27 Причини переїзду в країну

Ми живемо в країні протягом року. Точно, коли подорожуєте, ми практично завжди живемо в селах, і виходить, що досвід більше трьох років. Але перед Санкт-Петербургом ми прожили в квартирах, практично завжди в центрі. Трохи за рік тому я вирішив жити ближче до природи. Здається будинок. І він не може бути власним, але він вже допоміг нам зрозуміти, як і де ми хотіли б жити.

І більше моїх друзів вибирають цей спосіб життя. Хтось купив будинок в с. і пішов там на просте життя.Так вони живуть зараз - забезпечуючи себе всім, продаючи мед, зберігаючи велику ферму. Хтось будує будинки в пропагандистських поселеннях, хтось вже живе там. Хтось тільки будує будинок в країні і висувається. Це різні способи вирішення проблеми, з різними витратами, різною участю ресурсів. Але точка закрита. Життя ближче до природи.

На мій досвід, більшість часу, потрібно переїхати, коли у вас вже є діти. Ти можеш жити в місті з однією дитиною. З двома, ви можете, але важче. Три дуже складно. Як мінімум за своїми почуттями. Я не шкодую за те, що ми зараз від цивілізації – не так далеко – година і половина через рушійні варення Санкт-Петербурга, і тут.

І я бачив багато переваг, що живуть поза містом. Я хочу поділитися з вами.

1. Життя в місті неприродний

Бог не створив міст, ми створили їх. І з містами, є багато проблем, таких як стічних вод, промисловість і полігони. П'ятий або тридцять хвилин від нашого будинку є величезним містом. Це не просто величезний, це нереально величезний. Шукаю її - хрип. Саме так ми найближчим часом приїдемо до реальності з мультфільму «Вальлі», коли всю землю буде змащена нашим сміттям.

Село не створює сміття. Щось спалюється, щось згинається – і використовується в господарстві, щось обробляється. Травня пластикова, але кількість в с. мінімальна. Не купуйте воду або молоко в пляшках.

Більша кількість продуктів виробляється, ніж потрібні. Вони відкидаються. Все створює упаковку, яка не дуже потрібна і створює сміття. І так далі.

Звісно, ми не живемо повністю в сільській місцевості, ми йдемо в магазини, ми не ростемо власної їжі. Але, наприклад, ми замовляємо молоко в скляних контейнерах, які потім змінюємо для нової пляшки. Молоко є реальним, фермерським.

Все, що можна обпекти, ми горимо в каміні. Будь-який ми можемо використовувати, ми використовуємо. Ми продовжуємо оптимізувати наше життя міст.

2,2 км Ніяких сусідів, ніхто не турбує вас.

Коли у вас є діти, ви можете дійсно дратувати ваших сусідів. Вони спекотні, а потім сіли на ніч, потім бігти рано вранці. Оскільки стіни тонкі, все можна почути. Якщо ви не любите, ви живете з великою сім'єю. І ви повинні закінчитися.

У віці один шахти мав сім'ю, що просто вдарив акумулятор. Якщо ми побігли, якщо ми стрибали, якщо сміхалися занадто гучними. Навіть якщо ми це робили протягом дня, у вихідні дні. Що б. Я мав ходити на рядок.

А потім, коли мій чоловік і я почав жити разом, ми були дуже щасливі з нашими сусідами на вершині. Вони повені, що б. І дочка підліткового віку, яка кожен вік і майже весь літо кидає вечірки прямо над нашими головами. Паління музики, п'яні підлітки. Про це заявив міліція. Ми вже мали невелику дитину, і танцювали на нашій голові не дуже радіти три годину ранку.

На додаток до таких випадків існує більш прозаїка. Ремонт. Свердла. Субота вранці. Сім'я

Коли ви живете поза містом, немає такої речі. Всі діти на голові - ваші. Свердла теж. Так ми можемо вести переговори і не нервувати.

3. У Ви не турбуєтесь нікого.

На додаток до того, що сусіди можуть заважати вас, ви можете заважати ваших сусідів, навіть якщо ви не хочете. Молоденька в ночі. Або ви повернулися з відпустки з великою різницею часу – і діти бігають на ніч, не можна лежати. Побачити Бабця з деякими безсоння.

