Паркани про головне

Інструктивні історії про те, як творча людина може світити свої промені таланту, досягти фінансово і знайти внутрішній мир. Проверб і жари є універсальним явищем у світі фольклору і літератури. Вирішена екстремальною гострістю головної ідеї, виразністю та виразністю мови, цими літературними роботами висвітлення природи змінюють їх зовнішній вигляд, але не втрачають своєї актуальності.

Пристосування склоочисника та Microsoft

Один день, безробітний чоловік прийшов на інтерв'ю з Microsoft, щоб отримати джент. У відділі кадрів запитали його питання і в кінці розмови запитали йому залишити електронну пошту для контакту.
до Який лист? - Я навіть не маю комп'ютера.
- Тоді ми не можемо використовувати вас, ви не існує практично, він сказав.
Останні 100 рублів в моїй кишені, що робити? А потім до нього приходить думка. Він йде на ринок, купує кілограм яблук і запускає додому, щоб запропонувати ці яблука. За час, він подвоював столицю. Потім він купив більше яблук і продаляв їх.
У цей день заробив 1000 рублів і зрозумів, що можна жити з таким доходом. Щоранку він буде йти на ринок, купувати яблука і продати їх в будинок. Так, після того, як він придбав машину, потім відкрив яблучну компанію доставки, і через кілька років він володів мережею продуктових магазинів.
Через роки він вирішив запевнити своє життя і життя своєї сім'ї. Він звернувся до агента зі страхування, і він просить його залишити свою електронну пошту. І підприємець, як багато років тому, говорить:
- У мене немає електронної пошти і я не маю комп'ютера.
- Ні! здивований агент. У вас є бізнес, як це, і ви навіть не маєте електронної пошти! Подумайте про те, що ви будете робити і що ви повинні зробити, якщо ви були один.
- Так, я стане джентом в Microsoft, підприємець відповів.

Адреса задач

Професор забрав склянку води, витягнувши її вперед і попросив своїх студентів:
до Скільки ви думаєте, що це скляні ваги?
Анімація аудиторії.
- Про 200 грам! Ні, 300 грам, будь ласка! Або ж, можливо, всі 500!
- Я дуже не знаю, поки не зважаю. Але зараз немає. Моє питання, що відбувається, якщо у мене є скло, як це протягом декількох хвилин?
- Ніщо!
- Про це заявив професор. Що відбувається, якщо я тримаю це скло в моїй вихідній руці протягом двох годин?
- Ваша рука почне боляче.
до Що робити?
- Ваша рука стане онімом, у вас буде сильний розлад м'язів. Ви навіть можете піти в лікарню, один студент сказав.
до Як ви думаєте, що вага скла буде змінюватися, якщо я протримую весь день?
- Ні! Студенти відповіли
до Що потрібно робити, щоб виправити все це?
- Просто поставте скло на стіл! один студент - сказав він
- Точно! Професор відповів щасливо. Це випадок з усіма проблемами життя. Подумайте про проблему протягом декількох хвилин, і це буде для вас. Подумайте про її протягом декількох годин і вона почне смокчувати вас. Якщо ви думаєте, що весь день, то вам буде паралізувати. Ви можете думати про проблему, але це зазвичай призводить до нічого. Її вага не зменшиться. Тільки дія може вирішити проблему. Вирішити його або покласти його на стороні. Не існує точки носіння важкого каміння, що паралізують вас.

Фінансові ігри

Після того, як час був старий чоловік. Увечері діти відіграють біля дому. Гра завжди супроводжувалася гучними кришками. Стара людина втомилася від неї, і один день запросив їх в будинок. Він сказав їм, скільки він насолоджувався прослуховуванням дитячих голосів, і пообіцяв всіх 50 центів, якщо вони вийшли завтра.
Хлопці вийшли і грали ще більш весело і голосніше. Стара людина сплачувала їм і пообіцяла оплатити їх знову наступну ніч. Але наступного дня діти отримали не 50 центів, але 25 центів. На третій ночей старій людині оплачували 15 центів і пояснили, що він виявився з грошей.
"Подумайте, що він запитав, "навіть, що ти повернувся завтра і грати на 10 центів?" Неймовірно розчаровані діти сказали, що вони не приходять знову на всіх. Чи варто витрачати стільки енергії на 10 центів?

Хто зупиняється?

