880
Які жінки пошкоджують після 40 років
Я хочу поділитися з вами. Ми попросили жінок, які вони пошкодили.
Це дослідження буде більш корисним для тих, хто двадцять або тридцять сьогодні. Я тридцять, і я знаю, що це золото. Час скінченний, і кожен вік має мету. Для вивчення є вік, є маррі, є народження, є підняти дітей, є зробити щось добре в світі, і є промені. 30 років віку практично для всього.
Суддя для себе - здоров'я ще там, не турбується. Є багато енергії, оптимізм. Ви не можете довести до них щось. Я знаю, що я хочу, що я люблю. Я вже знаю себе, принаймні трохи. У мене є діти. У мене є голова на плечі, і я вже думаю про наслідки моїх дій. Ну, є багато я можу зробити.
Але є парадокс – коли багато речей можна легко втратити в усіх сортах. Вибір жінки - страшна річ. Як виділити пріоритети? Що краще робити на тридцять? Будівництво кар'єри? Запуск через стадіон? Дітям? Благодійна робота? Що я можу відкинути для пізніше? Тексти пісень, а це означає: Я їду до церкви пізніше? Тоді я дізнався, як приготувати? Переглянути світ пізніше?
Насправді, розуміння всіх труднощів вибору в такому золотому віці (хоча є переваги в кожному віці), ми провели дослідження.
Ми опитували (на момент написання) 1966 жінок, серед яких 46.7 років.
У 16 основних питаннях.
Можна відзначити кілька варіантів, щоб сума понад 7500 відповідей.
Серед респондентів були ті, хто 38-39, і ті, хто 69-78.
Дякуємо всім, хто поділився своїми думками, історіями та думками з нами.
У нас було трохи більше тих, хто ще не був 40 -- і навіть близько - непристойно, не було багато.
Так ми попросили жінок, які вони пошкоджують зараз у своїх спрагах. Яким чином вони консультують інших? І на основі результатів вийшов такий ТОП-5.
5 місце
Ретро, що не зміцнило відносини з чоловіком – 601 осіб – 30% опитаних
Дійсно, це часто зустрічається в світі. Діти народжуються, є роботи, плани, багато енергії. Я забуваю, що є чоловіком поруч. Хто потребує нашої любові, який також хоче трохи нашого догляду, а також потребує нашої довіри і захоплення.
«Я подарував трьох дітей один за одним. І мій чоловік був щасливий! Ми зібрали їх разом. Але ми майже завжди були тільки батьками. Ми припинили пару. Ми поговорили один одному тільки про дітей. Ми зробили все для дітей. Тепер діти відокремлюються, і ми один з одним. Я не знаю цього чоловіка, якби я не з ним нещодавно відсвяткувати ювілей мого шлюбу.
Марина, 56
«Коли я одружився, все було добре. Тоді ми вирішили, що це було час, щоб мати дітей, і з'явився наш похил. Я розумію, що без вищої освіти в будь-якій точці (У мене був вторинний спеціаліст), чоловік «за». Я захотівся навчатися, одночасно народжувався молодшою дитиною, вирішив, що так як Бог дав, мій чоловік щасливий, так що це буде. Дуже важко поєднувати, але мої батьки допомогли, чоловікові, звикли писати лекції до мене, сати з дітьми, в цілому справляється з нею – закінчився.
Я пішов працювати за спеціальністю, і він був пінінгом. Спочатку, трохи, добре, всі вечірки, присвячені роботі, тільки ввечері, а потім ще, і не помітили, не встигнути ходити з дітьми, сидіти в обійнятці з чоловіком, запікати торт в домашніх умовах. Але перед усім цим і набагато більше часу, і найголовніше міцність.
Я не знаю, що люди роблять вільний час. Це болісно, щоб випробувати перші дні, коли я їду на відпочинок. І найгірше, що якщо виділити час для дітей, бо це необхідно, то чоловік не завжди дорослий, він буде розумітися. В результаті близько п'яти років ми відпочили окремо, якось не помітили, коли це сталося. І тепер я повинен перебудувати відносини.
Ірина, 38.
«Ми вирощували в різних ідеологіях. Ми підняли як робітників, активістів, всіх за доброю батьківщиною. Я пам'ятаю писати в моєму щоденнику, що у нас є тест-satisfaction, я шкодував, що не було місця для подяка.