Я знаю одну мами, які діти починаються дуже рано, п'ять або шість ранку. І для того, щоб не заважати сусідам, вона відразу ж вдягає їх і веде їх на вулицю - і є ще темні зовні. Прогуляйтеся до «десентного» часу. І здається добре - свіже повітря. Але не відпочивати, не відпочивати.

Коли ви живете в будинку, на землі, ви не турбуєте всіх, навіть якщо ви їсти все навколо в душі. Навіть якщо діти бігти і кричати, вичавити і стискати.

4. У Суддя і бабуся

Коли наш другий син був роком, він любив стоячи на вікно. Багато дітей люблять це. Звісно, я завжди сидів поруч з вами. А вікно було введено в режим повітря, щоб він не відкрився випадково.

Після того, як я прогулявся на склянці води, дитина стояв на вікно протягом декількох хвилин. Половина години пізніше, прийшла Ювеніла. Ви знаєте, що вона виходить з Бабця, спостерігаючи за нами протягом тривалого часу. І коли я побачила, що я був назад, я зробив картину на моєму телефоні, я назвав ювенілі, і я показав їм малюнок. Дуже добре, що жінки були адекватними – я продемонстрував їх все. Вони пішли. Але це не нормально?

Це добре, що бабуся піклується про дітей таким чином. Деякі можуть бути збережені таким доглядом. Але чому б я потурбувався про життя з наступного вікна? І бінокулярні по всьому світу?

5. Умань Ви не затопили всіх, і ніхто не затопить вас.

Хто коли-небудь поганий хто знає, як страшно це. Якщо ви на першому поверсі, то є ще 8 квартир. І якщо ці квартири дорогі ремонтувати, то можна сірувати з таких новин. Але в місті ви завжди можете бути в місці того, хто поїхав, і в місці того, хто поїхав. Нерідко ви навіть не знайдете відповідальної особи – стельовий лопець, і ви вже захопили сусідами і вимагають відшкодування.

У будинку ви часто знаєте, де труби знаходяться. І навіть якщо щось трапиться, ви поганите себе. Хоча я не впевнений, що відбувається. Діти можуть стрибати у ванній кімнаті, не боїться, що сусіди нижче почнуть зануритися з стелі, що ви згодні, важливо.

6. Жнівень Не можна побачити.

Протягом декількох років ми прожили в центрі Санкт-Петербурга в дворі з колодязь. Що означає, що ви не можете навіть ходити в штани вночі. Нехай люди побачать! Придбаний в темному кутку, Бог заборонений. Ви одягаєте в ванній кімнаті, тому що раптом ви в рушниках і сусідах дивляться.

У той же час, іноді це навіть дивний, щоб носити щось, як це – сусіди будуть бачити і не розуміти, що це те, що я ходжу навколо будинку в такому одязі. Прогулянка в прекрасному нічному клубі не добре. Я пам'ятаю, що я був у школі, ми проживали на другому поверсі, і в один день гора піднімалася дерево перед вікном, і спостерігали тихо, що я робив і як.

Це як живе в акваріумі. Або реальність TV. Навіть якщо ніхто не переглядає вас, він відчуває, що вони завжди переглядають вас. А іноді ви також стоять вікна і дивитесь на сусідній кулінарній вечері, сусід дивиться на його шкарпетки і пахне їх, як і у кого-небудь дитину, п'єси в квіти... Що потрібно?

р.

7. Про нас Свіже повітря.

Складно сперечатися, що заміський дихає по-різному. Коли ви живете в місті, вона стає важко дихати. Свіже повітря надає багато - навантаження на тіло знижується, не потрібно видаляти зайві токсини. Крім того, свіже повітря покращує настрій, здоров'я, оптимізм і мінливе складування.

І найголовніше, що свіже повітря поза Вашим вікном, один крок. Ви не повинні дістатися до деяких парків по місту, що надходить до трафіку. Просто відкрийте двері і вирушайте зовні. Це його.

8. У Прогулянка з дітьми, особливо взимку.

