Збір дочки - що потрібно пам'ятати

Я недавно зустрілася з матір'ю, яка має чотири дітей. Дві старші сини і дві молодші дочки. Моя мама скаржалася про своїх дочок. Я не маю ніяких проблем з синами, але ці дівчата. Я запитав, що складність була, відповідь здивує мене трохи, хоча деякі способи не на всіх.

«Це найстаріший 12 років. вона типова блондинка. Не потрібно нічого. Просто всі різновиди несенсу - танцюючі, спів, малюнок. Так ви будете жити. Вона не хоче навчатися. Він не хоче йти до школи. Вона стояв сьогодні і сказала, що вона не збиралася в будь-якому місці, оскільки вона нічого не дізналася. І можна побачити її краще, ніж два. вона не збирається до школи, тому що вона потворна сьогодні. Вона не має нічого носити. Я не в настрою. Вона не хоче йти до коледжу. Не менше він робить супи. Як вона буде жити, я не маю ідеї. Так втомився від зачіски її!

Я навіть не запитав про юніори. Я думав. Не перший раз я чую таких проблем з дівчатами. І бо для мене слух не проблема. Я б радий, що жінка росте, що вона має правильні цінності всередині, орієнтації та наркоманії. Але це те, що я думаю.

Коли я був у старшій школі і коледжі, я сміхався з хлопчиками на блондинках, які не могли нічого робити. І було дуже боляче, коли пізніше ці ж хлопчики давали квіти в блондинки і взяли мене до кіно, і я, все так розумний, перебування в будинку без квітів. Як тільки здавалося мені, що я повинен бути в змозі зробити все себе, так що якщо що-небудь, я не буду втрачений. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви зможете самі вклеїти шпалери. І навіть випускника з такого не фемінного університету.

Я пам'ятаю себе з дитинства - особлива любов для чоловіків ігор, занять. Тепер Я Робін Ход, потім посередник, потім Малчиш-Кибальчиш. Я ніколи не був принцесою в іграх, Cinderella був своєрідним дивним, всі інші принцеси здаються нудним. Ось лицарі! Пірати!

Мої друзі, звичайно, були хлопчики. І це визначило окупації - козацькі хобі, війна, битви. Я живу більшість мого життя як хлопчика. У мене є особливий вплив на життя, мій здоров'я, мої стосунки. І як я підняю своїх хлопчиків, я все частіше запитую себе, як я піднімаю дівчат? Я знайшов багато відповідей, в сценаріях, в лекції майстрів, в спілкуванні з тими, хто хороший при піднятті дівчат. Я спробую потоково керувати цими постулами.

По суті, як я зроблю все разом, я мав відчуття, що це був свого роду дитинства я хотів. І тепер я відреставляю багато цих речей, переоцінивши дівчину. Здається мені великий критерій, який список хороший і практичний.

Здійснити дівчину величезною відповідальністю.

Почати з, піднімати хлопчиків простіше. З багатьох причин. Хлопці народжуються «порожня», і вони мають багато навчати, багато інвестувати в (якщо ми говоримо про цінності і стосунки). Не так страшно помилитися десь, якщо хлопчик ще не виріс, там ще багато, щоб виростити в нього. Важко, якщо немає чоловіка. Якщо є людина і він хороший, що досить.

Не з дівчатами. Ми народжуємо повну. З найбільш повними значеннями і принципами, ми вже маємо службу, догляд і любов. Я пам'ятаю історію матері з початку цієї глави, і я переконую її знову. Тому завдання батьків тут не розірвати. Немає шкоди. Не спалювати всі хороші речі в ній. Згода, відповідальність величезна. І вартість помилки вище. Якщо ви порушили щось, що ви не збудували, як це виправити?

Дівчата більш чутливі, більш вразливі, більш чутливі. Таким чином, будь-яка поломка емоцій, будь-яке збільшення голосу, покарання може розбити її психіку. І зробити це реальним «робокопом» або постійно відхиленою дитиною.

Дівчина - принцеса.

Про це заявив мільйони разів, але корінь слова «дівчина»—Дева—Меанс божественний. Про повноту, з якою дівчина вже приїжджає до цього світу, і про спеціальний тест для сім'ї з її приходом.

І якщо беремо її до більш зрозумілого рівня, кожна дівчина є принцесою. Принцеси різні. Є дуже м'який і працьовитий, є дуже творчий і простий підйомник, є також бойові принцеси, але навіть вони принцеси.

