Батьки – базова програма в житті дитини.

«Для дитини я дивився, чому дорослі не змогли вирішити прості проблеми, такі як життя мирно. Коли я виріс, я зрозумів, що дорослі просто не існують.

Частина 1

Батьки є базовою програмою в житті дитини! Як зрозуміти цю фразу і що за нею? Дуже простий і зрозумілий практично кожен, хто чує про це і, можливо, думає про це. Але що це означає в більш широкому сенсі цієї заяви? Це те, що я пропоную, щоб дізнатися більше і зрозуміти багато речей з правого кута.

У дітей система цінних судів, властивих дорослим, ще не повністю сформована, вона утворюється як життєвий досвід. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Так дитина на початковому етапі життя тільки «збереження» життя, і все, що бачить, його підсвідомі читання, як сканер. Що він дивиться в підсвідомості і зберігають там, як деякі враження він спостерігався, але зростання, він не може пам'ятати все на рівні свідомості. Потім, як дитина росте, він несвідомо починає розмножуватися в житті, що він бачив до. Це, як правило, проявляється в грі дитини. Як правило, це повністю скопійована поведінка дорослих від тісного середовища дитини. Коли ми бачимо, що дитина копіює нашу поведінку в грі, ми радіємо. Але якщо це відтворення поведінки дорослих залишається тільки на рівні гри, він може ігнорувати або просто забути. Алас! Гра не обмежена ... Про те, як у дорослості все це проявляється і буде обговорюватися. Я не збираюся "розкрити" Америку читачеві. Я тільки припускаю ще раз, що ми подивимося на питання і думаємо серйозно.

Хочу розпочати питання для вас, шановний читач. Як мінімум, скільки «особистих» або «роликів» присутні у батьківській програмі, якщо дитина піднялася єдиним батьком?

Це право! Один. Але комплекс. Так званий мікс. Якщо це мати, то функції обох мам і батьків в одній особі – це означає MAPA. Якщо батько, то він має функції батька і матері в одній особі – це означає PAMA. Тут немає чіткого поділу ролей, адже одна людина поєднує функції двох осіб. Отже, дитина в батьківській програмі, яка знаходиться в підсвідомому, не має градації поведінки батька і матері окремо. Не існує градації та чіткого розуміння розподілу обов’язків у виконанні та розв’язанні різних завдань у сім’ї окремо як чоловіка, так і дружини. Не існує градації чуттєвих і емоційних проявів жінки і чоловіка. Але є лише деякі ідеї про те, що вони повинні бути! Де приходять ці ідеї? З карти або з пам'яті, що цей батько періодично голосує через його світогляд.

Як формується батьківське сприйняття світу та його ідеї щодо партнера? Як правило, від життєвого досвіду: від тих же батьківських програм, придбаних в дитинстві, і від великогабаритного досвіду партнерських відносин. Чому виникає питання, що виникають? Але якщо у дитини є один батько, може виникнути досвід партнерських відносин з дитиною лише одним батьком, які описуються як радісний? Яка жінка може сказати так, але це правда для дитини? Я думаю, що дитина не погоджується з цим. Дитина любов, і він завжди має потребу в батьках. Хто виростає з дитини, що живе з одним батьком? Повний комплекс - образ, сформований з міксу ідей про те, що чоловік, чоловік і батько повинен бути, і що жінка, дружина і мати повинна бути. І з цією сумішшю приходьте! І можна уявити, як доросле життя дитини буде розвиватися, і що і як будуть будуватися відносини. Тим не менш, якщо у вас є взаємовідносини з ким-небудь, хто мав як батьки, так і немає такої суміші.

Ви можете, звичайно, виходите з-за плити і вставляйте «фейкові клопети» про те, що ці два батьки можуть бути. Я згоден! Але це не про те, то і окремо. Я просто хочу зосередитися на роботі програм і які вони є. І в цілому, щоб підвести деякі з того, що я сказав вище, хто єдиний батько в очах дитини? Я не говорю про те, що дитина може думати або як судити психічно. Я говорю про те, що "сканнер" читає його в підсвідомому і кладе його в пам'ять пантри, де все, що в дитячому полі зору перетворюється. А потім в програму, яка працює його життя. Давайте будемо чесним з собою, шановним читачем.