Влітку ходи з дітьми ще простіше. Повернутися до нас і не потрібно одягатися. Зима... Зима!

Давайте подивимося, як взяти три дітей для прогулянки в місті. По-перше, ви одягнете elder (навіть, якщо він самі сукні, вам все ще потрібно допомогти - де у мене є це, виправте його, zip його вгору десь). Потім ви починаєте заправку середнім. В цей час вже потіє, нервує і каже, чому ви займаєтеся так довго, щоб копати. Як тільки середня одягнена, вони починають потіти разом, і мама довгнула з усіх цих зборів. Вони можуть розпочати виснаження, вони можуть поспішати їх мати, вони можуть спробувати залишити без неї (і в місті це небезпечне). У цей час мати швидко одягає себе і молодше. Хто зазвичай любить одягати найменше. Ми збираємося. В результаті ми всі вологі, мама вже на кроці, діти вже втомилися. Вам все ще потрібно ходити на сайт, перетинаючи п'ять перехрестя. А потім перетягніть його назад в.

Коли ви живете за містом, це простіше. Хтось одягнений вже вийшов. Він вийшов і пішов. Виявляється, що транспортер – дитина одягнена і вийшов. Мама потім отримує менше тиску і блискавки. Хоча вона все ще буде вологою, поки вона упакована, знайти всі рукавиці, знайти, що черевики не висушені з останньої ходьби. Але набагато простіше.

9. Навігація Діти ходити поодинці

Якщо ви живете з міста, ви зазвичай маєте деякі землі навколо будинку. Це означає, що діти можуть прогулятися без вас, і ви будете, наприклад, пити чай у вікні і дивитися їх, перебування тепло.

І влітку, знову, діти можуть бути на відкритому повітрі, і ви не хвилюєтеся про них. Тому що вони майже вдома, ви просто повинні викликати вікно, щоб годувати їх. Дуже зручно і економить мами багато енергії.

10. Прогулянка завжди є пішохідною прогулянкою.

Коли ми живемо в місті, ходьба з дітьми часто поєднується з покупкою їжі, медицини та інших речей. Я пам'ятаю одного хлопчика, який загрожував мамі, «Мама, нехай сьогодні йде, не покупка. й

Поза межами міста, ви зазвичай не маєте можливості запускати всюди. І як правило, прогулянка стає прогулянкою, яку не можна, але будь ласка.

11. Пішохідна допомога дітям

У місті діти ходять на майданчику. Висівки та інші розваги. Який хороший, але які навички роблять дітей? Можливо, мова йде про інших людей, які також неоднозначні.

Коли ви живете поза містом, прогулянка зазвичай в природі. У лісах, в саду, на газоні. І часто дитина природно починає робити щось корисно. Чистий сніг, наприклад. Або урожай. Або поливальні ліжка. І він не занурить його, він щасливий.

Навіть якщо він цілеспрямовано не працює, ходьба в сільській місцевості, він знайомиться з природою, не з кольором гойдалки. Також можна гойдалки, що чудово. Але в моєму досвіді діти більше зацікавлені в витрачанні часу в діяльності, які максимально дорослі. Як скошувати газон з татом. Або вирощувати моркву з мамою.

12. Діти бачать роботу батьків.

Міська дитина, як правило, має вагову ідею якої праці. Він не знає, що його батьки роблять або як вони працюють. І він важко знайомий себе. Для нього практично все береться з магазину, а мама і тато – десь заробляти гроші, з якими можна купити все. Розум споживача формується, за які гроші є основною.

Але коли у вас є будинок, ви повинні працювати важко вдома. Наприклад, скошування газонів, видалення снігу, обрізання кущів, очищення листя, горіння сміття, ремонт чогось. Все це відбувається перед дитиною. Що дає йому чудовий приклад і керівництво.

13.00 р. Розумне використання енергії

Коли ви живете в місті, ви не можете оптимізувати життя. Зайдіть покупки щодня, наприклад. Поза межами міста, особливо якщо магазин не дуже близько, ви повинні заощадити час. Створення запасів злаків, макаронів і заготовок, які не псують. Вони завжди повинні бути в великих числах будинку. Решта продукції купується раз на тиждень в достатній кількості. Додайте меню, інгредієнти, які вам потрібно, зробіть список.

