Якщо чоловік не несе відповідальності за добробут жінки

На щастя, багато жінок приходять до мене з такою ж проблемою. Вони скаржаться, що людина не працює, не дає, не розвивається, не проявляється чоловіком. Я втомився повторювати те ж саме до кожного, тому в цій статті я розповість всіх відразу, що робити і як бути. Моя колега, Єкатеріна Поліщук, також долучилась до цієї статті думки, на основі її практики.

Ця стаття для вас, якщо:

Ваш партнер не пропонує Вам, хоча ви живете разом протягом декількох років.
Ваш партнер не працює і не схожий на роботу.
Ваша людина скаржаться, провокувавши вас взяти відповідальність за рішення

Чому це відбувається?

Умова в даній ситуації, на жаль, не чоловіків, але ми, жінки. Від народження, ми є потенційно сильнішими, ніж чоловіки, у нас є багато разів більше розумової та життєвої енергії. Що відбувається у чоловіків навколо нас - наш вплив.

Поруч з деякими жінками, чоловіки стають багатими, поруч з іншими бідними, з деякими речами підгортають, а з іншими, людина втрачає свою міцність і іноді навіть стає непристойним.

Я консультував одну дівчину, вона мала три серйозні стосунки, і у всіх цих відносинах, через деякий час чоловіки втратили свою потенцію, і їх життя завершилося повністю.

І ще один клієнт шахти, просто говорячи з чоловіком, дав йому таку зарядку, що на іншому тижні він пішов на гору, незважаючи на те, що він може навіть бути її партнером.

Все залежить від того, що жінка заповнює чоловіка і як вона подружить з ним!

На вебінарі «Містична енергія жінки» ми проаналізували 3 жіночі локони проти чоловіка, тепер нагадуємо їх.

Жінка знищує чоловіка, даючи йому гроші. Після цього дуже важко пережити чоловіка і стати нормальною людиною. У мене було близько 500 клієнтів, які запрошують своїм чоловікам і фінансовим допомогам - ніхто з цих ситуацій не закінчився. Чоловіки не свідомо відчували помста, приниження, або перетворюються на маленькі діти, які повинні бути зіпсовані новими іграшками весь час. Не давайте чоловіка гроші, не чоловікові, не батько, не брат. Навіть якщо він ускладненій ситуації, навіть якщо він важко для нього, нехай він виростає і вибере себе. Це зробить його людиною, не відключена енергія. Довірте мене, це не кінець!

Катерина також додала:

Якщо ви ще давали гроші чоловікові, то він повинен повернути вам три (!!!) ще раз, потім він не знищить його, як чоловіка, і дає можливість розвивати себе. Як тільки він 18 років, він не потребує грошей. Нехай він заробляє, давайте йому шукати можливості. Це допоможе йому стати чоловіком, відповідальним за життя, і він зможе взяти відповідальність за своїх близьких.

Крім того, подивіться себе і чесно відповісти на питання: "Як я відчуваю, коли я даю гроші чоловіка?", «Що подобається?», «Чи хочу це зробити?». Я впевнений, що більшість вас не скажеш. Тому що це неприродно, коли ми даємо чоловікам гроші, у нас є захоплення та агресія проти них, з одного боку, і це дає нам хворобу, а з іншого боку, ми відступаємо від нашої жіночої природи, програємо себе і починаємо люкати себе, знаючи на себе і з часом знищуємо себе. У своїй практиці є так багато випадків, коли це сталося, коли жінки прийшли до мене в страшному стані. І все це тому, що вони колись вирішили «пити» свого чоловіка, щоб життя було простіше для нього, бути хорошим для нього, «Зберегти» його.

Одного разу я починав знайомства з молодим чоловіком і запитав мене, щоб дати йому гроші. Я не хочу, щоб дати йому, але я не знаю всіх цих законів, і я був некомфортним з відмовою. Я дав йому, що гроші і я не міг бачити його більше, тому що я втратив повагу йому і повагу є основою відносин.

Жінки надають людині енергію, щоб заробити гроші, і що гроші повертаються її у вигляді подарунків і речей, які зроблять її щасливим. Не інший спосіб навколо. й

Далі:

Жінка не приймає нічого від чоловіка. Чому це лока? Тому що жінка є уособленням матеріальної енергії благополуччя, інвестуючи в це еквівалент, щоб радувати Бога Всіння і благополуччя. Коли людина приносить щось матеріальне до жінки, і вона приймає її з легкістю і радістю, енергія обмінюється на тонкому рівні, а більша енергетична поле для дій і полегшує чоловіка. Але якщо жінка не може прийняти, заощаджує, або говорить, "Це так дорого, не варто його купити, - вона закриває його благополуччя, і гроші відключиться від чоловіка (не менше, поки він знаходить жінку, здатного прийняти). Так приділіть увагу вашому житті. Ви приймаєте подарунки від вашого партнера, навіть малих? Чи відбувається це з легким серцем? Ви відчуваєте себе добре, коли ви отримуєте щось?

