Досвід роботи, перевірений на своїй шкірі «смак» пояс: що це давало років пізніше

Досвід роботи, випробувано на своїй шкірі "смак" пояс і що він дав років пізніше.

Масова пропаганда «декриміналізація насильства в Україні», опубліковані статті під егідою «психологів», які затвердили трепку дітей та трепка. Читачі читати, дивитись підпис «психолог», опублікований в респектабельному місці, і купити в цей нібито «професійний» галімат.

Я зараз 48 років і більше 10 років я активно брав участь у особистій психотерапії в різних форматах, брав участь у роботі багатьох груп і тренінгів, був у багатьох групах чоловіків. І про те ж кількість років, я сам був провідними клієнтами і тренінгами, я зустрілася з сотнями особистих оповідань, в яких з'явився ремінь як «збільшення».

І я тепер знаю одне: що блювання є насильством, незалежно від того, як може бути благородна його мета. Люди не є тваринами і не повинні бути “треними” морквою і паличками.

Моя історія про це «освіта» і наслідки, з якими мені довелося боротися:

Моя мама розлучила мій тато, коли я був лише рік. Крім мене, була ще одна дитина, 3 роки старше, брат. У військовій установі мама мала піти на роботу, і це було завдання змінити телефонний оператор. Таким чином, вона була часто не від дому, а коли вона прийшла набридла, вона змушена була зробити домашню роботу, і це був «Особливим будиночком» без зручностей, не квартири.

Розлучення примусив маму достати, поверніть на механізм «покинутий вам, він є хторою і козою, і ніхто не потребує, але мені». А потім програма каже, що ми «допомогти мамі, бути слухняними і обробляти все самі. й

Я втратив маму з батьком, не фізично, але емоційно, теплим і прийомом, захопленням і прихильником. У матеріальних умовах вона була готова до аварії, але щоб зробити нас щасливими. Таким чином, вона була менше 3 робочих місць пізніше і не була: очищувач, менеджер, оператор котелень, janitor. Одне з робочих місць завжди на добу.

Знайте, це було важко для неї. Алімоній для двох був 22 рублів, з мінімальним пансіоном в СРСР 70 рублів. Ми були дуже бідними. І ми, як діти, не хочу, щоб зібрати мами, десь і підтримку. Але ми часто їхали до себе, і деякі люди навчили нас, як боротися з ситуаціями.

Найчастіше було замовлення від матері, щоб зробити щось, очищати, мити посуд, зробити домашню роботу, мити взуття. Але це не гра, це не співпраця з дорослими. У зв’язку з тим, що ми зробили «додатки» і попросили до повного замовлення. Будь-яка помилка, забуваючи зробити щось зумовлене лютою матері і, в результаті кричить і «виготовлення» з поясом. Іноді вона була названа «збитком», але частіше вона супроводжувалася питанням «Ви будете обійняти свою матір?».

Скільки років ми заважали? Мама каже, що його тато використовували ремінь на браті, коли він був 3. Брашов додому з дитячого садка, для якого він отримав військовий ремінь. Мати гордо показує руку, на якій простежується пряжка, вона приступила до свого брата і отримала пояс на руці.

І знову, згідно з матір'ю, брат потім поховав десь в трубі під шосе і не хочу вийти. Ви можете уявити жах, який він досвідчений. Він продемонстрував ініціативу, незалежність, свого роду «досягнення» та гирл. батько, який повинен захищати сина, підтримувати свою відвагу, ініціативу, пригнічує все це. Не дивно, що вже в підлітковому віці брата, вони мали конфлікт і аж до смерті батька, брат не хоче спілкуватися з ним.

Хто був відповідальним за те, що мій брат залишив дитячий сад? Хто повинен бути покарана? І, по суті, що сталося 3 роки, потрібно було включити ремінь в освіту? А що б навчити брата? І найголовніше, хто візьме урок? Яка ємність дитини на 3 роки, тобто можливість зрозуміти наслідки своїх дій і виконувати обов'язки?