З точки зору Б. Ви завжди повинні зробити це автомобілем? Коли чоловік повинен піти в центр, він бере машину тільки на метро, а потім розслабляє в метро. Це швидше і економить енергію. А коли ми прожили в центрі, навіть де можна прогулятися, як правило, їздити на машині.

Для того, щоб вам було якомога простіше. Магазини, солодощі, розваги. У вас є багато, що виховали себе. А тепер в суботу ви не застрягте в хол, так як звичайно, не витрачаючи гроші на дуже важливі нецензії, але приймаючи гостей в вашому домі, збираючи яблука або просто ходити в ліси. Від такого виходу енергія стає більше.

14. Ще одна якість сну

Це завжди відрізняється на землі. Це несправність свіжого повітря, а також магнітні хвилі самої землі, а близькість до неї (вища підлога, чим гірше сон зазвичай). Є багато причин, але один висновок. Сонце завжди глибше, довший, здоровий. І сон дозволяє організму відновити, поповнювати запаси енергії. Сонце дуже важливо для нас. І як це важливо для дітей!

15.00 р. Земля як джерело живлення жінок

Сама земля має потужну лікувальну силу. Спеціально для жінок. Вам не доведеться копати в неї, особливо якщо ви не хочете, щоб це ще не було. Просто сидячи на ньому, ходьба на ньому, піклуючись про це є потужним джерелом міцності жінки.

У Vedas описуються сім матерів кожної людини, і земля одна з них. Надає нам все життя – фрукти, овочі, крупи, матеріали для виготовлення тканин, квіти, дамська. Його природа є родючістю, як і наші.

16.00 р. Садиба

Я не думаю, що я коли-небудь сказав, що, але я все одно думаю, що про будівництво маленького саду. Походження овочів в магазині незрозуміло. Я маю на увазі, я знаю, але ми не допускаємо. Що поливають, як і чому - це темний і сумний сюжет. І коли ви годуєте його дітям, ви можете отримати алергію і захворювання. Я не говорю, що це не використовувати.

Ви можете виростити на власній землі. А якщо котедж є трудомістким (потрібно піти там, перенести щось, втратити вихідні там), то коли ви живете на дачній ділянці, все трохи відрізняється. Ви не повинні йти в будь-яку точку. Ви можете зробити трохи щоразу без шкоди для здоров'я. Що я можу насолоджуватися.

Це економія вартості, а також самостійність від містобудівних товарів, екологічно чистої їжі та задоволення. І якщо ви це робите з дітьми, не намагайтеся або кування, то користь збільшить десять разів.

17.00 р. Більше місця.

Площа будинку зазвичай перевищує квартиру. Це дозволяє виділити кожну дитину різним кутом – не менше кута, а іноді приміщення. Діти в будинку, як правило, зайняті в різних частинах, і не існує такої сидячи на одному голові. Нерідкі друзі, приїжджаючи до нас, дивляться, що є три діти, і вони майже не чули. Іноді вони приходять на бізнес, а потім пішли знову.

Коли є більше місця, вона стає легше дихати. Більше простору, більше мислення. Хоча я в цьому місці для раціоналізації простору, щоб не було занадто багато його використовувати. Все про очищення когось.

Ми можемо жити в одному номері, навіть п'ять з нас. І сон, і жити. Ми можемо, і не змінюємо відносини. Але коли є більше місця, життя простіше. Отже, старіші можуть зробити шум, коли маленькі вони заспокійливі. Так Дад може працювати в домашніх умовах, коли діти випікають. Так мами можна сидіти з комп'ютером і не прокидати будь-кому збитком ключів. Для того, щоб мати кудись, щоб стрибати, грати.

