4 рівні фемінності

Фемінність відрізняється. Буває, що жінка виглядає дуже жіночним, але не можна жити поруч з нею. Здається дивно, що така красива жінка є самотньою. Ви знаєте, чому. Вона, для всіх її краси, може бути депонік в домашніх умовах, занурення про і без, самопізнання, небажання служити всім.
І так важливо поговорити про цілісну жіночність, яку я зрілий в цій книзі. Що таке жіночність, яка є однаковою всередині і зовні. Допомогти.

Є:

Фізичний рівень, який включає в себе все, що стосується нашого тіла.
Емоційний рівень, де все пов'язане з відносинами.
Інтелектуальний рівень, де наші знання, навички, психічні настрої.
Духовний рівень, де відносини з Богом, і напрямок життя, і його значення.
Якщо ми говоримо про фемінність, важливо підходити до неї всебічно, з усіх чотирьох рівнів.

Фемінність на фізичному рівні.

Перш за все, це те, як ми дивимося назовні. І існує безліч компонентів.

Що носити? Як жіночний одяг і як вони жіночні?
Як носити одяг? Скільки він зберігає жіночу енергію? Або це викликає лютий, провокує і розбризуємо все, що ми накопичилися в нозі?
Що таке стан шкіри? Чи опікується вона? Ми підкреслилилимо нашу красу з косметикою?
Що таке наше ставлення до волосся? Чи здорові вони? Чи добре вміють вони? Чи очищають вони?
Чи одягаємо ювелірні вироби або аксесуари? Ми можемо самі носити і доповнювати наші зображення?
Що таке взуття? Взуття або ніжне взуття (жіночі можуть бути не тільки шпильками, є також балети і взуття з невеликим каблуком)
Що таке стан здоров'я? Особливо жіноча частина?
Ми шукаємо нашого тіла або ми шукаємо його довго? Вона сказала, що сама жіноча частина фігури - талія. Це, жінка завжди повинна бути. Чи є ми?
Як ми рухаємося, як ми ходимо, як ми рухаємося?
Як ми говоримо? Наскільки приємно здивувати себе і тим, хто говорить нам?
І це включає, як ми створюємо – чи не створюємо – простір навколо нас.

Чи можна приготувати і покласти любов в їжу?
Чи можна створити атмосферу в будинку?
Чи можна створити комфорт з простими маленькими речами?
Чи можна позбутися від сміття в нашому житті?
Чи можна ми підтримувати чистоту та порядок в межах розумних обмежень?
Ми можемо створити в будинку відчуття повної чаші з будь-яким багатством сім'ї?
Емоційний компонент фемінності

Так як все про відносини, тут багато роботи:

Ми розуміємо себе? Ми знаємо наші потреби та побажання? Ми можемо повідомити про це нашим близьким?
Ми розуміємо інші або повністю самоцентровані? Чи ми усвідомлюємо, що інші такі ж бажання та прагнення?
Чи можна побачити потреби коханої людини? Чи може ми відрізняємося від бажань і потреб? Ми даємо нашим близьким людям, які вони потребують?
Як ми любимо себе в відносинах? Чи можна ми давати задоволення у відносинах з іншими?
Ми знаємо, як послужити людей ближче до нас, або ми думаємо, що це означає наша гідність? Чи потрібна послуга з інших?
Чи ми можемо ми пробачити або внести гранати протягом багатьох років? Чи можна ми поїсти на наших серцях з цими спогадами, або ми можемо дати їм йти і рухатися далі?
Чи можна ми попросити пробачення або ми дуже горді? Як ми вважаємо себе правою на останню, навіть якщо вона болить когось і знищує наші відносини?
Чи ми ставимо енергію в відносини або ми просто намагаємось отримати щось з неї?
Ми можемо прийняти наших близьких з усіма своїми характеристиками та недоліками?
Чи ми творчі та творчі у вирішенні проблем та ситуацій?
Ми можемо допомогти і надихнути близьких, особливо чоловіків? Або ми просто натискаємо, вимагаючи і розмішуємо?
Чи можна ми пробачимо помилки? Самий? Головна Розгортання?
Як ми пов'язані з світом? Чи ми намагаємось заробляти любов? Або ви думаєте, що ви кинете нам щось?
Чи засудили інші, скарги чи критикують їх? Чи розмножуємо негативність у світі або збільшуючи кількість хороших і світлих?
У нас є теплі відносини з батьками? Чи не скажемо їх, нехай їм, і помстає? Чи вдячні за те, що вони дали нам і за те, що вони дали нам?
Ми бачимо особистість у наших дітей або спробуємо стверджувати себе за рахунок, щоб виконати мрії?
Чи є у нас хороший зв'язок з сім'єю, з предками, з простралевою енергією? Як ми відреагуємо всіх і намагаємось тримати контакти на мінімумі? Як ми знаємо наші фетрути і як бути вдячними?
Як ми можемо дати подяку і сказати про те, що? Чи можна приймати подарунки, компліменти та подяку від інших? Прийміть, як це важливо.
Ми можемо відкрити наші серця? Чи можна говорити про наші почуття, що не пошкоджує чужих почуттів?
Чи можна ми обробити наші почуття? Чи можна жити з ними? Або ми блокуємо? Або залийте його на будь-який? Чи знаєте ми?
Ми живемо з нашими серцями або нашими головами? Чи може ми відчувати себе чи тільки думаємо без зупинки?
Як ми любимо? Як ми любимо? Як ми приймаємо любов до нас?
Як нас почуваються люди? Чи смоктати всі соки? Чи ми розтоплюємо інші в грязі? Як ми надихаємо і надихаємо впевненості?
Чому ми розвиваємо жіночність на всіх? Для себе? Для цвітіння і запаху нікому? Чи можна висвітити життя когось з любов’ю?

