11 міфів сучасного життя

Міф 1. Вагітність неврозу

Ситуація: жінка перед вагітністю торкнулася і ускладнена. Під час вагітності вона стала дратівливою. Її мати-в-правді говорить, що вона зараз показала її вірним обличчям, оскільки її син не збирається в будь-якій точці.
Проста аналітика виявила, що утворилася символ кіндерелі. Вона була зустрілася з принцом. У зв'язку з тим, що мати для виховання такого чудового сина, вона добровільно приймала всю домашню роботу, сподіваючись, що вона буде оцінена, і вона буде запасна від зайвої роботи (в іншому міфі). Він був досить протилежним. У сім'ї припинили роботу, які вони зробили до.

Починався медомон, робочі дні. Щоб впоратися з підвищеними обов'язками стало складніше. У самому серці ока зволожують, але продовжили голодувати. Коли вона була вагітна, що вона була дуже щасливою, вона іноді почала лякати з будь-якої причини. Ми пішли до лікаря. Він діагностував невроз вагітності і сказав, що все пройде після народження. Найцікавіше, що ніхто не родичів і вона сама не розуміла, що її характер був причиною цього. Тексти пісень, а це означає: Тоді вона мала багато неприємностей. Я написав про свою книгу, якщо ви хочете бути щасливими (1995).

Міф 2. Дитина перед пологами, будучи в ромбі, не піддається психологічної травми, живе як в рай, і його ще не потрібно освічени.

Дякуємо за доброту, що міф починає розбити. С. Грофф, відомий сучасний психотерапевт, стверджує, що це психотравми, які заражають на дитину під час розвитку плода, що призводять до таких захворювань, як алкоголізм, наркоманія, шизофренія і маніко-депресивний психоз. Вони пропонують метод лікування, спрямованого на усунення цього внутрішньоматкового травми. Я не погоджуюся з усіма теоретичними положеннями С. Гроффа, але його підхід є перспективним, і методи в деяких випадках дуже ефективні. Це не місце, щоб надати конкретні рекомендації щодо виховання дитини на пренатальному етапі розвитку, але я готую книгу про виховання та переосвітлення дітей, де будуть розглянуті питання.

Міф 3. Лизати дітей

Смола всього процесу виховання батьків. Дійсно, діти часто хворіють. Але подумайте про те, чому. Чи ми віддаємо їм достатню увагу і любимо жити, як вони хочуть?

Як отримати свій шлях? Існує кілька способів. Але маленька дитина має тільки одне: щоб хворіти. Тоді він отримує увагу і любов своїх батьків, всі благословення, як матеріальні, так і духовні, і відразу стає центром уваги. Але як тільки він відновлює, він отримує набагато меншу увагу і любов. Коли діти перестають хворіти (як ми говоримо, «виростити»)? У віці 13-14 років, увага батьків та любов стають непотрібними. І в середовищі, де діти хочуть звернути увагу і любов, вони не завадять її через хворобу. Так вони перестають хворіти. Я раджу звертати увагу на дітей, які не хворіють, але коли вони здорові. В кінці займе менше часу і грошей.
Ось деякі рекомендації.

Увагу необхідно сплатити у вигляді, в якій діти хочуть, а не у вигляді, яку ми вважаємо необхідним і корисним. Що хочуть? Так, так само, як і для нас: бути визнаною особою, яка повинна бути розглянута з нами, спілкуватися на основі принципів психологічної рівності, робити те, що ми хочемо, не що накладається на нас. Необхідно спілкуватись з дітьми очей до очей. Підніміть їх в руки або притуліть до них. Не слід керуватися.

Це означає, що дитина виконує своє бажання, і вірить, що він виконує його. Тепер ви прочитаєте і виконуєте своє бажання і ви не помітите, що ви робите мій. Але коли ви закінчите книгу? Тільки якщо вас цікавить. Впевнені, що діти з інтересами і бажанням зробити те, що вони повинні зробити. Для цього ознайомтесь з хорошими книгами управління. У книзі «Якщо ви хочете бути щасливими», ця тема присвячена цілій главі.

