Отец-одиночка

52 зображень.

1,1 км Олександр, 42, бізнесмен. Дочка Валерія 6. Один батько 3 роки:

до Ми відокремили від нашої дружини за згодою, але ми підтримуємо відносини заради нашої дочки. Я, ймовірно, один з рідкісних чоловіків у нашій школі Отця, який має стосунки з дружиною. Як правило, батьки чоловічого віку повністю відмовляються від спілкування з ex-wives, вони просто відрізати, і це все. Я почав своє життя ще в 37 році. Я мав великий, яскравий, чистий любов, і я змінив 360 градусів. Перш за все, я займався саморозвитком, відійшов від процесу накопичення грошей і почав свій духовний і соціальний шлях.

2,2 км

3. У Після того, як я отримав виклик і попросила дати заняття фітнесом для дівчинки з великої родини. Вона бажала займатися фітнесом, але вона і два інших дітей підняли один батько, який не міг платити за заняття. Я сказав, будь ласка, прийти. Я познайомлюсь з Школам Отців, який відкрив представником кафедри захисту прав дитини Ольга Володимирівна Черепанова. Вона, мабуть, одна з рідкісних чиновників, які не працюють за кліщ. Разом ми організували багато дій для дітей та їхніх батьків. Поступово я взяв на себе лідер ініціативної групи одного батька.

4. У Перше, що після розлучення я влаштував життя: Я виділила кімнату для моєї дочки, дав їй можливість відчути її квартиру. Тоді я дізнався, щоб систематизувати одяг, очищивши квартиру, навчився варити, хоча мені не сподобалося і не знали, як, але коли моя дочка похвалить моє приготування їжі, дуже важливо для мене. Вся енергія спрямована на виховання дитини, на роботу і духовний розвиток.

5. Умань Я боїться довірити дитину до іншої жінки. Я думаю, що це простіше для жінки, щоб одружитися, чоловік зникає на роботі, є мінімум контакту, і ми практично довіряємо жінку з нашою дитиною протягом всього дня. Якщо вони зможуть спілкуватися один з одним невідомим. Хоча я розумію, що це може бути просто мої думки і страхи. Це може бути дуже різним, можливо, вони будуть друзями, але я не хочу його ризикувати.

6. Жнівень Школа батьків - це борг для мене, перш за все до моєї першої дитини, сина, до якого я ще відчуваю велику провину. Імовірність на серці, що ця дитина не отримала уваги батька. Я був молодий, одружився 18, потім приєднався до армії, служив і відразу розлучився. Я відчув, як моя сім'я тримала мої амбіції. Він поговорив сина і допомагав стільки, скільки він міг. Я тренувався як цивільний інженер, який перейшов в бізнес, почався шляхом створення оновлень в квартирах і виріс на компанію, яка зараз відома в місті. Я можу дати дочку, що вона хоче. Але це занадто пізно для мого сина. Він вже 24 роки і він виріс без мене.

р.

7. Про нас Один з батьків є більш приватним, гордим і закритим для своїх проблем. Ми писали додаток до Червоного Хреста, щоб виділити їжу для незрівнянних батьків, тому навіть ніхто не прийшов, щоб підібрати їх, ми повинні доставити все на адресу. У Північній Казахстанській області близько 200 одноденних танців, але насправді задню частину складається з 20 активних людей. Багато людей важко дістатися до зустрічей та інших заходів. Зателефонуйте кілька разів, просуджуйте, поясніть, і все ж вони відмовляються.

р.

8. У Я завжди повинен бути чутливим і уважним. Я не хочу, щоб наші розлучення були травмами дитини. Я пішов до дитячого садка для моєї дочки, і вона попросила мене, "Чому забере мене завтра?" Ти чи мати? Хлопчик у своїй групі почув її і сказав їй: "Це виходить ваш тато і мама розлучаються." Дочка відразу ж зустрілася, і я кажу, " Вона має два сім'ї, і вони люблять її голубо, тому вона більш щаслива, ніж дитина з нормальної сім'ї."

9. Навігація Віктор, 58, масажист. Дочка Маша 18. Один батько 12 років:

до Моя екс-дружина думала, що всі масиви були настільки крутими, роблять багато грошей. Але я не дуже люблю - є кілька клієнтів, є мало грошей. І вона не схожа на це – вона побачила себе багатіше і краще. Я розчарував її. Дочка залишила мене, подумала, що не вистачає грошей на неї і дитину, але тільки достатньо для дочки, тому я пішов.