Побачити в ній дівчину божественною іскрою, навіть якщо вона далеко від класичного розуміння дівчини - ще не сидить, бореться з хлопчиками, не любить варити. Ви просто отримали воїнські принци. Ось як ви повинні бути. Навіть так, вона принцеса. Може бути вона не носити красиві сукні і зробити її волосся красивим. Можливо, вона буде байдужою до коронок і орнаментів. Ви повинні лікувати її як принцеса. З повагою, повага та захоплення.

Налаштуйте свою красу. Сукня, помпер.

99% жінок вважають себе не дуже красивим. Навіть тих, хто все ще буде виглядати красиво. Так як діти, ми чули багато епітетів про наші кроковані або боні ніжки, довгий або вологий ніс, тонкі або занадто пухкі губи і інші частини тіла.

Найбільший внесок у це зроблено батьками, а також батьками. Вони, звичайно, з любов'ю. Не дуже добре працює. Мама намагається зробити свою дочку красивим у своєму розумінні краси, але хто говорить її розуміння правильно? А деякі мами несвідомо змагаються з дочкою, тому вони намагаються пояснити її, що вона не дуже добре.

Тому, якщо ви можете запобігти таким оцінкам зовнішнього вигляду в негативному напрямку щодо вашої дочки, це буде перемога. І якщо ви тримаєте, як красива вона, що досить очі вона має, волосся і все інше, то самооцінка вашої дівчини буде набагато краще.

Я можу заспокоїти занурення, що вона буде задумана і рогатом, який може похвалитися. Ви дійсно думаєте, що це можливо? Як ми переконували себе, що ми отримали достатньо, щоб стати нормальними?

Одягніть принцесу, поперчити їх. Давайте їм відіграти свою принцесу роль як дітей, так що вони мають хороший фундамент для подальшого розвитку.

Правильне навчання – що корисно

Я відчуваю, що я говорю про це весь час. Але варто сказати знову. Вчити дівчину, яка вона потребує в житті. Не роблю все в школі, особливо речей, які не люблять. Помилки однакові і потрійні в хімії, і п'ять в роботі. Оскільки не хімічна формула, не має фізичного права, буде корисним для неї. Самооцінка може бути легко вбита, так як може нервові клітини. Або встановити неправильний вектор розвитку, щоб будь ласка.

І навчити те, що ніхто не навчає. Як стати жінкою, як будувати відносини, як приготувати, що дуже борщ і випікати пиріжки, як прасувати сорочки, як укладати волосся. Це те, що вона обов'язково потребує в житті. Що вона потребує і важлива. А де навчають?

Зберігайте її чистою.

Знову, якщо дівчина народжується повною, повною з кращих, то наше завдання полягає в тому, щоб зберегти її. Щоб зберегти свою чистоту, як фізичні, так і моральні. Для дівчинки це не тільки допитальні стосунки, які страшні. Є інші несмішні речі - алкоголь, куріння, наркотики, slang. А також надмірне кріплення на гроші, гаджети, мода, швидка їжа, телевізор, споживання. Є багато спокусників в цьому світі, і деякі не здаються так страшні. Запропонуйте себе, що це приносить мій дочка? І не втратив свою чистоту – чи фізичні, емоційні, інтелектуальні, духовні.

Найважчіше про це місце, щоб почати говорити про це якомога швидше. Коли приходить час, вона не готова слухати. Якщо з дитинства вона знає, що вона повинна мати чоловіка самостійно, що ліжко тільки після шлюбу, якщо це норма на очах в дитинстві, то є більший шанс, що як підліток, вона зробить вибір на користь чистоти.

Цінності інстильовані від діаперів, особливо дівчаток. Тому що вони вже є всередині, вона буде близько до того, що ви сказали. Вона буде любити казку, де принцеса має тільки одну принцесу для життя, і вони живуть не завжди просто, але разом. Вона буде любити казку про те, як злий саркер бажав заманити і вкрасти принцеси, вкрасивши її поцілунок, і князі відмовилися і врятували. І так далі. Завжди підкажи дівчину, як важлива чистота. Його приклад героїв мультфільмів, казок, книг.

З повагою, батько.

Хоча цей елемент повинен бути першим, я вирішив поставити його в середині, так що я не буду їсти. Я приречена, але кожен жарт – трохи жарту. Дійсно, кожен раз Я кажу, що батько дітей повинен бути поважним, я бігю в дику стійкість жінок. Тим, хто вже розлучився. Пороги різні, але як правило, він так і так і нічого не поважати.

Про те, що ви ведете мовлення до вашої дочки. Не кажучи вже про те, що один посмішка може дати її ознаку, що чоловіки гідні. І вона пам'ятає, що для відпочинку її життя.

Якщо ви обрали цей чоловік, щоб батько вашої дочки, зробіть відповідальність за неї. Познайомтесь про те, що сталося між вами і розкажіть свою дочку. Як часто можливо. Заохочуйте їх спілкуватися, бо для дівчинки батько є першим романом. Якщо він дає їй почуття потреби і любові, вона буде легше жити. Якщо вона відчуває свій захист і підтримку, вона буде легше будувати стосунки з чоловіками.

Якщо він не робить нічого особливого, то своїми руками. Скажіть про те, як Дад піклується про неї, коли вона була дитиною. Як він купував свою першу сукню або першу взуття? Як кожен вибраний про її фотографії. Як я зробив у садку. Підібрати такі цінні дрібниці і розповісти, розповісти. Не слухайте, не розділяйте дитину, не міряйте, хто зробив більше і хто зробив менше. Ваша мета полягає в тому, щоб допомогти їй стати щасливою, не врегулювати бали.

Якщо батько знаходиться поруч і готовий дати свою дочку увагу, допомогти йому. Поставити його, щоб надати їй квіти, як реальні принцеси. Нехай вони іноді йдуть на кіно або театр разом. Визначте захист своєї дочки в усіх обставинах. Освіта, освіта – все це Ваше завдання, і ви повинні витрачати більше часу на вашу дочку. Чому не скажеш про батька? І це корисно для вас, щоб навчити, і вона любить бальзам для душі.

Найкраще, що ви можете зробити це щасливим. Я хочу, щоб любити вас, милуючись вами, зверніть увагу. Вона любить її тато і хоче бути тим, що вона любить себе. Якщо ваш чоловік любить вас, він хоче бути схожим на тебе.

Не критикуйте, дайте відгуки тільки тоді, коли це дуже необхідно і дуже акуратно

Жінки дуже вразливі. З дитинства. Будь-яке безтурботне слово болить. Ми часто прагнемо до «загарити» дівчат і підготувати їх до важкого життя. Тому краще почати критикувати їх, скоригуючи їх так, щоб вони звикли до неї. Але що ми робимо тут?

Проведено дослідження. Якщо хтось починав сміятися на кого-небудь за спиною жінки, 90 з 100 чоловік забрав його особисто і звернувся до перевірки. Це, ми так чутливі до критики, тому, що ми сприймаємо будь-які слова за нашими спинами, як це говорить нам.

Не критикуйте дівчат. Про нас Пам'ятайте, що руки падають, коли ви спробували, підлога будинку була мила, і мама відразу ж примітили брудні куточки. Пам'ятайте, що нічого не потрібно робити після того, як ви спинули ніс на жирні страви, помилитися в блокноті, вигнутий шов, неправильно наноситься тінь.

У більшості випадків краще залишатися безшумним. Дівчина, ймовірно, побачить кривизню її стібків себе. І якщо ви штовхнете її, вона може припинити пошиття. Я мав великий вчитель в школі. Ось чому я боявся пошиття. І навіть з величезним бажанням і красивим автомобілем в домашніх умовах я не можу розпочати. Бо за будь-яку помилку ми б'ємо на руках, говорячи «чорти ручки!». Як покарання, весь клас був змушений їсти білий соус. Ніщо. Ми не думали, що ми приносимо гарнір для цього соусу.

Де відгуки потрібні і важливі, спробуйте зробити це дуже акуратно і делікатно. Не прямо. Може бути просто давати її підказку і вона буде розуміти. Експериментувати, щоб отримати відчуття цього краю.

Небагато творчості.

Енергія жінок тісно пов'язана з креативністю. Якщо дівчина не робить нічого подібного, рано чи пізно вона буде заковтнути апатією, депресією. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. прямо зараз. Після того, як її смаки можуть змінитися, і це нормально.

Якщо вона не схожа на музику, вона не стоїть над нею. Повернемося з музикою, і, можливо, вона повернеться до неї. Намагатися різні речі - танцюючі, спів, малюнок, вишивка, в'язання. Давайте її вибрати, що близько до неї. Нехай її початок новий, давайте її кинути старий.

Для дівчинки головне - зберегти творчу пристрасть. І не отримайте диплом музично-художня школа, звання в гімнастиці і виграти в танці. Насолодіться процесом. Не очікується від цих захоплень корисності, повноти, успіху та дипломів. І ви побачите очі, сяючи радою.

І як дівчата ростуть, не кладуть табу на творчість. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Творчість не обов'язково професія для неї. Це буде її спосіб життя різних ситуацій, зняти стрес, дізнатися про світ і себе, відкрити її серце. І не тільки що.

Захистити її.