Міф 4. Зіпсовані діти

Абсолютно неправдивий. Діти дотримуйтесь інструкцій дуже точно. Ми часто не знаємо, які інструкції ми даємо їх. Ми розповідаємо про дітей, «Ви занадто ранні (поганяєте, куріння, будучи ірде, занурення з дівчатами...». Правда про цю фразу: «Приїде час, і вам доведеться (поганка, дим, бути грубо, мес з дівчатами...».» І вони намагаються зробити це на 10, 12, 15, доки не сталося. І настає, коли ми не можемо боротися з ними. Ми часто забороняємо, не розуміючи, що це заборонений фрукт, який солодкий. Ми говорили про це багато разів. Один з моїх студентів, коли він хоче, щоб діти читати книгу, забороняє їх читати.

Для багатьох дітей єдиний спосіб приділити увагу собі – зробити невигідний акт. До речі, багато дітей не добре навчаються, просто звертати увагу на них. У своїй педагогічній практиці я не звертаю увагу на студентів, дам їм три або, якщо вони просять, навіть чотири і тільки працювати з відмінними студентами. З Я цікавий, після того, як студенти починають вчитися добре.

Міф 5. У першому класі дитина повинна приділити максимум уваги.

Учні, які піддаються цьому міфу, переконують батьків, які перші місяці є надзвичайно важливими для всіх шкіл. Що буде пропущено в цей час, то ви не будете зловити, і всі дослідження будуть виходити вгору. Отже, мама приймають відпустку з першого вересня і сидять поруч з їхніми дітьми, коли вони роблять свою домашню роботу, захоплену клейками. Вони переконують себе і їх потомство, щоб руки не виростали звідти, що якщо це йде на, вони стануть дженти. Освіта перетворюється в пекло для всієї родини. На наступний день викладачі говорять однаково. Дитина починає боятися школи, а потім захоплює її, або розвивається невроз.

728062

Я розумію, що я не відчував заспокійливих батьків, які діють таким чином. Але якщо ви сидите над душею дитини, краще не реагувати на приклеювання паличок. З'явиться гарна паличка або гачок. Тоді дитина повинна похвалитися. Ті, які використовували цей метод, відзначають його ефективність. Після того, як дитина сама поставила оцінку для певного листа. Якщо рейтинг занадто високий, потрібно показати йому більш красивий лист, написаний ним, але трохи раніше. Один мудрий чоловік радить не псувати або покарати своїх дітей на всіх, і якщо необхідно, щоб найняти інший. Про це

Міф 6. Якщо дитина 5-6 років грає з його статевими органами, він розвиватиме мастурбація.

Батьки, які заражені цим міфом, буквально тероризують і засвідчують своїх дітей для цього «сінь». Заборонені фрукти солодкі. Діти починають робити це неакільно і частіше, що може в кінцевому підсумку привести до мастурбація. Насправді, увага до статевих органів в цьому віці є нормою і пройде самостійно.

Міф 7. Пуберти криза

Цей термін в медицині відноситься до деяких психологічних порушень і порушень в поведінці підлітків віком 12-16 років. У підручнику дитячої психіатрії В.В. Ковалєв, дві фази виділяються: негативно (12-14 років) і позитив (15-16 років).

Фази. Є емоційна нестабільність, підвищена збудливість і нетримання, коливання настрою, імпульсивність. Дуже характерна контрастність, суперечливі особистісні прояви: поєднання гіперчутливості і вразливості до себе з холодом, відсутність компасіону для інших, в першу чергу для близьких; поєднання гробності, особливо «спіриту суперечності», негативності з підвищеною припускністю, сліпота форм поведінки, манерів і експресії випадкових «санкціонів» і «об'єктів адорації» (фільмів, чемпіонів в цьому або такому спорті, поп-співаків і т.д.); поєднання сором'язливості і терміничності в незнайомому суспільстві з наявністю друзів.

