Ви виростите, щоб бути джентом!

Ти будеш джента!

Ви вирости і бути джентом, мамами пояснять своїм дітям. Ви не будете відвідувати університет, ви не отримаєте нормальну роботу, якщо ви навчитесь. Що вам подобається?

Здається батькам, що якщо ви пофарбуєте дитину більш страшною перспективою, він стане тривожним, жахливим і починає робити все, щоб ця страшна реальність ніколи не була. Він зробить гарне ліжко, чистить його приміщення, навчаючи для одноповерхівок – просто так, щоб жахи, намальовані батьками, не приходять.

Я ніколи не навчаюся.

Це насправді різні.

Я пам'ятаю мами, навчаючи мене, як в'язати обличчя. Я не вдалося, петлі плуталися, куртка для ляльки не робила, я був примхливим і кричущим, що я ніколи не досягав успіху.

«Подивитися, як це добре», - сказав моя мама. - Ось так просто тримайте спицю, і зв'яжіть петлю, як це.

«Я ніколи не навчаюсь, що в моєму житті», - Я занурився, тиснені петлі краще і краще. - Хто навіть придумав цю шпильку в'язання!

«Ви вже отримуєте нормальну сорочку», маму сміється.

«Так, але я ніколи не навчаюсь в’язати цю поверхню стипендії будь-яким чином!» Я протистояли, хоча я бачив, що все вже було зроблено. Але я не можу визнати мій маму, і я не був.

У будь-якому випадку я можу в'язати зараз. Але швейна машина не працює. У мене був чудовий батьківський учитель, який з радістю розповість мені, де вирощувалися руки. Вона повністю переконана мене, я вірила її, що руки росли звідти, і зараз набагато простіше пришити всю завісу своїми руками, вирощуючи звідти, ніж випрямити один шв на машинці, хоча я навчився його з 5 до 8, протягом чотирьох років. Це просто те, що тренінг супроводжувався коментарями, такими як "чого пошиття, що" і "що ви закручували тут."

Це не секрет, що ви не можете навчити всіх, як це. Я думав, що навчаюся їздити в сорокі, а інструктор в водій школі розповів мені з неповторною чесністю: ви повинні навчатися їздити восьмому, і за сорок ви не дізнаєтеся нічого. "Що ви робите?" - "Чому ви збираєтеся?" - "Покупити газ, я сказав!" - "Чому приводи, як це!" - "Чи ви приїжджаєте з голови?" Він поганий, як поранений бісон, я був рубаний, я кричав, я втратив останні залишки компосту, і я знав, що я був приступним і водіння не для мене. На жаль, з першим «ви» відмовтеся від своїх послуг. Природно, я нічого дізнався від нього. Я дізнався, що він ніколи не підняв голос. Професіонал не потребує.

Не потрібно.

Іноді результати навіть садівники. Одна літня леді розповіла мені, що вона вважала свою маму довгострокову «що вам сподобається» (по суті – половина помсти не знає, як, ліжко виготовлене крок, вона не схожа на миття посуду, які не хочуть одного) – що вона розуміла: це не дивно, щоб почекати принцесу, потрібно захопити першу, яка подається. У віці 18 років вона зустрілася з маррі першої особи, вона зустрічала – перший, хто приділяв увагу її всім, більше, можливо, не буде шансів. Недостатньо сказати, шлюб був відчайдушний.

Я пам'ятаю одного з наших викладачів у школі, кажучи, чотиринадцять разів три, скільки? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ні, я тепер я можу розмножувати чотирнадцяти трьома в моєму розумі, але кожен раз я чув вас ідіотами, я не відрахував вас як бар, я сердився. Моя сина, що надходить з школи в семи класах, сумно сказав: «Мама, чому ми завжди пояснимо, що ми фоліо, ми не знаємо нічого, ми не пройдемо іспиту, не отримуємо сертифікат і йдемо на джентів?» Я не можу чути більше. Я не можу чути більше. В іншому шкільному віці.

Ви не знаєте, що вам потрібно. Що ти стоїть тут, що ти сидиш тут, хто тримає таку бювету, яка тримає таку ручку, яка пришиває так, хто пише так, що ти думаєш, де ти шукав, що я повинен сказати мені, розповісти мені, робити це для вас?

Все це падає на голови наших дітей щодня, рік після року. І навіть якщо батьки мають ангелічний характер, Соломонічна мудрість і незрівнянне терпіння, діти все одно почать від світу, що вони не потрібні в ньому, вони не стоять там, вони не сидять там, вони роблять це – і краще, якщо вони не були. В транспорті і в дворі, в школі і в музеї, в магазині і по вулиці - діти не вітаються. Отримаєте руки від мене, не торкайтесь, як ви вчиняєте, як ви стоїтьте тут, як ви робите тут, отримаєте тут.