По-перше, все на вимогу робочих людей - і труднощів, і брак грошей, і дев'ятсот, і так багато нещастяних і особистих речей. Багато в той час не впоралися з життєвими обставинами. Я пощастив стояти на ногах, можливо, через мій маленький статури і сильний малюнок, розумова сила.
Тож бажаю всім молодим дівчатам і молодим жінкам міцністю духу, вірою в собі, а головне - не бути і не прагнути бути самодостатньою жінкою. Дівчата, краще бути дружиною і матір'ю, ніж бути хорошим працівником. Ви не будете ходити, і в будь-який день киньте вас на борту, є багато з нас. Нема нічого краще, ніж сім'я, діти і онуки, і звичайно, надійний люблячий чоловік. Я завжди мріяв про те, що я знаю багато про себе, і я не хочу його на будь-який! Люблю і щасливу!
Тетяна, 59
4 місце
Відреставруйте, що всі зусилля проводилися на роботі, а за найближчий час не було – 674 осіб 34% опитаних
Це типова ситуація часу, коли вона була безглуздою, щоб бути залежним. І дитячі садки, розширення, табори були наказом речей, розглядалися величезним бооном для всіх. Жінки будували БАМ, кар'єру, яскраве майбутнє.
Незважаючи на те, що ситуація зараз не відрізняється, відсоток шлюбних жінок, які працюють ще вище. Жінки тепер роблять бізнес, а також побудувати кар'єри, і отримувати багато вищих навчальних закладів. Щоб бути незалежним, самодостатнім, щоб забезпечити себе і свою сім'ю, ваших дітей, все, що вам потрібно – і ще більше. Купити квартиру, автомобіль, котедж, відпочинок, багато іграшок...
Чи є це право? Ми не пропустили щось з самого дня в офісі, без наших близьких, поза межами наших будинків? Виявилося, що багато жінок не шкодують, що вони не побачили своїх дітей рости, не можна з ними. Деякі спочатку встановлюють пріоритети по-різному, деякі вирішили змінити цей порядок речей в процесі, і деякі реалізовували наслідки лише набагато пізніше.
Зараз я розумію, що всі мої проблеми з дочкою пов'язані з тим, що я ніколи не прагнув бути матір'ю до повного. Я завжди відчував, що я є професійним інженером. Я працював багато, постійно зникнув на ділові поїздки. Коли сини хворіли, чоловік і бабуся були з ними. Але не мене. Я не встиг. І сьогодні моя дочка майже сорока. Ми не маємо діалогу з нею. Я не можу це зробити.
Ірина, 62
«Я одружився рано. Три моїх улюблених дівчат народилися в шлюбі. У інтервалах між дітьми я отримав освіту (перший закінчив швейну школу, а потім педагогічний інститут), але я не могла працювати за спеціальністю. Всі мої спроби побудувати кар’єру, що закінчилася безкінечними захворюваннями дітей та всілякими складнощами в домашніх умовах.
Я нарешті оселився додому. Але я постійно зосередився на одному думі – багато моїх друзів успішні і побудували блискучу кар’єру, і я буду сидіти на решту мого життя в горщиках? Це питання, що я живу з роками.
Але один день мій друг, бізнесмен, прийшов до нас (повно стандарти суспільства в усьому - кар'єра, автомобіль, квартира). Ми дочками і я ховали на кухні, роблячи піцу, а друг сидить на дивані, спостерігаючи нас.
Я побачила сльози в очах, і вона сказала мені: «Лорд, як ти щасливий!» і в той момент всі сумніви про мій збій був розбитий як дим! Дуже задоволений, найуспішніші і найнеобхідніші!!!
Не більше щастя жінки, ніж бути коханим, необхідною і необхідною. І ваша кар'єра і ваш автомобіль не захопить вас теплими руками навколо шиї і запікати піцу з вами! Дуже дякую!
Наталія, 40.
«Дякую 38 років. Її дитина – довгоочікуваний і перший, він 4 роки. Починався дитячий садок. Після місяця боротьби з ним, учитель назвав маму, щоб попсувати її для деяких знахідок дитини.
Послухайте монологу педагогічної тітки: Я розповідаю йому - ти поганий хлопчик, бо ... "І це коксаккер відповідає свою- "Якщо ви знали, скільки моєї мами любили мене, ви не скажете, що. ?