Така невідповідність особистісних проявів, вважає В.В. Ковальов, свідчить про відсутність стабільності особистості, неформовані взаємозв’язки між її окремими компонентами. Підлітки на цьому етапі характеризуються такими характерними реакціями як реакції активного і пасивного протесту (поверненнями іржі, розбіжності, виїзду додому і т.д.). Варіант реакції протесту проти застави можна вважати непристойним ставленням до батьків.

Фаза два. Паб'єрний період відрізняється поступовою гармонізацією особистості підліткового віку. Проявляється в поступовому балансуванні емоційно-визвольної сфери, розгладжування емоційної нестабільності, збудливості, непристойності, зниження контрасту і невідповідності емоційно-моніційних реакцій. Зараз підліток усвідомлює своє місце в суспільстві, має певні цілі в житті. Добре, речі краще отримувати. Якщо це не добре, то це хворе.

Я хотів би не погоджуватися з цим перекладом. Розглянемо Трикутник Карпману Дестини (персекурор – Редємер – Виктимчас) і чоловічого сценарію, який вперше п’ять-сі роки життя людини. Так з точки зору, в першій негативній фазі, підліток намагається стрибати з цього сценарію. І це слід розглядати як відмінна реакція здорової безкоштовної людини, намагаючись позбутися від переслідувань або перепротекції, намагаючись зробити щось самостійно.

Дорослим зазвичай вдається отримати підліток назад в скрипті. Так звана позитивна фаза статевих губ свідчить про те, що індивід припинив боротьбу за свободу. слов'янський характер можна вважати утвореним.

Мій дорогий читач, це не про вас! Про мій пацієнт, що виходить з сценарію.
О, якщо тільки команда вчителів може працювати, щоб отримати наші діти з сценарію! Тоді може бути менша хвороба і злочин. Але оскільки викладачі не знають цю техніку, ми повинні дотримуватися різних форм боротьби за незалежність. Часто вони падають з вогню в вогонь (наприклад, у різних кримінальних групах). Діти не довіряють нас, тому що вони знають, що коли вони намагаються задовольнити нові потреби, вони будуть чути: «Це занадто рано для вас ... (дівчині, ходьба так пізно, читання книг і т.д.). й

У школі серед студентів молодших класів є велика група, яку можна назвати недбалим. До 7-8-го класу вона стане алкоголем, а пізніше алкоголем-дюг-сексуальний. У цій групі будуть не тільки ганчі люди, але і здатні хлопці, які подрібнюють хатування після двох.

Це як відомий дитячий психіатр А. Е. Lichko описує групи підлітків.
Група може бути жорстко регульована наявністю постійного лідера, фіксованої ролі для кожного учасника групи ( some push, інші obey). Лідер перемагає своє місце у боротьбі з іншими, які не можуть бути підпорядковані. У групі, як правило, фізично сильний підліток з низьким рівнем інтелекту, лідером якого є група з неслухняності, анти-лідер, який мріє про місце лідера, «швидкість», яким кожен штовхає навколо і т.д.

Нерідко така група має власну територію, ретельно захищаючи від вторгнення однолітками, особливо членів інших груп. Склад групи досить стійкий. Прийняття нових членів часто передбачає проведення спеціальних випробувань і обрядів. Є схильність до символіки внутрішньогрупи - звичайних ознак, їх "мовних", прізвищ і т.д. Такі групи утворюються з підліткового чоловічого санга середнього віку і старшого віку.

Безкоштовні групи підлітків - це ще один тип групи, що характеризується нечіткою поширенням ролей, відсутністю постійного лідера. Його роль відіграє різні члени групи в залежності від того, що група наразі виконує. Композиція групи є нестійким - якийсь залишок, інші приходять. Життя групи мінімально регулюється, не існує чітких вимог, які повинні бути досягнуті до неї.

Безкоштовні групи підлітків зазвичай численні, якщо педагогічний процес в школі не цікавий, і діти не бачать точки в навчанні. Нестійкість групи дозволяє, з хорошими знаннями групового процесу, приваблювати дітей до серйозних досліджень, оскільки групування не стільки навколо лідера, як навколо численних хобі і хобі. Для інших, останній може здатися зайвим і дивним. Але для підлітків вони дуже важливі. Вони не піклуються про те, що інші погляди на неї. Іноді намагаються інфікувати фасцинацію інших.