Яким чином, якщо учитель тероризував свого брата, і він не міг його стояти? Якщо живіт хворий, і т.д. Хтось запитав його?Він зламав правила, що було досить. Після того, як все це добре правило, щоб бути в радянському садку, весь день без батьків. Хто зараз зрозумів мене. Я не знаю, хто зрадився про садівництво. Більшість людей описують його як жаховий фільм. Чи потрібен ремінь для повернення дитини? Мама і тато. Привіт, син, я дуже щасливий для вас, отримай пряжку на асах - візьміть "освіта".

На мій дорослий питання, чому мій брат не захищав нас від свого батька, і вона заважала себе, вона відповіла, що на 3 роки ви ще не можете заважати, рано. Але в 5-6 років вже можливо, тому що вже "голова на плечі". Не дивно, чому кримінальна відповідальність тільки від 14 років, і тому б всі роки від 5 років і буде порушено, так як причина вже є.

До питання, і чому збити ремінь, відповідь звучить: «І як ти піднявся?».Але я запитаю ще одне питання, коли навчатися? Якщо ви перебуваєте в 3 робочих місця і не вдома.

Можна ввести позицію матері, і навіть зрозуміти. Повне виснаження, прагнення бути кращими, щоб ніхто не вважає, що вона є «немовою матір'ю». Бажання, що хоча б діти «люблять» і тримають її, так як чоловік зрадився і залишив. Для того, щоб зробити життя трохи простіше.

І це там, де прийшов ремінь. Так само як засіб «освіти». Поранньо мити посуд або підлогу в 4-5 років - отримайте його. Пробити щось, отримати його. Взяти брата, отримати його. Викладачі школи скаржилися - отримайте її. Виріжте оббивку дверної прокладки з помсти - отримайте її.

Головне, щоб ніколи не знали, коли я буду.

страх. Постійний страх. Все дитинства в страхі, що болить, нестерпно болючий. Груша отримання пряжки в голові. Груша вибиває очі. Не зупиняйтеся і вбити тебе. Жінка, мати, яка повинна захистити вас від загроз, від пошкоджень, від ворогів, стає монстром, від якого ви не знаєте, що очікувати.

Я не можу описати те, що я пережив, коли я піднявся під ліжком з ременем та матір’ю його виїжджав і «освічений». Коли я пішов в шафу і знайшов його. Але найгірше було, коли мій брат або поховав у туалеті або санвузлі, і маму зняли чіпси, витягали їх і засміхали їх. У квартирі не було жодного кута, де можна приховати від «освіти».

"Мій дім моя фортеця". А! Я не маю свого будинку, крім мого великого автомобіля, перетворена для подорожей. І з'явився тільки з машиною на 40, що відчуття «будинку». Моя мати буквально вибивається з мене почуття, що будинок є місцем, де це добре і безпечно. І що вона сказала мені, "виготовлений" з цим ременем?

75995725

Груша. Все моє життя я боявся зробити щось неправильно. Він став ідеальним Розкажіть мені, що велика угода? Це хороша річ, яку ви не робимо. Я не думаю. Люди навчаються від помилок, перш за все це зробити, потім виправити і кожен раз вони роблять це більш успішним. І я не можу бути неправильним, для цього ви можете отримати ремінь, тому що краще робити? Ні. Це краще не почати, тоді ви просто «бump» і «лазити». Але ремінь все ще болить.

І тепер уявіть собі самообмеження, зусиль, сумніви, що я мав піти, щоб отримати щось розпочате. І скільки цікавих хобі я прокинув, коли я зіткнувся з найменшою перешкодою. І як багато волосся я витяг на себе і скільки місяців я вішався в тому, що я не зміг нічого.

Яка допомога поясу? Я вгадаю свою маму, що він захистив мене від помилок. Хто б не знав, що болить ремінь?Чи знаєте ви, що дитина думає в той момент, коли вони боляче? Я знаю. «Я лякаю, я роблю все через мій ас. Чому я поставив мій маму? Хто запитав мене до цього? Все про мене!

Неймовірно, що вболівальники «освіти» з ременем подрібнять, і мої сльози прибули, коли я пам'ятаю, як я кинувся на ногу матері і занурився: «Момі, не вдарив мене!» Мама, я бачу, я не буду це знову! Це не важливо, якщо я зробив це знову або ні, я хотів, що я б не потрапив. «Освіта».