10. Я завжди кохана медицина і навчився бути масажисткою. Вони доводять дитину з церебральним пальцем, а після декількох процедур він залишає на ногах. 10 до 20 сеансів та іншої особи. Я не хочу грошей, і я не запитаю, хто дасть вам скільки, я не працюю за гроші, але відчувати, що хтось потребує. Я не можу знайти причину. Може бути зношеним тілом і потребує тимчасової перепади.

Я не повністю сліпий, у мене є легкі відчуття, і так - тверда віваль. До того, як я мав можливість, Я пішов до Москви, щоб пройти лікування, але тепер я не підтримує мій погляд. Я знаю, як варити, і мити, і я ходжу по місту себе - Я навігаю спокійно, я можу виправити розетку, повісити люстру ... Відновлюємо номер і бажаємо його освіжити. Тексти пісень, а це означає: Я не можу побачити його, але душа відчуває себе поновленою.

11.

12. Мені не складно підняти дочку. Я просто не можу варити, але я мав вчитися. Вона була пишною ходьбою, десь виправити - і інший вигляд, і я просто не бачив.

Коли ми були гроші, Маша і я пішов до Астани. Я хочу, щоб порадувати її: Я зберіг трохи і купив квитки на поїзд, ми пішли спеціально до відкриття цирку, потім прогулялися по місту.
фотографія. Дуже добре.

Коли вона не знаю, як читати, і я не бачив, ми пішли друзям, під диктуванням я написав все в Брайлі і читати її вірші, оповідання. Я все ще пам'ятаю, як Маша і я пішов до лука, сісти і читати книгу. Не було тягару. У Базарі була улюблена гра. Вона була продавцем, і я був покупцем, і це як ми навчилися математики.

(доб. 3)

13.00 р. Я завжди зустрілася з хорошими людьми, вони не відступили або відповіли, що дочка не може чи не знає щось, навпаки, допомогло. Я пам'ятаю свого вчителя Світлана Василівна, вона була молода, тільки закінчила навчальну школу. Після занять хлопець прийшов до неї, але вона і Маша навчалася за 40 хвилин, навчалася писати – Маша почерка на першому місці була скручена. Після того, як вчитель розвивала свою красиву акуратну почерку, завдяки її зусиллям і дочкою закінчила початкову школу з барабанщиком. І все це завдяки 40 хвилин щодня, всі чотири роки. А хлопець чекав, сидячи на лавці. Я вірю, що Світлана Василівна допомогла мені підняти свою дочку.

14. Просто лонепроникність... вона їсть, Я рак гороскопом, і ми маємо сім'ю першим. Коли моя дружина залишила мене дочку, я не думав другу те, що буде складно і як я буду справлятися. Навпаки це було весело: Я приваблю Маша в розділ, і є бабуся, мати сидячи, деякі з дивинкою, деякі з curiosity і поговорити між собою. І я не помітив нічого. «Чим не тебе їхати до школи?» Або вам потрібно її як довідник?

Діти також зачаїли її, Маша була відхилена. Я використовую для крісел будинку. І я сказав їй: «Я моя дочка, яка школа-інтернат, що керівництво? й

15.00 р. Це трохи щільно зараз, я не працюю, і це важко жити на $28,000. Моя дочка повинна добре харчуватися, не секрет, що вона вже стає жінкою, організм вимагає вітамінів. Я вирощую цибулю, вони дорогі, вони вітаміни, і я виросту і їсти. Для відновлення потрібно добре харчуватися.

Коли я був молодшим, я міг би мати зв'язок, але я не збираю ризики, я не хочу, щоб ваша дитина була боляче жінкою. Я не хочу, щоб це сталося. Тепер її дочка вирощується, її друзі цікавіше. І тепер, хто потребує мене хворих і бідних?

16.00 р. Це страшно бути старим. Я хотів би зацікавити книги або відпочинок в природі, там не було проблем - я отримав і пішов, де потрібно йти, і тепер, можливо, це вже вік, я просто хочу зустрітися з моїм бабусям і мати моргул, говорити, сміятися.