Додайте мені приклад.
16-річна дівчина була привезена до мене за консультацію при підозрі на шизофренію. Вона була пристрастю до поп-співачки Богдана Тітоміра, що вона навіть організувала групу 60 підлітків. Зібрали всі записи пісень співачки, завжди знали, де він був У той же час вони мали ідеї про інші струми поп-музики.

Мій клієнт (Я не можу перетворювати мій язичок, щоб викликати її пацієнта) в листуванні з співачкою. Знаючи, що він не був одружений, вона збиралася зустрітися з ним на турі і намагатися з ним. Задоволення інфетуації призвело до того, що вона дала цей бізнес весь час до розпаду дослідження, відпочинку та інших розваг. Усе це, звичайно, помітили сім'ю.

Наскільки критикувати її, я пропонувала свою допомогу в її спробах маррі Тітоміра і запропонувала їй практичну психологію. Під час занять її горизонти розширили стільки, що вона потім розповіла про свою пристрасть. Я просто налаштував відомий метод регулювання пацієнта (клієнт) і потім його управління.
У ряді безкоштовних груп, хобі є інтелектуальною і естетичною, яка асоціюється з глибоким інтересом до музики, малювання, будівництва та ін.

Є безкоштовні групи, які об'єднують боділі і ручні хобі. Студенти намагаються зміцнити свою міцність, витривалість, набути спритності, а також певні навички і навички. У таких випадках вони йдуть на спортивні секції, ручні трудові кола, моторизм і т.д.

Деякі пухкі підлітки групи витрачають час в безшумному пошуку нової легкої інформації. Відчуйте потреби постійних поверхневих контактів для обміну новинами. Коли у нас були відеоролики, вони стали хірургом для школи. Багато підлітків витрачають всі свої часові фільми, еротичні фільми, фільми жахів та ін.

Зв'язки і знайомства є максимально простим, оскільки інформація сама. Вивчається на поверхневому рівні і в основному для проходження на інших. Інформація, отримана легко забута, їх значення не глибоко знежирюється. Хобі стають, уникаючи неприємностей, сірість повсякденного шкільного життя і може піддаватися поведінкових розладах.

Чому це в підлітковому віці і підлітковому віці, які починають спостерігатися групові реакції, і груповий процес особливо інтенсивний? Я думаю, що це те, що діти шукають героя, які хочуть емулювати. І як можна втратити батько стати героям для дитини, яка сльозить його гнів на ньому і його вниз Як може мати стати героїнею для дитини, яка ображає його в усьому, хто ще нічого не заробив її знесеними, працює для нього за рахунок своїх інтересів, і він бачить тільки її назад, коли вона готує свою їжу або миє її нижню білизну?

Ви повинні бути героями вашої дитини! І для цього, щоб взяти участь в службі, вдасться захистити свої інтереси, бути цікавим співрозмовником і особою. Ми повинні показати, що дитина як жити. Ця позиція може бути сформульована по-різному: якщо ви хочете щастя для вашої дитини, стати щасливою! Слова не освічена, освічена дія. Багато батьків, які отримали наше навчання, вдалося уникнути конфліктів з дітьми. Вони зробили цікаві речі для дітей, і вони почали доходити до них. Якщо це не працює, ви можете заохочувати інтерес, який з'явився в підлітковому віці, бути з ним, і в потрібний час відійде його.

Послухайте історію одного з учнів.

"Я був дуже стурбований, що мій син вирішив стати професійним захисником. В цей час я займав один перспективний бізнес, який ще не дав матеріальний ефект. Син вірив, що він заробив швидше, ставши охоронцем великого бізнесмена. А замість того, як я підписав до розділу Пушу. Він не дав мені в розділ. Увечері ми проводимо наші успіхи.

Він був краще, ніж мене. Він навчив мене і sly критикував мене. Але я був щасливий, тому що я знаю про все. Я попросив сина за допомогу. Я шукав багато грошей, і він повинен захистити мене. Коли я отримав гроші, мій син побачила, скільки поважала мені для людей, які його сплатили. Зацікавить мій випадок. Ми зараз співпрацюємо. І якщо перед тим, як він спробував залишити будинок частіше, то тепер він не може бути з дому.