Розумна жіночність.

Чи сумісний інтелект та фемінність? Нерідко здається, що жінка повинна бути якомога швидше, а потім вона буде легше для неї. Але це не вірно.

Справжня жіночність мудра. Що таке, як це зробити. Він знає, що сказати і як. Знайте, коли говорити і кому. І так далі.
Хороші методи. Справжня жіночність знає, як жити в суспільстві. І це не маска, це не претензія. Це просто те, що вона не просить людей некомфортні питання, вона не вульгар, вона апологізує, вона болить когось.
Вона може обдурити чоловіка. Або ж, по-перше, батько, то чоловік, то дорослий син. Довіра і передача відповідальності, прийняття рішень.
Вона сказала, що це приємно слухати її. З хорошою лексикою. Немає мови фольгу.
Немає аргументу. Правда не народжується в аргументі, спори знищують стосунки. Вони не мають сенсу. Ніщо. Чому відходи та енергія?
Він не смарт. Він не може похвалитися своїм читанням і слуханням. Він використовує свої знання для своїх цілей.
Не відкривати чужі очі на правду. Це дозволяє іншим бути як вони.
Чи вивчається жіноче мистецтво та намагається їх освоювати? Розвивається як жінка, в жіночих дисциплінах – краса, економіка будинку, творчість, сімейні відносини.
Він вивчає закони життя і намагається зрозуміти, як жити. Він не винахідливий для себе правила гри, але навчається від своїх предків, досліджень, аналізів.
Він ніколи не зупиняється на внутрішньому зростанню. Завжди намагатися краще.
Духовна жіночність

Ми розуміємо, що ми є частиною цілого? Ми віримо, що все щастя було створене своїми руками, а нещастям були побиті законом тяжіння?
Ми вдячні за те, що ми вже отримали? Або просто попросіть щось над і знову?
Чи можна ми довіряємо нас на вищу владу? Як ми знаємо, що ми знаємо, що ми можемо дати нам і коли? Або ми завжди боремося за щось інше?
Чи здатні ми молитися з повагою і щиро? Чи можна відкривати серця більш високими повноваженнями?
Чи ми променуємо для наших близьких і робимо це регулярно? Ми розуміємо, що замість того, щоб не турбуючись про кого-небудь, краще для них молитися? Чи є у нас мужність і великогабаритність молитися?
Як ми усвідомлюємо, що люди повинні любити більшість, коли вони принаймні заслуговують? Чи можна ми любимо в таких ситуаціях? У хворості, в бідності, в горах, в покараннях?
Ми допомагаємо людям навколо нас? Ми розуміємо, що Бог не має інших рук, ніж наші? Ми намагаємося підтримувати інші та допомогти їм?
Як ми робимо благодійність? Як тільки один раз в той час?
Для мене є багато роботи на цьому списку. Це грубий край. Вирощування і вирощування. Вирощування і вирощування. Відкрийте серце, розтопіть його, дізнайтесь, щоб дати і отримувати любов.

Я не вірю в часткову жіночність. Це може бути всього. Це поза сумнівом. Гармонія на всіх чотирьох рівнях. В іншому випадку це просто сурогат.

Я не вірю в жіночність дівчат відкритого типу, що благанно сексуальний. Я не вірю в жіночність, яка бере когось іншого чоловіка з родини.

Я не вірю в жінку, яка доводить щось до всіх і навчає щось.

Я не вірю в жіночність тих, хто не існує чоловіка тривалий час - красива квітка, яка не потребує одного.

Я не вірю в жіночність, яка тільки для себе, коли навмисно це не має продовження у вигляді дітей.

Я не вірю в жіночність, яка загинув на роботу за кар’єру та гроші.

Я не вірю в жінку, яка руйнує її сім'ю з скандалами і репровами, зрадами і професією.

Я не вірю, що жіночність може бути байдужим до невідповідностей інших або навіть жорстоких до іншої особи або бути.

Я не вірю в жіночність степидних і пристойних людей, які нічого не намагаються дізнатися.

Я не вірю в жіночність тих, хто просто спалює життя і вимірює все з грошовими та матеріальними товарами.

Я не вірю в жіночність абортів.

Я не вірю в жіночність тих, хто дрочить чоловіка під його п'ятою.

Я не вірю, що жінки можуть бути учнями, жертвами, скаржниками,

Я не вірю в жінку, яка доводить її жіночність всім.

Я не можу. Оскільки справжня жіночність не сумнівається. Хто виглядає на ньому, і коли-небудь буває, ефект буде таким же. Тільки жінка можна побачити в ній. Навіть якщо вона в поганому настрої або кріве. Навіть якщо вона робить помилку або просто навчається правильно реагувати. Навіть якщо вона просто почала свою подорож, це не просто для неї.

Розвиваємо одночасно на всіх чотирьох рівнях, приїжджаємо до цілості, гармонії, зрілості.

Автор: Ольга Валяєва