18 років Ви можете жити, як це.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ваше життя не має свідків, немає спостерігачів. Не один говорить вам, якщо ви одягалися малюка погано або якщо ви занадто тепло. Не один покаже вам, що погана мама ви, тому що ваша дитина їсть пісок. Не один знову здивує ваші вікна. Згадайте про ювенильну справедливість, і знову радий, що бабусі з бінокулярними не дивляться ваших дітей. Немає одної гонни привезти вам тонну. Ви вже втратили місто, непереборна. Все краще.

Ви можете вибрати свої оточення – від ваших сусідів або від друзів, які готові приїхати до Вас на таку дистанцію. У вас є свобода. Свобода від думок інших і залежності від них.

19. Материнство виділення

Хочу виділити цю точку окремо, хоча вона не актуальна для багатьох. Після виписки з лікарні, перші місяці лікарі і медсестри зазвичай йдуть до вас. Вони зазвичай приходять, коли дитина просто гасить. Звичайно, потрібно роздягатися, показаний, відчував. Паралельно вони можуть рубати матері з діагностиками, попрощувати з поганим доглядом. Або просто зіпсуйте настрій з коментарями – наприклад, попросіть матері трьох хлопчиків: «Поор, дівчина хотіла, напевно? й

Найчастіше вони прищеплюють дитину і скажуть, що у вас немає голови на плечі. Найчастіше вони практично призначають антибіотики. І користь цього патронату сумнівається мені особисто. Перші кілька днів з дитиною такі задоволення, коли ви не хочете нічого проаналізувати. Я просто хочу бути з ним і це його.

Коли ми проживали в місті, це сталося, що інформація про нас була автоматично передана в клініку, і тільки ми від лікарні будинку - лікар вже поріг. Не можна відмовитися. Ви можете, але це складне. А потім вони йдуть на місяць, після чого вони називають, якщо ви не приходять один раз на місяць для реєстрації.

Коли Люца народилася, ми вже живемо за межами міста. І в стаціонарі, після ознайомлення з цим, я розповіли, що після того, як мені потрібно викликати клініку і попросити по батькові. "Великий!" Думаю. Я не дзвонив нікому. Дитина є роком і не має медичного запису. Не всі лекції на цьому тему, напишіть листи, дзвінки на телефон. Я щаслива.

20. Незалежність опалення та гаряча вода

Ви знаєте, що немає опалення в місті ще, і у вас є піч. І ви вирішили, коли починається опалювальний сезон. Ви вирішуєте, коли він закінчується. Якщо що-небудь, це може знову розпочати. Я пам'ятаю, що вона спекотна в місті, але акумулятори все ще ховаються теплом. Коли це холодно, це лід і очікування.

Не існує сезонних спекотних вод. Якщо є гаряча вода в будинку, котел робить його. Будь-який час року. Якщо не існує, це завжди немає. І ви не подбаєте про це.

21. Природа.

Поза межами країни, ваше око відпочиває на зелені, а не відпочиває на іншому бетонному ящику. Дуже часто зовні вашого вікна відрізняються натуральними кольорами, і дуже мало сірими. Вечір у Санкт-Петербурзі. Зелений, жовтий, білий, червоний.

Заміський край завжди більше снігу взимку, а в мегамістах зазвичай сірий мус, і не більше. Заміський край більш красивий і осінній, і весна, і літо. Найкраща терапія для очей і тіла полягає в тому, щоб споглядати природу. Натуральні кольори Admire, вдихають натуральні запахи, чують натуральні звуки. Життя в гармонії з природою.

22. Здоров'я дитини

У сільській місцевості діти дуже хворіють рідше. Навіть в Санкт-Петербурзі, де нормальний колір шкіри дитини синьо-біло-прозорий. Коли ми жили в місті, діти хворіли майже всю зиму з короткими перервами. Найпоширеніший син, бо він найбільш часто хворий. Він ледь отримує хворі в сільській місцевості. І має нормальний комплекс. Так, вони не обираються. Але краще snot, ніж інший вірус міського потоку або щось.

У сільській місцевості є кілька вірусів, олівець, міська конгазія, що гнізда і породи у великому кластері імунокомпромісних людей. Життя в місті ослаблює імунітет. Виявляється невибагливе коло міських порід. І так, ми важко хворіли.