Я недавно попросив мати, якщо вона розуміла, що болить, з поясом на спині, на плечі, на спині, на ногах. Ви знаєте, що вона сказала? «Чи не боляче? Не робіть! І не скажеш нічого, коли я пропоную, що велетень 200 кілограма лякає її. Після того, як дитина важить 20 кг, і мати під 70. Для другого уявіть масштаб і силу удару жінки в небезпеку. Якщо ви не фанат БДСМ, і ви 3 рази менші за розмірами, я думаю, що це буде.

Але це ще не було повного «освіти», я виштовхнув, і мама нагадав, що у нас завжди була деревина в домашніх умовах, по суті, прутки, і мама активно її використовували. Так є стрибки, хоча. Але мій мати все ще не щасливий, що ми завжди приховали цей матеріал від неї.

Ви можете запитати, що велика угода? Це над. І мій мама говорить про те, що тільки завдяки ременю не п'ють, не копали і стали люди. Чи є вони? А тепер про те, що «нехай», про те, що вони не люблять говорити, малювати паралельно. Я зробив це тому, що психотерапія була важкою і juxtaposed багато, багато приземленою і дав відповіді від того, де я мав дорослу проблему.

Але зараз назад до дитинства. Ви думаєте, що загиблий мій брат і я з бігу? Не грам. Як ми робили, ми робили. Вчителі скаржаться і скаржаться. Вони зламали щось, вони зламали її. Ми боролися, боролися. Для чого завжди був пояс.

Цікаво, де ефект є. Де відбувається зменшення причин ременя? Де краще робити в школі? Де менше пізно? Де на дачній ділянці є кілька гололиганів, таких як крадіжка яблук на дачній ділянці або підведення карбіду. Де відповідальність? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Єдина проблема полягає в тому, що завжди було щось покарати, тому вони не перетворилися в ангели. Або можливо, це було задньою для дорослого життя? Після того, як метою «освіти» є майбутнє, і неважливо, що дитина зараз боїться і болить, а потім. . й

Навігація Почуття. Ви знаєте, що це було схоже, коли ви трохи старші? Сюрприз, помста. Я помстаю! Хочу платити маму за біль, коли з'явилася фізична сила. Повернутися назад. Можливо, буде ті любителі трепка, які тепер скажуть: «Дуже бстард, мати дав йому все своє життя, вона хотіла підняти чоловіка від нього, і він голодний!» Тож до того, як я почав виростити в «людію», я проходив через досвід тварин, вбитого в куточок. Як і будь-який звір, я хотів кинути себе і прикусити той, хто болить його. Інстинкт. Захист вашого життя. Але від хто? Хто є агресором, який болить вас? Сама мати. Ви думаєте, що вона була мамою в той час? У відповідь на біль, я бажав одну річ: боляче назад і помста!

Тексти пісень, а це означає: Повірити мене, це страшно, щоб вбити свою матір, хто ви любите. З кожним з його «освіти» з ременем або хвостовиком, я переїхала далі і далі від неї. Зробивши дорослий, вона стала абсолютно дивним для мене, не існує емоційної інтимності, тільки «нативна кров» і вдячність за те, що вона підняла. Проксимус Теплий не виходить з будь-якої точки. Вона втратила мене, коли вона знищила мене.

Покажіть мені, не зробіть його! Вона зробила краще, ніж ви, попереджаючи вас про помилки. І ні, він був "розроблений" мій тварина, чоловіча сутність захистити себе, його тіло. Він позбавив мене від здатності протистояти, захищати себе від болю, реагувати на агресію до агресії.Вона приніс дивну ноту любові в свою реальність. "Любо, коли болить."

Тоді я навчився закривати серце. Я навчився бути агресивним для кожного «все» або «розумного» зв’язку. Я дізнався, щоб замерзнути і вимкнути всі почуття, просто зникнувши від спілкування. Я навчився бути в відносинах, що знищує мене, що болить мене.