Міф 8. "Всі чоловіки жінки."

«Наша боротьба – жінка». Але це сланець чоловічого сексу. Людина - це лідачний тварина, який, якщо лівий непристойний, буде лежати на дивані після роботи, читати газети, або втекти в телебачення і дивитися звіти про матч або інформаційні програми. Є інші варіанти: автомобіль, сад, комп'ютерні ігри та ін. Якщо у жінок було більш терпіння і менш агресивність, вони б усвідомлювали, що після того, як вони занадто приділяють увагу.

Шановні читачі, це не про вас. Про тих жінок, які приходять, запитуючи мене, щоб принести їх розсольні чоловіки назад в складку сім'ї. Я завжди запитав їх, «Що ти хочеш, щоб тебе покинути?» «З лісу – серпент, з дому – дружина». Після всього, якщо це ледачі тварини вирішили залишити свій диван, то, отже, ви закінчили його. У серці він готовий вбити вас.

У А. П. Чехова, героя історії «Мої дружини» (Latter to Edit Office – Raul Bluebeard) герой зробив це з дружинами. Але він звинуватив отруювання своїх насолод: Бог бачить, як багато моральних зав'язків, важких сумнівів, хворобливих днів і тижнів, до того, як я хотів би лікувати один з цих маленьких, платних істот з морфіном або фосфором матчів! Не сором'язливі, не страшність лази або переїдання лицаря, а не жорстокість серця, але весь комплекс кричущих причин і ефектів, зроблені мені звернення до суду мого лікаря.

Не оперети, але вся драматична незадоволення опери зіграла в душі, коли після найбільш болючого життя разом і після довгого паління рефлекси Я відправив на лавку для матчів.

Тоді він дає психологічний опис своїх дружин, яким він вимушений отрути. Це не час. Ті, хто має засоби, щоб залишити свої будинки. Жінки, які згодні підтримати їх.

Побічні жінки об'єднані одним слоганом: «Якщо я придумав, що хочу!» Що вони залишають за допомогою свого скрипта. Вони психологічні вампіри люблять своїх чоловіків. Жінки, які покинули, можна розділити на дві категорії: мати і дочка. Покидаються частіше, але вони роблять менше шуму і просто спокійно. Дочка закинуті рідше, але не тому, що вони не хочуть це зробити, але тому що вони бояться, так як вони часто вдаються до скандалів, шантажу, і використовуються для застосування в письмовий стіл.

«Я збираюся писати про жінок, але я пишу про жінок». Що про жінка Це міф! Бабніков не існує. Так я пишу про коріння явища. Ви не скаржались, коли я розповіли про дітей, але більше про батьків. Зніміть корінь і квітку з'єднайте!

Так давайте з ним.

Матусі діляться на два види: доглядаюча мати і годуючи матір'ю. Пам'ятайте, що vampire доглядати мама? Але в цьому випадку об'єкт вампіризму є чоловіком.
Ось чому він розповідає про дружину - Догляд за матір'ю - Чехов Руль Блюбід.
« Трохи брюнетки з довгими, кучеряві волосся і очі як велика, як фольга. Тендітна, гнучка як весна (це зовнішній вигляд, тут можуть бути варіанти). А потім характер і поведінка характерні. - М.Л.

Я був переселений пригноєм і безладністю, з якою були залиті очі, і вміння тримати мовчати весь час - рідкісний талант, який я поставив у жінку над усіма мистецькими талантами! Він був невеликий, обмежений, але повний правди і щирості. Вона змішала Пушкін з Пугачовим, Європа з Америкою, рідко читати, ніколи не знав нічого, завжди дивилася на все, але за весь час свого існування вона не свідомо говорить одне слово брехні, не зробив єдиний помилковий рух: коли вона потрібна для крі, вона кричав, коли вона потрібна сміятися, вона сміється, не соромиться ні місця або часу.

