Чому батьки завжди знають, як жити і чим це неправильно

Перший раз я бачив їх батьком і сином. Моє батько дійсно тривожно. Син байдужий. З якоїсь причини я відразу вирішив, що байдужість грали.

Ймовірно, тому що вік сина (пристойно 13-14 років) означали пасоли підліткового віку з батьками і їх постійне затримання, що дитина не була як очікувана, і боби не призначалися батьківським досвідом.

浜у 涓 蹇

В першу чергу підтвердило свою початкову гіпотезу.

до Пропустити школу Я маю на увазі, ви повинні буквально тримати руку на шкільні двері. Я соромлюся себе, і він не піклується. І лягає весь час. Він стоїть на землі, навіть коли спійманий. Виділення на своє здоров'я: вранці обов'язково головний біль або шлунок. Моя мама використовувала для покупки до недавнього часу, нехай мені не йти до школи, поки я не зупинився.

до Де ви йдете замість школи? він запитав.

До того, як він міг відповісти, батько повернувся:

- Моя мама і я як робота. Він просто йде додому і знаходиться на дивані перед телевізором.

- Нехай вони друзі. Або комп'ютер? вона сказала.

до Ні, комп'ютер під паролем. І друзі, всі вони в школі.

- Не погана компанія?

- Нове!

до Що подобається?

- Ступні комп'ютерні ігри. Він використовується для того, щоб тварини, і тепер матір піклується про своїх щурів. Ніщо, просто диван! батько повторно вражений. - Він сказав мені інший день. Я захопив його: давайте піти на деяке коло, секція, робити спорт, ви розвиваєте сколіоз, або ось комп'ютер - так що так багато, давайте йти до деяких програмувальних клубів ... Він використовується для переїзду в музичну школу, до шахів, до додаткової англійської. Всі скидаються ... Я сказав, Ендрю, що ви хочете? Я хочу, щоб кожен залишився від мене і лежачи на дивані! І очі тьмяки, як з мертвої риби.

Це було тут, що я вперше висловив мої висновки про підліткову кризу. Я дивився на обличчя Андрія та очі, дійсно дивився нудно.

Вона послав батька в коридор і починала розмову з хлопцем. Не було ніякого конфлікту в школі або навіть вдома. Я не хочу йти в школу і навчатися. Я не хочу грати музику (і я ніколи не зробив, мої батьки зробили). Я не хочу грати в шахи. І програмування. Немає у всіх. Ні, не існує конфліктів з батьками, вони просто хочуть піти в школу і зробити свою роботу. Ні, він розуміє і не відроджує їх, вони працюють багато, вони нервують, вони мають іпотеку для квартири.

Депресія? Я читаю багато в фахових виданнях про те, що в розвинутих країнах вона швидко стає молодшою, і тепер це буквально епідемія. Чи є ви до нас? Або щось гірше, ніж депресія? Адже саме так, з зростаючою відсутністю інтересу в житті, проявляється проста шизофренія. Миттєво скрутили себе, вона була відлякута її припущення, швидко протестувала Андрія з простою анкетою про депресію - вона, здається, збігається з нею.

Вона лікувала Андрія в коридорі і дуже обережно, але наполегливо запропонувала, що батько приймає сина до лікаря, психоневролога. Моє батько, всупереч моїм припущенням, не боїться слова «депресія», але досить радісно.

до Так це дійсно означає захворювання? Чи можу я приймати таблетки? Дякую за нас, або ми не знаємо.

Вони залишили, і я залишилася з деякими сумнівами про «згоряння». Але тут краще зупинитися...

* * * * * * * * * * *

В черговий раз мій мама і батько прийшов, без Андрія.

до Погано мій батько почав з дверей. Нейропсихіатриста негайно призначають таблетки. Виготовляли їх гірше ("Не пригнічений!"). Спочатку він повністю пригнічений, а потім став агресивним. Ми були названі психіатром - за відгуками, дуже хороший фахівець у підлітків. Він сказав, що він був занадто рано для охоронця, але щось було тривожно. Я прописав інші препарати. З них Андрій став чітко заспокійливим, навіть за деякий час він не пропустив навчання в школі. А потім раптом відмовилися приймати таблетки, знову почали ходити, і коли ми натискали, почали говорити про самогубство, про не хоче жити.

до О, сором'язливі, я був просто мислення. На фоні існуючої історії загроза самогубства досить реальна. Що я збираю їх?!

- Андре категорично відмовляється піти в PHD або Bekhterevka, я не можу фізично перетягнути його силою, але він погодився вам, до клініки, адже ми живемо навпроти і не потрібно йти на метро (і я вже гордий від враження, що коротка розмова з мене зроблено на підліток).

- Так, я сказав. - Ну, тут ви йдете.

* * * * * * * * * * *

- Я не хочу жити так. Краще порубати. Під час зустрічі Андрій розтягував і розтягував.

- "Так" це те, що?

Підліток мовчаться. Здавалося мені, що в цей час він не «не хоче» і не знайшов слів. Він хоче мені об'єкт.