Я не фанат, що розповідають про свою історію, але хочу, щоб люди, які в складних умовах не розпадалися. У вас немає надії, ви просто повинні подумати. Ви просто повинні жити життя і це допоможе. Ось я сліпий, і коли я варю, я не спалю себе, дива. І я не думаю, що люди другого класу, і я не відчуваю, позбавлені цього. Якщо ви подивитеся уважно, ви можете побачити, що внутрішній світ таких людей набагато цікавіший і насичений, ніж інші.

В іншому випадку я радий, що у мене є таке життя - не подобається всім іншим, а не за звичним сценарієм.

79083, Україна

17. Бауржан, 32, монтажник пластикових вікон. Дочки Асем 9 років, син Тамерлан – 6. Один батько 2 роки:

- Я виріс і отримав освіту в Омській області, служив в армії і прийшов на Петропавловськ - мої родичі називають будинок, а потім пішли працювати в Астані. Він одружений і жив з сім'єю протягом восьми років. І я зрозумів, що оренда квартир не є справою. Так, і ми орендували номери на правому березі, і там, в приватному секторі, це зазвичай валет, який поділяється на кілька кутів, і в кожному номері на тридцять тисяч місяць живе сім'я. Просто страшні умови, в цьому приміщенні і плити і спальне місце і кухня - обморожені і брудні. Ми переїхали з родиною в село, село Якор, 30 кілометрів від Петропавловського, купили приватний будинок на кредит. Тоді вони думали: так як ми живемо в приватному будинку, чому не виходить ферма, сад, корова. Ми купили корову, приймали сад, все стало краще. А потім почалися кварелі - дружини втомилися від такого життя - і через три місяці вона взяла її молодший син і ліворуч. Вона залишила свою дочку своєму сусіду, яким ми знали лише два місяці, і зліва. По сусіду ледь ходила, дочка залишила її бабуся через півгодини, а з дев'яти ранку до сім'ї ввечері п'ять років на вулиці. Це хороша річ нічого не відбулося. Я був на роботі і не знаю.

18 років

19.00 р. Займав її заради дітей, щоб родина була повною. Я пішов з Астаною, ми говорили, здавалося, приїхати до угоди. Повернувшись знову. І через рік, це сталося знову. Але другий раз вона принаймні чекала на її бабуся, тобто маму, взяти її дочку на відпочинок в Омську, і знову залишити. Все за однаковим сценарієм: Я ходжу до роботи, не підозрюючи нічого, я прийшов, і моя дружина знову пішов.

20. У місті я був удачливий, я отримав постійної праці, хорошу зарплату, кредит, сплачену за будинок – 45 тис. щомісяця, діти, які влаштовані в місцевому дитячому садку і школі, корова давало жирне молоко, сад – хороший урожай. Він був великим. Але дружина не була досить довго... Як вона сказала, що на рано вранці знежирити корову, потім профільтрувати через сепаратор на сметані. Продам молоко, ніж зробити щось. Або молоко було кислим, просто пішли.

21. Але я не кладаю всіх хорів на неї, я завжди намагався допомогти. І сталося, що моя мама одружилася рано, прийшла до старшого дочка-завдання до великої традиційної сім'ї, всі хорони були на ній. А у віці 12 я зрозумів, наскільки важко було для неї. Я спробував допомогти на кухні, а банки скручуються, і очищають – і вчив багато, тепер потрібно. Я спробував допомогти дружині, розповісти її, навчити її. Тоді я зрозумів, що моя дружина просто лінь, ви не помітите, коли ви молодий, ви робите це самостійно десь, ви закривите очі на щось. Не встигаючи з маленькими дітьми. Але я бачу, що діти ростуть, вона має більше часу, і все ще однаково. Чоловік просто не хоче змінити.

р.

22. Я попросив її зробити найпростіше: мити її штани. Уранці він пішов за роботу, вона, виходить, в той же час з мене пішов до моєї подруги в місті, ввечері і повернувся. Звичайно, шлях штани кладуть.
Не промивають, вони лежать там. Я відповів її для цього. Вона була відхилена, її мати не схожа на це, і три дні пізніше дві з них залишалися на добре. Я зрозумів, що людина нічого не кладе, і це кінець. Я відчуваю себе погано для дітей, тому що ми почалися? Для дітей.