Один з батьків, фактично, з'являється перед очима дитини, зовні представляє ознаки його статі, але поведінкові дії і реакції, будучи людиною середнього сексу лише частково вираженими ознаками поведінки обох сексів. Бо він два в одному. Як суворий, як це звучить, час його визнати. Все це часовий бомба з затримкою емоційного вибуху протягом декількох десятиліть. Але які такі програми будуть написані в окремій статті, оскільки матеріал настільки великий і існує безліч причин глибокого відображення, що вимагає покрокового підходу.

Я пропоную читачеві кілька оповідань, на прикладі яких видно питання.

ІСТОРІЯ ПЕРША

Карта Історія

Мій друг, одна дочка, один раз в розмові промовив, що зв'язок з дочкою повністю загиблий. Дочка була в п'ятнадцятому році. «Я думаю, що моя донька – бетонна стіна». Що б я роблю, я відчуваю більше і більше, як я потрапив до бетонної стіни. Навіть якщо я хочу показати якісь теплі почуття до неї, я отримую себе тим самим почуттям. Дочка є своєрідною закритою, і здається, що вона не має ніяких почуттів і емоцій. Але вона має сильне ставлення споживачів до мене. Тільки одна річ йде від неї - купити мене це, дати мені гроші на деякі події. Якщо я скажу, що я не маю достатньо грошей, щоб задовольнити її зростаючі потреби, вона відразу ж подає icy холод контемпту. Якщо я хочу поговорити про те, що йде, вона мовчить в її кімнаті і закриває двері щільно. Нескінченно говорити. Вона просто зберігає тихий. Тексти пісень, а це означає: Я не розумію, що відбувається або де вона з. Я намагаюся мені краще, але я думаю, що більше я спробую її, далі вона від мене. Я вже маю сильний почуття, що є величезним проміжком між нами. Чому вона так нечутлива? Моя дочка - це свого роду, і виглядає як механізм. Я б сказав, що вона як робота! Я не знаю, що робити, я не розумію, чому це відбувається і як знайти спільну мову з нею. й

Після прослуховування свого друга я запросив її кілька питань, відповідаючи, що вона почала розуміти ситуацію. Я просив її, як довго вона підняла дочку. "Святий вік сім'ї" прийшов відповідь. Так як поділ від чоловіка, жінка повинна працювати важко вижити і подарувати їй дочку шлях до життя. Тому вона не могла багато часу і уваги до своєї дочки. Я спробував компенсувати мої не фінансові. Коли вона пішла на роботу, вона не помітила, як багато років пройшла. Але точка, по суті, не зовсім.

У розмові я доторкнувся на тему сильної жінки, яка поодинці підвищує дитину. Коли жінка піднімає дитину самостійно, вона, як правило, хоче її або ні, змушена бути міцною, навіть якщо тільки вона повинна забезпечити її життя і життя дитини самостійно. І це, шановний читач, вимагає певних якостей. Жінка має вирішити безліч питань, які її чоловік традиційно вирішує, коли він є. І як я сказав, що одна мама повинна бути матір'ю і батьком. Я маю на увазі, карта.

Я тоді попросив мого друга про її поведінку в присутності дочки, так як вона була без чоловіка. Чи вона часто дозволяє себе показати слабкість з дочкою і відповідними рисами характеру і почуттів в цілому? Чи торкається вона в присутності її дочки, коли вона втомилася, або коли вона неспроможна, коли виникають питання? Чи може він сам бути сумним і сумним у присутності дочки? В цілому вся поведінка, що жінка може мати, в звичайній жінці, яка знає всі істинні живі емоційні реакції і прояви почуттів. І не жінка, яка йде в «закуску» на життя за виживання себе і її потомство, що «зловити» її зубами, «зчеплення» її кулак, подрібнити себе в броню нечутливості. Або, якщо вона дає можливість вільно пережити почуття і сльози, це тільки вночі в подушці, або коли дочка не бачить її? Захищаючи дитину від хвилювання і хвилювання про вашу дитину?

