на Ілізаровському центрі травматології та ортопедії в Кургані. За два місяці Ілля підірвав дев'ять операцій - ампутація і пересадка шкіри. Але це лише перший етап. Подальша хірургія, яка тягне збережені фаланги за допомогою апарату Ілізарова, і два пальця на лівій руці, повинні бути імплантовані з стопи. Тривають нескінченні болі в руках, але завдяки цим операціям пальці Ілля збільшили пару сантиметрів. Однак лікування Ілля все ще триває.

р.

11. Після трагедії Ілля не думав, що він зможе знову відтворити саксофона і інструмент, який прокладений на полиці протягом тривалого часу. Проте, тяга за музику зробила свою роботу - він почав трохи навчатися на старій трубі.

12. З Ілля знову приймав саксофон, 3 місяці пройшли. Хлопець активно тренує і записує тестові частини від свого друга в номері, обладнаних для маленької студії.

13.00 р.

14.

2019499 Р

15.00 р. Після перших випробувань і подальших досягнень Ілля вирішив повернутися до етапу. Ілля вже сьогодні працює. Батько піде на підтримку сина, і мати буде залишатися вдома.

16.00 р. Для виконання великої кількості людей після такої тривалої перерви було неймовірно складно. У мене завжди були батьки і рідні А тепер я знаю, що мій батько шукав мене з спини кімнати, і мій мати не прийшов, тому що вона дуже турботлива. На мій батьки і всі люди, які не дозволяли мені поломитися і стояти, я заперечую свою творчість!

Всі

Джерело: