У вас є щось неправильне з вашим малюком.

Я один раз прийшов на знак для мам, які зазначили, що вік дитини повинен і не робити. За стільки місяців ви тягнете руки, посміхаючи, сидячи, ходи, кажучи, що, розуміння цього. У нас є багато товарів. І все було розбито на вік. Отже, з такого-і-суха до такого-і-такого місяця, дитина повинна опанувати це, і в кінці кожного розділу список: якщо в останньому місяці він ще не, то це серйозна причина для занепокоєння, і має бути щось неправильно з дитиною.

Я читаю цей список з жахом, і я пам'ятаю дитину: у всіх групах, до близько 4 років, він зробив пучок предметів з серії «неправи неправильно». Я маю на увазі, якщо у мене був цей список, я б був дуже стурбований. Але вона росла, живила, функціонувала, розвивалася. Він регулярно оглянув лікарі і пішов на сад і розсаду. І коли ми попросили когось, якщо все було океї, кожен сказав, що це було океї. Ну і деякі люди починають говорити рано, деякі люди починають робити речі рано. Але це океї, це буде проходити. І сталося, і прийшов.

р.

Тоді почалася мода для гіперактивних дітей. Як хтось не зіпсує багато, і не може орієнтуватися на серйозні труднощі завдання довше, відразу ж поставити цю страшну діагноз, і запропонував годувати дитину Ріталін.

Він сказав про нас, а також, що викликали мене дуже бурхливий протест: Я вже читав в різних місцях, які Ріталін є абсолютно небезпечною медицини, і вона повинна бути надана тільки для дуже хороших причин. Я думав, що мій син був просто «живий хлопчик». Ну, він піднімає дерево щодня, а потім він опускає його. Ну, є почуття, що там немає, але це добре, правильно? Ми, нарешті, отримали психолога в лікарні, особливо, діти, які сказали, що все було чудово: Так само можна годувати як маленький цукор, дати якомога більше речей, таких як ролики, скейтборди і т.д., і вийняти їх на вулиці щодня.й І три види спорту. І це буде відмінно. Добре, це було п'ять разів на деякі класи протягом півгодини, які нібито розвивають концентрацію. Здавалося мені дуже простий і невибагливий, але несподівано допоміг багато. Однак, можливо, вони не допомогли, але ролики, хокею і скейтбордом.

І, ви знаєте, я пам'ятаю мого дитинства. Всі мої друзі, які згодом стали успішними творчими людьми, бізнесменами та менеджерами великих проектів, зустрілися майже всі критерії цієї діагностики як дитина. У той час, коли вони були «просіяні» Ріталіна – хто був?

Він виріс до нормального розумного хлопця. Програміст, спорт, адекватний. Ну, вроджений, як мама, і трохи мами (також як мама), але різновид в межах керованого.

І я знайшов інший день ще один такий список - цей раз описує ознаки серйозних психічних розладів у дітей від 4 років. Я щасливий знову. Моя сина і я безперечно. Половина списку вписується нам! І в місцях, які були повністю протилежні функції, але в списку є обидва.

Наприклад, коли я дали Лего, я грав з ним протягом 10 хвилин, а потім прийшов до висновку, що я дійсно люблю новий іграшка, але грати його шлях я хочу, потрібно купити ще 15 відро. Якщо було щось дешево, для чого 15 відро купити не так страшно, купили ще. І побудував щось про розмір приміщення з нього. 3 по 4 м і до стелі - потім заспокоїти. І тільки мирно будувати будинок на столі, здавалося мені безперешкодно. Девід, отримав той же Lego, відкривши інструкцію (незмітний акт для мене, і він зробив його з самого початку віку), вибрав одну модель з запропонованого, точно так само, до останнього моменту, зібраного як замовленого, і покласти на полицю. Це його. Ця іграшка назавжди вичерпнула себе, розібрати і грати її знову здавалося б, неприпустимо. Чому? Ви зробили те, що ви повинні зробити з нею? Всі

І іграшки в прямих рядках ми будуємо як. Усі об'єкти розміщені під прямим кутом до одного. І в невеликих однакових літерах були заповнені цілі аркуші (накопчені шматки). І зацікавили всі різновиди тем «нездорових»

Я пам'ятаю, коли Девід був 7 або 8 років, написання сценарію або оповідання, ілюструючи його з дуже звичайними фотографіями. Але можна було зрозуміти, що сталося. І це було дуже темним. Хтось загинув когось, його тіло лежав за дверима, його ноги були видимі в дверній дорозі. Тоді вбивці приховали його десь, то тут була історія помсти. Я дивився на це досить спокійно - Я впевнений, що він побачив фільм, і він надихнув свою роботу. Я також мав свої письмові оповідання як дитина - не краще. Я був гордий, щоб показати свою маму. Мами шудеровані, але чесно оцінюються для творчого імпульсу.

Я думав, Цікаво, де починається «невідомість дитини з тонкою душею» та «діагностика»? Чи може бути щось страшне для когось, і здається, що дитина є аномалією, якщо він щось робить. А інші подрібнять свої плечі, «Ой, він маленька дитина», і вона дійсно пройде час? Як мій син, і я дам сто причин, щоб покласти нас в психічній установі або покласти нас на деякі досить хороші ліки в перші 10 років нашого життя.

Цікаво: Я зроблю страшну помилку, яка скаже свою дочку, щоб стати відмінним студентом.

УВАГА! Ця іграшка може зробити дитину вимкнено!

Як ви читаєте ці списки, він отримує так страшні. Здавалося б, вирощено нормально. Не подобаються всім іншим, але хтось виділяється від натовпу. І хто робить ці списки так, щоб люди самі і їхні діти діагностували психічні розлади? В якості корисної діагностики користувача. опублікований

Кредит: Ян Франк

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: miumau.livejournal.com/2191678.html