Не можна затримати сльози спини: найпопулярніший чоловік у світі загинув.

Нещодавно загинув найбільш популярну людину в світі – хлопчика Ілля від дитячого будинку в районі Перм. Ви, ймовірно, не знаєте нічого про нього. Не дивно. Ілля не мав родичів або родичів. Він не знав своєї мами і татом, його дідівці, бо він провів все життя в школі-інтернаті для інвалідів.

Його біологічні батьки покинути його, але він зустрів багатьох чудових людей з усього світу, для кого він став сім'єю. Можливо, після того, як читати це, деякі частини вас будуть пов'язані з цим чудовим яскравим хлопчиком.

Ілля народилася з страшною хворобою - Дученна амітрофія. Це невиліковне захворювання поступово вбиває всі м'язи тіла, поки воно не досягне найважливіших органів – серця і легенів. У зв'язку з цим батьки Ілля віддали перевагу не мезитися з проблемною дитиною, а відразу ж після пологів подається йому над дошкільної школи. Вони ніколи не побачили один раз.

З 14 років Ілля зважився як пуховик. Він може бути в ліжко з однією рукою від колісного крісла. Захворювання дитини було легко травмувати на найменшому безтурботному русі, але Ілля завжди залишалася спокійною і доброзичливою. Він може лише спокійно запитати, "Діма, виправити голову, або це буде відпадати!"

Ілля він був хворим і знав, що він збирається померти. Але він був абсолютно спокійним. Наприклад, під час новорічної вечері в паліатиновому палаті він серйозно і соковито ставився на цьому питанні з сніговиком Леною: «Я не розумію, чому люди бояться смерті?» Я щаслива людина – всі мої побажання! І не страшно вмирати. Чи принесете мені помідори? ?

Цього Нового року діти з школи-інтернату привітали групу карінгу Пермян, які організували спеціальний рух «Дедморозім». І до цього ж люди вирішили подарувати Ілля особливий подарунок на день народження. Вони попросили своїх друзів онлайн, щоб відправити йому привітання з усього світу. Так, Ілля зможе не менше психологічно зробити поїздку, адже все його коротке життя йому було приречено провести в школі-інтернаті.

Сотні людей відповіли на виклик. Ілля отримав привітання з усього світу: Канада, Франція, Японія, Австралія ... Багато листівок подали місцевих поштових працівників. Ілля, побачивши груди з листів і подарунків, запитав: «Я це найпопулярніша людина на Землі? й

Найпопулярніші люди на землі не жили, щоб побачити кінець цього літа. Він загинув 19 серпня, і незабаром був похований на місцевому цвинтарі. У останню поїздку він був керований по зламаних дорогах брудно-вишуканого лофа. У пам'яті Іллі залишалася тільки зв'язок з сирою глиною і дерев'яним хрестом з пластиковою пластиною. На якому написано ім'я, прізвище та роки народження. Є лише 40 білих троянд від тих, хто особисто знав цей чудовий хлопчик, і сльози колишнього сніговика Lena. . .

р.

Є тільки одне, ніж смерть дитини. Це смерть дитини, яку ви знали особисто. Тепер ви знаєте Ілля, теж, і з його смертю щось загинув у вас. Але головне - це те, що є щось живо. . й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але це може допомогти людям навколо вас принаймні морально. Поділіться цим повідомленням з друзями, і це буде легше для вас, щоб обговорити, як подарувати іншим трохи доброти і тепла.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8