19908810Р.

23. Вона не побачила дітей з тих пір, і вона тільки п'ять разів на два роки. Я думаю, що для жінки, які перенесли дитину під серцем протягом 9 місяців, це занадто мало. Зателефонуйте щодня або принаймні один раз на тиждень. Ми живемо, якщо вона не існує. Син все ще іноді запам'ятовує, говорить про неї на телефоні, і дочка плоско відмовляється побачити її. Викликає її тітка.

24.

25. Ми живемо добре, я завжди зіпсує їх чимось смачним. Ось, наприклад, діти люблять м'ясо, тому я намагаюся варити м'ясо, і все, що вони просять, навіть манти, навіть пиріжки, навіть пельмені, я роблю. Під час літа я прокочував близько 70 банок огірків, помідорів, лехоса, салатів, варення роблять, особливо гарбуз-апп, абрикос, які люблять діти.

26. Коли дівчата дізналися, що у мене є діти, вона відлякає їх. Хтось сказав мені: «Якщо у вас була одна дитина, але два, це багато». Але для мене діти важливіше відносин.

Спочатку я був болячем і болячем, але тоді я допоміг друзям і часом. Я вже заспокоївся і все, що потрібно для дітей, щоб зупинитися. Зараз я побачу жінку, вона також має два діти, але я не даю жити разом.

27. Ноорлан, 50, мансон. Дочка Аліна 10 років, син Аслан -19.
Один батько 7 років:

до Коли жінка загинула, дочка була 3 роки і сином 12 років. Моя дружина була навчена, вчитель першої категорії, розумний, красивий і хороший характер. Вона мала грудну пухлину, лікарі не змогли допомогти, і я залишилася самостійно з дітьми. Я отримав сірий, я отримав старий. Я поставила дитину на ноги, підніме їх.

Я собі виріс без матері: вона загинула, коли я був шість років, чотири з нас залишилися від неї, а потім з неї три більше. Я вже зробив хліб на дванадцять і очистивши будинок. Я знаю, що таке сирітство.

Отець після смерті своєї матері відвертий – не кожен має волі. Я дуже багато, тому що я не пишу, і знову одружився. Чому мої діти страждають?

28. Я люблю ковдру, яка обертає колесо – додому, роботу, діти. Ми дочка прокинулася вранці, їсти сніданк разом, бере її до школи. На обіді я підбираю її з школи, годуючи її, потім бігти до роботи і повертатися навпіл минулого семи ввечері. Я зазвичай готую ввечері або, якщо я дуже втомився, візьміть напівфабрикати. І ми маємо хороші сусіди, шукаючи її, приносивши щось смачне. Всім подобається моя дочка - вона тиха і неслухняна, вона розуміє все відразу.

29. Моя дитина хороша, незалежна, і мій син і дочка добре навчатися, тому моя дочка є барабанщиком, Я робити уроки з нею. Не пропустіть шкільні зустрічі. Моє син є студентом третього року Академії шосе в Алмати. Я платжу 240 000 за навчання, є інші витрати. Моя заробітна плата – 70 іноді 80 тис. тг. Як тільки я отримую гроші, я оплачую за навчання і навіть на наступний рік. Зі мною, і мій син повинен вчитися, стати людиною.

30. Я в лінії для квартири. У мене є гетеросексуальні діти і тільки один номер, тому мій син прийде і спати в передпокої. П'ятий рік я стояти в лінії, можливо, вони все ще будуть виділяти квартиру, хоча ми живемо добре, я спробую купити все необхідне для мого сина, коли він був в дев'ятому класі, купив хороший комп'ютер. Нещодавно придбали телевізор за $200,000 на кредит.

31. Іноді я працюю, але я маю тільки один день, я не завжди маю часу. Тепер це простіше, моя дочка виросла трохи, вона миє посуд і допомагає мені. У вихідні я роблю прання на напівавтоматичний машинці, я чистою, я обсмажую барсакі. Я не пропустимий один день, навіть якщо я хворий, Я все ще йде на роботу. Я недавно впав, мій хребт болить трохи, але я досі працюю. У мене є діти! Мій син навчиться, отримай роботу, це буде легше для мене. Ну, маю сестри, вони приходять до нас, допоможи, дочка обирає одяг, коса коса - потрібна жінка.