Мама була названа для оголеного тільки для цієї шикарної фрази!
Якщо я знав, як я можу захистити дитину від системи, це все, що я б зробити. Як виявилося, моя дочка, збиралась до 1-го класу, не може захистити себе від першого вчителя (клас був балетом, а діти побили голову на столи, і це місто Харкова, не якесь село). Я дізнався сьогодні, коли мій дочок сказав мені через 6 місяців сеансів психоаналізу. Я ніколи не був відомий. ?
Ольга, 48.
Для мене ця тема дуже актуальна, і я постійно думаю про те, як не зігнути палицю, як розподілити сили. Найбільше питання я запитаю себе, якщо я це зробити і це, що робитиме мої діти? Я пам'ятаю свого дитинства теж. Моя мама підняла себе, навчалася і працювала. Так я використовую для того, щоб провести ніч з друзями, я був взятий з дитячого садка друзями матері. Я забув, щоб забрати його один раз, і я ще пам'ятаю, що ніч. У будинку я був нестерпним і сумним. Я пропустив маму дуже багато часу. Для своїх дітей я спробую робити речі по-різному. Для того, щоб бути з ними.
«Уже один раз я працюю мамою і дружиною з сильним акцентом на самоактуалізації у зовнішній світ. На момент, що я, будучи головним бухгалтером, протягом звітного періоду, іноді залишила хвору дитину вдома на 5-7 років і пішли працювати. Я ще не зрадився, тому було кілька варіантів.
Я працюю 10-12 годин на добу, тільки вдалося запустити з роботи, покласти дочку до ліжка. Я був одружений. Але стереотипи, які накладаються на мене ззовні, також контролювали мене – переслідування соціального успіху, доходів, красивих елементів статусу, відпочинку в курортах і т.д. – все це було більш важливим для мене, ніж фізичне і психічне здоров’я власної дитини.
Як ми проживали – мій чоловік, і я весь день в офісах, і моя дочка поодинці вдома. І коли я був відкладений на одну роботу, обрамлений ще, роки виправлення помилок почалися для мене. З дитиною. Фізична, і особливо психічне здоров'я дочки, що залишилося багато, щоб бути бажаним. Життєрадісна жінка змусила мене жити в домашніх умовах (хоча я все ще тримала пошук постійної праці) і стала мамою протягом місяця і років. У зв'язку з спостереженням було усвідомлення.
Домовленості змінилися різко. Я навчився любити свою вирощену дочку знову, щоб зустріти її з школи в класах 9-11, коли я не робив це в 2-3. Вона почала проводити довгі інтимні бесіди з нею, не розкриваючи зубчик її психологічних проблем, приймає її з усіма її особливостями, лікує її ране серце з турботою і любов'ю.
Поступово, поступово, крок за кроком, ситуація почала покращувати. Я майже втратив своє слово в будь-якому сенсі. Зараз у мене є досить процвітаючі, талановиті, дорослі дитини, з якими ми створили маленьку гармонійну сім'ю, де любов і турбота панує. І якщо життя кладе мене до вибору «роботи або сім'ї», я не маю сумнівів, що віддати перевагу. ?
Галина, 42.
3-й місце
Релрет, що я не їхав багато і побачив мало – 744 осіб – 38% опитаних
Не дуже пізно тут вісім років. Це не діти, які зростали і летять, не пологів, які мають свої межі. Проблема полягає в тому, що в нашій країні, коли ми відступаємо, ми втратимо можливість жити, і ми починаємо вижити. Ми не подорожуємо по всьому світу, як німецька або американська. Максимально - тільки для дачі.
Я думаю, що два речі важливі.
Я не збираюся, коли я можу врятувати гроші.
Я можу подорожувати зараз, але я не маю грошей (і здоров'я) зробити це.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. З 700 оповідань немає про подорожі або країну. Це означає, що це наше бажання і не вектор суспільства.
І пам'ятайте, що після всього 40 років ще не пансіонат – все можна зробити! Діти виросли, якщо вони існують. І ще є можливості – і може бути все попереду!
Подорож не обов'язково далеко, довге і дорого.