Але найсмачніше, що я навчився відключати тіло, відчуття, біль. А потім безліч спортивних травм, катування себе в марафонах, заморожені в походах, безлічові синці і синці. Зеро догляд і догляд за тілом. Я просто мав спати на моєму тілі, боляче, хворий - добре, ебать його. Я не розумію, що я пошкоджений щось і потрібно лікувати. В результаті загиблих колін, спина, травматичні геморої, виснажене тіло, поганий імунітет. Отже, що ви «виготовили» з поясом?

У мене 12-13 років з'явився муфта. Мама прийшла додому з чоловіком в один день, і прогулялася до неї через в'їзд. Так я звернув свої автомобілі і солдати з шляху. Вона сказала: «Я відкинувся, якщо я побачила це знову». Я стояв на іграшки, для яких я отримав удар - "освічений".

Тепер, за другий, уявіть, скільки “освіта” я накопичився в той час, якщо я стояв і сказав їй: “Якщо ви доторкнулися мене знову, я вбити тебе!” Його мати. Можливо, це повинно бути ефектом «освіта-просвітлення»? Це придуха, прикмети ременя будуть проголошені, тому що мати дав йому все своє життя, працювало на 3 робочих місця, ще не маррі знову. Хто підняв сумочку?

Так питання, чи буде він? Хто перевірив? Моя мама ніколи не торкалася мене знову. У той час, коли він був відправлений, і він мав його горло. Він отримав, і він не був.

Результат майбутнього? Відсутність довіри у жінок. Постійні агресивні реакції на будь-які «порушення» моїх інтересів та кордонів. По суті, нездатність будувати нормальні, спокійні, приймати стосунки. Майже повна відсутність толерантності (надійність) на помилки та недоліки партнера. Практично миттєве відключення почуттів і відданості від особи. Іноді він покараний холодом, перетворюючи в циборг. Добре, що ебать "гістеричний," психічний розбиття, якщо щось йде неправильно. Піднятий голос, часто просто життя на вершині його голосу, суєти, розтерти на стіни кола. Займав сотні годин терапії і навчання, щоб зробити щось про це.

Але найголовніше, я боївся бути батьком. Так! Я не хочу, щоб мати таку ж долю, що я мав. Я знав, що я був агресивним, і що я збираюся почати вдарити дітей, і я не хочу, щоб вбити їх, oh, побачити, одурити їх. Я не хочу жити на них, і я знаю, що я збираюся я. У нижній лінії є те, що у мене немає дітей, я 48 років, і я не маю здоров'я, щоб організувати їх. Все тіло подбало про себе.

Що буде «освіта» ременя вчить? Не захистити себе, вашу територію? І як буде вирощена дівчина, коли вона атакована? Коли вони будуть в школі або на роботі? Коли буде взято майно? Як працює умовний рефлекс Павлова? Це право, не турбувати, або ви отримаєте губу. Вони не будуть кричати і кричати, навіть якщо вони розводять або ріпакують. Є десятки таких клієнтів.

Чи знаєте ви, що мій улюблений тренінг був багато разів? кордони. Я став експертом з кордонів, навчаючи людей захищати їх.

Останній. Ви знаєте, що найгірше, коли ви «виготовлені» з поясом, і не подбаєте, як ви відчуваєте в цьому моменті? Ні. Ви нуль. Ви прозорі. Ви не працюєте. Ви оточуєте життя когось. Ви хвилюєтесь. Ви не людина, ви не знаєте, і ви можете зробити все. Ви не працюєте і потребує фіксації. Ви знаєте, що це “прозора” для вашої матері?

Не знаю. Зніміть свої діти без ременя. Побачити їх, прийміть їх, сколите їх дії, але не зробіть їх «погано». «Добра індія – мертва індійка». Дитина може також “ди” символічно, “навикористання” все, що запобігає мами і таду від життя, по суті Сама. Приєднуючи комфортну ляльку. Як стати агресивною і активною на війні з усього світу. Це не краще.

Я люблю його. Чи є слово дійсно щось спільного? Собаки теж люблять і "освічені" за допомогою тренінгу. Ви хочете, щоб дитина виросла? Підсумкова собака, яка не засмічує тебе? Сердитий тварини? Або людина, яка любить життя, світ, ви, інші, себе?Видання

Автори: Андрій Вишняков

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/vishniakov/posts/ 14235472310111

Категории

Смотрите также

Новое и интересное