У степу прогулявся лицар. Довгий шлях. По дорозі він загубив коня, шолом і броню. Тільки меч залишається. У лицарі був голодний і спрагий. На відстані він побачив озеро. Зібрав всю свою решту міцності і пішов до води.
На озері був триголовий дракон. П'ятий меч і з його останньої міцності почав боротися з монстром. Боротьба за добу, боротьба за два. Він відрізав два дракона голови. На третій день дракона знизився без міцності. Поблизу впав втомлений лицар, не в змозі стояти на ногах і тримати меч.
А потім, з останньої сили, дракон запитав:
- Лицар, що ви хочете?
- Пити воду.
- Ну, я б. й

Невідомий

Одна людина чинила злочин. Він був спійманий і приніс до розгляду царем. Загиблий штраф був накладений, але цар запросив йому вибрати долю: або повісити або отримати за великий чорний, нестрасно сталеві двері. Кримінальна думка і вибрали жовчі.
Коли нозо кинув навколо шиї, він раптом сказав:
- Я був цікавий: що за дверима?
Цар посміхався:
- Ви знаєте, це смішна річ. Я пропоную всім цим вибором, і кожен вибирає галуси.
до Що поза? Я не скажу нікому, нікому не додано, вказавши на нозі.
Після тиші цар відповів:
до Свобода. Але люди так бояться невідомого, що воліють мотузку до неї. . й

ринкова вартість

Один день молодий людина прийшов в Майстер і сказав:
- Я прийшов до вас, тому що я відчуваю, що я не хочу жити. Все говорить, що я втратив, slut і idiot. Будь ласка, майстр, допомогти мені!
Майстер, маючи погляд на молодого чоловіка, відповідав:
Я не можу допомогти вам. Мені потрібно терміново влаштувати дуже важливу справу, а після маленької думки він додав: Але якщо ви погоджуєтесь допомогти мені у моєму випадку, я з радістю допоможемо вам у вашому житті.
- З... з насолодою, майстром, він мм'язував, гірко кажучи, що він знову був відштовхований на фоні.
Майстер знімається з лівого маленького пальця кільце з красивим каменем.
- Візьміть свій кінь і покатайте на ринок площі! Я повинен продати це кільце, щоб сплатити борг. Не приймаємо ціну нижче золотої монети.
Молода людина зняла кільце і збігла. Прибуваючи на площі ринку, він почав запропонувати кільце для торговців, і вони вперше подивилися на його товари з інтересами. Але, як тільки вони чули про золото монету, вони відразу втратили всі відсотки в кільце. Деякі сміхалися відкрито на обличчі, інші просто відвернулися, і тільки один купець так пояснив йому, що золото монета занадто висока ціна для такого кільця, і це може бути тільки мідна монета, добре, принаймні срібло.
Зійшовши на ринок і пропонуйте кільце до добрих сотень людей, юнака знову обурила кінь і повернулася. Дуже зміщується з ладу, він вступив до майстра.
- Майстер, я не можу зробити своє завдання, він сказав сумно. На краще, я можу отримати пару срібних монет для кільця, але не золото! Про те, що це кільце не варто.
до Бажаєте знати справжню цінність кільця. Хто може зробити це краще, ніж дживелера? Йдемо до дживелера і запитайте його, скільки він запропонує кільце.
Молода людина пішла на ювелір. Він дивився на кільце і нарешті сказав:
- Розкажіть майстер, що я не можу дати йому більше 58 золоті монети. Але якщо він дає мені час, я купую кільце на 70, враховуючи актуальність угоди.
- 70 золоті монети?! - Молодий чоловік сміхався радісно, подякував ювелір і кинувся назад.
- Сісти тут, сказав Майстер, після прослуховування мультфільму молодого чоловіка. І знаю, син, що ви є кільцем. Чудовий і неповторний! Тільки справжній експерт може судити вас. Так чому ви йдете на базар, очікуєте, що перша людина це зробити?