32. Коли я отримую гроші, я не кинути його. Наприклад, я пішов на ринок, купив щось дешевше, але хорошої якості. В автобусі. Коли приходять родичі, я дивився, що вони тільки приймають таксі. Кошти повинні бути легко отримувати.

У команді я найспішніші, я не сперечався з ким-небудь, іноді колеги розірвалися про заробітну плату, але я завжди взяв те, що я даю. Я мовчав і працюю, колеги звернулися до цього. І я просто працюю і я не думаю, що я обдурив, чи я працюю для когось. Я не комуністичний, я просто знаю, що Бог дає мені все. Іноді ви будете робити гарне знежирене, і негайно родичі принесуть їжу або деякі кали будуть перетворюватися. Доброго дня.

Р

33. На зиму у вихідні я клеїла плитку з брата-в-прави, дала мені 50 тис. тг. Я був рубаний: це зарплата місяця, багато грошей на чотири неділі! Мій син жив з ним все літо, він ate, його брат-в-право зробив так багато хороших для нас, як я можу взяти гроші з нього? Але вони змусили мене в кишеню, я прийшов додому плутати, потім званий і сказав: Враховуйте, що ви подарували мені гроші в борг.

Як чоловік, я можу зробити будь-яку роботу: заробити гроші, і bawrsaki fry, і borscht Cook. І одна мама, особливо якщо вона без освіти, технік, наприклад, вона буде заробляти багато? Для жінок, ніж це для нас. Ми маємо декоратор в бригаді. Вони будуть працювати в день, і вони все одно будуть працювати вдома, готувати вечерю, підняти дітей. І люди часто лікують одною матір'ю з засудженням.

Відносно говорять мені, «Маррі», і я кажу, «Афтер». Я не буду лівий без дружини, в будь-якому віці я можу отримати одружений, якщо я хочу, принаймні завтра я можу отримати одружений, я не зважився про це. Неважливо, як добре жінка, вона незнайомець. А коли я скажу щось до моєї дочки, вона відхилена, і якщо незнайомець говорить щось? Моя дочка вразлива і невелика. Я не хочу, щоб жінка боляче своїх дітей.

34. Яна, будівельник, 41 рік. Сон Булат - 9 років. Один батько 6 років.

Коли я був молодий, я працював в поліції, але потім я вирішив спробувати свою удачу в інших областях і пішов в Тюмень для роботи. Він працював вантажником і будівельником. Я зустрів дівчину в Тюмені і одружився. Він любив дружину дуже багато, навіть занадто багато. Незабаром вона народила сина, який я назвав Булат. Після десяти років я був намальований на рідну землю, після консультації з дружиною, ми переїхали до Петропавловськ. У будинку я відразу пішов до бізнесу, я виграв кілька тендерів на будівництво великих об'єктів, рік купив будинок, і все було як казка. До тих пір, поки не сталося, я стояв на ліси, які були погано прикріплені до об'єктів високої чіткості. Я не можу нести мій вага і я впав. І неуспішно - вниз, в результаті травми голови і пошкодженого кишечника. На щастя, я отримав допомогу в часі.

35. Моя дружина попросила лікаря, якщо я живу, лікар відповів: Ми не гарантуємо, що він пам'ятає всіх, травма занадто сильно. Після цих слів вона збирала гроші, всі цінності, приймала сина і пішов до Тюмень, як вона пізніше прийнята - "розігнала". На третій день я вийшов з моєї коми і попросила маму про сина і дружину. Я мав часткову втрату пам'яті - Я забутий період в останні 10 років, але я пам'ятаю, що син і дружина. Коли я дізнався, що вона залишилася, все в мене звернулася, була тільки одна думка - повернути їх, особливо мій син, щоб розповісти дружину, що я не був так безперечно. У мене є кілька місяців, щоб повернутися на ноги і як тільки я вийшов з лікарні я пішов прямо до них. Я сказав, що моя дружина, повернувшись назад, почнемо. Але вона сказала, що вона повинна думати, а потім вона прийде. Я забрав сина і пішов додому, це було новорічний день через два місяці, два з нас чекали її на зупинці до останнього автобуса, але не прийшла. І так протягом трьох років поспіль кожен рік чекав її повернення.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное