Дуже кип'ятіння. .

Від автора: Дуже кип'ятіння. «День липкої допомоги» в сирітах проводяться регулярно. І рік після року виникають ті ж теми, що виникають суперечки. Немовляті люди можуть бути Вони все ще привозять цукерку до вихованця. В останні роки я брав участь у такому аргументі. Я не буду це знову. Нижче мій дуже довгий останнє слово.

У вас є ліжка в домашніх умовах, діти хворіють і розріджують. У вас є діти.
У зв'язку з цим, ви не будете добре їсти, ви не добре спати і ви не відчуваєте себе дуже добре. Але ви любите їх.

Тексти пісень, а це означає: Уявіть, що вони прийшли до вас один день.
Вони прийшли і сказали, що ваші діти погані, їх хвороба погана і це небезпечно для вас, щоб бути тут.
Ні, ви погоджуєтеся, що діти не торт, але вони ваші. Небезпечний?

В той час як ви думаєте про те, чому ви вже відійшли, поставте в машину і відійшли. Де? Зачекайте, і діти ??? Що відбувається?

Зачекайте, є діти !!! Затримаєте вас щільно.
У вас немає ідеї, що йде на так сюрреалі.
Автомобіль приводить до яскраво-помітно пофарбованої будівлі. Закриття залізних воріт.
Ви не зберете їх знову, але ви ще не знаєте.
Ви тримаєте мислення, що це трохи непорозуміння, страшна мрія, потрібно прокидати.

Шукаємо. Навколо клумби. Квіти трамповані на них, хоча ви можете побачити, що вони намагалися зробити красиво, презентабельно. Що відбувається?
Ведуться в будинок.
Ви можете жити тут.
У номері.
Має 8 місць. Це туалет. Ось замок. Ось ваше ліжко. Проксимус
У номері є інші батьки.
Вони переглядають шоу.
Виглядає вікно. Хтось забирає стіни.
Ви сидите на стільці і попросіть, "Чому я? й
Ти будинок. Це ваш будинок зараз.
"Чи є мої діти?"
Немає відповіді на це питання. Вони не знають.

Вони не знають, де їх діти, що з ними.
Небо каже їм. Не варто забувати.
Тут є гаряча, регулярна їжа.
Чистий пост і одяг.
День. Все для життя.
Все, що вам потрібно. Ви отримуєте дітей?
Чому ти торкнувся?
Не турбуйте інших людей, які переглядають телевізор!
Так, їжа красива, і ліжко так добре, і світло і чисто.
Але ви не помітите це.

Що про дітей? Вони хворіють!
Хто лікує їх? Хто буде жити з ними?
Коли вони приходять? Я хочу піти додому !!!
Деякі дівчата будуть робити.
Повідомляємо, що це дядько не має дітей. І це тітка.
Але ця жінка не знає нічого про них, вони покинули її, ледь народжуються.
І ви бачите, ніхто не завадить. Я збираю свою дочку.

Ви не можете бути задоволені тим, що інші не лікують.
У вас біль.
Але є певність.
Якщо ви хочете захопити цю заміну доньки, тому що ви будете рубати і самотні, тому що ви пропустили і хвилюватися про ваших дітей, ви, ймовірно, збираєтеся призупинити.
Що таке?
Чи хочуть інші? Я не достатньо для всіх вас, хто хоче їхати!

Ніч прийде і ви будете дуже страшні.
Сон не буде йти.
На наступному ліжку гойдалки і ножиці.
З іншого боку, жінка всмоктує її пальцем до кривавих дзвоників, і так гучно, що цей смак вже свербіжний.
У іншому куточку кімнати є ще один чоловік.
Хтось лікує і покликаний дітям.
Хтось забирає свою подряпину на страшну виразку, хтось укусає нігті, перекручує волосся, кидає навколо ліжка.
Він прокинувся в середині ночі з крилом терору, один з його дітей загинув свою другу дитину перед ним. . й
Ви не в психіатричному лікарні.

Ви дізнаєтесь пізніше, що Ваш будинок тепер називається Спеціалізованим Парентом.
Кожна ніч.
Ви звикнете до неї.
Після того, як ви також зробите це, вона допоможе вам забути, відволікаючись від тривалості для ваших дітей, від тривоги і невідомого.