2-е місце
Релрет, що мало дітей – 744 осіб 38% опитаних та ще 113 осіб
Не було такого елемента в опитуванні, але багато людей писали про це в оповіданнях - так що я хотів би додати тут більше - що вони мали аборт. Я не хочу цитувати багато таких оповідань тут, вони майже всі про одне – аборт, що проводиться в молоді, а потім тривалий нездатність нести і народити дитину. У опитуваннях, які вони пошкодили аборт.
«Я дуже шкодую про аборти. Я думав, що мені все ще потрібно вчитися, я дуже молодий, цей чоловік не так розумний, відповідальний ... і т.д. (якщо він не... чому сон з ним? Спочатку потрібно думати, а потім почати тісні відносини. й
Ірина, 38.
«Якщо навіть одна дівчина в складній ситуації може бути припинена і дав час подумати, що я буду щасливою.
Одружена 20 років. Одружена свідомо. І неважливо, що життя перетворилося, воно завжди базувалося на почуттях з дитинства. Для 7-8 років я знав, що я одружився і маю багато дітей. У віці 15-16 років була тверда віра, що шлюб був один раз і назавжди.
Пригнічення прийшла перед весіллям. Я мав аборт. 1993.
Тепер подивіться на хронологію:
1994 - операція (ектопічна вагітність).
1995 – передчасне народження, син загинув два дні пізніше.
1998 р. - пологів на час, дочка гине після двох операцій.
2000 - викид на 6 місяців.
2001 - заморожена вагітність на 12 тижнів.
І це називається ОАА-бурденною застарілою історією.
Традиційна медицина не могла пояснити нічого.
Проксимус І я закрив тему.
Потім кілька років пізніше, було кілька загнічень. Він закінчився дуже рано, тому для мене він не був великим ударом.
Зареєструватися Наша дочка тепер 3 роки, вона наша казка дівчина. Подарунок. Кожен спосіб. Молитва і страждання. Я зробив це. Як мій чоловік і я, тільки Бог знає.
Подбайте Подбайте про себе!
Наталія, 39.
А точка про народження маленької кількості дітей міцно посіла друге місце. Хтось не подарував мені другу дитину, хтось припинився на два, і деякі шкоду, що вони не народилися навіть одному.
«Коли я був двадцять, здавалося занадто рано, щоб досягти успіху. Я чекав. Мій чоловік запитав мене, щоб мати дитину, і я сказав йому чекати. Вже три роки ми працюємо над тим, щоб зробити п'ять років. Тоді він був тридцять. Я вирішив, що мій час ще не прийшов. Найкраща кар’єра Чоловік чекав. Добрий день. Я пообіцяв йому кожен раз, що наступного року я був успішним.
Коли я був 43, він пішов. Інше Молодший. Що відразу дав йому дві погоди. А потім ще один. І я пішов з нічого. Не потрібна кар'єра, величезна квартира або автомобіль. Ніщо. Я намагався вагітним і не працює. Навіть лікарі просили допомогу.
Я майже 60 сьогодні. Моя друзі бабуся. Я посміхатися на обличчі і сказати, що я не шкодую. Але я маю великий біль в моєму серці, що я не зробив найважливіше. Я не присвячую себе нікому, і тепер ніхто не потребує мене. Не повторюйте мої помилки!
Ольга, 58
«Я хотів би досягти фінансової незалежності і почати шукати різні способи побудови бізнесу. Упродовж 13 років я опинився з життя жінок, і я шукав можливості побудувати бізнес. Як шкода я за втрачені роки! У зв'язку з тим, що в сім'ї є час від 30 до 40 років. Добро, що я дочка в шлюбі. І в той час я не живу, як жінка на всіх, — ніхто не кохав, будинок покинув, просто думаю, як зробити більше грошей.
Найцікавіше, що я не вдалося, але я спробував важко. Скільки сліз, складних професійних відносин, розчарувань. Результатом цього є прогнозування для тих, хто вивчає знання – загальна дезоляція в душі, ані гроші, ні відносини. Я знаходився на лекції Гадецького, і я мав інтелект, щоб зрозуміти його і перетворити життя навколо.
Але, як тільки я припинив пошук можливість заробити гроші, хороша робота прийшла до мене за спеціальністю, яку я навчався відразу після школи, і з якого я пішов стати економістами для отримання більшої можливості. Гроші приїхали до мене легко.