23. Ретонізація життя та пріоритети

У сільській місцевості це стає очевидним, що багато чого з чого створювалася цивілізація не потрібна нікому. Не тільки безшумні, але шкідливі. Тихий і розважальний центр. На самому початку розвитку дитинства кола, де діти заливають злаки або поперечної води. Усі ті ж самі, що вони роблять з успіхом вдома, поза містом, де є можливості для цього. І не потрібно їхати в будь-яку точку, і режим не потрібно налаштовувати на ці класи.

Близькість перукаря, аптека, дитячий садок і цілодобовий магазин фактично коштує нас дуже дорого. Згідно з дослідженнями, мешканцями мегаполісів живуть 10 років менше, ніж ті, хто живе на дачній ділянці. Десять років життя! І якщо ви додаєте частину життя, які громадяни витрачають в джемах, важливі речі і на роботі, ви отримуєте ще кілька років життя додатково.

Ви починаєте бачити речі по-різному, переоцінюючи речі. І вже дитина на Новий рік дає ковзани замість iPad. Якось це відбувається без мислення.

Якщо сім'я проживає в сільській місцевості, швидше за все, жінка більше не працює і не йде в офіс щодня на заробітну плату. Що робити? Хто подбає про будинок? Хто є вдома, якщо там немає? Жінка є душею, а зовнішній вигляд будинку може відновити це почуття до неї. Що вона не скребка або кухаря, але душа будинку, його серце, його центр, його творець.

Для цього варто залишити місце в спальній зоні. Щоб подивитися на неї з-за кордону. Щоб побачити ще одне життя простіше, більш гармонійно. Позбутися від усього.

24. Місто робить людей щасливими людьми.

Можливо це одна з важливих точок. Життя в місті робить нас щасливими. Навіть якщо ми любимо і компасіонувати, мегаполіс відключає всі хороші якості в нас, перетворюючи в зомбі. Зомбі, які лікують один одного погано. Рухові джеми, натовпи в метро, багато людей навколо. Потім вони виштовхують, потім вони крокують на нозі. Все необхідне для нас. Деякі гроші, деякий час, деяка увага. І ви просто ходите.

Безкінцева гонка. Один, перегони до деяких дивних цілей. Запуск ескалатора, він не збирається досить швидко. Кожна людина має свої інтереси, всі заважають один одному, всі анонси один одному. Найлегший спосіб вимкнення. Так ходиться тіло, і в ній немає. Але якщо ви випадково повернете на вас, це не здавалося б. Ідеальний відпочинок резидента мегаполісу, як правило, не бачити всіх і не говорити нікому. Що про сім'ю, яка чекає вдома? Ці емоції будуть впливати на вас, чи подобається вам чи ні.

Проживання в державі любові для людей в мегаполісі складно. Можливо, ви повинні витрачати багато розумової енергії на неї. У той час як у сільській місцевості, любов до людей відроджує себе, поступово, повільно. А потім вона цвіте і пахне, і не тільки не смоктати міцність, але і дає її.

Хочу любити людей після всього. Ось чому я живе в країні.

25. Легко зберігати тварин

У нас є собака. Для дітей це радість, друг, багато емоцій і любові. Але ходьба її в місто пекло. Вона може відходити (приблизно, боячись феєрверків), вона може скочити на пасерах, піднявшись під автомобілями, вона не має ніде зробити її бізнес, вона повинна збирати сумку і видалити її. Зрозуміємо, що ми повинні ходити з чоловіком. Таким чином, прогулянки були максимально рідкісними і короткими.

Тепер вона тільки з дітьми. Самі. Ні лейш. Вони навчаються бути відповідальними. Легко і легко. Вона працює навколо щастя, лежачи в снігу, вони працюють після неї. Довгий. Нерідко З задоволенням. І газон також запліднений:

26. Ви знаєте ваших сусідів.

Я пам'ятаю один раз, ми жили в будинку, де було 25 поверхів і 30 грандіозних. На кожному поверсі знаходиться 6 квартир. І ви ніколи не зустрілися з тими ж людиною двічі в ліфті. Це сумний. Ви не знаєте, хто за вас, хто під вами, хто над вами. Для того, щоб познайомитися з тим, що потрібна хороша причина – паводок або дрилі. В іншому випадку сусіди залишать темні фігури, які продають один одному в вечірній або моностройно грають фортепіано.