Ранок прийде.
Учора дівчина завершить її зсув і залишити.
У своєму місці буде ще одна дівчина, яка зараз також є заміною дочкою.
Ваше питання «Чи не сталося?» відповідь, я пішов додому.
паркан.
Для батьків.
Я, вона має своїх батьків.
Не дочка. Про нас Не дитина буде вашим.
І ваші діти погані.

Ви і всі інші батьки збираються у ванній кімнаті. І ви будете сидіти в загальному номері.
І з відкриваються двері.
Це право.
Тоді вони швидко промивають, покажуть вам, де ваш рушник.
Отримати одягнені. Ви можете навіть знайти його смішний, щоб побачити кицька bearded людина в рожевих джинсах страз і тітка в чоловічій светрі.
Поки ви не знайдете, що ваш одяг краще.
Одягнена Жінка Голий чоловік
Для цього використовуються.
У вас немає нічого. Вечірній комори.
І ось гудзик від вашого сина, розірвав і затискається в кулак на даний момент ви були зняті з дітей, і приховані під подушкою. . й
Ця кнопка, єдине підключення до дому, до минулого життя, це пішов.
Вона була прийнята.
Ті, хто нічого не залишив, теж. Ви не знайдете її знову.

Однак ви все ще прихуєте під подушкою все, що ви хочете зберегти, приховати від інших. У варені.
Не використовуйте для сніданку. Ви отримаєте надзвичайно збалансоване, правильне харчування в дозі DHS.

Бажаєте ще більше? Не варто забувати. Не ви голодні?
Ви краще, як доповнення. Примушені.
Ви повинні харчуватися.

Ви насправді повинні зробити те, що вони кажуть.
Будь-яка дитина.
Ваше обов’язкове для того, щоб обійти кожну дитину.
Для себе
Тепер давайте походу до класу.
Ви дізнаєтеся біографія місцевого депутата. Ми сьогодні приїжджаємо до спонсора.

Після класу ходьба.
Ви будете трамплінг з іншими в ручці.
Шукаю довго через бари паркану за ним. Ведуться люди, автомобілі, діти, які подорожують з батьками. Якщо ви захочете, ви захочете, як «поганий, безшумний батько» і перейдете до свого бізнесу.

Деякі діти зморшуються і відвертають батьків від вас - ви повинні бути хворими, поганими, з страшними генами.
Чи вступають батьки хороших дітей в будинок батька?
Якщо хтось вирішує поговорити з вами, ви відразу отримаєте шаути – як ви, так і ваш співрозмовник. Не варто забувати.
Ви є батьківщиною, що охороняється державою. Ви будете перетягувати паркан і відштовхуватися.
І ви точно не розумієте, чому ви були ізольовані, що ваша несправність.

Обід, сонечко, вдень ... Приступ депутата.
Ви збираєтеся розповісти мені свою вчену біографія. Заступник фотографував перед батьками.
Кожен з вас отримає цукерки. Пам'ятайте це цукерки. Ваше ставлення.
Цукерки – це спосіб спілкування з вами.
На концерті прийдуть волонтери.
Діти зачепить вас, і ви зачепити.
Якщо ви не пропустили дітей.

Ви не знайдете їх. Ви будете вийняті з залу, апологування, «Я шкодую, нещодавно вилучений з батьків, не приписаний» і шаутінг на вас, «Фак, ви погано побачите, ваші діти ніколи не прийдуть до вас. й

Ви не можете переходити на паркан з дітьми. Ви зможете добре поводитися, дотримуватися режиму дня і добре харчуватися.
Ні, це не притулок або тюрма. Це «спеціалізований будинок батьків. й
Поведи себе, щоб побачити ваші діти.
Саме те, що в силу якого ви сказали.
Якщо діти не покажуть, ви поганяєте.
У ніч на наступне ліжко, як і скелястий.
Ви звикнете до неї.
Ось як вона йде в день після дня.
В машині без пояснення.
Не надію, що вони не приймають вас дітям. Ведуться в стаціонару. Стан піклується про здоров’я.
Закрити в окремому ящику. Вивчайте його, вони повернуть його назад.