Не секрет, що коли дружина не знає, як приймати, людина має господиню, яка говорить йому, що вона хоче, і щасливо приймає її. У таких моментах людина відчуває себе щасливою. Чоловіки люблять жінки, які вони можуть подарувати. І якщо вони нічого не беруть, то життя для них втрачає сенс.

Тому вам потрібно розширити систему дозволу, щоб дізнатися, що потрібно знати.

Ще один аспект прийняття - коли жінка бере, але вона трохи і мало, нічого не може задовольнити її, вона незадоволена. Ця поведінка не робить чоловіка успішним, вона просто віддаляє його, тому що навіть приймаючи його, ви залишаються незадоволеними. Якщо ви відчуваєте, що це про вас, починайте подякувати Богу кожен день за те, що він дає вам чоловіка, для найменших речей, скажімо: «Ново я відчуваю себе незадоволеним тим, що мій чоловік робить для мене, але я хотів би прийняти всі свої подарунки з легкістю, радістю і вдячністю». Після того, як ваш стан змінить. ?

Жінка відчуває себе шкода для чоловіка. Pity завжди є найвищою позицією. Ми можемо лише ті, хто поступається нам. Коли жінка відчуває себе шкода за чоловіка, вона принижує його з цим, позбавляє від віри в себе, в свою силу. Чим більше відчуває себе шкода, тим слабким він стає. Ми можемо відчувати себе шкода для дитини, але пітливість чоловіка є табу. Це просто означає, що ви не вірите в нього. І нормальний чоловік буде подразнений і божевільний, коли ви намагаєтеся відчути себе шкода, і якщо людина вже впала в немовлята, він з радістю поставить голову на ляпас і розповість про те, наскільки важко його життя і як вам потрібна ваша допомога. Якщо ви хочете, щоб дитина, тримайте те ж саме.

Моя порада колеги: «Визнайомтесь, що є рятувальник у вас, ви дійсно люблю роль, але!» Це активує потерпілий-агресор-рескутер трикутника, і це дуже важко виїхати з нього до тих пір, поки ви чесно погоджуєтесь на себе, чому ви знаходитесь в ньому.

Як показує моя практика, жінки часто вводять роль рятувальника, щоб привернути чоловіка, щоб бути хорошим, необхідний для нього, щоб він не міг обійтися без неї. В результаті людина просто перестає процідатися, і чому? Після того, як він є жертвою, яка повинна бути збережена, і рятувальник на його боці. Нехай він вирішує свої проблеми. І жінка, коли вона втомилася від перетягування все на себе, перетворюється в агресор, а потім чоловік шукає рятувальника на боці в обличчі іншої жінки або починає пити.

У зв'язку з цими трьома точками, ви вже можете змінити багато в житті та реабілітати стосунки з хворими на адекватні, де є природна космічна ієрархія.
А потім жінка повинна показати її характер, її внутрішні темні богиня, які не можна сказати всім чоловічим маніпуляціям і спробам повернути все на старі місця.
Немає, я не даю вам гроші, оскільки я поважаю вас занадто багато, і я думаю, що ви можете зробити це самостійно!
Це страшно сказати, це не так?
Але це набагато гірше, коли ви завжди скажете «Так, добре», і людина співає вас похвали «Ви допомогли мені, ви врятували мене, дякую!», а після того, як він вийшов з труднощів, він інвестує гроші не в вас, але в іншій жінці, яка не бачив його слабким, хто не підійшов над ним, даючи йому гроші!
Це дуже болючий, але це наша несправність.

Переміщення на ...
Я розумію, що стаття дуже болюча, але краще боротися з нею прямо.
Наприклад, ви маєте справу з трьома куртами, і ваш чоловік все ще не надає багато для вас.

Давайте подивимося, що ви заповнюєте!