У будь-якому маленькому будинку ви вже можете пам'ятати все, що означає, що ви можете зробити з'єднання. Він був таким чином, що кожен сказав, що він сказав мені, як тільки ми переїхали. Я пам'ятаю радянський дитинство в Хрущовці, де ви знаєте всіх і повинні сказати hello всім. Де можна попросити сіль при необхідності? Де іноді і гнівці в новому році будуть лікуватися. Де люди запозичили гроші один від одного, тварини поділилися, ремонт в в в'їзді. Хоча не всі мали хороших відносин, вони зробили.

Зараз немає відносин у багатоповерхових будівлях. І в сільській місцевості це так просто - менше людей, стикаються всі знайомі, пам'ятають імена, сім'ї знають. Якщо ви хочете бути друзями, якщо ви хочете спілкуватися, якщо ви хочете, просто скажете hello.

27. Ви можете жити.

Не вижити в кам'яному джунглі, де кожен для себе, але жити. Життя в гармонії з природою і собою. З сім'єю. Робота Любов. Вчимося. Жива. Якщо ви хочете.

Це не всі переваги, але тільки ті, які особливо близькі до мене. Але навіть вони отримали 27 сторінок тексту. Час завершення цього списку.

Звичайно, такий рух вимагає внутрішньої готовності і трансформації. Вам потрібно вирішити щось з роботою, тому що якщо ви працюєте в офісі, то звернувшись назад і вперед і стоячи в джемах трафіку - це задоволення. Як варіант - робота в домашніх умовах, безкоштовний графік роботи або робота в сільській місцевості, це також буває. Або – інший варіант – робота на землі, вирощування їжі, утримання корів і продажу молочних продуктів, меду. Люди вже хочуть їсти органічну їжу.

Подумайте про дитячі садки та школи, кола та секції. Не так легко і не так корисно. Як правило, сільські школи (вони дуже душевні) або дошкільний будинок.

Вам потрібно думати про ваших хобі та спілкування. Звичайно, ви можете знайти багато спілкування в передмісті, але ви будете задоволені якістю? Якщо ми говоримо про сімейне поселення, це одне, і якщо це просто село? Як варіант - пересуватися і будувати з друзями, однодумцями (таких же представницьких населених пунктів), шукати кола інтересів в сільській місцевості (і їх теж!).

Ви також повинні думати про те, як ви хочете жити. Що б ви хочете, я отримую його. Що ви хочете? Як ви бачите життя країни? Які значення приводять вас і які цілі ви встановлюєте для себе?

Так, вам потрібно автомобіль, щоб жити в країні. Для сім'ї достатньо. Я не їздию і я не збираюся. Не потрібно. Але чоловік робить. Без автомобіля, що мешкає на дачній ділянці буде складно. Але знову автомобіль вже необхідний як засіб перевезення, не як показник статусу, не схожий на всіх інших або охолоджувачів. Так це може бути простіше. Головне - функціональність.

Це простіше жити в країні зараз. Ви можете жити з вигодами, гарячою водою, електрикою, домашнім інтернетом – і це не так страшно як віддалене село. У вас є місто протягом години або більше. Якщо ви пропустили мене.

Будинок може часто бути дешевим, ніж квартира. Він, ймовірно, буде далеко від міста. А в представницьких поселеннях га землі продаються за вартістю квадратного метра в мегаполісі. Будівля будинку також може бути дуже бюджетним і цікавим (нині багато інформації про це). У селах багато будинків дарують нічого. Є багато можливостей.

На мій погляд, варто спробувати зробити свій вибір. Можливо, вам сподобається і ви не хочете повернутися в бетонні коробки з видом на швейні фабрики. Я завжди вважаю себе громадянином, але тепер я дуже щасливий жити в природі. З природою. В природі. гармонія. Що я хочу тебе! Видання

Автор Ольга Валяєва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.valyaeva.ru/27-prichin-pereexat-zagorod/