вона була природною, як ступеню, молода баранина. Я не кішка коли-небудь любила її кішка, так як ця крихітна жінка любила мене. Всі дні... Я пішов мені нездогано і зірвав на обличчя, так як якщо ноти були написані на голову, на якому вона дихала, переїхала, сказав він... Я не знаю, що я знаю, як приготувати її пальці. Завищений суп кладе на висоту смертного гріху, а в перевареному стейку вона побачила деморалізацію її трохи більше. Я був голодним, або незадоволений їжею, був одним з її страшних страждань.

Але нічого не доводив її до такого граната, як мої недуги. Коли я кашель, або претендував, що мій шлунок був зміщений, вона, бліда, з холодним потовиком на її чолі, ходив з кута до кута і зламав її пальцями. Моя коротка відсутність зробила свою думку, що я був подрібнений кінь, впав міст в ріку, загинув інсульт. Коли після привітного напою я повернув додому «підготовки» і, симпатично, оселився на дивані з романом Габоріо, не ліктів, не навіть курчат, врятував мене від стиглого компресу на голову, теплий бавовняний ковдр і склянка лайма. (Ніч око відхиляв його близькості) Чехов не пише про це. Я знаю це з клінічної практики. - М.Л.
Цей вічний погляд на очі, це постійне відеоспостереження мого апетиту, стійкий перебіг моїх носових носа, кашель, м'які головні болі, вдарив мені. В кінці я не можу стояти його... Я отрую її ..."

Я повторю, сучасні чоловіки не отруюють своїх дружин. Вони стають жилетами. З турботою матері є два види: Успішний бізнесмен і дослідник.

Успішний бізнесмен, як правило, сангін або холерік. Жінки все ще прилипають до нього. Він не збирається залишити таку комфортну дружину, але досить часто змінює господиня. Це «слабість» відоме колегам, але вони лікують його цілком переконливо. Хто серед нас без гріхів? Його господиня - це високопоставлені гетерами або бізнес-партнерами. І якщо полога мама надходить до умов його невідповідності і не влаштовує сцени для нього, то таке шлюб може тривати невизначено. Ключ до безпеки сім'ї часті зради.

Небезпека виникає, коли відносини стають довгими і успішний бізнесмен починає розуміти шарм, які можна отримати від жінки-подруги, від жінки, яка подобається і супутник (і супутник, не помічник) у справах. Не потрібно часті зміни сексуальних партнерів. Одруження зламається і він одружить кохану.

Дослідник часто є носієм меланхолічного або флегматичного темпераменту. Тому він не користується великим успіхом серед жінок, і його кар’єра прогресує повільно. Він щасливий з родинним життям і відомий як зразковий сімейний чоловік. Ситуація змінюється, коли він стає босом. Його соціальна позиція стає твердим, матеріальним благополуччям, і поведінка більш важливим і впевненим.

А потім починається тітка. І він мисливець за вампірами Солодкий серенс або принцеса на горі. Вони починають допомогти йому в своїх справах, захоплюючи його, демонструючи його здібності не тільки в бізнесі і сексуальних питаннях, але і в проведенні господарського господарства. Не можна привести до подвійного існування, науковий працівник відмовляється від турботи про батьківство і йде до його пристрасті. В першу чергу вони користуються новим життям, забуваючи про всіх і всіх. Шум навколо цієї історії піднімається неприпустимий, але в п'яти, він не помітить його, ні не помітить шкоди, що це нове з'єднання викликає свою справу, здоров'я і творчість.

Після того, як він був витягнутий, він буде викинути, і, відданий, він повернеться як загартоване собаку до своєї карнизної матері (нехай гине будь-якого захворювання). У мене є спостереження, коли науковий співробітник повертається до своєї дружини, коли він не вдається, і коли сонце знову піднімається, він йде до своєї пристрасті. І є кілька таких циклів.

Цікаво зауважити, що доглядати за матір’ю не заважає від чоловіка. У всіх вона відлякує розлучення, а дружина не без причин вважає просто хворим і шукає поради психологів і психотерапевтів, щоб допомогти йому. Вона не знає про свою роль в цій ситуації і не вважає її необхідно змінити себе.