У деяких країнах світу діти люблять і радіють, чи в кафе або на вулиці я пам'ятаю, як дивний він був в Італії, де мій трирічний син був радічений, як ніби сонце розкочився в кафе або магазин; Я пам'ятаю, як власник весільного магазину в Гельсінкі, слуху і розуміння без перекладу мій fierce whisper “доторкнутися руками” – сміється і дозволила мені одинадцятирічна дочка, щоб доторкнути все, що вона хотіла.
У нашій країні діти отримують різні відгуки від світу - це буде краще, якщо ви не були тут. У будь-якому випадку, будь ласка, зв'яжіться з нами. І як правило, ми самі в поганий момент додати: що ви катування мене, довго я блюш для вас, зупинити mocking мене!
«Чому ви подарували мені на всіх», – мурмур, розслабляючи двері за ними, і це не просто питання.

Доброго дня! Якщо ви не забудете голову в домашніх умовах, ви забудете свій документ в домашніх умовах, не підібравши з місця в першій години ночі, щоб ви не повісили сукню, не кинули на стілець в шафі. Вирощування, ми не припинили створення стипензій і помилок, але ми більше не лікуємо для будь-якого з них.

Невірно.

Мій син один раз сказав: Тринадцять років - лютий вік: ніхто не піклується про вас і ніхто не поважає.

Коли я був молодий, діти не поважали. Право на повагу не дано від народження, його потрібно заробляти, довели, що ви заслуговуєте на повагу. Діти повинні бути виправлені. Вкажіть помилки, витягніть, виправте, виправте. Найпопулярніші викладачі навіть потім писали - покажіть дитину, де він поганий, але де він хороший, де він досягається; цей найкращий досвід залишився незадовільним у масовій школі.

Коли я був молодий вчитель, тільки сім років старших, ніж учні, я був колись атакований офіцером з обов'язків у шкільному комп'ютерному класі: "Для, швидко відійшов взуття!" Я сказав, що! Вона не хоче чути, що туфлі були зміщувачем, вона припинила кричу тільки тоді, коли вона почувалася «це наш вчитель». Вона сказала: «О, я думав, що це дівчина». Ви можете мати дівчину.

Ця система значень, якось смертельно бракує базової поваги людини для людини – коли повага не тільки найстаріша, мудра, все досягається, але всі – тому, що він чоловік, він є вашим братом, він також Божий творіння, він також образ Божого. Не просто вчитель, але дівчина. Не тільки членом Державної Думи, але й в'язниці.

Ідея поваги дітей, як правило, не вживається на внутрішньому грунті. Якось не бачить різницю між повагою і допустимістю, повагою і відсутністю меж. Хтось є непристойним – «що я торкнутися в його дузі?», інші пояснюють, що вони поважають вибору своїх дітей, і тому дайте кожному пересуватися і дати дитині тероризувати інших за їх задоволення.

А самореспект теж поганий. Я знаю багато вирощених, розумних, красивих, іноді дуже успішних, які живуть з нескінченною впевненістю, що вони нічого не є, моральні реакси, які вони не можуть жити, що інші переносять їх тільки через силу або з милосердя. Деякі доводять все своє життя, що вони мають право на повагу, інші вже знають, що нічого не буде працювати.

І, страшно сказати, і зв'язки з Богом не виходить, тому що в Ньому той же вічно невдоволений вчитель бачив: добре, не молився, не швидко? Ви вже цілий рік, і ви зараз? Що ви робили з цілою поштою, і зараз ви прокинулися? Ось чому ви тут? Що ви хочете? Дві, перейдіть і подумайте про вашу поведінку. Ви повинні мати думка перед, але зараз це занадто пізно. Два року, два в довідці, в наступному світі ви станете джентом.

Але ні.

Я не хочу, щоб закінчити там.

Як це зробити.

Ми не дуже хороші вихователі зазвичай. Не вистачає міцності, мудрості і терпіння. Ми не знаємо, як боротися з нашими емоціями. Ми часто заважаємо як маленьким дітям, а не дорослим, очікуємо дітей, які хворіють у дорослих, розуміємо наш біль, приймаємо його і терпляємо її, симпатізуємо з нами, і мудро і вірно. Деякі діти роблять, але тягар важкий – навіть для нас іноді.

Але ми любимо наших дітей, і ми робимо багато речей, тому що любов має дивовижну властивість: вона підкаже правильні рішення. Ви не знаєте, як це зробити, робити це для любові, ви не будете виходити неправильно.

І ми впевнені, що це зробити. І це буде виглядати краще і краще – і все вийде, тому що надія не знесена, і любов не виходить.

Автор: Ірина Лук’янова P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.pravmir.ru/dvornikom-budesh/