Якщо жінка заповнюється страхами і досвідом, то вона кладе все це в чоловіка, і його справу буде стояти на мінімальній швидкості або навіть близько. Груша блокує потік енергії.
Зазвичай ці жінки сильно чіпають до стабільності, вони бояться своїх нових проектів, тому що вони не можуть контролювати її, і важливо для них, що все передбачуване, зрозуміле, коригується. Поганий ризик слово робить їх страшними.
Шукайте себе... Що ви думаєте про роботу вашого чоловіка? Ви готові до просування? Зміна роботи? Чи є власний бізнес? Або можливо, що десь всередині ви є комфортними, що ви заробите більше, ніж це дозволяє керувати ситуації? З повагою,

Ще одним важливим моментом є те, що якщо ви щасливі з позицією вашого чоловіка, і ви не хочете його рухатися, спробуйте щось нове, тому що це може призвести до нестабільності, ви привели його до деградації. Як тільки людина припинила там, він починає ковзати. Витримати це. За допомогою ваших страхів і заохочуйте його розвивати, навіть якщо це буде (і це буде) пройти через криз.

Якщо жінка заповнюється гранатами, відступами, засудженням, то вона йде до людини, і він починає відлякувати державу, уряду, босів, і будь-яке засудження є потужною втратою енергії, і, отже, людина ніколи не може побудувати імперію на таку енергію. Зупинити слухання і заздрити себе в першу чергу, зупинити обговорення інших помилок людей навіть у вашому розумі, налаштовувати хвилі успішних людей, а потім ваш чоловік буде наповнений необхідною енергією.

Якщо жінка наповнена порожньими думками про минулі, порожні розмови, то ця пишність заповнює чоловіка, і він постійно намагається зробити якийсь дивний бізнес, зробивши дивні речі, які приносять нічого, крім пишності.

Ваше завдання полягає в тому, щоб повністю видалити розмову про минуле, щоб зупинити запам'ятовування йому всіх речей, де він зробив помилку і т.д. Минуле більше не існує, нам потрібно вивести висновки з неї і переміщатися. Це в твоїй силі, щоб допомогти собі і чоловіку зробити минулу платформу, з якої він займе новий старт.

Якщо жінка заповнюється прийняттям, задоволенням і побажаннями, то вона створює величезне поле для розвитку людини, адже через нього її енергетичний матеріал в гроші, що служить реалізації її бажань. Такий цикл живлення! Якщо жінка не має бажань, що вона хоче насолоджуватися, то не буде грошей.
У мене була консультація з деякими дуже ведикими жінками, вони мали все право, освячена їжа, молитви для мого чоловіка у четвер, масажі ніг, все право з правою нав'язкою, і не було грошей на всіх. І вони не розуміли, кожен з них запитав: "Чому це відбувається?" Я роблю право. Відповідь проста і болюча.
«Ви просто не можете насолоджуватися, і ви надали свої особисті побажання. Все буде більш-менш гладким у вашій сім'ї, але не буде грошей в цьому сценарії, а внутрішня незадоволеність проявляється з часом! Це все.

На жаль, багато жінок не вірно розуміють Веду, вірлячи, що жінка повинна дати її бажання, орієнтуючись тільки на бажання чоловіка. Але це не те, що Ведас не говорить про це. Навпаки, жінки ведик щасливі і красиві, вони хочуть подарунки і прийняти їх. Подивіться на зображення ведикських богів! Що таке? Що таке енергія? Я відчуваю енергію задоволення від них, вони бажані своїм чоловікам, оскільки вони мають бажання.

Тільки тоді, коли повна жінка може створити щось, заповнивши чоловіка і дітей, але якщо вона сама порожня, але намагається інвестувати в чоловіка, це велика помилка, яка призведе до сильної кризи.

Скільки разів я чув цю фразу:
«Що робити це після того, як я поставив на нього? й

Це велика помилка багато жінок зробити! Неправильна людина інвестувала в, не зробив, мої дорогі.

Ви не знаєте, що «до послуг» ви робите чоловіка, коли ви порожні і інвестуєте в нього! Не тільки знищити себе, ви також знищите його.

Що ми робимо все це?
Як змінити себе так, щоб відносини якісно змінилися?

По-перше, ви повинні розуміти, що у вас є людина, яку ви заслуговуєте. Ваш потенціал і якість енергії прямо зараз є таким, що він може тільки залучити цей тип енергії.
І найголовніше, що потрібно зробити прямо зараз, щоб зрозуміти для себе, ви хочете змінити його або ви не готові до неї?
Ви хочете, щоб зробити невелику революцію в собі? Ми потребуємо революції і абсолютно іншого підходу.
Ви готові стати чоловіком в повному розумінні слова?
Ви готові жити як жінці, так і не як працює ваш чоловік і мати?
Якщо так, будь ласка, приготуйте таку інформацію.