Згадуючи, що колись Андрій зацікавився тваринами, розповів йому, як я працював в цирковому хапіто, про циркові люди, а про смерть слонової кістки в Ленінградському зоопаркі, про те, як ми всі, навіть старий слон Xiong, намагався врятувати її.

- Ви не бажаєте,

- Я хочу, але це ... І раптом голос Андрія став двома тонами вище, а очі загинув дико. - Ви лежите? Це дійсно буває?

- Як? Я бджолиний. - Що хтось працює на зоопарку? Ну, звичайно, я можу з'ясувати його з себе, я подрібнила, граючи на салютарні праски. Якщо є зоопарк, тварини, хтось після них обов'язково видаляє вугор.

- Нове! Що ви сказали: не вдалося в іспитах, добре, пішли працювати, де це цікаво ... в цирковому ... Що відбувається?

- Ой мій Бог... Я сказав спокійно. Тепер зробимо все з самого початку.

С ***

- Я був другом у моєї молоді, я сказав батькам Андрія, які сидять навпроти мене. Він виріс у невеликому кримському містечку. Після закінчення святкового сезону все впав в кому. Жовті листя колінно-глибокі, тиша. Він пішов до першого класу. Учитель відвідав, на розподіл. Він закохався з нею. Вона сказала, Діти, добре навчаються. Якщо ви не навчитеся, ви станете джентами, і будуть вулиці помсти. І якщо ви навчитеся добре, вирости і ходити в білі пальто і тільки натиснути кнопки. Моя подруга була довгастою: бути жителям і помстим гострим запахом падіних листя було доброго, але пристрасний педагог засудив його, а значить - неможливо. І ходити в біле пальто і натиснути гудзики абсолютно не хочу (бой мав активний характер, а в кінці отримав три вищі освіти, він став вчительом сценічного руху в одному з московських театрів). А потім, не знайшовши себе в запропонованому виборі, він зв'язався з імпотенцією.

- Ви сказали своєму сина, я підняв мій пальцем, що життя є суворою. Людина, за визначенням, не може зробити те, що він хоче. Ви неодноразово сказали Андрій, що ви не любите свою роботу, але чесно це зробити, тому що вона добре оплачена і вона дозволяє сім'ї їсти, пити, розслабитися на морі і отримати кредити.

- Я бажав бути лікарем, але не можна було піти в медичне без сечового міхура, мама сказав ембррасседно. - А також ландшафтний дизайн, але цей малюнок був прийнятий. А потім вона стала бухгалтером. Як ще може жінка з дитиною зробити гідне життя? Може бути, я повинен бути спробував...

- Я нічого не хочу, мій батько сказав. Якщо тільки як футболіст, він не серйозний. Тоді мій батьки сказав – вам потрібно отримати вище, і я вступив в LETI; Я не шкодую, потім мені потрібно.

до А про жителях, романтичний ідеальна з усіх лобошаків, які погрожують нас в школі роки, ви...

- Так! Я сказав йому, що він не буде прийматися як янтор, так і всі гість робітників були зайняті.

до А тепер вам цікаво, чому Андрій не хоче жити життя, яке ви запропонували йому як єдиний варіант? Він вірив вам, своїх батьків, найважливіших людей в житті, ви знаєте? І це найгірша частина.

до Але що ми робимо зараз? Скажіть його що? Що все, що ми говорили перед не вірним?

- Слова несуть. Андрій не чує їх більше. Просто ваш бізнес і ваші емоції. Зміцнення всіх запасів. Ви - вирушайте в ландшафтні курси дизайну або навіть деякі трав'яні ліки. У домашніх умовах покажіть про ваші враження. Знайдіть недосвідчену футбольну команду за тридцять років і прийміть участь у тренінгу і матчах. Або, якщо ви не знайдете його, організуйте його прямо у вашому дворі. Покажіть, хто любить свою роботу. Підтримайте будь-який глуздий проект, який пропонує вам тест на ваші зусилля та протести, одночасно. Чи можна щось, або інший він вирушає з вікна.

- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

- Прийшов до мене. Для нічого, так просто...

* * * * * * * * * * *

Через шість місяців, Андрій зробив пірсинг в десяти місцях і тату на плечі, розфарбований синій, одягнений в чорною шкірою і провів час з друзями в деяких зруйнованих або незакінчених будинках. нормальний підліток. Я мав забрати те, що на дивані. На мій останній візит він сказав мені, що він хотів стати психологом.

до Ви не будете братися як джент у цій формі! - Я сміхався.

- Так! Я вірю тебе! він сміється. - Ну, я працюю. Ми повинні дивитися на батько – він стоїть на воротах сьогодні.

І вирушив до свого батька, який несподівано потрапив у дворі футбол. Видання

Автор: Катерина Мурашова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: uduba.com/1634305/POCHEMU-RODITELI-VSEGDA-ZNAYUT-KAK-PRAVILNO-JIT-I-CHTO-V-ETOM-PLOHOGO