Внутрішній спокій

Набридло шумного і неспокійного міста, де все відволікається від медитації і самоконтемпляції, людина вирішила знайти тихе, спокійне місце. Він прийшов в ліси, де не була одна людина, але він не міг концентрувати, тому що він був хамперований хребтом. Він пішов далі в ліс, але птахи дуже гучно там, відволікаючи його від контакту з внутрішньою самою. У пошуках тиші людина лазила в печеру - це було дуже тихо, але звуки попадання води подразнюють його.
Потім він побудував себе маленький котедж з звукоізоляцією, заблокував всі вікна і двері, але в повній тиші, "так-так, тик-так ..." був чутий голосніше і гучніше. Він розірвав годинник від руки і розім'яв його на стіну. Сісти вниз, заспокоївся вниз, взяв глибокий дихання, щасливий, що тепер він нарешті буде тихим, але... “Knock-knock, збити-knock...”, його серце звучало голосніше і гучніше у грудях.
Мораль: Всі проблеми, як і їх рішення, не десь поза, але всередині себе. Не має сенсу виглядати добре, де ми не, але щоб дізнатися про те, де ми є. . й

Планета кругла

Якщо він міг би поділитися секретом своєї кукурудзи, яка, рік після року, виграє кожен конкурс на якість. Весь секрет був те, що він розподілив кращі кобси для посіву всіх сусідів.
- Чому видають найкращі зерна до ваших сусідів, коли вони постійно конкурують з вами?
до Ви бачите, фермер посміхається. Вітер продає пилку з моїх полів до полів моїх сусідів, і навпаки. Якщо мої сусіди мають гірші сорти, ніж я дороблю, скоро ваші культури будуть погіршуватися. Як кожен з нас подбає про наші культури ще одна справа.
Те ж саме відбувається у житті людей. Ті, хто хоче бути успішним, повинні піклуватися про інших і допомогти їм досягти успіху. Тому що краще людей, які живуть навколо вас, краще ви. Ми всі пов'язані з цим світом.

Сонячний

Одного разу промінь сказав Сонце:
- Щодня я полетіти до Землі і прогрівати все життя, але я хотів би прогріти серце людини.
- «Окай, можна подарувати краплі сонячного вогню до серця людини», - сказав Сонце. Цей вогонь допоможе людині стати великим творцем. Вибирайте найкращі люди.
«Як ви знаєте, що краще? й
І почув він сумні думки хлопця: «Я не можу нічого робити». Він хоче бути художником і став художником. Я люблю дівчину і вона не дивиться на мене.
до У вас є таланти, молоді та вмілі руки! загинув промінь і дав чоловіка його вогонь.
Вогня зламався в серці людини і зробив його підняти очі і випрямити його плечі. Він приймав фарбу і розписав прекрасний букет для коханої. "Це диво!" дівчина дрочить і поцікавила його. Тоді хлопець пофарбував будинок так багато, щоб клієнт був захоплений: Я думав, що ви були художником, і ви справжній художник. Мій будинок став мистецтвом. І хлопець став відомим художником.
Промен повернувся до сонця і сказав:
- Я заготів, щоб знайти найкращого чоловіка. Я зустрілася з першою людиною.
- Ви вірили в чоловіка, сонце відповів радісно. І віра і підтримка перетворять будь-яку людину в творця і допоможе подолати будь-які перешкоди.

Ми всі олівці

Дитина дивує її бабуся писати лист і просить:
- Ви пишете про мене?
великодні зупинки письма, посмішки і говорить її онука:
- Ви здогадували його, я пишу про вас. Що таке не те, що я пишу, але що я пишу. Я хотів би виростити, щоб бути таким олівцем.
Дитина дивиться на олівець з куріозом, але не помітить нічого особливого.
до Так само, як і всі олівці!
до Все залежить від того, як ви шукаєте. Цей олівець має п'ять якостей, які вам потрібно, якщо ви хочете жити в гармонії зі світом.
Ви можете бути генієм, але ви ніколи не забули існування Гуідингової руки. Викликаємо цю руку верхню силу. Довірити цю владу і дізнатися, щоб відчути її.
По-друге, писати, потрібно заточувати олівцем. Ця операція є трохи болючим для нього, але після цього олівцем написується більше. Таким чином, зможливити біль, запам'ятовуючи, що це незрівнянно.
По-третє, якщо ви використовуєте олівцем, ви завжди можете відірвати те, що ви думаєте, неправильно. Пам'ятайте, що виправлення себе не завжди погано. Це часто єдиний спосіб перебування на правій трасі.
В олівці це не дерево, з якого він виготовлений, ані його форма, що має значення, але графіт всередині. Завжди подумайте про те, що ви йдете на вас.
П'ятий, олівець завжди залишає позначку. Ви також залишаєте сліди ваших дій, тому подумайте про кожного ходу.

Дивитися також.:
29 Поради про те, як створити без зменшення
25 Шляхів подолання творчого співака
10 правил творчості

www.adme.ru/shkola-reklamista/10-pravil-tvorchestva-292855/