Моя перемога (35 років), дружина директора державного господарства, за допомогою моєї допомоги, повернула чоловіка до сім'ї. Я попросив її модерувати її заздрити чоловіка і робити лише те, що він просить. Вона не дотримала моїх інструкцій, стала обсесивом про її занепокоєння про його харчування, сон і одяг, і він знову залишив сім'ю. На щастя, другий раз простіше.

Нагородження матері бере чоловіка для освіти. Нерідко соціальний статус і загальний культурний рівень дружини вище, ніж чоловік, і вона намагається досягти його для себе. Соціальний статус легше підвищує рівень культури. Коли соціальний статус чоловіка-дзвінка дорівнює або перевершує дружину, він почне обдурити на неї або навіть відмовитися від неї, оскільки він не вважає необхідним для підвищення культурного рівня і більше не хоче слухати лекції.

Він стає абсолютно непристойним жіночимайзером, вибираючи партнера значного рівня культури, ніж дружину. Все це занурює її в розпад або навіть глибоку депресію з думками самогубства. Не складно повернути чоловіка до вомба сім'ї (в техніці знецінення). Але ось цікава річ: коли дружина, що відвідує наші тренінги, отримує її розсольний чоловік, щоб повернутися до неї, вона втрачає інтерес до нього, тому що в результаті тренінгу, її особистий рівень стає значно вищим. Вона не хоче жити з таким чоловіком.

Я консультую жінок, які не змащують «фабрику» надії «фінішування», але за «фабрику». Звісно, ви можете помилитися тут, якщо ви не змогли, ви отримаєте досвід або хоча б не відчуєте торментів, які пережили один з моїх пацієнтів.

Її захворювання було викликано доброю справою чоловіка. Коли я дізнався історію своєї сім'ї, я дізнався. У своїй молоді вона зустрілася з молодим чоловіком, яким вона любила і яка запропонувала їй. У цей час вона була завезена для хлопця з нижчим рівнем культури і соціальним статусом, ніж її fiancé. Він змусив її відмовитися від запланованого шлюбу. Його аргумент: «Я здивуюсь без тебе, і він не зробить тебе». Одружився з ним. Ви вже знаєте результат. Її тормент був загострений тим, що її екс-ф'янце зробив дуже гарну кар'єру і вдало одружився, і вона знала про це, бо жив у невеликому містечку.

Дружина Раула Блюарда була розумною і мріяла про кар’єру в науці.
«Чи не поговорили про смарт.» Духовності, поціновувачі, журналісти знизилися з своєї мови. Поговоривши її вперше, я зв'язався і відчував, як фольго. З мого обличчя вона зрозуміла, що я був приступним, але вона не виглядала на мене, але замість того, щоб навчити мене, як перестати бути фольгою. Розумні люди, коли вони не завадять ignorant, є надзвичайно симпатичними!

Як ми повернулися з церкви в весільному перевезенні, вона виглядала продумано до вікна перевезення і розповіли мене про весільні звичаї в Китаї. На першому ніч вона виявила, що мій череп схожий на те, що монгольський; навчила мене міряти черепи і довели, що френологія, як наука, не було добре. Я слухав, я... Решта нашого життя складається з прослуховування. Вона сказала, і я зв'язав очі, боявся показати, що я нічого не розумію.

На тиждень після того, як ми були одружені, я мав примирення в моїй голові: розумні жінки важко для нашого брата, жахливо важкі! Як тиф, я прокинувся на свій день і подрібнила шматочок ціаніду калію в її каву. Матчі невигідні жінки!

Дочки діляться на три види: Солодкий серен, Принцеса і бізнес жінка.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Поенер або пізніше, секрет стає чітким, і він стає жінка в помсти. Ви навіть можете визначити, коли це відбудеться. Коли він досягає вершини своєї кар'єри і має вільний час.

Принцеса на півострові або пізніше її змах принесуть чоловіка до імпотенції. Він дихає її. Після того, як жінка потрапить на свій шлях. З нею відчувається непристойна, але секс спортсмена, і стає жінка.