Обов'язково захищати. Від бджіл і поганих людей. Люди, які підірвали свою віру в себе. Напади в школі не очікують її, щоб її виділити. Так, вона просто закриває себе або навчає боротися і вижити. Ви хочете? Від шкідливого впливу неперевершених людей, буде добре знати, з ким спілкується ваша дочка, кому вона слухає. Невибагливі спокуси цього світу. Від прогулянок поодинці вночі. З бруду, що досить в світі. Надмірний стрес на її психіку. Від бджільництва і покарання, висихання і образів. Ви маєте величезні очікування, до речі. З надмірної роботи по будинку - вона все ще витрачає її ціле життя миття, прасування і приготування їжі. Надмірна відповідальність, особливо для молодших братів і сестер. Від власних негативних емоцій, з якими можна легко розбити. З вашого сварки з чоловіком і батьком дочки. Ваші труднощі в роботі. Від ваших неповнених снів, які ви хочете реалізувати за рахунок цього.

Якщо дівчина виростає в такій обстановці любові і турботи, як і в теплиці, її буде легше будувати відносини в майбутньому. Вона зможе підтримувати її чистоту, вразливість, наївність, скромність. Пам'ятайте, що жінки, які звикли бути захищеними всім своїм життям, першим батьком, потім їх чоловіком, потім їх сином. Він був страшним і приступним для жінки, щоб залишити один одному з все, що збирався навколо неї. Перший етап захисту дитини є одним з найважливіших. Основна, фундаментальна.

Вибачте нічого, не за це.

Повернутися до суб'єкта хвалі. Як я сказав, що дівчина може і повинна похвалитися. Як часто можливо. Але дуже важливо розуміти різницю – як похвалитися. Ми заохочуємо хлопчиків працювати, тому ми оцінимо тільки свої дії. Це не так сильно, - це "Ви допомогли Дад так добре з великими мішками." Або не "Ви так доглядаєте", але "Ви зробили такий прохолодний корм для птахів!" Таким чином, хлопчик налаштовує на життя, сповнене важливих речей.

Якщо ми робимо те ж саме з дівчиною (і ми зазвичай робимо), дівчина буде жити в моделі «Ви не тільки любите мене». Вона почне заслуговувати любов багатьма способами. Це зручно для батьків - вона зробить багато речей вдома і в школі. Але для самої дівчини вона не гірше. Вона ніколи не буде щасливою, що було зроблено. Він буде важко прийняти любов і увагу. Вона чесно вірить, що вона повинна спати всім, хто оплачував свій рахунок в кафе. І так далі.

Дівчинка повинна бути поливати нічого. Поговоріть її про її якості. Розкажіть, що вона розумна, красива, торіонна, талановита. Немає причин. Не прив'язуються до результатів, дій, дій. Не варто орієнтуватися на дії, не на результати, а на якості і процеси.

І повісити її часто, загорнути її в ніжності, доторкнутися з любов'ю!

Будьте гарним прикладом для неї.

І ця точка, як завжди, є найважливішою. Неважливо, що ви говорите, що вам важливо. Якщо ви поговорите про повагу чоловіка, і ви зателефонуєте чоловіка за його прізвищем, вона точно дізнається - для лікування чоловіків з контемптом. Якщо ви поговорите про творчість, і ви працюєте в несловленій роботі, не стежте за собою і не встигнете хобі – вона вбере вашу модель ставлення до життя. Якщо ви курите, який вид чистоти можна говорити про вашу дочку? І так далі.

Діти чують те, що ми говоримо, але вони стежать за тим, що вони дивляться. Це чудова причина, щоб почати змінювати себе, щоб стати жінкою, вам сподобається ваша дочка, щоб бути двадцять або тридцять років.

Найголовніше, щоб бути щасливими. Так вона знає, чому це робить. Чому вона тримає свою чистоту, чому розвивається творчість, чому будувати відносини? Якщо вона бачить приклад щасливої матері, що питання не виникає. І якщо ця щаслива мати також любиться кращим батьком у світі, то дівчина не має інших варіантів. Її серце буде слідувати доріжку, яка є найкращою формою захисту для дівчини.

Я знаю, що це важливо для кожної маленької дівчини. Дитина, яку ви тримаєте вручну, кладуть на ручки, щоб спати або той, що ви зараз йдете про життя. Це просто важливо для маленької дівчини всередині вас. Вона, ймовірно, відсута щось. Це означає, що ви можете прийняти її – і побити її і помпер її. Купуйте своє взуття Cinderella, дайте її танцювати, похвалитися багато, створіть гарне зображення свого батька...

Цілує вашу внутрішню дівчину буде чудовою основою для лікування вашої дочки по-різному. Різні. З більшою увагою, з більшою любов'ю. Діти, і великий, не потрібно нічого іншого.

Автор: Ольга Валяєва