І найголовніше, любов прийшов в життя, я зустрів гідного чоловіка. Так, почався абсолютно інший життя, і ви будете насолоджуватися набагато більше, якщо не за віком. Незалежно від того, що кожен вік має своє завдання. Я навчаюся бути бабусям і пройти на мудрості до молодшого покоління. Я навчаю цю мудрість і мрія про дітей. Тому що це занадто мало, щоб дати народження і підняти тільки одну дитину. Так, я виросла з дуже хорошою дочкою (хоча я зараз повинен змінити багато чоловічих ставленнях, які я прокладав для жінок), але я мріяв більше. Так, можна змінити все після 40, але набагато складніше. Отже, усвідомити себе як жінка якомога раніше, і вірити, що якщо ви усвідомите вашу жіночну долю, все інше в житті обов'язково вийде. ?
Тетяна, 45
"Я не маю сім'ї в моєму місті і мій мати помер. Дочка була 9 років. Я вагітна з близнюками, на кризі «двіра», безробітна робота. Чоловік сказав, що в сім'ї немає близнюків, і невідомо, куди прийшла така вагітність. Моя дочка і я був самотнім. Він був страшним, як я був окремо без чоловіка, мати, родичів.
Коли я був в положенні, мої подруги таємно забрали мене по батькові - просто трохи - вони там. Речі для малюка, як в казці прийшли з дека (разом подруги принесуть, після чого буде можливість заробити і купити, або просто не дивно.
Я подарував двох чудових хлопчиків, Сам. Ні К-секція. Так, це було дуже невибагливе, фізично важко - хлопці смоктати свої груди кожні 2 години, машина через 2 тижні безперервної роботи тільки спалюється. Але за магією з'явився машиніст, і діапери були представлені дивнимицями, з якими я використовував для роботи.
Все було дуже важко, але зараз дочка 21, хлопці 12, і ми пам'ятаємо посмішки, як наш некомфортний величезний коляска перетворилася, коли я залишила свою дочку самостійно, щоб принести харчовий будинок, як ми одночасно прокинулися від тиші в будинку, і наші погони навчилися розірвати гумки на дверцятах шаф і плоско поширити всі пухкі продукти по всій квартирі. Дуже важко.
Але якщо Бог дав вам дітям, увесь Всесвіт буде підтримувати вас. Я знаю, що зараз. ?
Лада, 42.
«Одружена на 25, подарувала їй найдовшої дочки 26. Народження було важко, адже я потрапив в зміну медичного персоналу і ніхто не здався про мене. Травма голови дитини. лікар сказав, що він буде відключений. На жаль, дочка зробила її. Я розумію наслідки. Перед шкільними проблемами: логоневроз, затирання. Промова терапевта, ін'єкції, масаж, але не набагато поліпшення. Вона була дуже суворою і прислухалася до всіх лікарів. Немає контакту з дочкою. Я не можу поцікавити себе.
Не було питання другої дитини. Бабця дала пораду: молитися і побажати здоров'я вашої дочки, а також попросити дітей. Я мусульманська віра, вирушила до мечеті, купили молитви з перекладом на російську та повільно розпочату роботу.
Це 14 років, ми в нормальній школі, нормальний клас. Хоча викладачі першого класу кладуть нам корекцію, ми не дали. Так, ми не будемо випускників коледжу, але ми будемо мати вторинну професійну освіту. Моя дочка любить мене, і ми маємо зв'язок довіри, коли це можливо. І я не наполягаю на п'ять або чотири. Найголовніше її щасливі очі, що вона любить навчатися в цьому класі, любить її вчитель. І дякую Богу за все! Він дав мені силу подолати цей урок!
Дякуємо Богу за другу дочку. З любов'ю для нас вдалося вилікувати мене і мій диких дочок. У другій дочці я розумію і приймала багато. Не боятися мати других і третіх дітей, навіть якщо у вас виникли проблеми з першими. Вони і ваші взаємні любов дадуть вам силу і допомогу.
Лера, 41.
Насправді існують різні варіанти в будь-якому віці. Якщо є бажання і бажання, є любов в серці, що ви хочете подарувати дітям.
