Зцілення себе в освіті дитини

До весілля я думав, що я одружився, маю сина, і я підняв його як сильний, спортивний і впевнений, що я не вважаю себе.

А дочка народилася замість сина, що бюмер! Другий двоммер і більш глобальний - це повний розбиття колишнього безтурботного способу життя і безтурботних мрій, що підвищують всебічно розвинену особистість. І набагато пізніше, це втілення, що неможливо підняти дитину, залишаючись на одному рівні емоційного розвитку. Ось статті.

Як підняти дитину, якщо я не розумію звички

Коли я став батьком, я зіткнувся з великою кількістю питань. «Чи може людина, яка невпевненість розвивається у дитини, і як він може дати, що він не має себе?» Прийняття на протилежність. Як пити тато. Так що дитина може бачити, що не бути. Але такий сценарій, я думаю, що не підійде нікому. Нерідко не в сім'ї.

Однак цей підхід можна переглянути з іншого боку. «Я не розумію, що я не хочу, щоб ваша дитина була». Тут багато можливостей. Ви можете відмовитися від явно поганих звичок, таких як куріння, алкоголь, лежачи на дивані.

Але є інші непристойні звички, які обструктивні до виховання дітей: різкість і швидкий темп з близькими, самоабсорбція, байдужість (Я називаю це «I-tired-after-work»), загартування, постійний контроль близьких або надмірного догляду, прокрастинація, пізність, відмова виконувати обіцянки. Це далеко від повного списку.

Ви можете зробити цей список самостійно, відстежуючи ваші реакції. Як правило, можна відстежити їх після роботи. Але набагато складніше розрахувати механізми, які запускають їх, так як вони успадкуються нашими батьками / педагогами, і вони в свою чергу отримують їх з власного. Я не придумав себе, але щоденне спілкування з двома дітьми віком 4 і 7 переконує мене.

Звичок контролю

Це моє неконтрольоване середовище контролінгу дітей.

Я не граю чесної гри з дітьми. Я все ще кладаю себе над ними. Кондитерський тон, контроль, де можна обійтися без нього. Неважливо, скільки я відіграю "еквалі друзі," Я запропоную в "майстер" рівень. Тексти пісень, а це означає: І коли є можливість, не знаючи його, я підкреслюю свою перевагу.

Наприклад, в неділях, в той час як діти сплять, мені подобається зробити млинці і встановити стіл для сніданку з цілою родиною. Діти дуже люблять. І так млинці з'їдають, і кожна людина жує і сміється на столі, і всі рівні, і все дрібно, і з якоїсь причини я знаходжу і зводжу всю атмосферу з чимось схожим на цю фразу: Не забудьте мити руки! Ви будете ставити руки разом. «Я знаю!!!» дочка починається, насичує мене очима, а листя, відхилений і зміщений з столу.

До чого запитати, класти так багато у створенні святкового настрою: випікати млинці, встановити стіл, а потім зіпсувати його?

Якщо ви думаєте про це, я не можу сказати, що. Моя дочка є сім років і вона буде мити руки. Я знаю, що!

Я машина!

Що мотивує мене бути так? Зрозуміти, підсвідомо, автоматично, в дробі другого, блоки, вбудовані в мене, запускаються:

1,1 км Бажання залишатися майстером столу, або досить ситуацією.

2,2 км Груша розвитку рівних відносин після сніданку. "Нехай вони точно збираються стерти мене з ігри, або вони будуть перетягнути мене зовні, і я маю інші плани. Статус quo повинен бути відновлений. й

3. У Інертність і реактивність. Діти ростуть і розвиваються, але виходить, що я не визнаваю це і продовжує спілкуватися з ними на рівні розвитку, з якого вони виростають весь час. Для того, щоб побудувати нові відносини, потрібно розвивати себе, і це енергетично-інтенсивний і удар, щоб задуматися. Я вирощував і досягла досконалості, не потрібно рости і розвиватися. Зручно використовувати існуючу схему. Парадокс: моє ставлення зберігає дітей у розвитку, не стимулюючи їх зростання!

Я багато з цих «контрольних пострілів до голови» щодня. "Не забудьте закрити двері", "Не забудьте чистити зуби," та інші нещільно.

Я автоматичний! Я думаю, що всі дорослі є автоматами, і ми наполегливо робимо наші діти автоматичними.