Бізнес жінка робить кар'єру, чоловік глибоко переходить в допит, що змушує його спілкуватися з господинями, і він стає жіночимайзером.
У нашому будинку всі жінки кладуть чоловіка в прикладі одного чоловіка, який промив дружину навіть її нижню білизну. Я не здивився, коли я дізнався, що він мав бічну сім'ю, де він мав дитину. З тих пір моя дружина перестала порівнювати мене іншим чоловікам. Я отримав хороший чіп для барбекю.

І дійсно, коли людина дізнається про свинцю, він набуває незалежності, і це вже небезпечно. Деякі жінки інтуїтивно зрозуміло видаліть чоловіків з домашньої роботи. Чоловіки стають безпорадними і не можуть втекти своїх дружин. Ви запитуєте мене, чому це інтуїтивно зрозуміле? Я буду. На рівні свідомості жінки скаржаться, що вони роблять все вдома. Але якщо раптом людина вирішує допомогти їй, то почуєте багато проповідань про те, що підлога погано промивається, нижню білизну залишається брудним, пил в куточках не протерти. Якщо він не допомагає, він отримує один проповід, якщо він допомагає, то десятки.

Міф 9. Всі жінки

Я сподіваюся, що розщеплення цього міфу допоможе багато чоловіків, щоб встановити сексуальне життя.

Це просто логічна помилка. Однією з правил логіки є: Будь-який, що є справжньою з колективної концепції, може бути неправильний для окремих членів концепції. Збірні поняття включають поняття, що складаються з однорідних об'єктів. Приклади колективних концепцій є парламентом, бібліотекою, платою тощо. Парламент прийняв закон. Для парламенту як колективна концепція, це правда, але один Іванов, учасник парламенту, проголосував проти нього. Це досить поширена логічна помилка. Коли вони починають боротися з парламентом, Іванов буде розчісуватися під одним гребінцем. Сама річ про це міф.

Чоловіки! Навіть якщо це вірно по відношенню до жінок, які я принципово не погоджуюся з, а також з тим, що всі чоловіки жінки, це досить статистичний візерунок. Не потрібно всіх жінок. Вам потрібно лише один. Отже, подивіться на те, що потрібно. Подумайте і не покарайте невинних, не пишіть. Ми вже переїхали з принципу колективної відповідальності.

Є багато міфів, пов'язаних з сексуальним життям. Я поставив їх разом під назвою «Легенди та міфи сучасного сексу» у своїй книзі «Якщо ви хочете бути щасливими». Для багатьох ця робота допомогли встановити сексуальне життя.

Міф 10. У менопаузи є зниження сексуальних функцій.

Багато хто вважає, що жінки в мимовільному періоді зникнуть сексуальні потреби. І це ще одна легенда. Перед вступним періодом гормональна активність поширюється на два фронти: пологів і статевих губ.

Гормональна активність, дійсно, знижується з віком, але репродуктивна функція зникне, і статеві рахунки за набагато більше гормонів. «Для літнього віку – це дитячий вік, сорока жінка знову.» По закінченню 45 років, що це час для сексу: діти виросли, не існує загрози вагітності, фінансова ситуація не погана, а після пенсії не потрібно йти до роботи.
Так бабуся, мій одноліток, і тих, хто молодший, ніж мене, не вішайте на онуки. Не пропустіть, навпаки, це просто прийти!

Міф 11. Старий вік - найсмачніший час життя

Звісно! Це свідчить про численні ноти ваг, які мешкали у великому віці і зберігали яскравий розум і гарне здоров'я, а зникнення сексуальних потреб робить стару незалежним і самодостатнім. Schopenhauer вважається старим віком кращий період життя.

Цікаво: Чому Жінки люблять спиртні напої

20 Переміщення речей, які ми повинні витримати

Хочу відзначити, що позбавлення від міфів допомагає стати щасливою і позбутися від хвороб. І як чудово жити буде, якщо ми не були заражені цими міфами!

Автор: Михайло Литвик

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: litvak.me/statyi/article_post/mify-sovremennoy-zhizni