«Наша дочка народилася в 92 році. Ми проживали і працювали над БАМ. В дорозі і все, пов'язане з ним, почали згорнути. Заробітна плата не була оплачена, нічого не залишилося. Ми переїхали до Кавказу, але не змогли вписуватися в нове життя. Понад 10 років забезпечення бідності... більше дітей ми думали. Потім було простіше. Тепер у нас є два прийнятих дочок 8 і 12 років, найдовший в 5 році – психолог. Я маю на увазі, це ніколи не пізно, щоб виконати мрії.
Любов, 53.
1 місце
Ререти про кидання себе в далекому куті – 998 осіб 50% опитаних
Вон величезним запасом. Безсумнівний лідер опитування. І дуже ясно. Це так типово для жінок. Ми робимо так, щоб легко і приємно подарувати. Ми даємо життя дітям, даємо нашому організму чоловікам, даємо домашній затишок, чистий нижню білизну. Це так легко грати і повністю порожній. Це так легко зачісувати «добрість» і подарувати всім бажаючим. Повністю забуваючи про себе.
Це безпечніше – ніхто не повинен відмовлятися від будь-якого, щоб компенсувати. Єдиний, хто зашкодить себе. Я можу внести його. Але один день стає нестерпним, що він нічого не зробив в житті. Або зробив, але дуже мало. Вона не стежить за нею мрії, вона виконувала когось іншого. Я не подбаю про себе, і тепер це «лат» (хоча тут слово «лат» неприпустимо!).
І це почуття може бути дуже пригнічений - це найбільш "лат." Хтось вважає, що це занадто пізно, щоб піти в салон, якщо ви ніколи не бували, це занадто пізно, щоб почати співати, танцювати. Де щастя? Навіть якщо у вас є все «як це повинно бути», щастя не гарантує вам. Якщо це не всі Ваші. Якщо ви не мріяли про це, ви зробили це лише тому, що вам довелося.
«Не жінка така ж, не схожа. Кожен окремий Всесвіт! Не вірно, що кожен хоче бути дружиною і матір'ю. Хтось хоче бути хіппі, і хтось, щоб зробити бізнес, хтось подорожувати, і хтось не залишити будинок. І це все право! Врангувати, не вдалося, відхилений долею є етикетки негарантових людей. Я був дружиною і матір'ю протягом 23 років і я хворий весь цей раз. Я їх по міцності. Тепер мій син виріс, мій чоловік пішов, і тільки в 44 я поширив крила. Всім здається, що я люблю! Я просто тонкий! Я не знаю всіх! Прогулянка по вулиці і посмішка мимоволі! Це не сталося раніше. Я люблю пристойну, але одяг "ален". І тепер я хочу, що я хочу, і я не подбаю про чужі думки. ?
Софія, 45.
«Я дуже любив спів. Це була улюблена річ життя. Але це не до тих пір, поки я був 58, що я почав це робити. І перед тим, що я тільки зробив речі, які не приносили багато задоволення, і тому я був непоганим. ?
Неля, 59.
«Я спробував довести до моєї мами, що я не приступив і принаймні досить. Саме тому я став тележурналістом. 13 років. Я знайшов полум'я, але не щастя. Тоді я вирішив дізнатися, що це було схоже, велика зарплата? У мене є високий дохід, але більшість грошей, які я витратив на фірмовий одяг, щоб будь ласка, роботодавець і вписав код сукні. Ви отримуєте гроші від роботодавця і витрачайте його, щоб відповідати роботодавцям: В цілому матеріальна сила не пристосувала мене. Я кинути свою роботу і почав бути творчим. Сьогодні я створив ноутбуки, організував майстер-класи та виставки майстрів. Моя людина відразу почала рухатися вгору кар'єрних сходів, а її дохід виріс. Сьогодні я знаю, що мрії приходять вірно. ?
Лілія, 44.
«Проста історія, як багато. По-справжньому чуй в дитинстві, слова моєї матері: «Хто Наталя – смарт, Анна красива, і мій... ні.» І молодий покоївка кинувся довести її маму, що вона, що вона може, навчатися, працювати, спорт ... і доведений бути 35 років, поки вона зрозуміла, що я не живу життя. Це добре, що я зловив час, це не просто, що потрібно було переповнювати... і тепер це не всі гладкі, важко вчитися на сорок, щоб бути гарною дружиною, дати, довіру, надихнути... Ви не знаєте, як ви просто не знаєте, як. Але я щасливий - 2 роки дружини і дочка 9 місяців. Дякую, Бог, і я дав вам поцілунок.