Після того, як діти розвивають автоматичні реакції на постійне автоматичне керування фразами. Мої діти мають бутік.

Ритм! “Я знаю!”, “Я не!”, «Я не хочу!»

Зняття або подача?

«Чому не слухайте мене?» Я пишу себе. Так, зараз на 4 і 7, це протест. Прибуття незалежності завжди і для всіх причин протесту. А потім що? Може бути, це постійний контроль може зламати дитину в певному віці і він не буде доглядати? Можливо, він стане більш комфортним для того, щоб уникнути надмірного контролю і приступних фраз батьків? Я не можу сказати, що сценарій.

Хороший, слухняний виконавець зросте в деяких аспектах, що потребують затвердження все, що він робить, і буде переміщатися з різьблення руки батька до скління лапами лідера, дружини / чоловіка. І якщо його батьки не знайдуться, Я суддя. Я добро і відповідальний за життя для всіх. Хорор ...

Так, жах. У мене є поганий повстання! Я зробив щось неправильно. Діти не просто протестують!

Чи є Пап завжди право?

Я вірю, що я навчаюся не свідомо реагувати на протест дитини з небезпекою та репресією, як наше суспільство та наші гени. «Діти завжди вірно!» Хоча я можу визнати це не просто!

Відновлення та стійкість дітей автоматично спровокують у мене миттєву реакцію гніву. Тепер, дійсно, не завжди. Зараз у мене є три дітей, і в 7 років батьківства я навчився впоратися з цією реакцією. Я пам'ятаю мого діда, який мав 10 дітей. Він був незадоволений індійським головою. Не дивлячись на те, що я використовую. Іноді можна свідомо підходити до ситуації і вирішувати все мирно. Іноді ви просто повинні його вислухати, але потім в будь-якому випадку він виходить, і кожен раз в нових і витончених формах.

Агер знайде отвір!

Давайте мені дати вам приклад того, що сталося другий день.

У нас була боротьба з нашою найстарішою дочкою. Спір перетворився в коляску і перетворився в бій. Поки ми збираємось в ліфті, дочка зуміла вдарити мені чотири рази з нею руку на місці, що ближче до неї в тісному ліфті. Я думав, що це буде вибух!

Ви, ймовірно, будете вирватися, як поза тим, що дочка піднялася її рукою до батька. Але був батько на часі? Невідома поведінка.

Я завоював аргумент без того, як він сам, я швидко похилий в неодноразово підкреслюючи свою перевагу, тим самим приниження його. До того ж, побачивши, що вона спіймана її і занурила її, я не можу зупинитися і продовжував гасити і повторити. Ну, це, безумовно, її вік від дитячого садка, не її 40-річний тато. Так я отримав як одноліток для такої стипендії. Я не помітив, як я впав в цей стан. Звісно, це результат мого небезпеки, який займався під час карлика і дав спосіб після нього.

Конфлікт - ресурс

Сценарій конфлікту, як правило, завжди така ж, і вітер вгору в одній ділянці, в якій емоції грають провідну роль. Моє враження показує, що в емоційному розвитку я не пішов дуже далеко від своїх дітей. У нас є місце для переміщення та розвитку.

Я вірю, що в будь-якій конфліктній ситуації ви можете принаймні зупинитися, дихати повітря, пауза. Стоп і не затягувати, не чекайте чарівного педалу від дитини у вигляді бою, татрушки, сльози, апатія, виведення в себе...

З усвідомленим підходом неминучі конфліктні ситуації з дітьми можуть розглядатися як уроки емоційного розвитку дітей та батьків. Це величезний потенціал у навчанні обох сторін.

Чи можу я попросити дитину до апологізації?

Бумеранг: Кілька років відтепер ті слова повернуться до вас. . й

Тепер залишається розвиватися свідомо, разом з дітьми, щоб розпізнати їх зростання і не включати контроль, де не потрібно. І до мого питання на початку статті про те, чи може батько нещасливого, я відповідав, що він може. Він навіть може статися, якщо він навмисно вимкнений зайвий контроль і турбота, в якому він виріс, і припиняє передачу цього сценарію до своєї дитини.

Я вдячний, що у мене є такі чудові маленькі турботи, як мої діти, які зробили відкриття для мене, що можна виростити і розвивати відносини в будь-якому віці.

Автор: Рустам Уразбахтін

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: interesno.co/myself/22abf5bc1cc0