Один день може статися диво, ви побачите ваші діти з вікна.
Ви вдарите скло і крі.
Але вони не дадуть вам. Вони не відновлюються, вони не можуть прийти до вас. Вже зараз ви почуєте від своїх дочок тут, що ваші діти роздягаються від своїх прав дитини.

На вас чекають інші діти.
Прогуляйтеся і з'ясуйте, якщо ви збираєтеся їх підійти?
Якщо ні, вони дадуть вам цукерки і зникнуть.
Пам'ятайте, що занадто солодкий.
Кожна дитина, яка приходить, ймовірно, буде придбати цукерки.
Для затримання, щоб дарувати подарунки, застосувати, як вітати вас цукерками.

Якщо ви не їсти їх, інші батьки візьмуть їх з вас.
Ні, вони не хочуть цукерки, вони хочуть, щоб ви нічого не були, так само, як вони роблять.
Але в новому році буде стільки цукерок, що ви будете грати з ними.
Ви будете використовувати для отримання цукерки для батьків-сиріт. Ви сумуєте без дітей? Не сумуйте. Цукерки.
Чи не ви опануєте основи квантової фізики?
Не торкайтесь. Цукерки.
Ви відмовляєтеся від ведмедя чоловіка в рожевих джинси? добре, що ви можете зробити?
Приїжджає нефрика. Вони принесуть файли cookie. Вони не зможуть взяти вас додому - вони мають своїх батьків, а квартира невелика.

Одного разу ви знову поставите машину.
Але вони не йдуть до лікарні.
Ви будете приймати до вашого нового батьківського будинку.
Інші батьки. Інші дочки.
Але кожен день буде схожий на всі попередні. Щодня, з кожним новою дитиною в житті всередині паркану, ви дізнаєтеся більше і про це просте правило життя: діти є окремим світом.
Вони не піклуються про вас. Але вони мають цукерки. Ви пам'ятаєте, що у вас були діти? Але ви не пам'ятаєте, що вони виглядають... Все здається підробкою, якщо це не сталося.

Тепер ви попросите кожну дитину, «Що ви приносили мене?» Якщо дитина говорить нічого, ви будете відхилені.

Чойта? Не руйнувати мій малюнок світу, хлопець!
Дайте мені цукерки і ебать від. І навіть якщо дитина говорить про те, що він хоче, щоб бути з ним, ви будете струшувати з страхом.
А якщо він забирає вас додому, то ви покажете його. Перш за все, ви не вірите його. Але це, якщо вони дійсно приймають вас.

Вчитися.
Все буде однаковим - не єдина дитина, діти з цукерками, діти з концертами.
Ти будеш перед ними. До цукерок.
Ви також дізнаєтеся, як зробити мило, але протягом багатьох років ви витрачаєте вдома батьків, ви забудете мити вікна.

Добрі діти навчать вас плести бісером і в'язати. Неважливо, що ви не отримуєте разом з біологіями, і ви хочете повернутися до свого дослідницького інституту біологічних проблем.
Ви дізнаєтеся, як зробити суші, але ви не знаєте, як зробити кашу.
У вас є дуже класний одяг, розваги, подарунки від спонсорів.

І тепер ви сорок... або навіть сорок.

Ваш термін, подається.

Настав час залишити будинок батьків, щоб отримати роботу. Ви не бажаєте художника для штукатурки?

У вас є будь-які плани, щоб повернутися до цієї професії, щоб бізнес, який був перед проблемами з вашими дітьми?
Ні, я шкодую, але не вистачає штукатурок на дачі.

Ви не пам'ятаєте нічого, навички втрачені.
І не просто робітників.

Ви не знаєте, як жити без дітей розповісти вам, куди піти або що робити. За десять років і половина, звички жити на готовому, звички отримувати цукерки замість відносин, ви більше не знаєте, як жити в світі, де є діти і батьки.

Ви запакуєте з однаково нерозпізнаними батьками.
Що буде з вами поруч, немає статистики. Немає зацікавлених. Ви вже не є батьками, не більше цукерок. Живіть своє життя.

Але ви дорослі. Тепер уявіть, що відбувається у дитини з такого життя. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: bezbashenka-mag.livejournal.com/180224.html