Олена, 42.
Про те, що жінки говорять. Багато людей говорять, що це буде добре, щоб піклуватися про здоров'я, поки це є. Це особливо актуально для тих, хто більше 50 років. Після того, як на сорок ще є здоров'я. Багато хто писав про необхідність знайти свій шлях, і не робити гроші в звичайних професій. Про шкідливі звички для жінок – куріння, алкоголь.
В опитуванні ми не розглядали. Про це було багато історій. Якщо ми більше 40, наші батьки більше 60-70. І в цей час вони можуть залишити тіло або дуже хворі. Так багато жінок поділилися тим, що вони витрачали час на відставання своїх батьків.
«Це було дуже важко на початку. Я не знаю, як жити, я відчув повністю вихованця. Я прокинувся і пішов на ліжко самостійно і без оборони. Вони допомогли мені адаптуватися до нового життя.
Це гостре почуття дитинства пройшло, але пам'ять коханих і люблячих батьків, спасибі Богу, постійно присутній. Вони живуть з нами в розмовах, індивідуальних лініях. Моя дочка і я не розумію, коли кажуть, що хтось просто іноді пам'ятає своїх рідних, які пішли в інші світи. І ми ніколи не забули їх! Ми не повинні пам'ятати їх. У наших щоденних роботах і бенкетах вони є в наших словах і думках; так, і великими ми є частиною них! Ми любимо життя!!!
Про те, що я не скажу, не даю, не даю, ніжність, увагу навіть під час свого життя. Тексти пісень, а це означає: Це мій тягар тепер, що є хмарним життям.
Дівчата, пам'ятайте! У зв'язку з тим, що ви будете вихованці, як мені! З ким і з ким ви будете залишатися? Тексти пісень, а це означає: Чи буде ваше серце відірвати і постраждати від почуття власної провини для того, щоб бути виразним, холодним, непристойним для тих, хто дав вам життя? Чи торкнеться хто на жилеті? Чи будуть ті, які вам потрібні, які є сенсом вашого життя, вашого сердечника, ваше продовження, яким ви пройдете батон любові та жертви? Подумайте про це. Майбутнє створюється своїми руками і серцями прямо зараз.
Лариса, 58
Я зустрівся з батьком, коли я був 40 років. Я зробив це свідомо після того, як один з систем вирівнює метод Бурт-Еллінгер, коли я бачив зв'язок моїх невдач у моєму особистому житті з сім'єю мого батька. Він пішов мене і мій мама до я був народився. Я не знаю про нього. І до самого моменту знайомства з ним не було ніяких почуттів, пов'язаних з ним взагалі, не було цілого шару реальних ідей про сутність відносин між чоловіком і жінкою, неприпустимих з дитинства, коли вони разом, і, як виявилося, разом з цим, матриця побудувала від народження про відчуття природної чоловічої енергії.
Коли я знайшов свій батько і назвав його вперше, він сказав суворо, що він не мав дочки, як це, хоча він був відомий про своє існування протягом 40 років. Він мав ще одну родину і іншу дочку. Через кілька днів він назвав мене почуттями приймання і відступу. Ми почали спілкуватися часто на телефоні, живемо в різних містах. Він любив мене і наші розмови, іноді навіть відсутній голос. Через шість місяців я пішов зустрітися з ним у людини, бо ми не знали, що кожен з нас виглядав так. Дад зміг поговорити по телефону з мамою. Я приніс йому свої дитячі фотографії, ми прогулялися по місту і пішли до зоопарку, де він гордо привів мене рукою, як маленька дочка.
Після того, як я відчував себе, моя внутрішня матриця поступово заповнила, я почав відчувати маскулін і жіночні енергії в межах мене, навчаюся відрізняти, направляти і використовувати їх. Я зрозумів, що до того, як з половиною спрагою матрицею я не міг чітко перевести свої фемінні енергії в світ, і тому я не був енергійним серед жінок або чоловіків. Після того, як мій особисте життя почав розвиватися. ?
Арідне, 44
Бажаю всіх щастя! Я сподіваюся, що ці історії можуть надихнути вас, щоб змінити життя і жити більш яскравіше!
Автор: Ольга Валяєва