Я зроблю страшну помилку, яка скаже свою дочку, щоб стати відмінним студентом.

Я зробив страшну помилку, яку я все ще вірю. Я сказав, що я був відмінним студентом і очікував себе з неї.

Для першої пари років все було дрібно. Вона добре навчалася, повідомила про її успіхи, ми всі щасливі з нею п'ять, пишитися і т.д. Я навіть не перевірила блокноти, нехай єдиний погляд на свій електронний щоденник.

Але один день я взяв деякі з її блокноту, пролетіли через і побачили олівець-фарбований потрійний.

"Вария, що це?" - Я кажу. Моя дочка загибла і зізналася, що я б хотів би дізнатися і попсувала її. Четвер, але три! “Ви сказали, що я повинен бути відмінним студентом!”

Моя дочка була боїться розповісти мені, що вона не була в школі, ви знаєте?! Я побудував цю стіну страху і не довіряю між нами. І що б це в кінцевому підсумку призведе до того, що я не даю навіть уявити, якщо я не лякаю через це незручний блокнот.

Не знаю, що робити. Я просто захопив її, сказав їй, і попросив мене ніколи не лежати знову. Не боятися. Вона пішла в інший номер, щоб подумати. І торка.

Я думав, що я був поганою матір'ю і я зробив все неправильно. І я пам'ятаю...

Коли Vara був два роки, молода людина стрибала з вікна в нашому будинку. Він загинув. Не звідси. Я просто пішов в вхід, щоб вбити себе так. Я знав деталі історії, бо я працював журналістом в часі, і я збираюся писати про це. В останні хвилини газета вирішила не публікувати. Неважливо. У нижній лінії є те, що він, відмінний студент і гордість своєї сім'ї, не входив в інститут і боявся розповісти батькам про це. Він віддає перевагу вмирати.

"Я ніколи не маю цього, - Я думав, - Що таке батьки?

Я. І Варя кричав, пофарбував три і боявся розповісти мені про це.

Я пам'ятав, як син друзів потрапив в будиночок, бо мій батько і мати вимагали від нього п'ять, успіх, дипломи, великий майбутній і що вони не завадили йому. В результаті нерви і психіки хлопця просто не змогли витримати. І найгірше, що він не хоче приїхати додому з фольги. Тому, як він був прийнятий пізніше, тільки він може спокійно дихати, тому що в лікарні він не обов'язково був кимось гордістю і досягаючи будь-яких висоти. Ви не встигли одружитися з А.

«Я ніколи не маю цього», - сказав він.

І мій Варя кричав, пофарбував три і здивував, що вона не зможе стати почесним студентом, як її мати. Як її поганий мати!

Так, Варя, ваша мама була відмінною студенткою в школі. А інститут закінчився червоним дипломом. Але її найважливіший іспит - на можливість бути хорошою матір'ю - вона пройшла на твердому соусі. О, що два! Про гру!

Ні, я не говорив її, я сказав себе. Я знаю, що нам було багато, щоб виправити зараз. І, перш за все, я в собі.

Я пам'ятаю, як вона була перед кожним тестом. Я знаю, чому. Як зануритися на чотири ... І це був неправильний, нездоровий досвід.

Не думайте, що я не любила її не менше через чотири, і, звичайно, не через це, пофарбувавши три. В той час я відчув, як я любив її більше, ніж коли-небудь. Я відчув так шкода за її, щоб сльози! І ви не знаєте, скільки я не захопив себе!

Я так само, як і батьки, син яких стрибнув з вікна. Не краще, ніж у лікарнях. І я впевнений, що люди не погані, вони просто хотіли б краще. Ми хочемо, щоб краще, але іноді робимо це дуже неправильно.

Я сам, бажаю краще, своїми руками, зробіть свою дитину нездатним. Ви! Мій хороший, кохана дівчина! Хто є першим помічником в домашніх умовах і так намагатися, підтримувати, полегшити життя своїх дітей.

Як легко зробити помилку і наскільки складно її виправити. Я сказав її багато, багато разів після того, що я любила її не за її сортами, але за все, і я завжди люблю її незалежно від того, що відбувається! І що, добре, це "чуйна дівчина". Не про п'ять. Головне, щоб спробувати і зробити все в силі, щоб зберегти вашу славу спокійно. Що б не сталося.

Я бачив, що в першу Варю ще був загиблий, коли вона отримала чотири. І тоді з'явився момент, коли вона розслаблена і вирішила, що це «парадігм зрушення» шахти означалося, що вона також може бути «збитою» школи, адже її мама мала «підіймати все» і нічого не буде.

По четвертому сорту, дякуємо Богу, все було чудово. Ну, у нас є пара чотирьох, так що... Вауша навіть один раз сказав мені: «Мама, пам'ятаю, я боявся, що ви не бували, якщо я не був почесним студентом?» Про нас Це було так важко для мене, щоб навчатися потім! Все, що я думав про знаки! І коли ми говорили, це так легко і цікаво для мене в школі! Чи можна ви уявити? І коли я виросту, я хочу бути вчителям початкової школи!

Проте, останнім часом в кінці четвертого класу, значення якого, відверто, я не розумію. Я не знаю багато про поточну шкільну програму. Варя була дуже стурбована до кожного іспиту і зберігала запит: «І якщо я не проходжу, я не буду передаватися?» Ось чому маленькі діти мають все це, ви знаєте?

І день до вчорашнього дня в Варрнській школі був випускний. Вони давали свою честь. І в кінці кілька людей прийшли до мене в свою чергу і попросили мене в сюрпризі: «Не Варя відмінний студент?» "Ні, не відмінний студент!" Я відповів. І з внутрішнім рельєфом я зрозуміла, що я не відступився на всіх з них. У мене є красива, розумна, хороша дівчина, і головне, що вона щаслива.

«Я дуже погано, що я не є відмінним студентом?» (докладно, моя помилка все ще глибоко вбудовується в неї). "Ні, не поганий. Головне, що ви спробували, дочка!

У вересні наша друга донька, Sonya, йде в школу. Я сподіваюся, що я не зроблю таких помилок. Я так боїться повторити їх... Але найголовніше, я зрозуміла, що ви не можете відмивати рівні. Ви повинні любити, допомогти, підтримувати, вірити в дитину, у всіх. І змусити Його вірити в нас, в мамі і тато. Не боїться.

І більше про ці оцінки... Хтось каже, що вони не повинні бути встановленими на всіх. Я не знаю. У дітей, які потребують. Що потрібно, що свідчить про те, що вони досягнути або що потрібно працювати.

Я пам'ятаю в своєму класі був трирічний хлопчик у всіх суб'єктах, крім математики і нічого іншого. Він був генієм на цьому. Вирішить проблеми з деякими нереальними відкритими методами. Для цього математика також періодично і для освітніх цілей «зварений» йому потрійники, але вона прикрашала його. І я дав приклад до відмінних студентів. «Чи ви так розумні, все на програмі, все slick, і він має мозок!» Такі мізки! З кручуванням! І ви маєте крок праворуч і зліва від програми - і це все, втрачено. Він був легко, щоб перейти в математику.

Дивись також: Амбулансна допомога

Як прийняти вирощування сина

Я пам'ятаю круглу два. У школі в Африці, на посольстві. Хлопець, як правило, був страшним міським скром і «парентним хрестом». Таааак! Не тільки комп'ютер, але в загальному обладнанні будь-якої складності. На допомогу виповнилося всім. Що сталося з ним, я не знаю, ми пішли.

Я знаю, що знаки не є індикатором. Потрібно змінити наше батьківське ставлення.

Автор: Олена Кучеренко

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8