Відтепер ваша увага повинна бути зосереджена на собі, на ваших бажаннях, на ваших потребах, на ваших значеннях.

Вдосконалити те, що ви дійсно хочете життя.

Як ви бачите себе в рік? 5 років? У 10?

Як ви хочете жити? Як і зараз, або ще?

Ви дійсно віруєте в цей чоловік і його успіх? Ви хочете побачити його дійсно успішним?

Ви любите його або ви живете з ним для страху змін та іншого життя, самотності?

Ви хочете жити з ним для відпочинку вашого життя?

Чи є це відносини вибір великої кількості і любові або страху? Що таке відносини?

Запитайте самі питання! Багато питань і розуміння ваших побажань!
Неважливо, як ваш чоловік поводиться (і швидше за все, він переповнений, сердитися і спробувати відновити свою увагу), зберігати внутрішню ядру і запам'ятати ваші бажання.

Як тільки ви перетягували назад, пам'ятайте, що ви хочете жити.

Припинити повторення свого чоловіка і чекати дива з нього. Подбайте своє життя, інвестуйте в себе, піклуйтеся про себе, насолоджуйтеся життям якомога простіше. Якщо ваш чоловік ще не здатний бути достатнім, то з часом він з радістю приєднується до вас і сприяє вашому щасливому житті. Підпишіться на танець, тренажерний зал, масаж, зайдіть на прогулянку, познайомитеся з друзями – заповніть себе і ваше життя з радістю. Перенести свою увагу від свого чоловіка до особистого щастя.

Не відхиляється чоловіком і без претензій. Небезпечний шлях. Коли ми висловлюємо подібні емоції людині, ми даємо йому енергію, щоб змінити її, і так як людина відмовляється змінити і реагувати, ми залишаємо енергійно прикріпленим до нього, тому що ми не можемо залишити без компенсованої енергії відродження. Розслабтеся. Якщо Ваш чоловік не робить вас, просто опинитися і робити це самостійно.

Для чоловіка, який знищує жінку. Молитви, які збираються на певну мету або користь, сильно прикріплюються до людини. Якщо ви знаєте, як відредагувати молитви дійсно несамовита, то читати, але якщо ви мотивовані будь-якою користю, ви будете зав'язувати себе ще більше до цього чоловіка.

Після того, як ви змінюєте своє ставлення до життя, починайте подбати про себе, вкладати гроші, увагу, планувати час, не налаштовувати чоловіка, потім в один момент для вашого чоловіка буде криза: він або буде змушений змінити або залишити.

Якщо людина починає змінюватися, то це стане початком свого становлення реальної людини, він займе шлях відповідальності!

Якщо людина листує, то він не готовий змінити, не готовий робити все для вас. І він комфортний перебування на невеликому рівні він, а не вирощується і розвивається з вами. Є люди, потенціал яких дуже обмежений, вони ніколи не стануть великим, незалежно від того, скільки жінки заповнює їх. І не потрібно шкодувати, чому вам потрібна людина, яка не хоче зробити вас щасливими, хто не хоче йти вперед?

Катерина Поліщук: У своїй практиці вже виникають випадки, коли жінки втратили ризики і почали робити, і їх життя змінилися. Так, це було важко для них, особливо спочатку, так, вони пішли на своє щастя через хрести, але тепер ніхто не від них шкодує, що вони пішли таким чином! Вони стали більш здоровими (хоча вони прийшли до мене з дуже серйозними хворобами), вони стають щасливими, їх чоловіки не змінилися або тепер з іншими людьми, які цінують їх.

Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, не можна змінити когось, хто не хоче змінити, незалежно від того, як ви молилися за нього або як ви служите йому. І навіть якщо ми тягнемо їх і відштовхуємо їх, на першій можливості вони розкажуть в свою косу, і ми залишимо без сил, поки ми могли б піти дуже, дуже далеко, стати щасливим, щасливим, насиченим і ближче до Бога!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Сама жінка приймає рішення про те, як вона буде жити, чи вона буде щаслива, чи вона дозволить чоловіку з столицею або буде тягнути хіппо від заковтання все життя.
І не пропускають відповідальність на О. Торсунов та інших викладачів, які вони завадять розлучення і сказали, що потрібно взяти чоловіка будь-яким засобом.

Ваш вибір Як ви хочете жити?

З повагою, Вже зараз!

Автор: Юлія Саукова