Відповідав мені свою відповідь. Звичайно, вона ніколи не дозволяла себе показати слабкість при наявності її дочки. В принципі вона не продемонструвала почуття - ні радості, ні печалі. Відповідав мені питання, «Чому це робити?» був необхідний другом шахти; все було очевидно мені без цього питання. Я пішов на всі це самостійно, і особисто мій досвід не показує слабкість і почуття перед дітьми вже в минулому для мене. На час нашої розмови я вже в період мого життя, коли я перезавантажив те, що я засіяв. Мій друг був молодший мене, і її ситуація з дочкою ще можна змінити.

Так зробив її маму: вона не дозволяла себе показати свою слабкість, але дозволила себе іншим проявам, адже її мати мав чоловіка. І так як мій друг запам'ятався її ставленням і досвідом для її матері, вона незрівнянно прагнула захистити свою дочку від розчарування для її матері.

З її батьківської програми, вбудованої в підсвідомість мого друга, вона дізналася два речі. Вона зрізала чоловіка від свого сімейного життя, несвідомо про те, що вона думала її маму, і повторила її материнську поведінку при відсутності слабкості в присутності її дочки, відсутність будь-яких почуттів і емоцій у всіх. Коли я попросив її виглядати на себе через очі дочки і подивитися, що вона була, як її дочка могла сприймати її, вона мала повне розуміння поведінки дочки. У репрезентації дочки з'явилася картина матері завжди майже міцна особистість, вираз емоцій якого був головним чином, коли дочка була необхідна для досягнення чогось – виконання деяких заповітів і побажань матері. Мати, яка, якщо ви дивитеся ззовні, схожа на бетонну плиту, яка подає холодну чутливість. У певній мірі вона була її одностороннім проявом частини себе, що кладуть на видиму поверхню. Мати, яка не помітила, як вона перестала показувати будь-які почуття або емоції. Вона просто звикла жити всередині її. Мій друг був не так жорстокий дочку. Вона просто не замислювалася про деякі важливі речі під час перебування на машині. Немає часу, щоб жити і заробити. Потрібно подбати дочку в життя.

Яка програма поведінки може розвиватись в підсвідомих дочках, коли вона постійно бачить її матері так? Що може стати проявом такої програми? Моя друг розуміла багато з цієї розмови і звернулися висновки. Вона почала давати себе більш живим у проявах своїх почуттів при наявності її дочки. Вона навчалася показати свої емоції радості і сумності, показати всі боки себе, прагнути змінити її дочку сприйняття її і тому допомогти їй стати більш відкритим і ніжним. Відкрийте для себе і відносин. З часом їх відносини покращилися. Моя подруга встигла зрозуміти і змінити багато часу. І в результаті тепліше і ближче стосунки з дочкою.

Який зв'язок у вас є у вашому житті, читання? Зв'язки з дітьми, партнерськими відносинами з будь-яким, тому що будь-яка людина, з якою ви взаємодієте, незалежно від ступеня інтимності та кількості витрачених часу, для вас є ваш партнер, як ви для нього. Які програми ви відтворите свої дії, ваш спосіб життя, ваші відповіді на різні життєві ситуації? Задайте собі ці питання, дайте собі погляд всередині. Подаруйте собі неприємності, щоб подивитися на себе з очей ваших близьких! Яка картина з'явилася перед внутрішнім альтанки? І якщо ви бачите там, на глибині себе, ви не любите і завдати дискомфорту, то найголовніше, що я запитую вас не кисть, щоб відкинутися! Не поганий, це не добре! Що це таке. І найголовніше, ви можете змінити все для вас і ваших близьких! Візьміть крок до себе! Ви самі подаруєте радість зустрічі, себе, і себе жити! Подаруйте собі зустріч з вами!

Продовжити в частині 2

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklasniki

Автор: Elena Sno

Джерело: Elena Sno